forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 04/01/2021 : 12:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Kao kaj pas laje kad se boji, tako čovjek pjeva o strahu kad se boji!

Meni je veca fora kako lik okine 100 000 kuna po nastupu bez da plati lipe poreza, a pjeva o domoljublju i ljubavi prema domovini :)

Evo, ovakvi posjećuju njegove koncerte (to je taj soj):
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-trazili-smo-gradonacelnika-gline-i-nasli-smo-ga-pogledajte-razgovor/2243857.aspx

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 04/01/2021 12:46:32
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/01/2021 : 13:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
meni je isto dobra fora da ljudi vrludaju, eskiviraju, snalaze se i izbjegavaju plaćati bilo što bilo kome, samo ako mogu
to mi baš nekak ima šmeka

naprotiv, ovi koji pričaju o domoljublju kao plaćanju poreza, ti su mi dosadni, bezvezni, mrtva puhala... i uglavnom lažnjaci, fejkeri. uvijek se to pokaže.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 04/01/2021 : 13:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

meni je isto dobra fora da ljudi vrludaju, eskiviraju, snalaze se i izbjegavaju plaćati bilo što bilo kome, samo ako mogu

naprotiv, ovi koji pričaju o domoljublju kao plaćanju poreza, ti su mi dosadni, bezvezni, mrtva puhala... i uglavnom lažnjaci, fejkeri. uvijek se to pokaže.

Koliko razumiješ stvari oko sebe dobro je da ikaj i vidiš...nećemo o tome kako ljudi idu u škole baš zahvaljući onima koji plačaju porez kojim te škole financiraju.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/01/2021 : 13:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
bili bi pametniji da ne idu u škole
i u škole idu prisilno, kao što i poreze plaćaju prisilno
samo na svetu misu idu dragovoljno i daju po 100 200 300kn za blagoslov kuća dragovoljno
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10666 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 04/01/2021 : 13:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
quote:

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 04/01/2021 : 13:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:

bili bi pametniji da ne idu u škole
i u škole idu prisilno, kao što i poreze plaćaju prisilno
samo na svetu misu idu dragovoljno i daju po 100 200 300kn za blagoslov kuća dragovoljno

Idu ljudi i u birtije i kladionice dragovoljno... A blagoslov tamo dođe više od 300 kuna

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 04/01/2021 : 13:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.odpriteoci.com/post-1/svarilo-zdravnikov-glede-cepiva-cenzurirajo-ali-celo-prepovedujejo-uti%C5%A1ati-%C5%BEelijo-strokovnjake

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/01/2021 : 14:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Ovoj temi fale još ravnozemljaši, kemtrejls sektaši i oni što veruju u ljude guštere.

Ja, recimo, nisam stručan za preskakanje vijače, te na tu temu nemam šta pametno, ni korisno da kažem. Zato stručnjaci vijača o vijači, a ostali blisko iskustveni s koronom, o koroni. Onaj koji nije na neki način bio blizak s bolešću, ne može to da razume i objasni. Nije to neka apstrakcija, pa da se trtomudi.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 04/01/2021 : 14:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ma moš mislit! ja koji ne pazim previše na maske, upozorenja i socijalne distance i ja, koji sam, u najgorem slučaju, asimptomatski slučaj (jer sam jak, lijep, vitak i SVE!) itekako imam pravo pričati o koroni i naveliko i naširoko. u ovoj epidemiji postoji više strana a i sama narav virusa je takva da pogađa ljude na različite, suprotive načine.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 04/01/2021 : 14:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Ovoj temi fale još ravnozemljaši, kemtrejls sektaši i oni što veruju u ljude guštere.

Ne fale, risar i drugovi su tu.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/01/2021 : 14:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
meni je smiješna ta GGG-fobija od ljudi-guštera, ravnozemljaša & co
na žalost, ne znam nijednog od pobrojanih, ali mi izgleda da ostvaruju puniji ljudski potencijal od ovih korona-dosadnjakovića
ne znam sad ni standardnu devijaciju ni druge faktore, ali išlo bi tu i 5x i više od mediokritestva nekih previšeprisutnih kolega na topicu
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 04/01/2021 : 16:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by Jasko

Ne fale, risar i drugovi su tu.

i oni koji vjeruju u boga i anđele i svece.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 04/01/2021 : 23:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:

meni je smiješna ta GGG-fobija od ljudi-guštera, ravnozemljaša & co
na žalost, ne znam nijednog od pobrojanih, ali mi izgleda da ostvaruju puniji ljudski potencijal od ovih korona-dosadnjakovića
ne znam sad ni standardnu devijaciju ni druge faktore, ali išlo bi tu i 5x i više od mediokritestva nekih previšeprisutnih kolega na topicu

Kakva crna fobija, jedno tri-četiri guštera imam na poslu (ostvaruju, a ponekad i prebacuju, puniji ljudski i reptilni potencial), a zemlja je još velikog potopa, kada se ravna ploča savila zbog zbog vlage, toroidalna.

