forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/07/2017 : 18:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

quote:
Originally posted by tinton

Btw, ako se ne varam, iz tvog predmeta je bila jedina petica na DM.

Engleskog ili hrvatskog? Pretpostavljam hrvatskog, ako je "iznenađujuce".

Ne, engleskog.
Hrvatski ne bi bio iznenađujući. Tu mi je falilo 2%.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 21/07/2017 : 19:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno se varaš, to bi značilo da je ta jedna petica iz engleskog moj buraz

Go kneel and weep
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/07/2017 : 19:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Jedina moja petica. Očito ih je bilo mnogo jer sam bolji tek od 80% ostalih učenika (dok sam iz hrvatskog bolji od 95% učenika, iz PiG-a od 99% učenika, iz povijesti od 90% učenika).

Edited by - tinton on 21/07/2017 19:30:03
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 21/07/2017 : 19:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

1. Ne nosiš pravi avatar.
2. Jedina moja petica. Očito ih je bilo mnogo jer sam bolji tek od 80% ostalih učenika (dok sam iz hrvatskog bolji od 95% učenika, iz PiG-a od 99% učenika, iz povijesti od 90% učenika).

I da j mi molim te objasni tko s takvim uspjehom upisuje ekonomiju?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/07/2017 : 19:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

1. Ne nosiš pravi avatar.
2. Jedina moja petica. Očito ih je bilo mnogo jer sam bolji tek od 80% ostalih učenika (dok sam iz hrvatskog bolji od 95% učenika, iz PiG-a od 99% učenika, iz povijesti od 90% učenika).

I da j mi molim te objasni tko s takvim uspjehom upisuje ekonomiju?

Svatko koga ista zanima?
Uostalom, primjeti da nisam spomenuo rezultate iz matematike.
Uostalom (broj dva), ima ih očito i osam s boljim uspjehom, a koji upisuju ekonomiju.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/07/2017 : 20:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Bravo Tine! Rockaj!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/07/2017 : 20:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Bravo Tine! Rockaj!

Hvala.
Imaš mail ako nisi vidio.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/07/2017 : 22:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
e moj tintone ,ako očeš sex,drugs & rock and roll životu triba si upisat teologiju.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 21/07/2017 : 23:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Čestitam tintone!

A sad odi jadne profesore zajebavat, a ne nas

EDIT: Na prvom predavanju obavezno sjedni u prvi red, digni ruku i predloži ukidanje knjižnica. Profa će te ziher zapamtit.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 21/07/2017 23:22:00
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 21/07/2017 : 23:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Bravo Tintone, sve čestitke.
I moj mali je jedino iz engleskog imao sto posto, ostalo je podbacio, jer mi doma osim okruglih brojeva ništa drugo ne priznajemo.
Važno da ste svi upali na prve izbore.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/07/2017 : 09:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Bravo Tintone, sve čestitke.
I moj mali je jedino iz engleskog imao sto posto, ostalo je podbacio, jer mi doma osim okruglih brojeva ništa drugo ne priznajemo.
Važno da ste svi upali na prve izbore.

Hvala, čestitke sinu. Iako je, ukupno gledajući, test iz engleskog lagan, nije lagano dobiti 100% (mene je zeznuo esej).

quote:
Originally posted by paro

Čestitam tintone!
A sad odi jadne profesore zajebavat, a ne nas
EDIT: Na prvom predavanju obavezno sjedni u prvi red, digni ruku i predloži ukidanje knjižnica. Profa će te ziher zapamtit.

Hvala.
Na efzg-u to i ne bi bio neki skandal. Da sam otišao na filozofski, doduše, vjerojatno se ne bi živ vratio doma.

quote:
Originally posted by lwood

e moj tintone ,ako očeš sex,drugs & rock and roll životu triba si upisat teologiju.

Ma faks mi je ionako samo hobi, normalno da ću poslije u pope.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 22/07/2017 : 16:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Vratio se i zvizdan šopinga živ i ponešto manje zdrav.
Plus, samo prodavači i par maloumnika koji po ovoj vrućini imaju želju biti na ovakvom mjestu.
Minus, kad izađeš nemreš naći auto jer je pocrnio na suncu pa ga ne prepoznaješ, a sjesti u njega je zbilja vanserijsko iskustvo.
Uz to žena mi kaže da se sagnem i stavim cedevitu u kolica, a na moje zakaj to sama ne napravi, odgovor, moraš trenirati kad te pošaljem u Njemačku slagati police da budeš u formi.
Jako duhovito.
Srećom piva je u frigeratoru pa ću istrpjeti duhovitost.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 24/07/2017 : 16:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Naslijedila sam ves-masinu od nekog pokojnog danas. Bizarno: jer obicno lose stvari dolaze u trojstvu, kao i dobre, a trenutacno je omjer 2:1.
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1047 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 25/07/2017 : 09:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naslijedila sam ves-masinu od nekog pokojnog danas. Bizarno: jer obicno lose stvari dolaze u trojstvu, kao i dobre, a trenutacno je omjer 2:1.

Utopiš perilicu i za tu lovu si namiriš stripova
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 25/07/2017 : 23:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Posjetio druga susjeda u simpatičnom susjedstvu.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/07/2017 : 05:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

kakve su ovo praznovjerne besmislice?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 26/07/2017 : 11:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Evo, došao je i taj dan da se ja jednom složim s lwoodom.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 26/07/2017 : 12:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Pa valjda me dovoljno poznate da znate da nisam praznovjerna. Kome je bilo upuceno, shvatio je.
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 30/07/2017 : 13:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
Iz izlaska se vratio doma oko šest ujutro i shvatio da je zora u ljeto najljepše doba dana. Temperatura super, dan je i priroda se budi, a vani nema apsolutno nikoga da te zajebava ili uznemiruje tvoj mir. Sam si na svijetu s prirodom. I svježim masnim burekom, naravno.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 30/07/2017 : 13:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golub

Iz izlaska se vratio doma oko šest ujutro i shvatio da je zora u ljeto najljepše doba dana. Temperatura super, dan je i priroda se budi, a vani nema apsolutno nikoga da te zajebava ili uznemiruje tvoj mir. Sam si na svijetu s prirodom. I svježim masnim burekom, naravno.

https://www.youtube.com/watch?v=y5T96LHnEWw

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/07/2017 : 16:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Prije mjesec-dva, kada su dani bili najduži, najljepše je bilo u 5 h ujutro, u 6 je već znalo sjati Sunce i polako ubijati svježinu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/07/2017 : 16:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ah, kada se sjetim tih srednjeskolskih dana i dolaska kuci u 4h, jutro svice, ptice pjevaju, sa kolegom bi uz cavrljanje pred blokom popusila jos paklu prije bi u 5h isao doma. A danas se u vrijeme ustaje za posao. :D Ali ne bih mjenjao, ne vise. :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/07/2017 : 18:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

I?
Jesi se prije toga razbacao na caje?

Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 30/07/2017 : 19:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I?
Jesi se prije toga razbacao na caje?

Nisam. Ne idem na cajke nikada osim kada sam primoran - tj.kada se nađem na nekom rođendanu gdje je ekipa koja to sluša ili na kakvoj maturalnoj zabavi, iako su i ti dani prošli.

Edited by - Golub on 30/07/2017 19:41:29
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/07/2017 : 19:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Zezam te.

Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000