forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Vaših Top 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 17/04/2020 : 21:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ostao sam si dužan Deep Purple listu.

1.In Rock(winner)
2.Burn
3.Machine Head
4.Fireball
5.The Book Of Taliesyn
6.Bananas
7.Stormbringer
8.Perfect Strangers
9.Who Do We Think We Are
10.Shades Of Deep Purple

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/04/2020 : 23:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Pa di ovi Bananas ???

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 18/04/2020 : 00:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je u pitanju prevara.
Igra se kviz, čitaju stripovi, gledaju serije i još se uspije desetak albuma preslušati.
Još će ispasti da i trčite i kuhate, pa koliko vama dan traje?
Ja možda preko vikenda nešto malo nadoknadim.

Bio mi frend i kuka, ima kartu za Rage against i još ponešto, pune oči suza.
Osim toga gdje je bio devedest prve kad se bend osnivao?
Kaj si ne nađe neku drugu zanimaciju, Tetris je zasigurno dobar izbor.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/04/2020 : 00:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Bananas je izvrstan album. House of pain, pictures of innocence, i got your number, walk on, doing it tonight... sve vrhunske stvari. Bananas je moderni dragulj ostarjelih rokera.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/04/2020 : 00:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Igra se kviz, čitaju stripovi, gledaju serije i još se uspije desetak albuma preslušati.

Ne trčim.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/04/2020 : 00:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Meni su vec dvije ulaznice propale.
A jos...
Normalno da ce ti frend tugovat za RETM, i ja sam ih htio ponovo pogledati. Neka vec jednom jesam. Ljubljana 2000. (zar vec 20 godina od tada? Jao...)
A osim njih propada mi i odlazak na System of the down, Ozzya, Pixies, Super uho u Primostenu i ono najtuznije Judas Priest 50 metal year tour, sa Saxonom kao predgrupom. (Tome sam se najvise radovao)
Da samo neke nastupe spomenem na prvu, a trebalo je jos toga biti. Sad sam siguran da se mozemo pozdraviti sa koncertnom 2020-om. Da nisam u ozujku gledao the Mahones, ne bi nista vidio ovu godinu, sto mi se nije nikad dogodilo vec desetljeca. Niti u ratu.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/04/2020 : 00:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Ne trčim.

Ni ja ne trcim.
A evo u zadnjih par sedmica sam vec na kronoloski odradenih 150 epizoda Zagora. To sam odlucio odraditi u samoizolaciji. Da nisam sad, ne bi vise nikad. Ali ne cini mi bas dobro. Sigurno cu snositi posljedice od toga gore nego od Kovida 19. Morat cu brzo odustati od te rabote i procistiti se Alan Fordom od pocetka. Jedino dobro je sto uz citanje Zagora preslusam bar 3-4 albuma dnevno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 18/04/2020 : 00:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Dečki alkohol je uzrok i rješenje svih problema što bi rekao jedan veliki mislioc, zato opustite ruku.

Nije mi jasno RATM ono kao dole eksproprijacija eksproprijatora, a karta sto ojra, baš u duhu njihovih tekstova i ideologije.
Niko nije imun na extra lovicu.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 18/04/2020 : 00:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bananas je izvrstan album. House of pain, pictures of innocence, i got your number, walk on, doing it tonight... sve vrhunske stvari. Bananas je moderni dragulj ostarjelih rokera.

Pobrkao si ga sa Purpendicular.

Zna se koji je trio albuma njihova zlatna faza, a meni je #1 Fireball. Nakon ta 3 mi slijede spomenuti prvi sa Morseom i funk-metal čudovište sa Bolinom.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 18/04/2020 : 00:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

Ne trčim.

Ni ja ne trcim.
A evo u zadnjih par sedmica sam vec na kronoloski odradenih 150 epizoda Zagora. To sam odlucio odraditi u samoizolaciji. Da nisam sad, ne bi vise nikad. Ali ne cini mi bas dobro. Sigurno cu snositi posljedice od toga gore nego od Kovida 19. Morat cu brzo odustati od te rabote i procistiti se Alan Fordom od pocetka. Jedino dobro je sto uz citanje Zagora preslusam bar 3-4 albuma dnevno.

Jebote, prolupat ćemo.
Ja na Bravi slušam Verdija i to neku bezveznu operu, Ivan čita Zagora, Tonto ne trči, ne smijem ni pomisliti čime se vukozec bavi u ovo doba noći.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/04/2020 : 00:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Pobrkao si ga sa Purpendicular.

Zna se koji je trio albuma njihova zlatna faza, a meni je #1 Fireball. Nakon ta 3 mi slijede spomenuti prvi sa Morseom i funk-metal čudovište sa Bolinom.