I čarobni sag je vjerojatno zabavniji za letenje od dosadnih aviona, ali ponekad je potrebno i nekamo stiči.

Stara Huta za 36 minuta

Edited by - GGG on 04/01/2021 23:39:12
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/01/2021 : 11:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
no dobro, dosta smo se šalili
ako ima što ozbiljno za popričati, možemo, a ovo ćemo uzeti kao novogodišnje opuštanje
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/01/2021 : 11:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by GGG
I čarobni sag je vjerojatno zabavniji za letenje od dosadnih aviona, ali ponekad je potrebno i nekamo stiči.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/01/2021 : 11:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
U domu za starije u Čakovcu umrla 82-godišnjakinja dan nakon što je cijepljena.

beroš kaže; "nema to veze sa cjepivom. umrla od zatajenja srca."
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/01/2021 : 12:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
pa da, to se sve uklapa u ovo korona-naklapanje
sve se može okretati prema potrebi

VEĆ TA okolnost bi trebala, barem, signalizirati ljudima da puno toga ne štima u službenom narativu
oni življi i živahniji ovo jasno uočavaju, drugi pak ne, iako čak i neki koji nisu baš mrtva puhala (GGG) tu dolaze pred granicu vlastite tragičnosti i ne mogu dalje... nisu još spremni na strah i drhtanje, bez čega nema skoka u egzistenciju (prema Jaspersu... ali i prema teoriji grčke tragedije)
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/01/2021 : 12:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Ovako tu izglopeda u glavam pojedinaca :)

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/01/2021 : 12:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
https://www.index.hr/vijesti/clanak/starija-zena-u-cakovcu-umrla-nakon-cijepljenja-bila-bolesna-nema-veze-s-cjepivom/2244141.aspx

"Uzet je bris na covid-19 koji je negativan, a obdukcija kaže da je bolesnica preminula od zatajenja srca, uzrokovanog teškim promjenama srčanih žila. Bolovala je od astme, imala je poremećaje gutanja, imala je sondu, nije mogla samostalno hodati", rekao je Beroš koji je nabrojao još neke dijagnoze umrle žene.

Kako je kazao, njena smrt nema veze s cijepljenjem.

"Događaj će biti prijavljen HALMED-u i dalje će evaluirati, ali povjerenstvo je utvrdilo da smrt nema veze s cijepljenjem", kazao je.

jebene mutikaše.

najčešći komentar koji se na portalima može pročitati u svezi ovog događaja je;

Dakle kad stara bolesna osoba umre nakon cijepljenja, to nema veze s cjepivom. A kad stara bolesna osoba umre pozitivna na koronu, onda je nepobitno uzrok korona, i onda treba zatvoriti državu, a svatko tko je protiv toga je nacist koji bi žrtvovao stare i nemoćne.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/01/2021 : 12:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

najčešći komentar koji se na portalima može pročitati u svezi ovog događaja je;

Dakle kad stara bolesna osoba umre nakon cijepljenja, to nema veze s cjepivom. A kad stara bolesna osoba umre pozitivna na koronu, onda je nepobitno uzrok korona, i onda treba zatvoriti državu, a svatko tko je protiv toga je nacist koji bi žrtvovao stare i nemoćne.

Samo pokazuje koliko ljudi ne razumiju stvari oko sebe...ovo uopće nije tako ali zaključak valjda izvodiš (ne ti kiky osbno vec općenito bilokoji pojedinaca) u skaldu sa sposobnostima, pa kod večine to ispada ovako. Tužno je ovo. Teško se snalaziti u šumi informacija, ali nema potrebe da se onda pametuje vec se sluša sposobne, kao što nogometaši sluašaju trenere ili muzičari svoje mentore. Ne postaje se načitan i obrazovan slušajući i čitajući komentare po birtijama i portalima.

Edited by - BeaGea on 05/01/2021 12:36:08
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/01/2021 : 12:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
dosado, el te slučaj dotične gospođe čini nervoznim?
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/01/2021 : 12:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
https://www.rt.com/news/511524-portuguese-nurse-dies-pfizer-vaccine/

medicinska djelatnica u portugalu umrla dva dana nakon primanja pfizerovog cjepiva.

slučaj se istražuje.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 05/01/2021 : 12:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
Barem je umrla sigurna od korone.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/01/2021 : 12:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

dosado, el te slučaj dotične gospođe čini nervoznim?

Zašto?

Sve lijepo piše i objašnjeno je. Uostalom ni cjepivo ne djeluje iste sekunde, tako da cijepovi sigurno nema veze sa smrću niti je smrt moglo spriječiti. Nema u ovom slučaju nikakvih nepoznanica, samo treba znati čitati.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 05/01/2021 : 12:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
Samo primjer kako nemaju pojma o ničemu...

https://www.glasistre.hr/hrvatska/alemka-markotic-sigurno-cjepivo-do-primjene-su-potrebne-najmanje-tri-godine-sve-prije-toga-je-rizik-za-ljude-640905

Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000