Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/08/2007 : 00:55:30
|
Imam osjecaj kako ce Srecko Katanec postati novi trener...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3946 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 22/08/2007 : 00:59:25
|
quote: Originally posted by Inferno
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by Inferno
[quote]Originally posted by Vjeko1980
Ma Živkovića nisam htio ni komentirati, taj nebi igrao za moju ulicu (a plaćeniji je od Modrića!), mislim da je svaki komentar suvišan kad ga je onaj otreso ko balavca uz autliniju i prošo ko papir guzicu... Ali za njega mi puca spolovilo, on je ionako za odstrel, mene zabrinjava taj razvikani Rukavina koji bi kakti trebao biti reprezantativni potencijal!!!!
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Rukavina neće nikad proigrati. Nemam pojma kako se uopće razvikao, valjda su bila dosta ona dva gola protiv Dinama!!!! Glupo! aAli mediji zarađuju. Drugo, uopće nije građen kao nogometaš, treće, ne samo da nije talent i kvalitetan igrač nego je još i najgori u timu uključujući zamjenske igrače. Četvrto, zanimljivo je da kad kod netko razvikan stigne u Hajduka, odjednom više nema veze. Peto, da bi neki igrač mogao primirisat repku mora odigrat 85% utakmica na visokoj razini (ocjena 7), a Rukavini je standard 4.5-5.5 i to uvik. Ako ćemo malo pametovati o samom nogometu, glavni razlog zašto je bio dobar u Šibeniku je taj što je Šibenik igra povučeno, a one je bio jedini istureni napadač malo iza centra pa bi valjda njegova brzina dolazila do izržaja (dok to nije slučaj kod Hajduka gdje je on samo još jedan napadač.
---------------------------------- Marriage is the only adventure open to the cowardly.
Ne bulazni sine izmetni! Šibenik je prošlo prvenstvo bija jedan od rijetkih klubova koji su igrali napadački! Ti se sine nisu povlačili! Primili bi oni gol al su ga zato znali i utrpat! Šta ti misliš bili dali toliko golova prošlo prvenstvo da su igrali povučeno i bili bili četvrti na ljestvici?
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Jedno sam mislija, drugo sam napisa. Odnosno, tija sam reć da Šibenikov napad nije bio isti kao Hajdukov. Inaće, fala na komplimentima.  
---------------------------------- Marriage is the only adventure open to the cowardly. [/quote
]Ma zaboravija san stavit smajlija na kraju prve rečenice! Pardon! Ništa za zamirit!    
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
Edited by - sonor on 22/08/2007 01:06:43 |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 22/08/2007 : 01:12:58
|
Ma nisam uopće zamirija nego me se dojmija izraz "Ne bulazni sine izmetni" . Krepa sam od smija , a i upotpunija svoj bogati repertoar baza! Pozdrav!  
---------------------------------- Bolje je živjeti na koljenima, nego umrijeti na nogama! |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3946 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 22/08/2007 : 01:24:18
|
Ma to san čuja u nekom filmu hrvatskom, a ne mogu se sitit di! 
|
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 22/08/2007 : 18:37:26
|
Službeno je. Pudar no more... Who is next? xD
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2656 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 22/08/2007 : 18:54:57
|
A i "stručna komisija" mi je jaka - Erceg, Bokšić i Šurjak. Ne znaju ni trenera smijenit. Pudar je trebao letit odmah u nedjelju navečer, a u ponedjeljak je već trealo biti sve dogovoreno s novim trenerom. Ali, oni su "uspjeli" smijenit trenera tek u srijedu, a novoga neće imenovat do sljedećeg tjedna. Za šta oni dobijaju plaću? |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 22/08/2007 : 19:09:23
|
Za Grgica znam da ne prima platu, on radi kao VOLONTER...  
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/08/2007 : 19:31:49
|
kako sad stvari stoje,krešić bi mogao nakon 20 godina ponovo na klupu...
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2656 Posts
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 22/08/2007 : 21:27:49
|
Ma vratite Vulića pa ga smijenite pred kraj opet 
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Posted - 22/08/2007 : 21:41:15
|
koliko sam gledao Hajduka prvo poluvreme protiv Sampdorie Hajduku treba puno više nego samo nov trener... bilo je nešto peha kod onih prečki ali svejedno
Nažalost Dinamo puno bolje izgleda na terenu, zna se šta treba da se radi |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 22/08/2007 : 22:11:00
|
quote: Originally posted by jang
ako uzmu Katanca mnogi če krv pišati :) zvezde su ga najebale
da,radi toga bi ga možda čak i trebali uzeti...ali ne vjerujem da će ga makedonci pustiti...
ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
phreek
New Member

