Author |
Topic  |
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 07/11/2021 : 17:47:24
|
quote: Originally posted by BeaGea
Pa stavljas poveznicu gdje to pise velikim slovima. Kontradiktoran si malo!?
Kave to ima veze?
Sve je u fazi istraživanja. Ovo je eksperimentalno cjepivo. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/11/2021 : 17:53:23
|
quote: Originally posted by Kruger
Kave to ima veze?
Sve je u fazi istraživanja. Ovo je eksperimentalno cjepivo.
Možeš li da obrazložiš ovu svoju tvrdnju? Ja nisam medicinski obrazovan, ali sam uvek spreman da se saslušam stručno lice. Očigledno ti imaš zavidno medicinsko obrazovanje, pa te molim da mi objasniš ovo gore. Bez linkova i copy paste, molim. Hvala. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/11/2021 : 17:59:42
|
quote: Originally posted by manhunter
Kave to ima veze?
Možeš li da obrazložiš ovu svoju tvrdnju? Ja nisam medicinski obrazovan, ali sam uvek spreman da se saslušam stručno lice. Očigledno ti imaš zavidno medicinsko obrazovanje, pa te molim da mi objasniš ovo gore. Bez linkova i copy paste, molim. Hvala.
Naravno ni ja nisam stručnjak. Više puta sam čuo od ljudi koji su pričali uglavnom sad vezano i za dobivanje otkaze ili nešto drugo ali vezano za kovid da na službenim stranicama stoji kako se radi o eksperimentalnom cjepivu. Nisam provjeravao pa bih volio ako postoje argumenti da to obore nek obore. Ja sam uvijek za raspravu.
|
Edited by - Kruger on 07/11/2021 18:00:06 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:05:09
|
Onda nemoj više ni ti, niti drugi da pišete nešto kao da je neoboriva činjenica, već ovako kako si ti napisao: "ja ne znam...nisam stručan da odredim... čuo sam od nekog... pričalo se pre određenog vremena... možda i nije tako... nisam proveravao verodostojnost" .
|
|
Edited by - manhunter on 07/11/2021 18:06:34 |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 07/11/2021 : 18:13:07
|
quote: Originally posted by Macon
quote: Originally posted by GGG
Baš u tome je trik, nemaju nikakvog porasta infekcija. Link kaže svega 1000 (od 2.6 milijona ljudi).
Pogledaj neki grafički cocid tracker - ako s iprije imao 0, 1000 je ogromno. A i ti su koncentrirani na jugoistok https://covidlive.com.au/
Da imamo australske mjere, ne bi ga imali ni porasta ni tolikog broja infekcija.
Njima živi 2 od 2.6 milijona ljudi na jedni tački, u Perthu. 1000 nije ništa jer respiratorni virusi svugdje gaze svaku jesen i pomlad.
Australci su navodno priglup narod, a zapadni najviše (dva milijuna ne vidi to što ti vidiš), još dobro, da imaju tebe, da im ukažeš na skretanja i promašaje. Tko zna šta može 25M zavedenih i sluđenih glupsona napraviti ako se ih ne drži na kratko - moglo bi se ih cjepiti 80% ili više, pa si unište minihondrije za sljedečih 200 godina! 
Ne pratim tog nivoja niti me zanima. Molim te, piši na neki dječji vrtič forum, da ti odgovore kako ti treba.
Jeste bezobrazni i prazni što ide sve do totalne gluposti. Otkud to vaše samouvjerenje, pojma nemam. Ah da, vi ste mainstream, vas je večina. Onda vama ne treba ništa drugo, to je dovoljno za bilo kakav bezobrazluk.
Kad trosiš okolo gluposti i laži šakom i kapom ,onda dobiješ i primjereni odgovor. Ako očekuješ, da se nad tim tvojim aeroinžinjerima, grčkim profesionalnim lažljivcima, indonezijama i fitnes ternerima mudro klima ili pada u nesvjest od dubine otkrovljenja, onda ti bi bilo bolje, da si ostao u onom antivakserskom echochamberu, iz kojeg to smeče i izvukao. |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:16:46
|
Onda nemoj više ni ti, niti drugi da pišete nešto kao da je neoboriva činjenica, već ovako kako si ti napisao: "ja ne znam...nisam stručan da odredim... čuo sam od nekog... pričalo se pre određenog vremena... možda i nije tako... nisam proveravao verodostojnost" .
Ne mogu provjeravati svaki podatak, nemam vremena zato. Zato i služi rasprava. Ovo je vrlo bitna stvar, nije bezazlena. Volio bi čuti jeli to istina. Evo Macon kaže da je. |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:19:20
|
Ne mogu provjeravati svaki podatak, nemam vremena zato. Zato i služi rasprava. Ovo je vrlo bitna stvar, nije bezazlena. Volio bi čuti jeli to istina. Evo Macon kaže da je.
Ukoliko nađeš vremena da napišeš nešto kao nepobitnu činjenicu, moraćeš naći i vremena da proveri svoju tvrdnju. Ili nemoj ništa da pišeš, već kad nađeš vremena za sve to. |
|
 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2382 Posts
Member since 26/03/2008 |
Posted - 07/11/2021 : 18:20:00
|
Kave to ima veze?
Možeš li da obrazložiš ovu svoju tvrdnju? Ja nisam medicinski obrazovan, ali sam uvek spreman da se saslušam stručno lice. Očigledno ti imaš zavidno medicinsko obrazovanje, pa te molim da mi objasniš ovo gore. Bez linkova i copy paste, molim. Hvala.
