Author |
Topic  |
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33612 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/06/2018 : 15:28:54
|
Da, Island će izgleda kao na Euru biti jako neugodan! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 16/06/2018 : 15:44:07
|
Ronaldo je trenutno daleko najbolji igrac na svijetu. Pratim debate na L'Equipe 21 tv-u gdje ima Messi fanatika kao npr. Eric Blanc ili Micoud i sa sve vecom knedlom u grlu izgovaraju Messi je najveci igrac na svijetu. Samo jbg ako si malo priglup a uz to i bahat, malo tko te voli. Lakse je biti el mudo za javnost a privatno bolje da ne kazem. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 16/06/2018 : 15:50:37
|
Odlican Island, cini mi se da su jos zreliji i uigraniji nego na Europskom, nece nikome biti lako sa njima.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 16/06/2018 15:50:54 |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 16/06/2018 : 15:58:46
|
bio je penal za francuze...zuti ok, a nekada bi se i crveni dalo za onaj faul...sinoc kod prvih golova sudija je odmah u startu pokazao da nece VAR jer je valjda bio i vise nego siguran da je dobro vidio obje situacije i nije htio nikakvo mjesanje u njegove odluke ili eventualne promjene odluka...zasad je VAR pun pogodak i sve ok... |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4681 Posts
Member since 08/06/2018 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/06/2018 : 16:24:59
|
Odmah sam prije zaleta imao osjećaj da će promašiti, vidjelo se da nije siguran. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/06/2018 : 16:25:51
|
Ne kuzim zasto sudac sad nije pregleda snimku, to nema veze sa penalom.. |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Posted - 16/06/2018 : 16:33:35
|
quote: Originally posted by brni
Ne kuzim zasto sudac sad nije pregleda snimku, to nema veze sa penalom..
Zato jer ima naredbu da pogura messija na ovom prvenstvu. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4681 Posts
Posted - 16/06/2018 : 16:36:24
|
Znam da Messi diktira uvjete u Argentini ali ne metnuti Dybalu u ovoj krizi je ravno ludilu |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5460 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5460 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/06/2018 : 16:59:54
|
Da se poslužim novinarskom forom od prije 20 godina kada su Islanđani uzeli bod tadašnjim prvacima Francuzima; ''ribarska sezona je završila i svi islandski ribari su bili dostupni pa Argentina nije mogla više od boda''. Hrvatska u ovoj skupini mora ići na sve 3 pobjede, kakva Argentina, ako ne ide Messiju nema tu kruha za njih. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33155 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/06/2018 : 17:02:02
|
Ovo prvenstvo će definitivno odlučiti koje bolji - Messi vs. Ronaldo. Sve što su dosad postigli, stoje fifty fifty. Ronaldo je jučer učinio veliki korak naprijed. Tri gola, ne bilo kom, Španiji! Messi je se danas malo ukakijo. Nema veze, tek je počelo. Vidjet ćemo tko će od njih dvojice, svoju repku dalje dogurati. Za sad, 1:0 za Ronalda. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 16/06/2018 : 17:05:13
|
quote: Originally posted by Tutta
Ovo prvenstvo će definitivno odlučiti koje bolji - Messi vs. Ronaldo. Sve što su dosad postigli, stoje fifty fifty. Ronaldo je jučer učinio veliki korak naprijed. Tri gola, ne bilo kom, Španiji! Messi je se danas malo ukakijo. Nema veze, tek je počelo. Vidjet ćemo tko će od njih dvojice, svoju repku dalje dogurati. Za sad, 1:0 za Ronalda.
Ronaldu je mnogo teze jer cijeli Portugal zavisi od njega. Argentina ima dobar tim, oni bi i bez Messija bili jedan od jacih timova na SP.
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 16/06/2018 : 17:08:34
|
Meni stvarno nije jasno da toliki broj ljudi bas toliko mrzi Mesija... Sta je covek tacno uradio da izaziva tolike negativne emocije kod ljudi? |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4681 Posts
Posted - 16/06/2018 : 17:12:28
|
quote: Originally posted by johnhartson
Meni stvarno nije jasno da toliki broj ljudi bas toliko mrzi Mesija... Sta je covek tacno uradio da izaziva tolike negativne emocije kod ljudi?
