Author |
Topic  |
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 13/08/2007 : 17:24:54
|
quote: Originally posted by tex2
moj brat je bio u vojsci u Plocama i gledao tekmu Dinamo-Manchester, cijeli je birc navijal za Manchester... Za mene neshvatljivo!
quote: Originally posted by djaka
[quote]Originally posted by supermark
maki, to se ne treba ni govoriti, svaki hrvat je uz svaki hrvatski klub, nema veze o kojem je rijec
Uff,dobra ti teorija ali nije točna....Uvijek navijam za hrvatske klubove u Europi protiv bilo koga ali znam dosta likova gdje je potpuno obrnuta situacija...
Najbolji frend,inače TORCIDA Zg, platio bi misu samo da Werder nakanta Dinama,ono baš iskreno mrzi Dinamo,neshvatljivo za mene ali kažem ima jako mnogo takvih razmišljanja na obje strane...  
Možda se Birc zove "Alex Ferguson"  
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 13/08/2007 : 19:04:47
|
quote: Originally posted by djaka [br Najbolji frend,inače TORCIDA Zg, platio bi misu samo da Werder nakanta Dinama,ono baš iskreno mrzi Dinamo,neshvatljivo za mene ali kažem ima jako mnogo takvih razmišljanja na obje strane...  
Eto zašto Hajduk završi sa Evropom tako brzo - bolje da ti jaran plati misu za Hajduk nego za Dinamove protivnike. 
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27427 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 13/08/2007 : 20:13:31
|
moj brat je bio u vojsci u Plocama i gledao tekmu Dinamo-Manchester, cijeli je birc navijal za Manchester... Za mene neshvatljivo!
quote: Originally posted by djaka
[quote]Originally posted by supermark
maki, to se ne treba ni govoriti, svaki hrvat je uz svaki hrvatski klub, nema veze o kojem je rijec
Uff,dobra ti teorija ali nije točna....Uvijek navijam za hrvatske klubove u Europi protiv bilo koga ali znam dosta likova gdje je potpuno obrnuta situacija...
Najbolji frend,inače TORCIDA Zg, platio bi misu samo da Werder nakanta Dinama,ono baš iskreno mrzi Dinamo,neshvatljivo za mene ali kažem ima jako mnogo takvih razmišljanja na obje strane...  
Čudno?U Pločama ima dosta navijača dinama.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 13/08/2007 : 22:42:01
|
Marko Marić (šta je zabia gol za Lille) se upozna sa mojim rođakom šta radi na recepciji u Lilleu. Rođak mu je sredia mjesta u jakom hotelu za neke njegove prijatelje (međuostalom N. Kranjačara). Sad mu se Marić revanšira i sredia 3 karte na počasnim mjestima za utakmicu Hajduk Sampdoria. Dakle, rođak je doša na ljetovanje i da mi je kartu. Oduševljen sam, premda gotovo i ne pratim našu ligu!!!
---------------------------------- Last words are for fools who haven't said enough. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29634 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 13/08/2007 : 22:57:37
|
daj stavi te karte onda na aukciju, tu ce ti se potrgati za to... jebiga, i ja bi otisao samo da sjedim u loži (joj, kak bi bil cool )
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 13/08/2007 : 23:12:56
|
moj brat je bio u vojsci u Plocama i gledao tekmu Dinamo-Manchester, cijeli je birc navijal za Manchester...

ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 15/08/2007 : 23:04:32
|
Nikad nisam volia Talijane, niti njihov pičkasti karakter , niti njihov kukavičluk , niti njihovu spizu , niti njihov jezik (Kad u špaget westernu reču: Izzzzzaabellllllllllla!) , jedino što volim njihovo su naravno stripovi 
---------------------------------- In heaven all the interesting people are missing. |
Edited by - Inferno on 15/08/2007 23:04:51 |
 |
|
Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7984 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7984 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 16/08/2007 : 07:34:19
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
U jebote kak su to mogli napisat, strašno...
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Hajdukova povijest poznata svima po svijetu. Ništa specijalno, spominjanje poznatih stvari kao najveći i najpoznatiji hrvatski klub slavne povijesti, odbijanje nastupanja u talijanskoj ligi četrdesetih...