Nisam, nisam. Purpendicular ima dobre momente, ali oni losi su mi stvarno losi. Bananas mi je ujednaceno dobar.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/04/2020 : 01:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bit ce i deset godina da ga nisam poslusao, evo upravo jesam... nelos zbilja. Dobar Gillanov vokal, osjeca se neko zadovoljstvo dok pjeva. Odsviran profesionalno. Walk on me se dojmila. Sve u svemu bolji mi je sad nego sto ga se sjecam. Stari dosadnjakovici nisu lose odradili ovaj svoj 17 album. Ako se sjecam dobro ovo je prvi bez Lorda, onda je dosao onaj neki tip koji je u Splitu opalio Falile se Kastelanke u pola nastupa...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/04/2020 : 01:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dečki alkohol je uzrok i rješenje svih problema što bi rekao jedan veliki mislioc, zato opustite ruku.

Nije mi jasno RATM ono kao dole eksproprijacija eksproprijatora, a karta sto ojra, baš u duhu njihovih tekstova i ideologije.
Niko nije imun na extra lovicu.

Alkohol je uvijek rijesenje. Bez dvojbe. Za sve.
RATM i sto eura... tja, kad dodes do nekog levela tu si, i to kosta. A i kosta produkcija, team koji pici s njima i radi sve. Jbg. to su spektakularni koncerti, nema veze ta cijena s njihovim stavovima. Kosta i U2 koncert 200 eura a oni su kao u najvisim sferama ljudskosti i dobrobiti za sve bliznje oko sebe. Ustvari samo seruckaju usitno i pricaju pizdarije. A lovica je uvijek bila i ostala samo lovica. Kad vec rade, rade i da zarade. Sto se mene tice, fair enough!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/04/2020 : 10:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Topla preopruka: Gillanov prošlogodišnji kocert iz Warsawe. Inače nisam fan tog spajanja orkestara i rocka, ali ovdje je to izvedeno odlično. Suptilno i efektno, pogođena prava mjera i naglašeno samo tamo gdje je smisleno i potrebno. Anyu sam izvrtio bar sto puta.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 18/04/2020 : 14:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jebote, prolupat ćemo.
Ja na Bravi slušam Verdija i to neku bezveznu operu, Ivan čita Zagora, Tonto ne trči, ne smijem ni pomisliti čime se vukozec bavi u ovo doba noći.

Gleda dokumentarac o Jacu Pastoriusu.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 18/04/2020 : 18:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Još uvijek borba sa vremenom, ali uspjevam zaostajati samo za krug, dva.
13th floor uništa, par stvari naznačenih i nije se nahvatalo.
Earthles puno zanimljivije, moram uloviti mira i vremena da prostudiram.

Vukozec šta kaže vremenska prognoza, jel prejako zasjao pa izgorio i jel Zawinul mogao više ižmikati iz njega?
Ili je ipak morao pragove na bajsu imati da mu bude lakše svirati.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/04/2020 : 19:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
evo nešto sasvim friško da bacim na top 10 listu.

FIONA APPLE - FETCH THE BOLT CUTTERS

fiona svakih 7-8 godina izbaci jedan album, i to onda kad se najmanje nadaš. upravo u ovim užasnim vremenima, sa virusom korone na vrhuncu i kada večina glazbenika odgađa ili pomiče datuma izlazaka, ona ko bombu baci među nas još jedan mater piece. neko će reći ovo je krik mentalno poremećene žene... meni britko, izravno, zaigrano, dinamično, jeste i bijesno na trenutke, ali slično kao i prethodni album i ovaj kao da služi fioni terapeutski na putu prema vlastitom samoostvarenju... od kaotičnog početka do smirajnog, triumfalnog kraja albuma.

well done.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/04/2020 : 20:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ono što sam od glazbenih dokumentaraca pogledao u zadnje vrijeme i da je bilo izvrsno:

Cure for Pain: The Mark Sandman Story
Crossfire Hurricane
Eric Clapton: A Life in 12 Bars
What Happened, Miss Simone?

...a i ponovio sam potragu Sugar Manom, vrijedna je višestrukog gledanja.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 18/04/2020 : 23:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Claptonov nije loš i onaj o Whitney Houston je prilično tužan.
Potraga za Sugarom (ne Ray Leonardom) nije loše, samo me njegova mjuza nije previše zainteresirala.
Ovaj za mali uvid
https://www.youtube.com/watch?v=PKYa3wwc1SU

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/04/2020 : 23:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Mark Sandmana nisi gledao? Jesi slušao Morphine?

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/04/2020 : 23:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Još jedna tužna i tragična priča...

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 18/04/2020 : 23:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Nešto sam slušao, ali dokumentari nisam ni znao da postoji.
Ko za inat danas se uhvatio klasike.
Vraćam se na top ten stranu, jer ak se uhvatim jazza nestat ću sa foruma.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/04/2020 : 00:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jedno vrijeme sam slusao Morphine non stop. Odlicni. Gledao sam jedan dokumentarac o Marku Sandmanu, njegova majka govori... tuga.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/04/2020 : 00:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ova stvar je rasturacina. Bas mi je draga.
https://youtu.be/K1zpo1PjAxM

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/04/2020 : 09:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Claptonov nije loš

Da, bas je dobar film. Oscar za sporednu ulogu ide Mick Jaggeru. Nitko ga nije spomenuo cijeli film, a ovaj se na svakoj drugoj snimci i fotografiji prošetava u pozadini...ili s komadom ili s bocom ili s jointom. Prevelika faca.

Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000