forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Charlie Kirk
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 15

BeaGea
Advanced Member

4243 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/09/2025 : 10:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by Macon

quote:

quote:
Originally posted by boddhisatva

Upravo suprotno, Macone.
Ja samo zastupam stanovište da je američko društvo i kultura duboko prožeto nasiljem. Oružje im je sveprisutno pa kreću sa time rješavati probleme sa neistomišljenicima.
Imaju oni svoju povijest ubijanja aktivista: Martin Luther King, MalcolmX. predsjednika kao Kennedy pa čak i umjetnika kao Warhol i Lennon.
Ja niti ne branim a niti ne propagiram Kirkovu politiku i stavove, jedino zaključujem da se sa svakim sljedećim ubojstvom i atentatom tamo dolazi do sve veće polarizacije i sve većih problema.
Tako naprimjer ona opcija koja nije dominantna i mainstream trenutačno teško i nemoguće može objasniti pristojno i argumentirano svoje stavove.

A što ti kažeš, zašto se ljudi iz bivše Juge uopće prepucavaju oko Amera kao što su Kirk, Andrew Tate itd?
Možda zato što su kronično online?

Zato što i nama nalažu kulturni i sistemski okvir. Mi smo periferija zapada i ne možemo izbječi centru zapada kao što su SAD.

Možeš, samo se makneš sa društvenih mreža i živiš u blaženom neznanju. Ja nisam ni znao za Kirka niti sam ga pratio dok se nije ovo dogodilo.

NIsam ni ja, YTB propagadu i pamflete ne pratim. Tko bi pamtil sve te redikule koji se legu iz Trumpovih jajašca. Ali Kirk kao Kirk je nebitan, pratiš pojave.

Jer po toj toeriji, blaženo neznanje, onda me ni bi trebalo zanimati ni stanje u zagrebačkoj Dubravi, ali me ipak zanima. Jer tam žive meni dragi ljudi, kao i u ostatku svijeta.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 22/09/2025 10:42:03
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4243 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/09/2025 : 10:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Možeš, samo se makneš sa društvenih mreža i živiš u blaženom neznanju. Ja nisam ni znao za Kirka niti sam ga pratio dok se nije ovo dogodilo.

Maknuo sam se od tv-a i sad gledam youtube kanale i kineske istorijske serije.

Vidi se. Ne bi bilo loše da pogledaš koji dokumentarac na Viasat History ili HRT Doku. Nije na odmet i da pročitaš koju knjigu relevantnih znanstvenika koja se ne kupuje u Sparu ili Kauflandu.
Ukoliko želiš ozbiljno raspravljati, jer ovak ispadaš sprdnja svima osim sebi ili sebi sličnima.

Edited by - BeaGea on 22/09/2025 11:20:58
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3534 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 22/09/2025 : 11:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by boddhisatva

Upravo suprotno, Macone.
Ja samo zastupam stanovište da je američko društvo i kultura duboko prožeto nasiljem. Oružje im je sveprisutno pa kreću sa time rješavati probleme sa neistomišljenicima.
Imaju oni svoju povijest ubijanja aktivista: Martin Luther King, MalcolmX. predsjednika kao Kennedy pa čak i umjetnika kao Warhol i Lennon.
Ja niti ne branim a niti ne propagiram Kirkovu politiku i stavove, jedino zaključujem da se sa svakim sljedećim ubojstvom i atentatom tamo dolazi do sve veće polarizacije i sve većih problema.
Tako naprimjer ona opcija koja nije dominantna i mainstream trenutačno teško i nemoguće može objasniti pristojno i argumentirano svoje stavove.

A što ti kažeš, zašto se ljudi iz bivše Juge uopće prepucavaju oko Amera kao što su Kirk, Andrew Tate itd?

Zato što i nama nalažu kulturni i sistemski okvir. Mi smo periferija zapada i ne možemo izbječi centru zapada kao što su SAD.

