forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

jaki
Advanced Member

Croatia
27587 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/08/2007 : 10:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Sampdorija nema neku veliku kvalitetu,ali su tim.Hajduk nema ni jedno ni drugo.

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16607 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/08/2007 : 11:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
ovo je samo dokaz onoga kaj tvrdim od poćetka
pudar je trener hajduka (iako niš ne vrijedi) samo zato kaj je rukavinu nagovorio da zaigra za hajduk a ne za dinamo (fala ti bože kaj nije došel u zagreb - maka tu nebi imao protekcije ko u hajduku) a mali je totalni zgubidan niš koristi a konjine ga kao forsiraju da ga mogu prodati (jedino ako ga zamotaju u milju eura a prodaju za pola :-))))) )
onaj andrić - pa taj nema blage veze s vezom osim kaj zna lupat po nogama
na jad i čemer obrane nebi se osvrtal je je vrijedna samo smijeha i ničeg više
kraj tekme sve govori
navijači su bili u takvom šoku sa ovim niš koristi izdanjem hajduka da od šoka nisu ni fučkali nego ono najgore kaj se može dogoditi -- TOTALNA APATIJA

od svih silnih prića ispo je samo --- jad i čemer

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --

Edited by - risbozg on 17/08/2007 11:07:47
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 17/08/2007 : 13:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by realist

A Živković me je posebno "impresionirao", tip se vukao po terenu k'o rahitična baba, s radijusom kretanja od 5 metara, bez imalo igračke drskosti, samo je dodavao ziheraške lopte igračima koji su bili udaljeni dva metra od njega, pa, to može raditi svaki junior koji ima dvije utakmice u nogama... a ona prečka s 5 metara mi je uzrokovala čir na želucu, katastrofa,Slaven Belupo je junački pao, a Hajduk je podbacio u svim elementima protiv protivnika kojeg je trebao razvaliti s tri gola razlike!

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.

Ja neznam koje si ti utakmice gleda al Hajduk se bar boria i pokusa i da je upala jedna stativa bilo bi drukcije a i opce poznato je da talijani nakon postignutog gola( a jedino su ga onako i mogli dat)rade bunker i uvjeren san da bi in i neko jaci iz seria a u takvim trenucima da gol.Sad po vasim postovima ispada da je Hajduk bia katastrofa sta nije istina. Rukavina je isto da sve od sebe al on jednostavno nezna.Svaka cast Torci na koreografiji i sad cemo vidit ko voli Hajduka od ovih 35000 a ko je tu samo zbog Sampdorije prvo u Cakovcu a onda doma protiv Zagreba. A to da je Slaven casno izgubia je smisno. Istina nisan gleda utakmicu al cua san da ih je Galatasaray s 50% dobia.

Torcida Solin
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 17/08/2007 : 13:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

quote:

A Živković me je posebno "impresionirao", tip se vukao po terenu k'o rahitična baba, s radijusom kretanja od 5 metara, bez imalo igračke drskosti, samo je dodavao ziheraške lopte igračima koji su bili udaljeni dva metra od njega, pa, to može raditi svaki junior koji ima dvije utakmice u nogama... a ona prečka s 5 metara mi je uzrokovala čir na želucu, katastrofa,Slaven Belupo je junački pao, a Hajduk je podbacio u svim elementima protiv protivnika kojeg je trebao razvaliti s tri gola razlike!

Ja neznam koje si ti utakmice gleda al Hajduk se bar boria i pokusa i da je upala jedna stativa bilo bi drukcije a i opce poznato je da talijani nakon postignutog gola( a jedino su ga onako i mogli dat)rade bunker i uvjeren san da bi in i neko jaci iz seria a u takvim trenucima da gol.Sad po vasim postovima ispada da je Hajduk bia katastrofa sta nije istina. Rukavina je isto da sve od sebe al on jednostavno nezna.Svaka cast Torci na koreografiji i sad cemo vidit ko voli Hajduka od ovih 35000 a ko je tu samo zbog Sampdorije prvo u Cakovcu a onda doma protiv Zagreba. A to da je Slaven casno izgubia je smisno. Istina nisan gleda utakmicu al cua san da ih je Galatasaray s 50% dobia.

Torcida Solin

Slažem se s tobom da je Torcida napravila fenomenalnu atmosferu, zato je još teže probaviti tako bljutavu Hajdukovu igru...

A ako nisi gledao utakmicu Slaven- Galatasaray, kako možeš reći da je smiješno da je Belupo zadržao dostojanstvo i u porazu i pitati koje sam ja utekmice gledao?

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 17/08/2007 : 13:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Torcida Solin

Slažem se s tobom da je Torcida napravila fenomenalnu atmosferu, zato je još teže probaviti tako bljutavu Hajdukovu igru...

