Author |
Topic  |
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 05/10/2007 : 14:31:31
|
Najel se Zagorec graha sa zeljem i špekom, popil pravuga tuduma i prešel je u Zagreb pak se vozi vu tramvaju (četvorka ili šestica). Tramvaj je pun, a našeg Zagorca počinje nadimati i napuhavati, a on ti lijepo pusti golubeka šteri nije bil za podnesti... Na prvoj stanici svi putnici izlaze gurajući se van od nesnosnog smrada. Zagorec ostane sedeti i zgleda se po tramvaju. Pogleda iza sebe, kad vidi tu jenuga črnca kaj sedi na stolcu iza njega... pravi črnec. Zagorec ga pogleda i vidi da ovaj sedi na svojem mestu i ne mrda, pak ga bojažljivo priupita: - kaj je bilo, sam te skuril? |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:31:51
|
Znate kak Zagorci navijaju za Samprasa? "Idemo pit, idemo pit.." |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:32:10
|
Veli Ivek Joži.. "ak bog da zdravlja, zutra bum išel na bolovanje.."
|
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:32:23
|
Štef se povjerava Juri; "Ne znam kaj mu je, ali moj se pimpek ponaša kak cucek..!" Kak to misliš? - pita Jura Pa mojoj ženi neće niš, a susedu bi zdrapal..!
|
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:32:37
|
Pital Joža Iveka. Čuj Ivek kaj ti misliš, jel zemlja nastala od nutra prema van, ili od van prema nutri..?
Mislim da ne - veli Ivek. |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:32:58
|
-Jura, bila sam bedasta kad sam se udavala zate! -Znam Barek, vezda znam...ali unda sam bil zaljubljen pak nis to primetil. |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:33:13
|
Juri su napravili rengena trbuha, jer ga sve boli...Grupa liječnika gleda sliku i zabrinuto klima glavama. Napokon jedan veli: - Neznamo točno o čemu se radi, ali mislimo da je to zbog alkohola...- a Jura veli srdito: - A kaj nemate šteruga trijeznuga kolegu, vam Boga pijanuga!!! |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:33:33
|
Pitala uciteljica djecu znaju li kako su došli na svijet. Javi se mala iz prve klupe: - Mene je teta donesla iz Amerike. Vice mala iz treceg reda: - Mene je donijela roda. Na to se javi Ivica iz zadnje klupe: - Mi Zagorci smo siromašni, pa nas tata doma dela sam! |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:33:48
|
Jura i Štef filozofiraju v birtiji kad su se već nacugali: - Kuliko? - pita Jura - 30! - Kaj 30???? - A kaj "kuliko"?
|
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 05/10/2007 : 14:34:07
|
Dođe Štef na ispoved: - Gospon velečasni, prevaril sam ženu! - A koliko puta? - Je, dragi moj velečasni, pak se nis došel FALITI, nek ispovedati! |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 05/10/2007 : 14:40:02
|
Bili na krstarenju Amerikanac, Rus i Albanac. No, brod zadesi strasna oluja i on potone, a trojica putnika isplivaju na neki otok. No, bio je to otok Amazonki, koje su ih odmah zarobile. Prekrasna kraljica Amazonki tada im obrazlozi situaciju: 'Na nasem otoku smiju zivjeti samo ZENE. Prema tome, mozete birati: Hocete li da vas odmah ubijemo ili da vam odrezemo pimpek? Zagledaju se njih trojica, pimpek je pimpek, ali zivot je zivot, pa uglas viknu: Rezite! I tako kraljica Amazonki prvo odvede Amerikanca u sator za egzekuciju, zacuje se njegov strasni urlik i on istrca drzeci se za okrvavljeno medjunozje. Potom u sator odvedu Rusa. No, on je petnaest minuta urlao, dok se napokon nije pojavio drzeci se za okrvavljeno medjunozje. Tada lijepa Amazonka dodje po Albanca, a on je upita: 'Cekaj malo, objasni mi kako to da je Amerikanac tako brzo bio gotov, a Rus je toliko dugo urlao?' 'Znas, mi ti pimpek uklanjamo prema zanimanju. Amerikanac je bio mesar, pa smo mu ga - cak, odsjekle satarom, a Rus je bio drvosjeca, pa smo mu ga otpilile.' Nato se Albanac pocne odusevljeno smijati i rece: 'E, lepa moja, meni ce da ga ljizes dok se ne rastopi!!!!!!!'
