Author |
Topic  |
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 06/03/2018 : 16:28:52
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by 1Euro
Ja sam se nadao na jeftino kiosk izdanje od 18 kuna, od Ludens npr...ne znam čemu treba nekakav hc i slično. Šta me brige kakve su stranice, kako je "upakovano" jer to sve treba platit.....kupujem Kena jedino od Ludensa ako ga bude izdavao ili Strip Agenta, sve ostalo mi nije interesantno a i sumnjam da če izgurati do kraja.
Nakon ovog Kena, drugoga nećemo doživjeti. Uz Fibru, to je dovoljno Kena za našu generaciju (a bojim se da smo mi zadnja generacija). Dakle kiosk izdanje smo priželjkivali, nismo dobili i bojim se da nikada nećemo dobiti. Tako da nećeš kupovati Kena od Ludensa i Strp-agenta. No, s druge strane, Darkwoodu želim sreću, oni obično znaju šta rade. Dobili smo Kena, mada to nije ono što smo tražili... Iako sam bio zagrijan za Kena (jeftinog sc), ovo još nisam kupio. Sve će zavisiti od toga kako će to izgledati uživo kada opipam.
Nije kiosk izdanje, no više je nego dobro odrađeno, vidjet ćeš  |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/03/2018 : 18:31:18
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by 1Euro
Ja sam se nadao na jeftino kiosk izdanje od 18 kuna, od Ludens npr...ne znam čemu treba nekakav hc i slično. Šta me brige kakve su stranice, kako je "upakovano" jer to sve treba platit.....kupujem Kena jedino od Ludensa ako ga bude izdavao ili Strip Agenta, sve ostalo mi nije interesantno a i sumnjam da če izgurati do kraja.
Nakon ovog Kena, drugoga nećemo doživjeti. Uz Fibru, to je dovoljno Kena za našu generaciju (a bojim se da smo mi zadnja generacija). Dakle kiosk izdanje smo priželjkivali, nismo dobili i bojim se da nikada nećemo dobiti. Tako da nećeš kupovati Kena od Ludensa i Strp-agenta. No, s druge strane, Darkwoodu želim sreću, oni obično znaju šta rade. Dobili smo Kena, mada to nije ono što smo tražili... Iako sam bio zagrijan za Kena (jeftinog sc), ovo još nisam kupio. Sve će zavisiti od toga kako će to izgledati uživo kada opipam.
Nije kiosk izdanje, no više je nego dobro odrađeno, vidjet ćeš 
Moja dilema je: sc nije jeftin, HC ima od Fibre. Ni jedan mi u teoriji ne odgovara. Bio sam tako zagrijan za neko jeftinjara izdanje, ali šipak... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Posted - 07/03/2018 : 21:31:17
|
prva prica previse mracna crna i depresivna
je li citav serijal ovakav
ne voli ubijat a poroko ih nekoliko sa bi da voli ko zagor genocidas |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
morski
Senior Member

2678 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
1Euro
Advanced Member

12618 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 08/03/2018 : 16:20:38
|
quote: Originally posted by zeljko
prva prica previse mracna crna i depresivna
je li citav serijal ovakav
ne voli ubijat a poroko ih nekoliko sa bi da voli ko zagor genocidas
manje-više....non stop se radi o drami....često bez sretnog završetka,....depresivno je prava riječ. Sve više razmišljam da je Mister No puno bolji strip..... |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 08/03/2018 : 19:09:40
|
Ken Parker je daleko najrealniji Bonelli. Ja ga isto tako ne volim ali njegov kvalitet je neupitan. Ako tražiš samo zabavu i opuštanje bez ikakvog razmišljanja i pritiska Ken Parker ti nije to. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Posted - 13/03/2018 : 13:36:44
|
eh drugi je već bolji broj
ima barem dvije komične situacije s kinezom stari vic s japancima i lubenicama :D prebačen na kineze i borilačke vještine ali uvijek upali i uvijek je smiješno
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
Posted - 13/03/2018 : 17:08:28
|
Ken je ponekad vrlo depresivan strip, ali realan. Ne čitam ga nikada nekoliko epizoda zaredom, ionako mi svaki serijal na taj način brzo dosadi. Svi osim Zagora :) |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5591 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 18/03/2018 : 14:17:22