A ako nisi gledao utakmicu Slaven- Galatasaray, kako možeš reći da je smiješno da je Belupo zadržao dostojanstvo i u porazu i pitati koje sam ja utekmice gledao?

Pa kak ne bi mogao?!? Vidiš da je "čua"

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page

djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts

Member since 25/07/2007

Posted - 17/08/2007 : 13:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send djaka a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by lwood

koliko šansi i onda kurčina
[/quot)
Indirekt-prečka,pa stativa Cernata i to je to...više nije bilo šansi,al je bilo glume,reklame Orangine i eklatantni prikaz Hajdukove nemoći...u svakom aspektu nogometne igre,zao mi onakve publike ali valjda su ljudi navikli više,uvijek se isto ponavlja
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/08/2007 : 14:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja neznam koje si ti utakmice gleda al Hajduk se bar boria i pokusa i da je upala jedna stativa bilo bi drukcije a i opce poznato je da talijani nakon postignutog gola( a jedino su ga onako i mogli dat)rade bunker i uvjeren san da bi in i neko jaci iz seria a u takvim trenucima da gol.Sad po vasim postovima ispada da je Hajduk bia katastrofa sta nije istina. Rukavina je isto da sve od sebe al on jednostavno nezna. Svaka cast Torci na koreografiji i sad cemo vidit ko voli Hajduka od ovih 35000 a ko je tu samo zbog Sampdorije prvo u Cakovcu a onda doma protiv Zagreba. A to da je Slaven casno izgubia je smisno. Istina nisan gleda utakmicu al cua san da ih je Galatasaray s 50% dobia.

Torcida Solin

Koja mi je korist da ima volju, a da ne zna. Svi oni imaju volju; imam je i ja, ali kad ne znamo, ne znamo. Ne možeš glavom razbit zid. Hajduk igra loše već 10-20 godina, a u tom periodu nije stvoria ni jednog igrača koji je malo bolji od drugih. Važno da je uprava prolumpovala međusobno i zaposlila 300 ljudi u nepostoječe i nepotrebne funkcije. Sad je kasno za ispravke. Da nema mrtvaca, Hajduk bi odavno u 4. ligu. Sramota, da je gradsko groblje sponzor!!! Nekad slavan klub je upropašten od strane istinskog ljudskog smeča!

----------------------------------
Marriage is the only adventure open to the cowardly.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/08/2007 : 14:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Jednim sam Rumunjima pokazao članak i sliku u novinama kad je došao Cernat u Hajduk misleči da će reagirati. A oni su pak mene upitali tko je taj; da nikad nisu čuli za njega.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 17/08/2007 : 14:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Je istina, najjače su mi argmenti za pojedine sportaše koje se gura godinama (pa čak i u repku) pod motom "ima srce"!!! Pa jebem ti ja srce.. I bubrege i jetru i ostale organe, kad nemaš pojma!! Najživopisniji primjer za to je NIKŠA PRKAČIN!!! Ja bi stvarno htio znat ko njega toliko forsira i gura već 10 godina u repku, tip je kretenčina bez grama mozga u glavi, koji je u stanju dobivenu tekmu preokrenut u korist protivnika (npr. EP, polufinale, protiv Turaka i +19, kreten radi namjerni faul na Kutlayu, za zatvor i nakuri divljake na tribinama i protivničke igrače, i normalno popušimo)...
Neka idiot ide radije igrat vaterpolo i onu divlju ligu u Dubrovniku ili di već...GRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/08/2007 : 14:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/08/2007 : 14:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Stvarno Hajduk razočarao. Imaju sve što im treba. Publiku tako-tako igru Sampdobrije i zaista niste ništa mogli iskoristiti... sada treba se dobit 2:0 a po svemu sudeći to je san. Ako želite proć uff što sve morate napravit...

"Velikodušnost bez premca
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan

Mogu da pobede u Djenovi i sa 2:1 pa idu dalje!
Talijani su stvarno pokvareni, kako samo simuliraju, drugo poluvreme su samo gledali kako da odugovlace, da sto pre prodje vreme.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 17/08/2007 : 15:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Nakon onog što je Bartolović falia čudi me kako se ni oni sami ne zapitaju kog kurca tražu u Europi?

Death is certain, life is not*
*Start digging, Busmalis
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/08/2007 : 15:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
@srjandj

Pa ako je u gostima prednost od 1:0 za Samp mislim da Hajduku treba 2:0... neznam vodi li ih 2:1

@zagorovsky

Slaven je igrao bolje... i barem su gol zabili a mogli su zabit još jedan (tragičar Šehić) i nije još jedan jedanastearac dosuđen.

