forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/11/2021 : 19:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

U Hrvatskoj padaju rekordi!

Danas: 6.11.2021. - prije godinu dana: 6.11.2020.
- zaraženi: 7.094 -----------------------2.890
- mrtvi: ------50 ------------------------ 34

Što se više ljudi cijepi, sve više rekorda biva srušeno?
Ja u posljednjih par dana čujem da je većina novooboljenih cijepljeno😂😁😂
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/11/2021 : 19:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
vidim, gužve su na cijepljenju

ali, nije kod nas presudno to što je još uvijek premalo ljudi cijepljeno, nego to da se osnovne mjere ne poštuju ni približno kao prošle godine u ovo doba, ljudi su ležerniji, mnogi i umorni više od svega, a i mjere su općenito liberalnije nego lani
nošenje maski, osim u dućanima, je pase, rukovanja se polako vraćaju, distanca je manja nego prije...

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/11/2021 : 19:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by manhunter

[quote]Originally posted by Oki

- ludim kada neko izvrće vesti, koristi tuđu smrt da bi potvrdio svoj stav, deli iz kilometra vidljive lažne vesti sa stranica koje žive od klikova (i time donosi novac vlasnicima istih stranica, a kladim se da je polovina njih vakcinisano)

Ima toga još...E sad fino ti meni reci: gde sam ja to licemer i koju ja to stranu zastupam, molim lepo?

Evo samo ova jedna stavka koju sam ostavio.
Meni je jasno da i jedna i druga strana u ovoj raspravi ljepi linkove od kojih su barem 90% linkova nebuloze.
Na nebuloze jedne strane reagiraš, dok na nebuloze druge strane ne reagiraš…to je licemjerno.
Ostale crtice koje sam ti izbrisao su stavovi koji ukazuju na razmišljanja jedne normalne osobe.

Koje su to konkretno nebuloze "druge strane"?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/11/2021 : 19:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:

opet netko nešto 'čuje'
čak i da je istina, to bi bila velika reklama za cijepljenje
jer većina umrlih je još uvijek necijepljena, a oni mlađi umrli (skoro) svi
ili ste i za to 'čuli' da je obrnuto