|
Mislio sam da ne moze bolje id Fibre ali Darkwudovo izdanje je otislo jos korak dalje. Predobro uradjeno, jos veci format, milina za ovaj fenomenalni crtez.Jedina zamerka sto nije ubacena i druga naslovnica u boji. Sad jos dilema, zadrzati Fibru koja je fantasticna + izaslo je sve, ili putovati sa darkvudovcima i Kenom u dvomesecnom ritmu. Slatka dilema... |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7142 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 18/03/2018 : 17:13:23
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Mislio sam da ne moze bolje id Fibre ali Darkwudovo izdanje je otislo jos korak dalje. Predobro uradjeno, jos veci format, milina za ovaj fenomenalni crtez.Jedina zamerka sto nije ubacena i druga naslovnica u boji. Sad jos dilema, zadrzati Fibru koja je fantasticna + izaslo je sve, ili putovati sa darkvudovcima i Kenom u dvomesecnom ritmu. Slatka dilema...
Blago vama koji možete duplirati. Inače, koliko je pouzdano to da će Darkwood držati dvomjesečni ritam? Ja koliko vidim s njima se nikad ne zna. |
loading...
|
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5591 Posts
Posted - 18/03/2018 : 18:08:23
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Mislio sam da ne moze bolje id Fibre ali Darkwudovo izdanje je otislo jos korak dalje. Predobro uradjeno, jos veci format, milina za ovaj fenomenalni crtez.Jedina zamerka sto nije ubacena i druga naslovnica u boji. Sad jos dilema, zadrzati Fibru koja je fantasticna + izaslo je sve, ili putovati sa darkvudovcima i Kenom u dvomesecnom ritmu. Slatka dilema...
Blago vama koji možete duplirati. Inače, koliko je pouzdano to da će Darkwood držati dvomjesečni ritam? Ja koliko vidim s njima se nikad ne zna.
Necu duplirati, to je ipak luksuz, nije jedan strip u pitanju. Uvek sam za vise razlicitih stripova.Ali da izgleda fenomenalno izgleda.Kazu da prodaja ide vise nego dobro tako da nema zime za darkvudovog Kena. Ako nisi obavezno uzmi da pogledas izdanje.Ja inace obozavam Parkera i slazem se sa svim naoisanim u predgovoru za prvu knjigu |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7142 Posts
Posted - 18/03/2018 : 19:00:07
|
Blago vama koji možete duplirati. Inače, koliko je pouzdano to da će Darkwood držati dvomjesečni ritam? Ja koliko vidim s njima se nikad ne zna.
Necu duplirati, to je ipak luksuz, nije jedan strip u pitanju. Uvek sam za vise razlicitih stripova.Ali da izgleda fenomenalno izgleda.Kazu da prodaja ide vise nego dobro tako da nema zime za darkvudovog Kena. Ako nisi obavezno uzmi da pogledas izdanje.Ja inace obozavam Parkera i slazem se sa svim naoisanim u predgovoru za prvu knjigu
Uzeo sam SC verziju (neobične dimenzije ali sviđa mi se), pročitao epizode iz prvog broja a drugi je još u vrećici, ovih dana će doći na red. Ovo je moj prvi susret sa Kenom iako sam u 'pustolovinu' s njim ušao najspremniji što bi se reklo, dosta tog znam upravo s foruma. Što se tiče ritma ako kažu da je prodaja dobra onda ne bi i on trebao biti postojan pa da svi možemo biti zadovoljni. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 18/03/2018 19:01:08 |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5591 Posts
Posted - 18/03/2018 : 19:50:45
|
Necu duplirati, to je ipak luksuz, nije jedan strip u pitanju. Uvek sam za vise razlicitih stripova.Ali da izgleda fenomenalno izgleda.Kazu da prodaja ide vise nego dobro tako da nema zime za darkvudovog Kena. Ako nisi obavezno uzmi da pogledas izdanje.Ja inace obozavam Parkera i slazem se sa svim naoisanim u predgovoru za prvu knjigu
Uzeo sam SC verziju (neobične dimenzije ali sviđa mi se), pročitao epizode iz prvog broja a drugi je još u vrećici, ovih dana će doći na red. Ovo je moj prvi susret sa Kenom iako sam u 'pustolovinu' s njim ušao najspremniji što bi se reklo, dosta tog znam upravo s foruma. Što se tiče ritma ako kažu da je prodaja dobra onda ne bi i on trebao biti postojan pa da svi možemo biti zadovoljni.