S ovakvom igrom nemate ništa ni tražit u prvenstvu...

I nije mi jasno gdje je Pudar vidio dobru igru jer dobra igra se mora okrunit barem jednim pogotkom. (čitam novine, portale i sl.) i onda napada Sampdoriju za anti-nogomet mislim jebiga tko mu kriv mogao se pripremit mogao je takvo nešto očekivat pa ipak je to talijanska momčad ...

"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 17/08/2007 : 15:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Pa normalno da ih vodi 2:1 jer imaju više golova u gostima!

Death is certain, life is not*
*Start digging, Busmalis
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/08/2007 : 16:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Dobro moj bad al i 2:1 je dosta neuhvativ rezultat s obzirom što smo vidjeli na Poljudu...

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3946 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 17/08/2007 : 20:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by Vjeko1980

Ma Živkovića nisam htio ni komentirati, taj nebi igrao za moju ulicu (a plaćeniji je od Modrića!), mislim da je svaki komentar suvišan kad ga je onaj otreso ko balavca uz autliniju i prošo ko papir guzicu... Ali za njega mi puca spolovilo, on je ionako za odstrel, mene zabrinjava taj razvikani Rukavina koji bi kakti trebao biti reprezantativni potencijal!!!!

Rukavina neće nikad proigrati. Nemam pojma kako se uopće razvikao, valjda su bila dosta ona dva gola protiv Dinama!!!! Glupo! aAli mediji zarađuju. Drugo, uopće nije građen kao nogometaš, treće, ne samo da nije talent i kvalitetan igrač nego je još i najgori u timu uključujući zamjenske igrače. Četvrto, zanimljivo je da kad kod netko razvikan stigne u Hajduka, odjednom više nema veze. Peto, da bi neki igrač mogao primirisat repku mora odigrat 85% utakmica na visokoj razini (ocjena 7), a Rukavini je standard 4.5-5.5 i to uvik. Ako ćemo malo pametovati o samom nogometu, glavni razlog zašto je bio dobar u Šibeniku je taj što je Šibenik igra povučeno, a one je bio jedini istureni napadač malo iza centra pa bi valjda njegova brzina dolazila do izržaja (dok to nije slučaj kod Hajduka gdje je on samo još jedan napadač.

Ne bulazni sine izmetni! Šibenik je prošlo prvenstvo bija jedan od rijetkih klubova koji su igrali napadački! Ti se sine nisu povlačili! Primili bi oni gol al su ga zato znali i utrpat! Šta ti misliš bili dali toliko golova prošlo prvenstvo da su igrali povučeno i bili bili četvrti na ljestvici?

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 17/08/2007 : 21:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonor

quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980

Ma Živkovića nisam htio ni komentirati, taj nebi igrao za moju ulicu (a plaćeniji je od Modrića!), mislim da je svaki komentar suvišan kad ga je onaj otreso ko balavca uz autliniju i prošo ko papir guzicu... Ali za njega mi puca spolovilo, on je ionako za odstrel, mene zabrinjava taj razvikani Rukavina koji bi kakti trebao biti reprezantativni potencijal!!!!

Rukavina neće nikad proigrati. Nemam pojma kako se uopće razvikao, valjda su bila dosta ona dva gola protiv Dinama!!!! Glupo! aAli mediji zarađuju. Drugo, uopće nije građen kao nogometaš, treće, ne samo da nije talent i kvalitetan igrač nego je još i najgori u timu uključujući zamjenske igrače. Četvrto, zanimljivo je da kad kod netko razvikan stigne u Hajduka, odjednom više nema veze. Peto, da bi neki igrač mogao primirisat repku mora odigrat 85% utakmica na visokoj razini (ocjena 7), a Rukavini je standard 4.5-5.5 i to uvik. Ako ćemo malo pametovati o samom nogometu, glavni razlog zašto je bio dobar u Šibeniku je taj što je Šibenik igra povučeno, a one je bio jedini istureni napadač malo iza centra pa bi valjda njegova brzina dolazila do izržaja (dok to nije slučaj kod Hajduka gdje je on samo još jedan napadač.

Ne bulazni sine izmetni! Šibenik je prošlo prvenstvo bija jedan od rijetkih klubova koji su igrali napadački! Ti se sine nisu povlačili! Primili bi oni gol al su ga zato znali i utrpat! Šta ti misliš bili dali toliko golova prošlo prvenstvo da su igrali povučeno i bili bili četvrti na ljestvici?

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?