NIsam ni ja, YTB propagadu i pamflete ne pratim. Tko bi pamtil sve te redikule koji se legu iz Trumpovih jajašca. Ali Kirk kao Kirk je nebitan, pratiš pojave.

Jer po toj toeriji, blaženo neznanje, onda me ni bi trebalo zanimati ni stanje u zagrebačkoj Dubravi, ali me ipak zanima. Jer tam žive meni dragi ljudi, kao i u ostatku svijeta.

Ma ne mislim na potpuno ignoriranje, ali nekakvo opsesivno praćenje, kamoli gledanje kojekakvih debila po youtube, tiktoku, instaću, to ne dolazi u obzir.

Doduše, na yt ima i dobrih kanala, ali ove političke uopće ne gledam.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4243 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/09/2025 : 11:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma ne mislim na potpuno ignoriranje, ali nekakvo opsesivno praćenje, kamoli gledanje kojekakvih debila po youtube, tiktoku, instaću, to ne dolazi u obzir.

Doduše, na yt ima i dobrih kanala, ali ove političke uopće ne gledam.

Apsolutno ima, samo treba imati predznanje da se razlikuje relevantno od irelevantnog.

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1832 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 22/09/2025 : 11:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

quote:

Maknuo sam se od tv-a i sad gledam youtube kanale i kineske istorijske serije.

Vidi se. Ne bi bilo loše da pogledaš koji dokumentarac na Viasat History ili HRT Doku. Nije na odmet i da pročitaš koju knjigu relevantnih znanstvenika koja se ne kupuje u Sparu ili Kauflandu.
Ukoliko želiš ozbiljno raspravljati, jer ovak ispadaš sprdnja svima osim sebi ili sebi sličnima.

Sprdnja si ti zbog gluposti koje pišeš. U životu sam pročitao oko 3000 knjiga, od toga stotine istorijskih, tako, da me ti nečeš nešto novo naučiti.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4243 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/09/2025 : 11:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...pamfleti nisu povijesne knjige, ali ok.
Nije poanta u količini već u kvaliteti.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5214 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/09/2025 : 13:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Raduje me tvoja kvaliteta uvijek naučim nešto novo
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1374 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 22/09/2025 : 13:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rekao bih da je to više zbog toga što im zaradi duševna mira godi to što vide da ima i bolesnijeg i poremećenijeg od onoga što imaju doma.

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4818 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 22/09/2025 : 13:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by lwood

Nagleda san se ja dosta toga u ovom nasen zadnjem ratu tako ako me mislis ganuti nece ti uspit.
I da financijski nas itekako jebe Ukrajina. Al eto bar ti mos skakat i vikat slavoukrajini ko jebe hrvatske farmere.

O jadni, jadni hrvatski farmeri, moraju se izboriti na tržištu sa inozemnim proizvodima

Ili ne, čekaj! Čini mi se da su se ipak izborili na ostatku EU tržišta, štoviše izvoz jaja je prošle godine porastao za 750 posto.

https://www.nacional.hr/ukrajinske-nesilice-nestasica-jaja-u-hrvatskoj-masovno-ih-uvozimo-a-raste-i-izvoz-evo-zasto/

Sverc jaja iz Ukrajine u hr i dalje u eu?
Sta je iduce ?uvoz magaradi iz Sudana da nijma pomognemo u ratu protiv rsfa?

Ne, sljedeće je uvoz još većeg broja strane radne snage. Ali naravno, ne zato što ima sve više lwooda koji ne žele djecu, već zbog nekog tajanstvenog lobija koji želi zamijeniti hrvatsko stanovništvo, kao što i "ukrajinski lobi" želi uništiti i hrvatske farmere, jer nema, naravno, apsolutno nikakve šanse da trgovinski lanci uvoze ukrajinska jaja zbog toga što su jeftinija od domaćih kako bi malo ublažili rast cijena zbog inflacije i izbjegli one cirkuse s bojkotom kakve smo imali na početku godine. Jebiga, lwoode, mediji su mi isprali mozak

Facts are a stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence.-- John Adams
Go to Top of Page
Page: of 15  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000