forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 19/08/2007 : 19:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Nije tu stvar u zezanju, ja navijam za sve naše klubove kad igraju u Europi, ali, koga više briga koliko je puta prvak Hrvatske bio Dinamo, a koliko Hajduk, kad u Europi ne mogu ništa napraviti... nisam neki nogometni fanatik, ali očekivao sam više i onda tri šamara, te Dinamov peh, pa Slavenov poraz, Hajdukova nemoć, sve to mi ide na živce, tko bi to više gledao...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 19/08/2007 : 19:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by realist

Nije tu stvar u zezanju, ja navijam za sve naše klubove kad igraju u Europi, ali, koga više briga koliko je puta prvak Hrvatske bio Dinamo, a koliko Hajduk, kad u Europi ne mogu ništa napraviti... nisam neki nogometni fanatik, ali očekivao sam više i onda tri šamara, te Dinamov peh, pa Slavenov poraz, Hajdukova nemoć, sve to mi ide na živce, tko bi to više gledao...

Opet vas nacionalni tim dobro stoji!
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 19/08/2007 : 21:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
quote:

koga više briga koliko je puta prvak Hrvatske bio Dinamo, a koliko Hajduk

Prave navijače uvijek briga,nisu uz klub samo kad je u Europi.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/08/2007 : 23:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Grgiću ODLAZI

ahhhhhhhjjjjjaaaaaakkkkk
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 19/08/2007 : 23:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
I on i Igrači.

"Velikodušnost bez premca
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/08/2007 : 23:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

Grgiću ODLAZI

ON ĆE OTIĆ KAD ON BUDE TIJA

ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast
se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/08/2007 : 23:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Grgiću ODLAZI

demokracijaaaaaaaaaaaaaaaa di je??????

ahhhhhhhjjjjjaaaaaakkkkk
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/08/2007 : 00:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Momcad koja ne moze pobjediti Medjimurje nema pravo uopce u svoj plan uvrstiti
borbu za naslov prvaka, vec se treba brinuti za opstanak.
Spasili su se poraza u zadnjim sekundama, a nikakvo opravdanje nije izostanak kljucnih
igraca jer ovo je ipak "samo" Medjimurje, bez uvrede navijacima tog kluba.
Rezerva Hajduka mora biti sposobna pobjediti ovu momcad inace nemaju sto traziti na klupi Hajduka.
Eto dinamovci mozete nas zezati do mile volje, s pravom, igramo ocajno.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

Više nije ni gušt. Najslađe je kad dugo čekaš - pa kad dočekaš

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 20/08/2007 : 00:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
Marko šta se ti javljaš,ti nisi dinamovac,ti si svinja,i to divlja!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/08/2007 : 01:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Grgiću ODLAZI

Imam infromacije da je dogovoren odlazak Branka Grgića 30. veljače 2008 godine Živi bili pa vidili xD

"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/08/2007 : 03:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Daniel

Tako je!

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/08/2007 : 05:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne vrijeđaj svinje

Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 20/08/2007 : 08:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imaš pravo, pravi navijači rade nerede i na prijateljskim i pripremnim utakmicama, jer su pravim navijačima i te utakmice važne

A i naši mediji snose dio odgovornosti, neki klub dobro odigra jednu utakmicu i odmah počnu bombastične izjave: "Igrat ćemo značajnu ulogu u ovom prvenstvu", "Imamo potrebnu kvalitetu za Europu", rulja se napali i onda počne šamaranje, ma, sve je to mlaćenje prazne slame...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/08/2007 : 11:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

uzitak je zajebavati ove bile, bio ja zut ili plav

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/08/2007 : 17:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
I Vahid Halilhodžić u kombinaciji za trenera Hajduka

Piše: Ante BILIĆ preneseno sa Glas Dalmacije

U iščekivanju Srećka Kataneca s kojim bi hajdukovci trebali (ponovno!) porazgovarati nakon završetka prijateljskog dvoboja Makedonija – Nigerija koji se igra u srijedu, iz sata u sat raste broj kandidata za nasljednika Ivana Pudara na klupi momčadi s Poljuda.