Sva cjepiva su i od američke FDA i europske EMA agencije dobila samo EUA (Emergency Use Approval)... Znači da nisu testirana i provjerena od strane agencija koje su ih odobrile, nego samo od strane proizvođača. Proizvođači su ih testirali oko 3-4 mjeseca, a "znanost" i "struka" zahtijevaju minimalno testiranje 3-5 (ili više) godina za "Full Approval"... |
Takav je skot bio Alan |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:22:38
|
Ne mogu provjeravati svaki podatak, nemam vremena zato. Zato i služi rasprava. Ovo je vrlo bitna stvar, nije bezazlena. Volio bi čuti jeli to istina. Evo Macon kaže da je.
Ukoliko nađeš vremena da napišeš nešto kao nepobitnu činjenicu, moraćeš naći i vremena da proveri svoju tvrdnju. Ili nemoj ništa da pišeš, već kad nađeš vremena za sve to.
Evo rasprava je učinila pozitivan učinak i ljudi navode podatke. To je bio cilj. Argumentirani podaci. Ovdje smo kako bi raspravljali. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:23:37
|
Od pre tri meseca su Pfizer i Moderna dobili puno odobrenje u Švajcarskoj, pošto su prošli testiranja švajcarske zdravstvene agencije. Status eksperimentalne vakcine nemaju već godinu dana, ako se ne varam. Znači da je tvrdnja koju je Kruger napisao POGREŠNA. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:30:35
|
Od pre tri meseca su Pfizer i Moderna dobili puno odobrenje u Švajcarskoj, pošto su prošli testiranja švajcarske zdravstvene agencije. Status eksperimentalne vakcine nemaju već godinu dana, ako se ne varam. Znači da je tvrdnja koju je Kruger napisao POGREŠNA.
A to je ovo?:
Sva cjepiva su i od američke FDA i europske EMA agencije dobila samo EUA (Emergency Use Approval)... Znači da nisu testirana i provjerena od strane agencija koje su ih odobrile, nego samo od strane proizvođača. Proizvođači su ih testirali oko 3-4 mjeseca, a "znanost" i "struka" zahtijevaju minimalno testiranje 3-5 (ili više) godina za "Full Approval"... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/11/2021 : 18:39:34
|
To nije točno. Od FDA je Pfizer dobio i full approval nedavno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:42:22
|
Meni je veoma simpatično kako većina ovih tvrdnji tako lako može da se opovrgne.
Zabole me i za vaksere I antivaksere, ali uključite mozak malo umesto da se informišete na YouTube-u i ono "što ste čuli u birtiji". |
|
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 07/11/2021 : 18:44:28
|
quote: Originally posted by Quebrasco
Kave to ima veze?
Sva cjepiva su i od američke FDA i europske EMA agencije dobila samo EUA (Emergency Use Approval)... Znači da nisu testirana i provjerena od strane agencija koje su ih odobrile, nego samo od strane proizvođača. Proizvođači su ih testirali oko 3-4 mjeseca, a "znanost" i "struka" zahtijevaju minimalno testiranje 3-5 (ili više) godina za "Full Approval"...
Nija istina - Pfizer ima full FDA approval 23.8.2021, a ostali. če polako doči i na taj status (Moderna več ima full approval u Kanadi, Švicarskoj, Velikoj Britaniji i Australiji)
Agencije ne testiraju i provjeravaju ljekove, več to prema kriterijima agencija izvode (i snose trošak) proizvđači. I to je kod svih ljekova, ne samo kod cjepiva |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:45:30
|
Genijalno si tamo gore sve napisal manhunter i drzi se toga. Pored ovog kaj tinton navodi, kruger laze i za 3-5 godina. Do kada? |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:47:18
|
quote: Originally posted by Quebrasco
Kave to ima veze?
Sva cjepiva su i od američke FDA i europske EMA agencije dobila samo EUA (Emergency Use Approval)... Znači da nisu testirana i provjerena od strane agencija koje su ih odobrile, nego samo od strane proizvođača. Proizvođači su ih testirali oko 3-4 mjeseca, a "znanost" i "struka" zahtijevaju minimalno testiranje 3-5 (ili više) godina za "Full Approval"...
Nija istina - Pfizer ima full FDA approval 23.8.2021, a ostali. če polako doči i na taj status (Moderna več ima full approval u Kanadi, Švicarskoj, Velikoj Britaniji i Australiji)
Agencije ne testiraju i provjeravaju ljekove, več to prema kriterijima agencija izvode (i snose trošak) proizvđači. I to je kod svih ljekova, ne samo kod cjepiva
Dobro i cijepio si ljude cjepivom koje je bilo eksperimentalno? Sad više nije kod nekih, a kod nekih će uskoro prestati biti eksperiment. |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
Posted - 07/11/2021 : 18:47:25
|
Od pre tri meseca su Pfizer i Moderna dobili puno odobrenje u Švajcarskoj, pošto su prošli testiranja švajcarske zdravstvene agencije. Status eksperimentalne vakcine nemaju već godinu dana, ako se ne varam. Znači da je tvrdnja koju je Kruger napisao POGREŠNA.
To znači, da imaju odobrenje u Švajcarskoj koja je puno manji prostor od EU i SAD. Nije pogrešna, nego važi za večinu svijeta. |
www.maconcomics.com |
 |
|
Topic  |
|