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 06/11/2021 : 20:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Ja više ni ne pokušavam išta raspravljati na ovoj temi jer ovaj topic je razotrkrio kako ovaj forum ima mnogo mnogo licemjera, a nažalost neki nisu ni to jer su jednostavno sirovine koje nikada neće sazrijeti u glavi.
Za one koji ne kuže, licemjer je svatko tko nameće tvrdnje jedne strane apsolutno zanemarujući tvrdnje druge strane, a nažalost, manhunter kao moderator ovog foruma zauzima jednu stranu jer pametan čovjek bi uvidio da se već godinu i pol dana pod smrti od covida trpa apsolutno sve što se utrpati može (najžalosnije je to da se i umrli od cijepiva trpaju u isti koš), a realan postotak takvih smrti od covida nikada nebi prešao ni 10% od zaračunatog, a i to sam previše rekao, a s druge strane kada netko na istu foru prikači smrt dječaka nakon cijepljenja i onda mu se zbog neisticanja usputnih bolesti u toj vijesti odgovara kako je njegova prikvačka dno dna, e to je onda licemjerje na kvadrat! Zašto? Licemjerno je prkačiti takvu vijest bez svih detalja, to je istina, iako ju je autor vjerovatno prikačio izrevoltiran svim lažnim vijestima o smrtima od covida i onda na to kada netko kaže da je to dno dna ne obazirući se na milijone smrti koje su prepisane koroni a s njom gotovo da nemaju veze, e to je dno dna, dno dna je kada je netko licemjer a da toga nije ni svjestan.
Stvarno mi nije jasno gdje i kako živi većina članova ovog foruma?
Zbog ovog topica sam dobio dojam da većina članova ovog foruma živi u svoja četiri zida…neki vjerovatno i rade u svoja četiri zida a ako ne, jedini pravac im je pravac kuća/posao i izgleda da nemaju apsolutno nikakav društveni život, kako sa kolegama sa posla, tako ni sa rodbinom i prijateljima???
Svatko upija vijesti iz izvora koji mu odgovara i to je to.
Ja koji sebe smatram bar donekle normalnim vidim da korona za neke ljude nije zajebancija i teško im je nakon preboljenja, eto znam jednog čovjeka (mamin susjed od 79 godina) koji je bio necijepljen i umro je samo zbog korone.
S druge strane znam da su kod dvojice mojih radnih kolega očevi umrli nakon prve doze cijepiva, jedan je umro prvu noć, a drugi je umirao dva tjedna u bolnici, oba od ugrušaka u krvi, stariji ljudi kojima se na kraju pripisala smrt od korone-jadno!
Isto tako znam desetke ljudi koji su primili prvu dozu cijepiva, a drugu neće primiti nikada zbog nuspojava nakon prve doze.
Dosta ljudi je najebalo, ostalo nepokretno nakon prvog cijepljenja…zašto? Parole su samo cijepi se i cijepi se!!! …nitko ljudima ne ukazuje na to da ako čovjek ima visoku razinu antitijela, cijepljenje ovim cijepivom predstavlja smrtnu opasnost.
Pričao mi nedavno susjed koji radi na tunelima u Njemačkoj kako ih testiraju svakih tri dana i da su svi jednostavno prisiljeni na cijepljenje da izbjegnu ta testiranja. Jedan njegov mlađi radni kolega koji je prebolio koronu na način da tri dana nije imao njuha i bez ikakvih ostalih simptoma se cijepio nekoliko mjeseci nakon preboljenja i sada je četiri/pet mjeseci na bolovanju jer ga je cijepivo tako jako skršilo da sada ponovno uči hodati. Rekli su mu da si je sam kriv jer nije radio serološki test prije cijepljenja koji bi mu otkrio visoku razinu antitijela.
Ispričao sam to svom kumu koji je prebolio koronu pred godinu i mjesec dana, pa je odlučio napraviti taj serološki test.
Nalaz je po prijatelju poslao stručnoj osobi (doktorici) da mu ga očita, pa dobio poruku da su antitijela solidna, te da pričeka još mjesec dva na treću buster dozu…na kraju smiješno jer kum o cijepivu ima isto stajalište kao i ja-neće se cijepiti nikada.

Ovo je super napisano. Bravo. Ja imam sličan stav i slične priče iz mog okruženja.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/11/2021 : 20:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by Oki

quote:

opet netko nešto 'čuje'
čak i da je istina, to bi bila velika reklama za cijepljenje
jer većina umrlih je još uvijek necijepljena, a oni mlađi umrli (skoro) svi
ili ste i za to 'čuli' da je obrnuto

Ma ja pod ovo “čujem” ništa ne nagađam…evo žena mi u posljednjih desetak dana svaki drugi dan zove jednog policajca da joj pogleda jel ubačena u sustav da je u karanteni, kad joj ovaj jučer rekao da joj ne može pomoći jer je zakurio i pozitivan je na covid, te je i sam u izolaciji, a cijepljen pred mjesec dana drugom dozom.
Također susjedi muž i žena stari 60-tak godina, također pozitivni, a cijepljeni u potpunosti.
Uglavnom, svi sretni jer “zbog cijepiva” imaju blage simptome pa se ne boje smrti😂
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/11/2021 : 20:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
@menhunter
…pa problem je u tome što ti ne vidiš nebuloze u linkovima druge strane.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/11/2021 : 20:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Ja sam na kraju zadovoljan što je ovaj virus prošao kroz moju djecu, kroz mlađu neslužbeno, kroz stariju službeno, također ja sam isto prebolio, vidim da me virus zaobilazi…jedino mi nije jasno zašto na ženu neće? Uputit ću je u skoroj budućnosti da provjeri antitijela…
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/11/2021 : 20:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

@menhunter
…pa problem je u tome što ti ne vidiš nebuloze u linkovima druge strane.