Istina, Pudar je i dalje u ovom trenutku formalno još uvijek trener „bijelih“, međutim nije više ni upitno da ga od odlaska s tog mjesta dijele samo dani, pa čak i sati… Gotovo da je nemoguće, stoga, da će imati priliku voditi Hajduk i u idućem kolu, pa čak i u slučaju da netko novi ne stigne do tada. A moguća je i ta opcija…

Tko je netko novi za sada je nemoguće sa sigurnošću kazati. Nudi se puno njih, izazov je, čini se, veliki raditi s aktualnim kadrom u kojega su čelnici kluba uložili mnogo u pripremi nove sezone.

Čeh Zdenek Zeman bio je jedna od želja, no čini se kako ipak traži malo više od Hajdukovih mogućnosti. Katanec danas bježi od priče da bi mogao preseliti na Poljud, međutim nije baš ta opcija toliko neizgledna. Sergije Krešić je uvijek u igri kad se provlači pitanje trenera Hajduka, a od novih imena, novih kandidata, danas smo dobili i Vahida Halilhodžića, 55-godišnjeg stručnjaka koji je uspješno radio u PSG-u, Rennesu, Trabzonsporu...

Ne završava ni tu priča o kandidatima za Pudarova nasljednika, jer želja je mnogo, ponuda još više. Aktualni kadar je iznimno zanimljiv, odluka će ovaj put vjerojatno pasti tek u foto-finišu… I to vrlo skoro.

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/08/2007 : 17:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Gdje iskopase njega...

Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 20/08/2007 : 18:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 20/08/2007 : 18:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Dado

Gdje iskopase njega...

Kataneca? valjda iz Čmarne gore

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/08/2007 : 21:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Zaista mi se čine da su Pudarovi dani odbrojani. Šteta nije loš trener.

Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 20/08/2007 : 21:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Imaš pravo, pravi navijači rade nerede i na prijateljskim i pripremnim utakmicama, jer su pravim navijačima i te utakmice važne

To ja nisam rekao,to su za mene propalice,seljačine,a ne navijači.Takvih će nažalost uvijek biti.Znaš ti dobro na koga ja mislim kad kažem pravi navijači.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 20/08/2007 : 22:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Pudar će dobit nogu u guzcu. Ni prvi ni zadnji kad je riječ o hajdukovim trenerima. Jeidna zajednička značajka koja im se pripisuje je da su svi bili neuspješni. Premda igrači igraju, a ne treneri, ipak su ovi potonji odgovorni zbog privilegija i potencijalne slave zbog uspjeha. A svi koji se dočepaju funkcije vide samo priveilegije, ali ne i odgovornost.

----------------------------------
Marriage is the only adventure open to the cowardly.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 21/08/2007 : 07:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
S velikim Hajdukom, dolazi i velika odgovornost :)

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/08/2007 : 21:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

a s jadnim hajdukom, koji jedva otima bodove međimurju?

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/08/2007 : 00:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Čelnici Hajduka sastali su se u utorak navečer u Stobreču, te proanaliziravši krizu momčadi odlučili u iduća dva dana kontaktirati kandidate za prvog trenera, a to su: Srečko Katanec, Zdenek Zeman, Sergije Krešić i Elvis Scoria.

Prema tome, obistinilo se i ono što su mediji kuvertirali, a to je smjena Ivana Pudara. Službena objava će se pričekati još malo. Iduća dva dana intezivirat će se pregovori s kandidatima, jer se novog trenera želi ustoličiti do utakmice sa Zagrebom.

Počela je utrka s vremenom. Naime, veliki ispiti su pred hajdukovcima i svi imaju težinu spašavanja sezone. U subotu dolazi Ćiro Blažević sa svojim "zagrebašima", dok je uzvrat sa Sampdorijom idućeg četvrtka. U Stobreču su se sastali predsjednik Branko Grgić, dopredsjednik Alen Bokšić, direktor Fredi Fiorentini, generalni menadžer Ivica Šurjak, te sportski direktor Tomislav Erceg...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/08/2007 : 00:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

a s jadnim hajdukom, koji jedva otima bodove međimurju?

S jadnim Hajdukom dobije se noga...

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000