forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 13:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by surfer

Tu pise da je dugo bolovao od teskih bolesti srca i krvnih sudova i
sa se sve skupa istrazuje je li postoji neka povezanost.

Tako da kad vec prenosite sto nemate pojma, napisite cijelu istinu
a ne samo ono vam odgovara.

quote:
Originally posted by corto33

Umro je 12-godišnji dječak nakon primanja 2. doze Pfizera:
https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/oldenburg_ostfriesland/Tod-nach-Impfung-Zwoelfjaehriger-war-offenbar-herzkrank,impfung854.html?fbclid=IwAR2a5Vay9OsCTosy0ZB7T7OXYRqbMfzYlVVva71ZlWIY5x9g7v7AVu8_NA4

quote:
According to the preliminary autopsy protocol, experts from the Institute of Forensic Medicine at the University Medical Center Hamburg-Eppendorf considered it likely that the death was due to the vaccination.

Uf, kakva podmukla manipulacija - nešto tako bi čovjek očekivao od panzera ili Risara

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 13:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Da baš manipulacija, a napisao sam do slova šta piše u njemačkim medijima.
A u navodnice sam stavio ono što je boldovano i u vjestima, znači najznačajnije.

Manipulacija je sve ostalo.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/11/2021 : 13:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Kako vec rekoh, zasto se pod smrti zbog kovida ubraja i sve koji su imali teske/pridruzene bolesti, a kod cijepljenja to ne bi? Zelite reci da bi ovaj djecak isto tako umro par dana unazad da se nije cijepio?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 05/11/2021 : 14:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
I kakva moralna jadikovka. Pa svi valjda znamo, da se od cijepljenja ne umire ali ako se, onda to ide u rubriku malih postotaka i čovjeka više nema. Čovjek je mali postotak, beznačajna statistika.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/11/2021 : 14:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Kakva budalaština.
Da je stvar takva kak ju ti vidiš onda je sad bila odlična prilika pustiti čovjećanstvo da pocrka...nimalo ti to kaj pišeš ne pije vode, ali nimalo. Čovjek je ključ svega, bez njega nema zarade

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 15:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:

A u navodnice sam stavio ono što je boldovano i u vjestima, znači najznačajnije.

U boldovanom piše:

- Nakon smrtnog slučaja, u okrugu Cuxhaven cjepi se još samo zdravu školsku djecu
- Čeka se na rezultate obdukcije
- Koju ulogu imaju pridružene bolesti?
- Sudski patolog: Drugi uzroci smrti nisu isključeni
- 5 sumnjivih slučaja do kraja 9. mjeseca

E sad možeš slobodno staviti i taj tvoj "Umro je 12-godišnji dječak nakon primanja 2. doze Pfizera", pa smo svi bez manipulacija.

Bar je u Njemačkoj, pa če se stvar bolje razjasniti (u jednu ili drugu stranu), nego u kakvoj Indoneziji ili Panama cityu, Florida

Stara Huta za 36 minuta

Edited by - GGG on 05/11/2021 15:00:46
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7431 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 05/11/2021 : 15:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
https://youtu.be/VqL5uDMD8Ck
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13071 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 05/11/2021 : 16:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
@ GGG

Koje je tvoje mišljenje o tzv. mrtvom cjepivu (ger. Totimpstoff)
Zašto nema nijednoga u EU?

Have mercy
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 05/11/2021 : 18:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.andrijaklaric.net/blog/pandemija-cijepljenih-svjetski-podaci-o-188-zemalja-dokazuju-da-je-najveca-stopa-oboljelih-od-covid-19-u-zemljama-s-najvise-cijepljenih

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 05/11/2021 : 18:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
Meni su najbolji oni kaj kažu da kaj budu svašta unosili u tijelo a onda šmrću bijelo...

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2021 : 19:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Lažeš i manipulišeš i treba da te je sram. Iskoristiti smrt dečaka da bi nekolicini ljudi "dokazao" da su vakcine opasne uvek i za sve je za mene dno. Izvini, ali tako je. Mogao si da staviš ceo tekst, ako ti je stalo do istine, ali si ti odlučio da staviš rečenicu koja tebi odgovara, bez obzira na to što koristiš smrt dečaka na najgori mogući način.