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/08/2007 : 07:42:46
|
quote: Originally posted by Spock Hajdukova povijest poznata svima po svijetu. Ništa specijalno, spominjanje poznatih stvari kao najveći i najpoznatiji hrvatski klub slavne povijesti, odbijanje nastupanja u talijanskoj ligi četrdesetih...
da,svima je to poznato,samo ovih par mamlaza na forumu to ne znaju
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Posted - 16/08/2007 : 09:25:52
|
Ma da, smrdljivi pederaši Talijanci!!! Još kad bi kurca kužio kaj su napisali bilo bi još bolje:))))))))))))
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/08/2007 : 11:10:36
|
Navijači krenuli u akciju oduzimanja ulaznica švercerima!
Splitski navijači odlučili su se ući u bitku s preprodavačima ulaznica za dvoboj između Hajduka i Sampdorije. Već oko 10 sati pred glavnim ulazom u poljudski stadion (?!) pripadnici Torcide došli su u kontakt s jednim „švercerom“ koji im je ponudio ulaznice po značajno višim cijenama u odnosu na one koje su bile tijekom redovne prodaje.
Nudio im je, navodno, ulaznicu za sjevernu tribinu po čak 50-ak eura, dok je za zapadnu dosegnula iznos i od čak 1000 kuna!
„Švercer“ je na kraju i dobro prošao, ostao je „samo“ bez ulaznica, a momci iz Torcide željeli bi da ovaj primjer bude samo na znanje svim ostalima…
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 16/08/2007 : 11:15:28
|
"O Isuse na nebesu daj pomozi bijelom dresu bijelom dresu,bijeloj boji O Isuse mi smo Tvoji"
Molitvenik Torcidaša, 16.8.2007.
|
 |
|
realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 16/08/2007 : 12:31:01
|
Dečki iz Torcide očito nemaju razumijevanja za slobodno poduzetništvo, hahaaaa...
Što jednima izgleda kao plemeniti potez, drugima je to krađa sa sebičnim motivom besplatnog odlaska na utakmicu....
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29634 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 16/08/2007 : 13:26:21
|
Ovi su previše čitali Batmana. To je stvar za policiju. Ako želiš kupit - kupi, ako ne - nemoj!
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 16/08/2007 : 13:36:02
|
quote: Originally posted by supermark
Ovi su previše čitali Batmana. To je stvar za policiju. Ako želiš kupit - kupi, ako ne - nemoj!
Slažem se. Ista stvar je i sa dilerima dopa. Ako želiš - kupi , ako ne - nemoj! Dotle,nek diler slobodno šeta po ulici i nek slobodno nudi svoj proizvod ljudima koji su zaintersirani.
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16393 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 16/08/2007 : 14:04:26
|
quote: Originally posted by kico
"O Isuse na nebesu daj pomozi bijelom dresu bijelom dresu,bijeloj boji O Isuse mi smo Tvoji"
Molitvenik Torcidaša, 16.8.2007.

ni bog vam ne pomogne protiv plavog neba i plave boje
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16393 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 16/08/2007 : 14:06:57
|
Slažem se. Ista stvar je i sa dilerima dopa. Ako želiš - kupi , ako ne - nemoj! Dotle,nek diler slobodno šeta po ulici i nek slobodno nudi svoj proizvod ljudima koji su zaintersirani.
zato plačam porez i to ne mali kojim policija i ostale službe primaju plaču da obave svoj posal a ne da još i plačam i obavljam njihov posal za zatvor je i švercer i lopov koj mu je oteo karte
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/08/2007 : 14:36:27
|
quote: Originally posted by risbozg
zato plačam porez i to ne mali kojim policija i ostale službe primaju plaču da obave svoj posal a ne da još i plačam i obavljam njihov posal za zatvor je i švercer i lopov koj mu je oteo karte
tako je,rizba!
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 16/08/2007 : 15:00:40
|
Danas predosjećam da će Ruki zabit Pitanje je kome? xD
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts
Member since 25/07/2007 |
Posted - 16/08/2007 : 16:00:04
|
Hajduk neće izgubiti...
Podrška BILIMA od BBB Hercegovine, svi moji večeras navijaju za Hajduka pa tako i ja...
Samo forza, ne dajte im disati od početka...bit će sve ok !! |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Posted - 16/08/2007 : 16:33:28
|
Kao lojalan Hrvat i pravi Dinamovac, želim dobru igru i sreću hrvatskim klubovima u pretkolu Kupa UEFA - Slavenu i Hajduku!!!
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
 |
|
Topic  |
|