|
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 05/10/2007 : 15:16:33
|
Bili Rus, Amerikanac i Mujo na pustom otoku. Uhvatiše oni zlatnu ribicu, a ona im reće da će svakome ispuniti po jednu želju ako je puste. Sva tojica zadovoljna, jedva se čekaju maknuti s ovog smrdljivog grebena i vratiti svojim dojmovima. Zlatna ribica još kaže da će im se želja ispuniti ako se zaletu i skoču preko jedne uske kotline, te da u zraku uzviknu naziv lokacije gdje se žele stvoriti. Dođe Rus, zaleti se, skoći i reće "Moskva", i on se stvori u Moskvi. Nakon njega se zaleti Amerikanac, skoči u zrak i reće "New York" i stvori se tamo. Konačno dođe Mujo, namjesti se pa se zaleti i trenutak prije skoka spotakne za neki kamenčić i reće "U pičku materinu!". |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 05/10/2007 : 17:27:42
|
quote: Originally posted by Inferno
Bili Rus, Amerikanac i Mujo na pustom otoku. Uhvatiše oni zlatnu ribicu, a ona im reće da će svakome ispuniti po jednu želju ako je puste. Sva tojica zadovoljna, jedva se čekaju maknuti s ovog smrdljivog grebena i vratiti svojim dojmovima. Zlatna ribica još kaže da će im se želja ispuniti ako se zaletu i skoču preko jedne uske kotline, te da u zraku uzviknu naziv lokacije gdje se žele stvoriti. Dođe Rus, zaleti se, skoći i reće "Moskva", i on se stvori u Moskvi. Nakon njega se zaleti Amerikanac, skoči u zrak i reće "New York" i stvori se tamo. Konačno dođe Mujo, namjesti se pa se zaleti i trenutak prije skoka spotakne za neki kamenčić i reće "U pičku materinu!".
pitam se di je završio  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 05/10/2007 : 20:40:28
|
napravio lav sastanak u sumi i kaze zivotinjama ko skoci sa ove stijene moze poj.... moju zenu, sad svi stali na rub stijene i gledaju uuuuuuuuuuu visoko niko nece, kad odjednom oooooooooooo medo skoci, dolazi medo nazad sav prasnjav i kaze lavu tebi cu zenu poj.... a tebi cu zeko jebat mamu sto si me gurno: |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 05/10/2007 : 20:56:37
|
Sveti Petar i Bog se dogovore da ubuduće primaju samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću! Posle nekog vremena kuca neko na nebeska vrata. Sveti Petar: • PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! Pokojnik: • Saslušaj moju priču! Uvek sam mislio da me žena vara. Tako sam došao tri sata ranije sa posla, trčim k'o lud 11 spratova do stana, otvaram vrata, pretražujem stan i na terasi nađem tipa kako go golcat visi sa spoljne strane terase i drži se za gelender. Na to uzimam čekić i udaram tog kretena svom snagom po prstima. On pada na neko meko žbunje tačno ispod. Đubre! Ja natrag u kuhinju, uzimam frižider i bacam ga preko terase i PUN POGODAK! Napokon je kreten sređen, a meni je to uzbuđenje donelo infarkt i eto, evo me kod tebe! • OK - veli Sveti Petar - možeš ući. Ubrzo posle toga ponovo se začuje kucanje na vratima. • PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - veli Sveti Petar. • Nema problema - kaže pokojnik - Radio sam, kao i svaki dan, moje jutarnje vežbe za telo na terasi i spotaknem se na saksiju, pa se u padu, u zadnji čas uhvatim za gelender terase stana ispod mog. "Bože" - pomislim - "kakva sreća da sam još među živima". Tad dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i to pravo na mekani žbun! Pomislim: "Ludo, već drugi put sam izbegao smrt"! Pogledam gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider! • OK, možeš ući u moj raj. Tada ponovo neko zakuca na nebeska vrata: • PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - kaže Sveti Petar. • Nema problema - kaže pokojnik - Sedim posle jednog dobrog jebanja go u frižideru... • To je dovoljno. Uđi!
