forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovski ratovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

Saale
Starting Member

76 Posts

Member since 26/09/2022

Posted - 12/03/2023 : 20:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Saale a Private Message  Reply with Quote
Ej , drži se ti farme, sve je ok. ;)
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2831 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 12/03/2023 : 20:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Saale je bio i ostao enigma ;P

Francuski Bogovi Grafizma
Go to Top of Page

Saale
Starting Member

76 Posts

Member since 26/09/2022

Posted - 12/03/2023 : 20:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Saale a Private Message  Reply with Quote
Pojasni, molim te?
Go to Top of Page

ZoranM
New Member

Serbia
143 Posts

Member since 07/12/2010

Posted - 12/03/2023 : 21:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranM a Private Message  Reply with Quote
Na stranu sad to da li ce Fibra stizati u striparnice u Srbiji, mislim da je to vec jasno. Marko kakav je alternativni potez, na koji cu nacin moci da kupim stripove iz ove ture ili bilo koje sledece (Trilja i Tanigucija ne bih da preskocim ni pod razno)? Ako se o tome ne moze javno, mozes i pm da mi sibnes, ako kakva opcija postoji. I na kraju da li ces se uopste i cimati oko izvoza do nas?
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2831 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 12/03/2023 : 22:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Saale

Pojasni, molim te?

Pojasnio bi i bez da me molis.
Stav u vezi CK ti je uvek bio specijalan :)
Te ovako, te onako..
Vise ovako nego onako..
Nije toliko vazno.. vazno je sta je sada ne znam koji vrag cackas Dzeka?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/03/2023 : 22:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranM

Na stranu sad to da li ce Fibra stizati u striparnice u Srbiji, mislim da je to vec jasno. Marko kakav je alternativni potez, na koji cu nacin moci da kupim stripove iz ove ture ili bilo koje sledece (Trilja i Tanigucija ne bih da preskocim ni pod razno)? Ako se o tome ne moze javno, mozes i pm da mi sibnes, ako kakva opcija postoji. I na kraju da li ces se uopste i cimati oko izvoza do nas?

Pa nemam ti ništa posebno za reći. Trenutno, sve ono što nije dostupno u Srbiji, može se nabaviti ili preko Fibrina webshopa ili preko drugih prodajnih mjesta u Hrvatskoj. A Fibra će se u budućnosti potruditi da za što više svojih naslova osigura worldwide prava, tako da ne bude pravnih prepreka oko prodaje u Srbiji. Trillo i Taniguchi će stići, jer za njih imamo osigurana prava.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ZoranM
New Member

Serbia
143 Posts

Member since 07/12/2010

Posted - 12/03/2023 : 22:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranM a Private Message  Reply with Quote
Hvala na odgovoru, ziv bio!
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2434 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 12/03/2023 : 23:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Odlične vesti! Trillo i Jiro su mi prvi pikovi ove prve dve ture.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

246 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 13/03/2023 : 12:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Pa nemam ti ništa posebno za reći. Trenutno, sve ono što nije dostupno u Srbiji, može se nabaviti ili preko Fibrina webshopa ili preko drugih prodajnih mjesta u Hrvatskoj. A Fibra će se u budućnosti potruditi da za što više svojih naslova osigura worldwide prava, tako da ne bude pravnih prepreka oko prodaje u Srbiji. Trillo i Taniguchi će stići, jer za njih imamo osigurana prava.

Moze li se znati da li razmisljas o dolasku na Sajam knjiga u Beogradu 2023. i ako da, da li ces u tom slucaju dopremiti izdanja koja inace nece biti dostupna u Srbiji?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/03/2023 : 12:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne razmišljam o tome trenutno, to je malo vjerojatno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Saale
Starting Member

76 Posts

Member since 26/09/2022

Posted - 13/03/2023 : 12:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Saale a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

quote:
Originally posted by Saale

Pojasni, molim te?

Pojasnio bi i bez da me molis.
Stav u vezi CK ti je uvek bio specijalan :)
Te ovako, te onako..
Vise ovako nego onako..
Nije toliko vazno.. vazno je sta je sada ne znam koji vrag cackas Dzeka?