Zato i pitam, da bi mi neko skrenuo pažnju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/11/2021 : 20:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Spominjao sam negdje jednu stvar, problem današnjih medija je taj što je sve to copy/past internet. Ne postoje više niti jedne internet vijesti koje će realno pisati o situaciji u zemlji i svijetu…sve je nadzirano i politički kontrolirano, novinarstvo će izumrijeti.
Evo za primjer, neki dan mi kolega sa posla iz Ogulina kaže za jednog policajca, svojeg sugrađana koji je radio na području mojeg grada da je isti pred mjesec dana nekih 12 dana držao zatočenu bivšu ženu i za vrijeme tog razdoblja je redovito prebijao ko’ vola i silovao.
Zamisli koji bi to bombastični naslov u novinama bio, pogotovo kada jedan zaštitnik zakona tako nešto uradi, ali nije?
Zašto nije? Zato jer jedna takva vijest očito ne smije u narod…nigdje nitko o tome nije pisao.
Evo i moja žena nije vjerovala tome kada sam joj rekao.
Pitao sam kolegu tog policajca jer istina ovo što sam načuo…odgovorio mi je samo-u zatvoru je!
Manipulacije u informiranosti naroda danas radi svatko…od najmanjih do najvećih u svijetu, zato je neki puta dobro otvoriti oči i pogledati i osluhnuti što se događa u svijetu oko tebe.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7147 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 06/11/2021 : 23:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Ma, tko puši službene priče u Hrvatskoj meni ga je iskreno žao. Slobodni mediji ne postoje, počevši od državne televizije. Nema nikakve mogućnosti debate.
Mislim, imate neku procjepljenost, čini mi se, 50-55%, a BiH 25%-30% (u najboljem slučaju). U BiH 900, u Hrvatskoj 6900 zaraženih. Halooo, skoro 8 puta više. Razlog? Hrvatska je ušla u globalnu mašinu, političarima je samo korona u glavi, provode plan dušom i tijelom, svaki vam Dnevnik počinje s tim. U BiH su novinari traljavi i također su plaćenici, ali nisu sad u toj misiji (korona dođe tamo nakon 10-15 minuta od početka) jer je fokus na drugim stvarima: blokiran je rad svih razina zakonodavne vlasti, prijeti se otcjepljenjem, priča o promjenama ustava, rogate se jedni na druge, kao da se "zvecka" oružjem... To je jedini razlog što broj nije isti ili proporcionalan broju stanovnika. Ovdje nema nikakvih mjera osim na papiru. Ali, neće ni u BiH dugo moći tako, svijet će reći "koji je ovima klinac?" i počet će sličan scenarij. BiH kasni, kao i u svemu. Koliko su to wtf-akeri, još će to traljavo izvesti da u 7. mjesecu dođe do 5000 zaraženih, kad vi budete na 200 zbog turizma.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 06/11/2021 23:03:31
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/11/2021 : 23:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Hajde na stranu što si me nazvao licemerom i glupim, ali ovo što si naveo apsolutno nije tačno. Mada, verovatno je teško pročitati iz mojih postova koji je moj stav, kada ti imaš samo jednu istinu.

Iz mojih postova do sada si mogao pročitati sledeće:

- vakcinisan sam, ali nikoga ne bih terao na vakcinaciju. Svako treba sam da odluči.

- shodno tome, isto tražim i od antivaksera. neka se ne vakcinišu, ali bez širenja propagande, laži i sranja sa YouTubea

- moja deca se neće vakcinisati pre 18. godine. To pravo zadržvam svakom roditelju, ali nikada nekog roditelja ne bih ubeđivao da ne vakciniše svoju decu.