Jedno sam mislija, drugo sam napisa. Odnosno, tija sam reć da Šibenikov napad nije bio isti kao Hajdukov.
Inaće, fala na komplimentima.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2007 : 02:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
moj jedini komentar jučer nakon utakmice je bio:"sve je bolje od debrecena"...pa,hajduk je izgubio samo 1:0...dobio je i fulham u splitu 1:0,pa je tamo fulham gubio 2:1 i na kraju 2:2...ne nadam se prolazu,nada je krepala kad smo izvukli talijane...rukavinu treba poslati na obradu u neku posebnu bolnicu,iako ne mislim da njemu itko može pomoći...tip je totalna šteta,po meni je potrošio sve kredite...pudar je tu najmanje kriv,pa ne igra on,nego 11 igrača...ali,popuši li pudar u nedilju,i njega će "volonter"maknuti...i onda,sve ispočetka...koliko sam bio očajan na utakmici(ne i poslije utakmice)govori podatak da sam se zakleo da ću navijati za dinamo protiv švaba samo da hajduk zabije gol

ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast
se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8068 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 18/08/2007 : 03:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Kad se samo sjetim kakvog sam Hajduka na Poljudu gledao, ovo je još dobro.
Hajdukova igra pokazuje neke znakove napretka. Igra je puno bolja nego protiv Budućnosti. Uz neko čudo Hajduk bi mogao i proigrat u 14 dana, a onda ako(uz puno sreće) nekako uleti neki krompir u mrežu Sampdorie u prvih dvadesetak minuta, može bit svašta. Onda se Talijani moraju otvorit, a mislim da im to nije jača strana.
Ukratko, nije još ništa gotovo.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2007 : 04:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Kad se samo sjetim kakvog sam Hajduka na Poljudu gledao, ovo je još dobro.

da,kad se sjetim 2006,suza krene...

ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast
se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 18/08/2007 : 08:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jednim sam Rumunjima pokazao članak i sliku u novinama kad je došao Cernat u Hajduk misleči da će reagirati. A oni su pak mene upitali tko je taj; da nikad nisu čuli za njega.

... i sta oces s tim reci? Ja znam masu Hrvata sta nisu culi za 50% igraca nogometne rep. Hrvatske, al zato npr. znaju projektirat komplex stambenih zgrada, napravit most, iskopat tunel, svirat gitaru, guzit 7 sati na dan...
To ti je isto ka kad pokazes duplericu Playboya pederu ..... puca njemu qrac (u guzici) za Pamelu Anderson i sl.

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 18/08/2007 : 08:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Sad poslije par dana nakon utakmice, kad se sve sleglo, cak mogu reci da je ovo izadanje Hajduka ok, s obzirom na okolnosti zadnjih godina. Sican se Rome koja je s trecon momcadi drzala balun 70% vrimena, a bijeli su prisli centar 5 puta u ciloj utakmici, da ne spominjen irske marangune i ciru blazevica sa strasnim kobasicarima, itd..... amo pricekat uzvrat, pa cemo neki qrac zakljucit.
Hajduk 9 udaraca na gol, Sampdoria 3, jbga, i nije neko mjerilo, ali pokazatelj svakako jest. Sanse su nam jos uvijek 25%, valja barem probat.

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 18/08/2007 : 09:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message  Reply with Quote
Pa naravno da ce probat i nadam se da ce i uspijet ali objektivno gledano teško, gotovo nemoguče ili u 10 utakmica 2 bi Hajduk dobio (sa rezultatom za prolaz) e sad ako se karte poslože možda Hajduk i prodje...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/08/2007 : 18:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Momcad koja ne moze pobjediti Medjimurje nema pravo uopce u svoj plan uvrstiti
borbu za naslov prvaka, vec se treba brinuti za opstanak.
Spasili su se poraza u zadnjim sekundama, a nikakvo opravdanje nije izostanak kljucnih
igraca jer ovo je ipak "samo" Medjimurje, bez uvrede navijacima tog kluba.
Rezerva Hajduka mora biti sposobna pobjediti ovu momcad inace nemaju sto traziti na klupi Hajduka.
Eto dinamovci mozete nas zezati do mile volje, s pravom, igramo ocajno.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 19/08/2007 : 19:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Momcad koja ne moze pobjediti Medjimurje nema pravo uopce u svoj plan uvrstiti
borbu za naslov prvaka, vec se treba brinuti za opstanak.
Spasili su se poraza u zadnjim sekundama, a nikakvo opravdanje nije izostanak kljucnih
igraca jer ovo je ipak "samo" Medjimurje, bez uvrede navijacima tog kluba.
Rezerva Hajduka mora biti sposobna pobjediti ovu momcad inace nemaju sto traziti na klupi Hajduka.
Eto dinamovci mozete nas zezati do mile volje, s pravom, igramo ocajno.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

samo 1:1 !!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.21 seconds. Snitz Forums 2000