forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 OZ COMICS PREDSTAVLJA: THE KONG CREW knjiga 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

OZ Comics
New Member

145 Posts

Member since 26/05/2023

Posted - 17/09/2024 : 19:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send OZ Comics a Private Message  Reply with Quote
Do kraja godine, na žalost, neće izaći. No dobra vijest je da je autor zgotovio strip te se čekaju materijali. Ako će sve biti po planu, drugu knjigu možemo očekivati u proljeće slijedeće godine. Čim prije, naravno.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1208 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 17/09/2024 : 22:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
OK. Hvala za info.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/08/2025 : 19:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Avantura, odnosno akciona avantura,i to ona u klasičnom smislu mi odavno nije posebno primamljiva,a i Erik kako se već izgovara prezime me nije kupio sa onim što sam čitao od njega (Kran,Srebrni mesec nad Providensom),ali za kupovinu Kong krua sam se odlučio iz dva razloga:Dekarine preporuke,koja nije česta pojava,i podrške Oz komiksu,izdavačkoj kući koju jako poštujem (izborom naslova,kvalitetom istih,komunikacije vlasnika sa čitaocima...).

I stvarno je u pitanju klasična avanturistička akcija,bez nekih žanrovskih iskakanja ili nekih novih originalnih momenata.Mada je sama ideja baš dobra - šta bi bilo da je King Kong pobedio u sukobu 1934.;a poluostrvo Menhetn pretvoreno u ogroman karantin.
Tako da je tu sve što se očekuje - mladi i bezobrazni piloti,poneki naivac,zgodne cice,dinosaurusi,kojekakva druga čudovišta iz praistorije,nečije spasavanje...

Kong crew je zabavan strip,što je i poenta svega,tako da nisam pogrešio sa njegovom nabavkom,a ostalo je još da se nekako domognem i drugog albuma.Uveren sam da će mi se utisak još i popraviti kad se pročita strip u kompletu.

4/5

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/08/2025 : 20:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
e sad,ono što me je zbunilo je sledeće - ova prva knjiga obuhvata prvi album i polovinu drugog (54 + 33 stranice).Za drugu ostaje 33 stranice drugog albuma i 88 trećeg,što je cca 120 stranica stripa,a kod opisa druge knjige stoji 150+ stranica.Malo veće neslagnje,o čemu se tu radi?

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/08/2025 : 20:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Čitao sam 2 albuma i svidio mi se.
Zanimljiva ideja, dobar scenarij, karakterni likovi, lijep i detaljan crtež - zabavan strip.

Ocjena 4/5.

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000