Author |
Topic  |
SPQRoma
Senior Member

.jpg)
Italy
1069 Posts
Member since 30/06/2015 |
Posted - 26/07/2025 : 10:01:16
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Imam ideju za Golkodin mrč.
Taman sada uoči škole naka štampaju đački blok br. 5 sa slikom Bleka na korici i to da se zove Veliki Blok.
Sjajno!  |
HOKA-HEY |
 |
|
SPQRoma
Senior Member

.jpg)
Italy
1069 Posts
Member since 30/06/2015 |
Posted - 26/07/2025 : 10:23:10
|
LMS 1054: Veliki Blek u prodaji!

🎩 Dragi prijatelji,
Stigao je najnoviji 𝗟𝘂𝗻𝗼𝘃 𝗠𝗮𝗴𝗻𝘂𝘀 𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽, broj 1054, a u njemu – 𝗩𝗲𝗹𝗶𝗸𝗶 𝗕𝗹𝗲𝗸! Nezapamćeno interesovanje koje ste pokazali za prethodna dva broja u kojima smo započeli objavljivanje pustolovina našeg najomiljenijeg trapera redom od originalnog početka učvrstilo je naše uverenje da treba da ubrzamo izdavanje Blekovih epizoda i eto njega ponovo – u ovom broju možete pročitati sledeću priču po redu koji je zamislio legendarni autorski trojac 𝗘𝘀𝘀𝗲𝗚𝗲𝘀𝘀𝗲.
Stripove možete, kao i obično, pronaći na kioscima, najbolje snabdevenim striparnicama i knjižarama, kao i na našem sajtu www.golconda.rs. Požurite i na vreme obezbedite svoj primerak najnovijeg LMS-a!
#𝗭̌𝗶𝘃𝗲𝗹𝗶𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽𝗼𝘃𝗶 |
HOKA-HEY |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19491 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/07/2025 : 11:47:55
|
Volim vas... Ja sam osigurao prva dva broja.. ali se nadam da se nesto vratilo sa kioska i sacuvalo za citatelje iz dežele...
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17110 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19491 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/07/2025 : 12:01:48
|
Tek na primeru Golkonde se vidi kako su u Veselom sjeb*ali jednu ediciju... Umjesto da nastave sa 1103 brojem Alkatraz Texa pa onda krenuli sa Zagorom, Mikijem, specijalima Marka...imaju sve najbolje junake koji su zarili i palili u Dnevniku.. oni su napravili jednu veliku nulu...pardon..oni kreću sa 13 varianti Nasilja u Darkvudu... Sad jim ZS izlazi skoro ko Agarthi Zagor... Volim jih... i mrzim..istovremeno Uzimam skoro sve njihovo ali da su mi iz mladosti dragu ediciju sje*ali... to jim neću oprostit... Sad bi bili na 1200 broju ZS... Nek kupi Dušan jedno izdanje Golkonde.. najbolje razprodanog Bleka.. i zamisli se malo...usrao jednu ediciju koja bi i da danas uspešno izlazila.. Bar svakih 14 dana.. a ne na dva mjeseca... Razmišljam da batalim sve od njih ako uskoro ne krenu sa mislim da 1103 brojem.. kao nastavak stare ZS.. Ovo sada sto izdaju pod tog etiketom je neuspeh projekta...Samo neceju priznat zbog velikog ega..sad če i Priče sa Divljeg Zapada sjebat sa alternativnim naslovnicama i slično... 
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 27/07/2025 12:06:13 |
 |
|
Topic  |
|