Pa u ovoj Argentini se drži potpuno šefovski, sve sam pokušava, prijeti odlascima, udaljava od repke one koji mu ne pašu, a drži Di Mariju i Aguera blizu sebe makar su oni daleko od svoje forme. Ima tu i Sampaoli krivice, ali mora da je ozbiljno glup ako Icardija nije ni zvao, a Dybalu ni ubacio u igru Nije ni Ronaldo nenametljiv u Portugalu, ali jučer se vidjelo koliko on ima bolju kemiju sa svojom ekipom |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Posted - 16/06/2018 : 17:14:36
|
Meni stvarno nije jasno da toliki broj ljudi bas toliko mrzi Mesija... Sta je covek tacno uradio da izaziva tolike negativne emocije kod ljudi?
Mnogo ih vise mrzi Ronalda. Svi oni koji su dobri imaju hrpu fanova i imaju i skoro isto toliko mrzitelja. Ne znam zasto si toliko iznenadjen zbog toga, to je uvijek tako bilo, bilo da je sport, muzika ili sta ja znam. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/06/2018 : 17:15:58
|
Ma, Mesiju mogu da pljunu pod prozor.
Samo mi nije jasno da ona pajac na klupi ne uvede Dibalu. Utakmica je plakala za njim. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 16/06/2018 : 17:16:38
|
quote: Originally posted by don_draper
Pa u ovoj Argentini se drži potpuno šefovski, sve sam pokušava, prijeti odlascima, udaljava od repke one koji mu ne pašu, a drži Di Mariju i Aguera blizu sebe makar su oni daleko od svoje forme. Ima tu i Sampaoli krivice, ali mora da je ozbiljno glup ako Icardija nije ni zvao, a Dybalu ni ubacio u igru Nije ni Ronaldo nenametljiv u Portugalu, ali jučer se vidjelo koliko on ima bolju kemiju sa svojom ekipom
Pa i Mesi bi izgledao da ima bolju hemiju da protivnik nije igrao ovakav organizovani bunker s 10 igraca i da je odlucio da igra bez golmana kao Spanija juce. Ne kapiram da covek izaziva bas tolike antipatije medju ljudima, dok je Ronaldo ono, kralj najveci. Stvarno ne uspevam da shvatim. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/06/2018 : 17:16:40
|
Meni nije jasno zasto ljudi vuku paralele izmedju ove dvije utakmice..koliko se ja sicam Ronaldo se nije vidia kontra Islanda na Europskom prvenstvu, jedno je igrati protiv ekipe koja se nudi i nadigrava a drugo kontra ovakvih kompaktnih bunkerasa..Island je takticki mozda i najbolje slozena ekipa i svatko ce imati velikih problema da ih probije.. |
Edited by - brni on 16/06/2018 17:18:33 |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7153 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 16/06/2018 : 17:17:22
|
Ma nije puno ljudi nego su glasni isto što ih je kao puno protiv Hrvatske. Omraženiji je Ronaldo. Gledaj Primeru i gostujuće mečeve Reala i Barcelone pa prati.
Inače, u Argentini zbog načina nastupa i djelovanja u reprezentaciji ga imaju pravo napadati, on je izbornik-igrač, dva anonimusa stavio u prvih 11, mogu misliti da je dogovorio postotak od idućih im transfera. Sva im je filozofija "Idi na Messija pa šta on odluči". Svaka čast golmanu Islanda na par dobrih intervencija. |
loading...
|
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Posted - 16/06/2018 : 17:19:18
|
quote: Originally posted by don_draper
Pa u ovoj Argentini se drži potpuno šefovski, sve sam pokušava, prijeti odlascima, udaljava od repke one koji mu ne pašu, a drži Di Mariju i Aguera blizu sebe makar su oni daleko od svoje forme. Ima tu i Sampaoli krivice, ali mora da je ozbiljno glup ako Icardija nije ni zvao, a Dybalu ni ubacio u igru Nije ni Ronaldo nenametljiv u Portugalu, ali jučer se vidjelo koliko on ima bolju kemiju sa svojom ekipom
Bravo  |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Posted - 16/06/2018 : 17:23:20
|
quote: Originally posted by brni
Meni nije jasno zasto ljudi vuku paralele izmedju ove dvije utakmice..koliko se ja sicam Ronaldo se nije vidia kontra Islanda na Europskom prvenstvu, jedno je igrati protiv ekipe koja se nudi i nadigrava a drugo kontra ovakvih kompaktnih bunkerasa..Island je takticki mozda i najbolje slozena ekipa i svatko ce imati velikih problema da ih probije..
Nemojte se zavaravati i misliti kako ce Island i protiv vas igrati bunker. Jedno je Argentina, drugo Hrvatska. Igrace bunker samo ako dodju u prednost. |
 |
|
Topic  |
|