Ono najbolje od Kena tek dolazi. Zaista sam cuo da prodaja ide dobro tako da mislim da ce izgurati sve kako je receno.Zasto si uzeo sc kad je mala razlika u ceni? Mislim vise na bolju/dugotrajniju ocuvanost stripa |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7142 Posts
Posted - 18/03/2018 : 20:08:18
|
Uzeo sam SC verziju (neobične dimenzije ali sviđa mi se), pročitao epizode iz prvog broja a drugi je još u vrećici, ovih dana će doći na red. Ovo je moj prvi susret sa Kenom iako sam u 'pustolovinu' s njim ušao najspremniji što bi se reklo, dosta tog znam upravo s foruma. Što se tiče ritma ako kažu da je prodaja dobra onda ne bi i on trebao biti postojan pa da svi možemo biti zadovoljni.
Ono najbolje od Kena tek dolazi. Zaista sam cuo da prodaja ide dobro tako da mislim da ce izgurati sve kako je receno.Zasto si uzeo sc kad je mala razlika u ceni? Mislim vise na bolju/dugotrajniju ocuvanost stripa
Da ti pravo kažem, kad sam bio u striparnici kupovao više stripova i po nekoj pretpostavci da je razlika u cijeni veća uzeo SC, nisam uopće gledao cijene. Kasnije kad sam saznao, a još prije čitanja, pomislim zamijeniti ali ne patim za HC-ovima a kontam ako prodaja bude slaba ukinut će prije HC pa kud onda to "šarenilo". Mada eto, izgleda da Darkwood nije izdavač koji ukida serijale i verzije kao Ludens kod kojih je u HC-u bilo prvih 15 brojeva Marka i Bleka. |
loading...
|
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 18/03/2018 : 20:38:40
|
i ja sam, kad sam citao prvu knjigu imao zamjerku sto nema druge naslovnice u boji, ali kad sam do kraja procitao drugu pricu iz prve knjige, ugodno sam se iznenadio jer na kraju stripa ima galerija naslovnica u boji, i tamo su obje naslovnice i to obje sa pozadinom, i sve je u boji... |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11973 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 28/03/2018 : 21:23:39
|
quote: Originally posted by velka031
Darkwood je pouzdan izdavač. Šteta što oni nisu "uzeli" Saguara, tko zna koji bi već broj izašao... :(
imaju i oni svojih ''saguara'' koliko hoces...julija nije pola godine izasla, orfane stali nakon 12 brojeva... jdjp i hoce i nece...izdali samo jednu le miniseriu helnoar, a UT, tropical bluese na cekanju...ali dobro, bolje ista nego nista( po jedan broj lukasa i adama godisnje, ili saguaro svake tri godine)... |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7142 Posts
Posted - 28/03/2018 : 21:52:10
|
wess, jesu li stavili datum izlaska trice? I da je do 15.4. započeli su sjajnim ritmom i nadam se da će ga držati. |
loading...
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11973 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member