Croatia
144 Posts
Member since 25/08/2006 |
|
76
Senior Member

Croatia
2656 Posts
|
phreek
New Member

Croatia
144 Posts
Member since 25/08/2006 |
|
ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 23/08/2007 : 03:25:59
|
Sergije Krešić najbliži klupi Hajduka
Sergije Krešić najbliži je u ovom trenutku klupi Hajduka koja je ostala upražnjena današnjim otkazom Ivanu Pudaru. Makedonski izbornik Srečko Katanec bio je jedna od prvih opcija Splićana, međutim sve je izglednije da od dolaska Slovenca na Poljud neće biti ništa. Krešić je stoga prvi favorit, dok iz "drugog reda" prijete Elvis Scoria i Zdenek Zeman…
Glavni menadžer Ivica Šurjak potvrdio je da će se trenera izabrati među četvorkom spomenutih stručnjaka, a da bi se sve trebalo znati u sljedećih 48 sati. Kako sada stvari stoje, bez obzira tko bio novi trener, momčad će za dvoboj sa Zagrebom pripremati tandem Mario Ćutuk - Tonći Gabrić. Novi bi trener premijeru imao u sljedeći četvrtak na teškom gostovanju u Genovi protiv Sampdorije.
S obzirom da je Katanec gotovo pa definitivno otpao, premda je već razgovarao sa čelnicima Hajduka (!), Krešić je sve bliži preuzimanju kadra bivšeg trenera Pudara.
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 23/08/2007 : 03:28:48
|
Torcida iz Trogira dolazi pješice na utakmicu Hajduk - Zagreb
Sada, kada je našem Hajduku najteže, trebamo se dokazati, trebamo se žrtvovati! Zato mi Trogirani u subotu put Poljuda idemo pješice na utakmicu! - poručio je Ante Rožić, tajnik Torcidinog kluba navijača u Trogiru.
Mimohod će krenuti u 11 sati, a torcidaši iz Trogira očekuju da će im se putem pridružiti hajdukovci iz Kaštela, Solina, Brda…
- Ovo je i poruka onima koji su se sada štufali i odustali od puta u Genovu. Sada treba biti uz Hajduka, a ne samo kada su dobri rezultati i "velike" utakmice - zaključio je Rožić.
Inače, utakmica Hajduk - Zagreb počinje u 19 sati…
 |
|
panzer
Advanced Member

12738 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 23/08/2007 : 09:50:39
|
Katanec, nemoj iči u Hajduk. To bi bio pravi korak unazad (ili 2).

Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 23/08/2007 : 12:45:15
|
Za koga, za njega ili za klub?
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
76
Senior Member

Croatia
2656 Posts
Posted - 23/08/2007 : 17:23:59
|
"Stručna komisija" još uvijek nije pronašla novog trenera:
- Ime novog trenera objavit ćemo sutra, a debitirat će idućega četvrtka u Genovi protiv Sampdorije, kazao je Grgić. Na upit je li Sergije Krešić najizgledniji kandidat na novoga trenera s pomoćnikom Robertom Jarnijem, Grgić je odgovorio kako su sve kombinacije još otvorene te da je Upravni odbor ovlastio Bokšića, Šurjaka i Ercega da pregovaraju s kandidatima. Ustvrdio je i kako još nije otpao nitko od četiri kandidata koji se posljednjih dana spominju, a to su, uz Krešića, Srečko Katanec, Zdenko Zeman i Elvis Scoria, no, dodao je, "mi imamo svoje prioritete".
"Svaka čast" Upravo. 
|
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 24/08/2007 : 01:41:40
|
quote: Originally posted by jang
Katanec kaže da ga Hajduk ne zanima
zanimao bi ga da je prošao pripreme i birao igrače...
 |
|
Topic  |
|