|
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 05/10/2007 : 21:02:01
|
Došao Mujo kod doktora da mu se požali: • Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim! • Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok ti guziš! Mujo tako i uradi... maše crnac, Mujo guzi a Fata mrtva hladna. U neka doba ustane Mujo i kaže crncu: • Hajde ti guzi a ja ću mahati! I tako i bi... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbuđenja, kad će ti Mujo na to: • Vidiš kako se maše, pizda ti materina! |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 05/10/2007 : 21:05:45
|
Dopratio mladić Mujinu ćerku do zgrade i stali pred vrata da još malo prodivane. Stoje oni tako i mladić se nasloni na zgradu, pa reče: • 'Ajde ga malo popuši, stare ti... • Š'a ti je, jes' normalan, more neko naić' - kaže cura. • Ma, brzo ćemo. Znam ja da i ti voliš da ga malo popušiš! • Ma, volim. Nego, naić' će neko od komšija pa će vidit pa reć' babi. Bruka! • Ma, jooj. Haj' stare ti, očas ću, za sekundu... - opet će on. • Ma, nemoj! Rekla sam ti da neću sada - ne da se cura. U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mlađa ćerka, sva raščupana, u spavaćici kaže: • Rek'o je babo - ja l' da mu ga ti popušiš, ja l' da mu ga ja popušim, ja l' mati da dođe da mu ga popuši, samo nek' skine više ruku s interfona. |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 05/10/2007 : 21:09:42
|
Pozvao medved na proslavu svog rođendana svoje prijatelje iz šume i rekao im da svako od njih mora da mu donese vredan poklon. Ko ne donese nešto vredno on će ga tući kurcem po leđima. Dođe lija i donese medvedu muzički stub, medved sav srećan, lepo ugosti liju. Nakon toga dođe vuk i donese medvedu televizor, medved sav srećan, i vuka lepo ugosti. Zatim dođe zec i nosi malinu, medved sav razočaran, kaže zecu: • Namesti se, sad ću da te tučem kurcem po leđima. Zec, nakon dugog plača i jecanja od bola, poče da se smeje. Medved se izgubi i kaže zecu: • Zašto se smeješ, zar te ne boli? Zec odgovara: • Paaaa, boli ali eno ga JEŽ, nosi šljivu. |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 05/10/2007 : 21:26:02
|
quote: Originally posted by mr murdoc
napravio lav sastanak u sumi i kaze zivotinjama ko skoci sa ove stijene moze poj.... moju zenu, sad svi stali na rub stijene i gledaju uuuuuuuuuuu visoko niko nece, kad odjednom oooooooooooo medo skoci, dolazi medo nazad sav prasnjav i kaze lavu tebi cu zenu poj.... a tebi cu zeko jebat mamu sto si me gurno:
Ovaj je stari ali dobar! |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 06/10/2007 : 00:43:14
|
quote: Originally posted by dubac
Došao Mujo kod doktora da mu se požali: • Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim! • Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok ti guziš! Mujo tako i uradi... maše crnac, Mujo guzi a Fata mrtva hladna. U neka doba ustane Mujo i kaže crncu: • Hajde ti guzi a ja ću mahati! I tako i bi... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbuđenja, kad će ti Mujo na to: • Vidiš kako se maše, pizda ti materina!