Ništa nije boldovano u vestima, I ništa nije najvažnije, kao što ti kažeš. NDR je ozbiljna medijska kuća i ne interpretira stvari, već navodi sve mogućnosti i ostavlja sve opcije otvorenim, pošto tako i jeste. Evo dela teksta koji si ti izvukao iz konteksta:

Kakvu je ulogu imala prethodna bolest?

Prema Institutu Paul Ehrlich (PEI), preminuli dječak je očito već duže vrijeme bolovao od ozbiljne bolesti srca i krvnih žila. PEI je Federalni zavod za cjepiva i biomedicinske lijekove. Jedan je u kontaktu s okrugom i sada se čeka konačni rezultat obdukcije, rekla je glasnogovornica. To bi trebalo razjasniti je li i u kojoj mjeri prethodna bolest bila uzrok smrti. Dijete je umrlo nedugo nakon drugog cijepljenja cjepivom Biontech/Pfizer. Zbog bliske vremenske povezanosti, okružni zdravstveni odjel naredio je istragu. Prema informacijama NDR-a u Donjoj Saskoj, državni odvjetnik Stade trenutno ne vidi razloga za istragu slučaja.

Mrtvozornik: Ne može se isključiti još jedan uzrok smrti

Prema preliminarnom protokolu obdukcije, vještaci Instituta za sudsku medicinu UKE-a smatrali su vjerojatnim da je smrt nastala zbog cijepljenja. "Ovdje smo suočeni s posebno tragičnim slučajem", rekao je šef zdravstvenog odjela u okrugu Cuxhaven, Kai Dehne, nakon što se saznalo za smrt. "S čisto statističke točke gledišta, ozbiljne nuspojave cjepiva koje rezultiraju smrću javljaju se iznimno rijetko, ali pogođena obitelj je 100 posto nemilosrdna." Dehne je izrazio duboku sućut rodbini. Budući da su se, prema okrugu Cuxhaven, na društvenim mrežama pojavile glasine, okrug je taj slučaj obznanio javnosti.

Pet sumnjivih slučajeva do kraja rujna

Prema vlastitim informacijama, PEI je do kraja rujna zabilježio ukupno pet takvih sumnjivih slučajeva koji se odnose na smrt djece i adolescenata dva do 24 dana nakon cijepljenja proizvodom Biontech/Pfizer. Prema PEI-u, najmanje troje adolescenata imalo je ozbiljna prethodna stanja. Pedijatrica Tanja Brunnert, glasnogovornica Savezne udruge pedijatara, kazala je da treba biti oprezan s prethodnim alergijskim reakcijama na cjepiva – inače nema bolesti koja se ne smije cijepiti. Osobito kronični bolesnici imaju veći rizik od zaraze koronavirusom.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 05/11/2021 19:42:40
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 05/11/2021 : 20:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
samo sa prebolevošču, dobijaš trajnu imunitetu, koja štiti i druge, sve ostalo je manipulacija za kojom stoji financni interes.
A i Faučija su usudili istaknuti znanstvenici u usa-ju...

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 05/11/2021 20:02:13
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 20:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Lažeš i manipulišeš i treba da te je sram. Iskoristiti smrt dečaka da bi nekolicini ljudi "dokazao" da su vakcine opasne uvek i za sve je za mene dno. Izvini, ali tako je. Mogao si da staviš ceo tekst, ako ti je stalo do istine, ali si ti odlučio da staviš rečenicu koja tebi odgovara, bez obzira na to što koristiš smrt dečaka na najgori mogući način.