Koji vrag čačkam Džeka? E pa vidiš u tebi je problem što to ne vidiš. Doduše, ti vidiš da ga ja čačkam, a ja mu samo ukazujem kako se on ponaša. Ne samo on, ovde ljudi daju sebi za pravo da nazivajući druge pogrdnim imenima, iskažu svoje nezadovoljstvo, lojalnost, bojkot itd. I to ladno prolazi, i ko god je uz tu liniju nekulture, taj je lojalan, jel? Ako ti je Bora problem, Vuk, piši njemu lično šta misliš, a ne hiljadu puta ovde da ponoviš jedno isto, kao keruše u teranju...I to džukačko ponašanje tebi nije problem, ali ja sam ti enigma? A za stav o ČK, toliko si ostrašćen, da ne vredi da ti objašnjavam. Samo se pamti kad kontriram na halabuku oko njihovih izdanja. Ukazivao sam na nepravilnosti, naslovnice u ogledalu, postavljao slike lošeg poveza, i naravno, to se ne računa, jer ja sam ČK bot, jel?
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2831 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 13/03/2023 : 12:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Jedan dan jesi (Saale) , drugi dan nisi (bot) :P (zati napisah da si "enigma")

U pravu si donekle u vezi raznih vredjanja... ali povezati Dzeka sa zadrugom (realiti) je bas bez veze.

Sto se tice dzukackog ponasanja ne znam - mnoge ovo sto su zakuvali u udruzenju kosta podosta na vise nacina i ne cudi me da se ljudi osecaju zafrustrirani.

Edited by - matori paraliticar on 13/03/2023 13:02:45
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/03/2023 : 13:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Je, baš smo svi u stvarnom životu "ljubim ruke".

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3388 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 13/03/2023 : 13:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Je, baš smo svi u stvarnom životu "ljubim ruke".

Pa zapravo većina stripadžija uživo su male mace. Al su po forumima sve Konan do Konana. Zato mi je uvek jadno kad je neko oštar i lajav online.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/03/2023 : 13:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ma nije to problem. Bolje da se ljudi ispušu online, nego da se tuku uživo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 13/03/2023 : 14:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ja sam na forumu fin.

Uživo sam nezgodan.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/03/2023 : 14:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ja nigde bez utoke.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6456 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 13/03/2023 : 17:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Ja nigde bez utoke.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 13/03/2023 : 22:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Jbg, ja mislio da sam fin ovde na forumu.
Inače sam uživo dobar...

Carpe diem
Go to Top of Page

Marko R
Starting Member

Serbia
75 Posts

Member since 08/03/2015

Posted - 15/03/2023 : 10:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Marko R a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

(...) A Fibra će se u budućnosti potruditi da za što više svojih naslova osigura worldwide prava, tako da ne bude pravnih prepreka oko prodaje u Srbiji.

Zanima me da li ovo važi i za buduće Betmene, pošto imam utisak da bi oni mogli biti problematični. Hvala!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/03/2023 : 12:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Važi

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/03/2023 : 15:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
lepo je videti,sad kad je Markos stavio najave novih izdanja, za šta ćemo sve biti uskraćeni za čitanje - Sala,novi Melvil,Sangoma...;odnosno,za koje ćemo stripove morati da se poprilično namučimo raznim kombinacijama da bi došli do njih.Hvala Vuku,Bori i Kristijanu iz Makonda (za koga kažu da je uz dvojicu pomenutih treći kolovođa cele priče) što su nam zagorčali živote,što su razjebali strip scenu čitavog regiona zarad svojih sitnih interesa,kaprica,zavisti,sujete,zlobe.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2084 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 20/03/2023 : 15:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
Kristijanu iz Makonda (za koga kažu da je uz dvojicu pomenutih treći kolovođa cele priče)

Jeste, licno mi je to potvrdio kad smo se zadnji put videli.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

panda
New Member

Serbia
288 Posts

Member since 30/10/2011

Posted - 20/03/2023 : 15:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send panda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
...i Kristijanu iz Makonda (za koga kažu da je uz dvojicu pomenutih treći kolovođa cele priče)...

"Jođimbo" mu nije bio dovoljan
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/03/2023 : 15:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
samo me interesuje,da li su oni svesni posledica svojih postupaka;da li znaju da su učinili kulturni genocid na prostoru nekoliko država, vratili nas sve komplet pet koraka unazad u širenju strip kulture;mogu slobodno da stava na nadlaktice one SS oznake kad budu prisustvovali strip dešavanjima,sajmovima,festivalima...
Oglašava li se neko od njih na društvenim mrežama uopšte?

Moje društvo uglavnom i dalje kupuje ČK stripove kao i do sada,osim par nas koji ih skroz bojkotujemo;mada i ti drugari kada vide kako im nevoljno naručujem stripove,polako lovu usmeruju sve više na Najkulu i Golkondu. Nadam se da će skroz prestati da ih kupuju.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000