- protiv sam covid certifikata

- imam certifikat, moja supruga ga nema, pošto ne sme da se se vakciniše. Iz solidarnosti sa njom, ne koristim certifikat i ne posećujem mesta na kojima je potreban

- covid nije obična prehlada

- vakcine ne nose 100% zaštitu od covida, ali po svim saznanjima u ogromnoj većini slučajeva čuvaju od teškog toka bolesti

- ivermektin je "lek za konje" i samo takvi ga i piju da bi ih zaštitio od covida

- maske i rastojanje, kao i uzdržavanje od kontakata i okupljanja štite od bolesti (ne samo covida)

- 99.9% filmova sa Youtubea na temu covid su apsolutne nebuloze i neopisivo sranje i ne znam da bilo ko ko je završio barem četiri razred osnovne škole može da poveruje u tako nešto

- postoje nevakcinisani koji su preboleli covid sa nikakvim ili veoma blagim simptomima, postoje vakcinisani koji su umrli od iste bolesti.

- pandemija postoji i nije izmišljena. Znam ljude koji i posle godinu dana od oboljenja imaju posledice, znam ljude koji su živeli u istom domaćinstvu sa zaraženim i nisu se zarazili.

- ludim kada neko izvrće vesti, koristi tuđu smrt da bi potvrdio svoj stav, deli iz kilometra vidljive lažne vesti sa stranica koje žive od klikova (i time donosi novac vlasnicima istih stranica, a kladim se da je polovina njih vakcinisano)

- ne treba trpati u isti koš umrle od bolesti i od vakcine

Ima toga još...E sad fino ti meni reci: gde sam ja to licemer i koju ja to stranu zastupam, molim lepo?

sve ok,osim dve stvari,ovih boldovanih>
1.ako smatraš da je vakcina ok i bezbedna,zašto se tvoja deca neće vakcinisati do 18.godine?
2.a ove priče što protura druga stra nisu nebuloze i neopisivo sranje i ne znam ko može da ih proguta i bez jednog razreda osnovne škole?

Odbrojavanje: još 30 dana
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 07/11/2021 : 00:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
https://twitter.com/justsee/status/1456215828345475081

Nemaju pojma, zašto su jim ljudi navalili na bolnice. Inače su covida imali vrlo malo.

Vakseri, dajte malo razmisliti šta se dešava u Australiji, zašto su navalili na bolnice.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 07/11/2021 : 02:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Sve sami nekakvi susjedi iz tunela, kumovi, roditelji radnih kolega, stričevi od tetke... Pa kad idemo na takvo domaču statistiku, ja sam nabrojao u mojoj i ženinoj široj familiji, među prijateljima, susjedima i suradnicima skoro 100 pocjepljenih (od toga 6 <18), svi bez bilo kakvih problema nakon cjepljenja, osim očekivanih jednodnevnih reakcija. Od svih ovih, covid je nakon toga dobilo njih 5(da su to znali). Od tih, jedino unuka moje susjede, koja ima težu kroničku bolest i cjepila se među prvima još u 2.mjesecu, nakon pola godine je zaradila covid, ima ozbiljne posljedice (osnovna bolest joj se pogoršala). Od ostalih, kod dva (tenisač Blaž Rola i njegova cura, javno su to objavili) je prošla kao jača prehlada , dok moja punica i njezin brat, ženin ujak, ne bi ni znali, da ujak nije pao po stepenicama i slomio nogu. U bolnici su ga rutinski testirali i bio je pozitivan. Pošto ima 82 i zadnji stadij raka pluča, jedan dan je bio preventivno na kisiku, ali pošto mu nije bile ništa, nakon tjedan dana su ga odpustili i sa šarafima u nozi več veslo hramlje okolo. Testirali su se i svi koji su sa njim bili u kontaktu (uključujuči moja žena i mlađa kčerka), pozitivni su bili samo moja punica, kojoj nije bilo ništa i mjegov sin antivakser, od kojeg je i dobio covid - ovaj je bio nakon toga na bolovanju još 3 tjedna, jer mu se stanje pogoršalo.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 07/11/2021 : 02:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by Macon

https://twitter.com/justsee/status/1456215828345475081

Nemaju pojma, zašto su jim ljudi navalili na bolnice. Inače su covida imali vrlo malo.