Stavio sam i link na čitav članak pa svako može da donese svoj sud.
Ono što sam stavio u navodnice mi je najbitnija informacija koja je bila jedina boldovana u nekom drugom članku.
Napisao nisam ništa što ne piše i na tom linku i ne znam gdje vidiš da sam napisao neku laž.
A optuživati me da manipulišem i da iskorištavam smrt dječaka za ne znam šta - e to je dno i sramota za mene.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/11/2021 : 21:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

Ništa nije boldovano u vestima, I ništa nije najvažnije, kao što ti kažeš. NDR je ozbiljna medijska kuća i ne interpretira stvari, već navodi sve mogućnosti i ostavlja sve opcije otvorenim, pošto tako i jeste. Evo dela teksta koji si ti izvukao iz konteksta:

Kakvu je ulogu imala prethodna bolest?

Prema Institutu Paul Ehrlich (PEI), preminuli dječak je očito već duže vrijeme bolovao od ozbiljne bolesti srca i krvnih žila. PEI je Federalni zavod za cjepiva i biomedicinske lijekove. Jedan je u kontaktu s okrugom i sada se čeka konačni rezultat obdukcije, rekla je glasnogovornica. To bi trebalo razjasniti je li i u kojoj mjeri prethodna bolest bila uzrok smrti. Dijete je umrlo nedugo nakon drugog cijepljenja cjepivom Biontech/Pfizer. Zbog bliske vremenske povezanosti, okružni zdravstveni odjel naredio je istragu. Prema informacijama NDR-a u Donjoj Saskoj, državni odvjetnik Stade trenutno ne vidi razloga za istragu slučaja.

Mrtvozornik: Ne može se isključiti još jedan uzrok smrti

Prema preliminarnom protokolu obdukcije, vještaci Instituta za sudsku medicinu UKE-a smatrali su vjerojatnim da je smrt nastala zbog cijepljenja. "Ovdje smo suočeni s posebno tragičnim slučajem", rekao je šef zdravstvenog odjela u okrugu Cuxhaven, Kai Dehne, nakon što se saznalo za smrt. "S čisto statističke točke gledišta, ozbiljne nuspojave cjepiva koje rezultiraju smrću javljaju se iznimno rijetko, ali pogođena obitelj je 100 posto nemilosrdna." Dehne je izrazio duboku sućut rodbini. Budući da su se, prema okrugu Cuxhaven, na društvenim mrežama pojavile glasine, okrug je taj slučaj obznanio javnosti.

Pet sumnjivih slučajeva do kraja rujna

Prema vlastitim informacijama, PEI je do kraja rujna zabilježio ukupno pet takvih sumnjivih slučajeva koji se odnose na smrt djece i adolescenata dva do 24 dana nakon cijepljenja proizvodom Biontech/Pfizer. Prema PEI-u, najmanje troje adolescenata imalo je ozbiljna prethodna stanja. Pedijatrica Tanja Brunnert, glasnogovornica Savezne udruge pedijatara, kazala je da treba biti oprezan s prethodnim alergijskim reakcijama na cjepiva – inače nema bolesti koja se ne smije cijepiti. Osobito kronični bolesnici imaju veći rizik od zaraze koronavirusom.

ne uključujem se u raspravu (nije mi do prepucavanja), ali koliko sam sličnih vijesti pročitao s druge strane?

umro ovaj zaraženi, umro onaj zaraženi
a na kraju isto umrli od nečega trećega, jel povezano s covidom ili nije nitko ne može reći

jbga, sad se čudimo kad je obrnuta situacija...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2021 : 21:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Razlika je reći da će vakcina u velikom broju slučajeva pomoći dosta u slučaju zaraze i kad neko tendeciozno kaže da se nikako ne treba cepiti pošto je to sigurnija smrt u poređenju sa samom bolesti.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/11/2021 : 21:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

samo sa prebolevošču, dobijaš trajnu imunitetu, koja štiti i druge, sve ostalo je manipulacija za kojom stoji financni interes.
A i Faučija su usudili istaknuti znanstvenici u usa-ju...