cuo sam ga milijun puta, ali svaki put mi je odlican   |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 06/10/2007 : 00:43:37
|
Pozvao medved na proslavu svog rođendana svoje prijatelje iz šume i rekao im da svako od njih mora da mu donese vredan poklon. Ko ne donese nešto vredno on će ga tući kurcem po leđima. Dođe lija i donese medvedu muzički stub, medved sav srećan, lepo ugosti liju. Nakon toga dođe vuk i donese medvedu televizor, medved sav srećan, i vuka lepo ugosti. Zatim dođe zec i nosi malinu, medved sav razočaran, kaže zecu: • Namesti se, sad ću da te tučem kurcem po leđima. Zec, nakon dugog plača i jecanja od bola, poče da se smeje. Medved se izgubi i kaže zecu: • Zašto se smeješ, zar te ne boli? Zec odgovara: • Paaaa, boli ali eno ga JEŽ, nosi šljivu.
preeeeeeeedobar  |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 06/10/2007 : 00:45:31
|
Dopratio mladić Mujinu ćerku do zgrade i stali pred vrata da još malo prodivane. Stoje oni tako i mladić se nasloni na zgradu, pa reče: • 'Ajde ga malo popuši, stare ti... • Š'a ti je, jes' normalan, more neko naić' - kaže cura. • Ma, brzo ćemo. Znam ja da i ti voliš da ga malo popušiš! • Ma, volim. Nego, naić' će neko od komšija pa će vidit pa reć' babi. Bruka! • Ma, jooj. Haj' stare ti, očas ću, za sekundu... - opet će on. • Ma, nemoj! Rekla sam ti da neću sada - ne da se cura. U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mlađa ćerka, sva raščupana, u spavaćici kaže: • Rek'o je babo - ja l' da mu ga ti popušiš, ja l' da mu ga ja popušim, ja l' mati da dođe da mu ga popuši, samo nek' skine više ruku s interfona.
http://www.youtube.com/watch?v=8qP5eQ1Dmw0 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
|
panzer
Advanced Member

12796 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 08/10/2007 : 09:10:44
|
Zašto je sale jedne noči Sale izletio iz kuče i počeo vikati: Majko moja, a šta ču ja sa svima njima?
Jer je na netu vidio slike kuča pred kojima piše: FOR SALE. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 10/10/2007 : 11:32:50
|
Bosanski grafiti
-Neću žvake, hoću svoj kusur! (na prodavnici u Prijedoru)
-Ratovanje za mir je isto što i tucanje za nevinost!
-Jebo učenje, uči jebanje! (na zgradi u Doboju)
-Žene pamet u glavu, a dole šta uleti! (Tuzla)
-Jedite govna, hiljadu muha ne može biti u zabludi! (Zenica)
-U alkoholu sigurno ima ženskih hormona, jer ja kad popijem ne znam voziti auto i počnem pričati gluposti .
-Ja nisam debela, ja sam žena i po! (na salonu za ulepšavanje u Sarajevu)
Beogradski grafiti
-Budi uz mene kad odem od tebe.
-Za lepršav hod i sjaj u očima, koristite kozmetiku "HEINEKEN".
-Neko nam je stavio drogu u heroin! (grafit na Voždovcu)
-Sta to znači ziveti u iluziji? Kad posle 25 godina braka primetiš, da ti žena nije strastvena nego astmatičar.
-Vozim kao grom! Svaki dan udarim u drvo!
-Himeniziramo vagine! (na Karaburmi)
-Hiljadu ljudi - hiljadu ćudi, hiljadu žena - 2000 sisa! (u Borči)
-Afrika ne može da bude daleko. Kod nas u firmi radi jedan crnac i na posao dolazi biciklom.
-Ako ne možete da živite jedno bez drugog, venčajte se pa ćete moći.
-Sida, sida, e pa šta je, ako je sida nije rak!
-Naš vazduh ima jednu prednost - vidimo šta udišemo!
-Proleće u Beogradu - ujutru se čuju ptice kako kašlju.
-Mene novac i slava ne zanimaju. Samo novac!
-Danas sam imao užasan dan: ukrali su mi auto, obili su mi stan, jedino pozitivno je HIV-test.
-Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam našao u igli, sad heklam i super mi je!
-Pas je čovekov najbolji prijatelj. Žena zauzima izvanredno drugo mesto.
-Svako "Zašto" ima svoje "bem li ga"!
-Nikad te neću zaboraviti, samo idi! |
 |
|
Topic  |
|
|
|