Vakseri, dajte malo razmisliti šta se dešava u Australiji, zašto su navalili na bolnice.

Politika. Nije Australija nego Zapadna Australija (WA).

Pije tjedan dana je njihov guverner vjerojatno dizao paniku, da nekako opravda UNUTARNJE zatvorene granice - Australija ne samo da ima jedan od najoštrijih ražima na međunarodnoj granici, več ima i ograničenja kretanja unutar države. Nakon skoka infekcija u istočnom djelu Australije (NSW i Victoria), WA je zaoštrio kriterije i praktički zaustavio ulazak iz tih djelova

Kako izgleda, WA je te poteze vukao malo na svoju ruku, pa se političari prepucavaju po medijima. Sa druge strane, WA ima najmanju procjepljenost u Australiji, pa je uz medijski overkill o porastu infekcija vjerojatno došlo do određene histerije i večeg pritiska na bolnice.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 07/11/2021 : 04:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
Baš u tome je trik, nemaju nikakvog porasta infekcija. Link kaže svega 1000 (od 2.6 milijona ljudi).

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/11/2021 : 08:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Covjek cije dijete ima koronu odlazi na posao i krece se medu ljudima....pa koji kurac dela policija? A i šef koji ga ne prijavi jeste zesca inteligencija.

Kakvih sve ima medu normalnim svijetom to je strasno,jos dobro i stojimo.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/11/2021 : 09:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Nitko tko je na ovom topicu u bilo kojem kontekstu upotrijebio rijec normalan sto se mene tice nije normalan.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/11/2021 : 10:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Hehehe...konobar očekivano :)

Raspravljamo ovdje o cjepivu a ne osobnim frustracijama i kompleksima.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/11/2021 : 10:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

Covjek cije dijete ima koronu odlazi na posao i krece se medu ljudima....pa koji kurac dela policija? A i šef koji ga ne prijavi jeste zesca inteligencija.

Čekaj, o kome pričaš?
Ne čitam ove duže postove na ovom topicu jer se u pravilu radi o nebulozama (osim GGG-ovih, naravno), pa sam propustio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/11/2021 : 11:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Čitaj onda :)

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/11/2021 : 11:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Možda ja kaj krivo shavacam, procitaj za svaki slucaj.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/11/2021 : 11:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Evo, kada već ljudi vole ovdje uspoređivati razne države i periode bez konteksta:

U UK nema mjera, procijepljeno 68,2% stanovništva u potpunosti, a barem jednom dozom 74,7%. Sedmodnevni prosjek novozaraženih je otprilike 36k na 67 milijuna stanovnika.

U Hrvatskoj ima nekih blažih mjera, cijepljeno jednom dozom je samo 47,9% stanovnika, a u potpunosti tek 44,9%. Sedmodnevni prosjek novozaraženih je otprilike 4k na 4 milijuna stanovnika.

Sedmodnevni prosjek umrlih u UK je 169, a u Hrvatskoj 36. UK ima samo 5 puta više umrlih od kovida i 9 puta više zaraženih, iako ima 16 puta više stanovnika.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/11/2021 : 11:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Čitaj onda :)

Aha, možda jednom. :)

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/11/2021 : 11:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Čekaj, o kome pričaš?
Ne čitam ove duže postove na ovom topicu jer se u pravilu radi o nebulozama (osim GGG-ovih, naravno), pa sam propustio.

ne lupetaj Tine,GGG-ove postovi su najveće nebuloze.

Odbrojavanje: još 30 dana
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000