Ako je tak kak onda preboljeli ponovo dobiju istu bolest?
Zasad kod korone nema trajnog imuniteta.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2021 : 21:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Nisam provax (iako sam vakcinisan), ali mi je preko glave čitanja ovog sranja od iskrivljenih i lažnih informacija, nebuloza i sličnog. Zato i moja takva reakcija. I zbog toga sam zaključao i onaj prethodni topic.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 21:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:

Razlika je reći da će vakcina u velikom broju slučajeva pomoći dosta u slučaju zaraze i kad neko tendeciozno kaže da se nikako ne treba cepiti pošto je to sigurnija smrt u poređenju sa samom bolesti.

Nisam ja to rekao ali je ludost cjepiti djecu i potencialno im uzrokovati ozbiljne nuspojave da bi se navodno smanjila brojka hospitalizacija 70 do 80 godišnjaka.
Kažem navodno jer su apsolutne brojke svih hospitaliziranih slične kao u godinama prije.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 21:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Myocarditis - brought to you by Pfizer

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2021 : 21:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Nisam ja to rekao ali je ludost cjepiti djecu i potencialno im uzrokovati ozbiljne nuspojave da bi se navodno smanjila brojka hospitalizacija 70 do 80 godišnjaka.

Slažem se, ali to treba da odluče roditelji te iste dece. Isto tako je veoma neodgovorno nositi na duši dete kojem bi ta vakcina pomogla, a zbog nečijeg ubeđivanja i debilnih YouTube filmova je nije dobilo.

quote:

Kažem navodno jer su apsolutne brojke svih hospitaliziranih slične kao u godinama prije.

Ovo nije tačno, barem ne za one zemlje za koje sam gledao brojke. Pogotovo ne za zemlju u kojoj živim.

Edited by - manhunter on 05/11/2021 21:32:27
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/11/2021 : 21:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Zanimljivo kako neki nisu u stanju poslat dva odgovora zaredom a da ne iznesu neku laž.

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 21:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

@ GGG

Koje je tvoje mišljenje o tzv. mrtvom cjepivu (ger. Totimpstoff)
Zašto nema nijednoga u EU?

Prvo odgovor na drugo pitanje - Mogučih je više razloga (odnosno kombinacija svih ?) Pitanje, koliko su Kinezi imali na raspolaganju cjepiva dovoljno dobre kvalitete pa su i sami u početku "zaobišli" zapadne trgove. Vjerojatno se im je i po financijskoj i po političkoj strani više isplatilo pokriti tržišta, koja su zapadne firme zanemarile (Brazil, Egipat, Indonezija...) Sa druge strane, veliko pitanje, koliko su zapadne države (i kapital) bile spremne pripustiti kineske (i ruske) padobrance, bar dok ne povrate svoje investicije. A može biti, da su i zapadni prozvođači sami đentlmenski dogovorili podjelu trga sa kinezima

Sinovac je trenutno "na presudi" u EU još od 5.mjeseca, pa računam, da če jednom biti i potvrđen, ako zbog drugog ne, kao najviše upotrebljavano cjepivo ima dovoljno podataka za takve i onakve studije.

Odgovor na prvo pitanje je malo kompleksniji - onako na papiru za imunizaciju upotrijebiti cjeli i inaktivirani virus, je sigurno bolje odnosno bliže "prirodnom" munitetu, nego samo jedan dio, kako god da je taj kritičan.

Ali razlika je u načinu proizvodnje - kod mRNA vakcina, genski material virusa se unese u neki "radni" mikroorganizam, koji je jednostavan za uzgajanje i za kasniju izolaciju mRNA, u što manje koraka i sa što manje nusprodukata. Stvar ispada dosta elegantno, ali je financijski i naučni uložak u tehnologiju prilično velik.

Kot tradicionalne proizvodnje cjepiva (ova za Sinovac izgleda kao modifikacija postupka za cjepivo protiv bjesnoče ili polia) postupak je sledeči. Najprije je treba uzgojiti dovoljnu količinu čelija u kojima če se virus razmnožavati (u ovom slučaju, to su tzv "vero" čelije - komercijalna linija bubrežnih čelija majmuna). To je samo po sebi dosta zahtjevan proces i bez virusa, dobiješ "juhu" koja sadrži te namnožene čelije, koje su pritvrđene na neke mikrodjeliče (celulozu) i hraniva za rast čelija (glukozu, proteine...). U to sve se doda virus, koji se u tim čelijama počne razmnožavati. Kada se virusa dovoljno nakupi, virus se filtrira i "ubije" nekom kemikalijom. E sad počinje ozbiljan posao - uz viruse i kemikalju, u toj otopini se nalaze još ostatki vero čelija, hraniva i nosača. Postupak čiščenja je dugotrajan i ne prilično učinkovit (velik dio virusa se tu izgubi). Kinezi su sve to nekako uspjeli izgurati u dovoljno dobroj mjeri, dok se npr. u Indiji još muče. Naravno, takav proces proizvodnje je za zapadne uvjete neodrživ, pitanje ako kakvo takvo postrojenje na zapadu još postoji.

Prema dosadašnjim podacima sinovac bi trebao biti manje učinkovit,ali vjerojatno su razlog prije posljedice logoistike po afričkim i azijskim vukojebinama ili variacije u proizvodnji, nego samih svojstva deaktiviranog virusa. Pošto je sinovac cjepivo stare škole, za hardcore antivaksere problem bi mogao biti adjuvant aluminijev hidroksid, kojeg sadrži.

Sudeči po dosadašnjim podacima, nemam nekog favorita, možda su mi kao kemičaru zbog elegantnosti proizvodnje i djelovanja mRNA vakcine ...simpatičnije. Da imam mogučnost birati, nakon ture mRNA vjerojatno bi se odlučio za booster sinovaca (prije nego Astre ili Janssena)

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 21:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:

quote:

Ovo nije tačno, barem ne za one zemlje za koje sam gledao brojke. Pogotovo ne za zemlju u kojoj živim.

Hajde stavi molim neki link da vidim.
U Sloveniji je u 2020 bilo 20 % manje hospitalizacija nego u 2019.
Za Švajcarsku sam pronašao samo podatak za 2019.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2021 : 22:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

quote:

Hajde stavi molim neki link da vidim.
U Sloveniji je u 2020 bilo 20 % manje hospitalizacija nego u 2019.
Za Švajcarsku sam pronašao samo podatak za 2019.

Hoću kad budeš reagovao i na ovo što sam napisao:

Slažem se, ali to treba da odluče roditelji te iste dece. Isto tako je veoma neodgovorno nositi na duši dete kojem bi ta vakcina pomogla, a zbog nečijeg ubeđivanja i debilnih YouTube filmova je nije dobilo.

Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2382 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 05/11/2021 : 22:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message
Evo, da ponovo izvučem ovaj post od ljetos...
Ovaj irski nogometaš, star 23 godine, umro je od krvarenja u mozgu, 3-4 dana nakon cijepljena s Johnson & Johnson cjepivom.
Svi službeni mediji redom su izvijestili: Preminuo nakon kratke bolesti...

Da li je ovo manipulacija... "kukavičko" novinarstvo... propaganda... ?
Da li je to novinarstvo kakvo želimo... ili... ? Da li je ovo uopće novinarstvo?

Zar ne bi novinari trebali objavljivati potpune informacije i istinu?
Ili nije problem kad se plasiraju ovakve selektivne, nepotpune informacije?

Jasno je da je istina ponekad neugodna...
Al' ovakvim novinarima i njihovim gazdama je izgleda maksima ona od Džeka Nikolsona: "You can't handle the truth!"

quote:
Originally posted by Quebrasco

Roy Butler (23), irski nogometaš iz Waterforda preminuo je nekoliko dana nakon cijepljenja, međutim, mediji izvještavaju samo da je preminuo nakon kratke bolesti
( rođaci mi žive u Waterfordu već nekoliko godina pa su saznali za ovo ):
https://www.independent.ie/sport/soccer/waterford-football-community-pays-tribute-to-roy-butler-who-has-passed-awayaged-23-40766084.html
https://www.irishmirror.ie/news/irish-news/irish-community-mourning-tributes-paid-24786114

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000