forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Najel se Zagorec graha sa zeljem i špekom, popil pravuga tuduma i prešel je u Zagreb pak se vozi vu tramvaju (četvorka ili šestica). Tramvaj je pun, a našeg Zagorca počinje nadimati i napuhavati, a on ti lijepo pusti golubeka šteri nije bil za podnesti...
Na prvoj stanici svi putnici izlaze gurajući se van od nesnosnog smrada. Zagorec ostane sedeti i zgleda se po tramvaju. Pogleda iza sebe, kad vidi tu jenuga črnca kaj sedi na stolcu iza njega... pravi črnec. Zagorec ga pogleda i vidi da ovaj sedi na svojem mestu i ne mrda, pak ga bojažljivo priupita:
- kaj je bilo, sam te skuril?

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know.
He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Znate kak Zagorci navijaju za Samprasa?
"Idemo pit, idemo pit.."

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know.
He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Veli Ivek Joži..
"ak bog da zdravlja, zutra bum išel na bolovanje.."

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Štef se povjerava Juri;
"Ne znam kaj mu je, ali moj se pimpek ponaša kak cucek..!"
Kak to misliš? - pita Jura
Pa mojoj ženi neće niš, a susedu bi zdrapal..!

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Pital Joža Iveka.
Čuj Ivek kaj ti misliš, jel zemlja nastala od nutra prema van, ili od van prema nutri..?

Mislim da ne - veli Ivek.

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
-Jura, bila sam bedasta kad sam se udavala zate!
-Znam Barek, vezda znam...ali unda sam bil zaljubljen pak nis to primetil.

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Juri su napravili rengena trbuha, jer ga sve boli...Grupa liječnika gleda sliku i zabrinuto klima glavama. Napokon jedan veli:
- Neznamo točno o čemu se radi, ali mislimo da je to zbog alkohola...- a Jura veli srdito:
- A kaj nemate šteruga trijeznuga kolegu, vam Boga pijanuga!!!

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Pitala uciteljica djecu znaju li kako su došli na svijet.
Javi se mala iz prve klupe: - Mene je teta donesla iz Amerike.
Vice mala iz treceg reda: - Mene je donijela roda.
Na to se javi Ivica iz zadnje klupe:
- Mi Zagorci smo siromašni, pa nas tata doma dela sam!

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Jura i Štef filozofiraju v birtiji kad su se već nacugali:
- Kuliko? - pita Jura
- 30!
- Kaj 30????
- A kaj "kuliko"?

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 05/10/2007 : 14:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Dođe Štef na ispoved:
- Gospon velečasni, prevaril sam ženu!
- A koliko puta?
- Je, dragi moj velečasni, pak se nis došel FALITI, nek ispovedati!

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 05/10/2007 : 14:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Bili na krstarenju Amerikanac, Rus i Albanac. No, brod zadesi strasna oluja i on potone, a trojica putnika isplivaju na neki otok. No, bio je to otok Amazonki, koje su ih odmah zarobile. Prekrasna kraljica Amazonki tada im obrazlozi situaciju:
'Na nasem otoku smiju zivjeti samo ZENE. Prema tome, mozete birati: Hocete li da vas odmah ubijemo ili da vam odrezemo pimpek?
Zagledaju se njih trojica, pimpek je pimpek, ali zivot je zivot, pa uglas viknu: Rezite!
I tako kraljica Amazonki prvo odvede Amerikanca u sator za egzekuciju, zacuje se njegov strasni urlik i on istrca drzeci se za okrvavljeno medjunozje. Potom u sator odvedu Rusa. No, on je petnaest minuta urlao, dok se napokon nije pojavio drzeci se za okrvavljeno medjunozje. Tada lijepa Amazonka dodje po Albanca, a on je upita:
'Cekaj malo, objasni mi kako to da je Amerikanac tako brzo bio gotov, a Rus je toliko dugo urlao?'
'Znas, mi ti pimpek uklanjamo prema zanimanju. Amerikanac je bio mesar, pa smo mu ga - cak, odsjekle satarom, a Rus je bio drvosjeca, pa smo mu ga otpilile.'
Nato se Albanac pocne odusevljeno smijati i rece:
'E, lepa moja, meni ce da ga ljizes dok se ne rastopi!!!!!!!'

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 05/10/2007 : 15:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Bili Rus, Amerikanac i Mujo na pustom otoku. Uhvatiše oni zlatnu ribicu, a ona im reće da će svakome ispuniti po jednu želju ako je puste. Sva tojica zadovoljna, jedva se čekaju maknuti s ovog smrdljivog grebena i vratiti svojim dojmovima. Zlatna ribica još kaže da će im se želja ispuniti ako se zaletu i skoču preko jedne uske kotline, te da u zraku uzviknu naziv lokacije gdje se žele stvoriti. Dođe Rus, zaleti se, skoći i reće "Moskva", i on se stvori u Moskvi. Nakon njega se zaleti Amerikanac, skoči u zrak i reće "New York" i stvori se tamo. Konačno dođe Mujo, namjesti se pa se zaleti i trenutak prije skoka spotakne za neki kamenčić i reće "U pičku materinu!".

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 05/10/2007 : 17:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Bili Rus, Amerikanac i Mujo na pustom otoku. Uhvatiše oni zlatnu ribicu, a ona im reće da će svakome ispuniti po jednu želju ako je puste. Sva tojica zadovoljna, jedva se čekaju maknuti s ovog smrdljivog grebena i vratiti svojim dojmovima. Zlatna ribica još kaže da će im se želja ispuniti ako se zaletu i skoču preko jedne uske kotline, te da u zraku uzviknu naziv lokacije gdje se žele stvoriti. Dođe Rus, zaleti se, skoći i reće "Moskva", i on se stvori u Moskvi. Nakon njega se zaleti Amerikanac, skoči u zrak i reće "New York" i stvori se tamo. Konačno dođe Mujo, namjesti se pa se zaleti i trenutak prije skoka spotakne za neki kamenčić i reće "U pičku materinu!".

pitam se di je završio
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/10/2007 : 20:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
napravio lav sastanak u sumi i kaze zivotinjama ko skoci sa ove stijene moze poj.... moju zenu, sad svi stali na rub stijene i gledaju uuuuuuuuuuu visoko niko nece, kad odjednom oooooooooooo medo skoci, dolazi medo nazad sav prasnjav i kaze lavu tebi cu zenu poj.... a tebi cu zeko jebat mamu sto si me gurno:

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 05/10/2007 : 20:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Sveti Petar i Bog se dogovore da ubuduće primaju samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću! Posle nekog vremena kuca neko na nebeska vrata. Sveti Petar:
• PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE!
Pokojnik:
• Saslušaj moju priču! Uvek sam mislio da me žena vara. Tako sam došao tri sata ranije sa posla, trčim k'o lud 11 spratova do stana, otvaram vrata, pretražujem stan i na terasi nađem tipa kako go golcat visi sa spoljne strane terase i drži se za gelender. Na to uzimam čekić i udaram tog kretena svom snagom po prstima. On pada na neko meko žbunje tačno ispod. Đubre! Ja natrag u kuhinju, uzimam frižider i bacam ga preko terase i PUN POGODAK! Napokon je kreten sređen, a meni je to uzbuđenje donelo infarkt i eto, evo me kod tebe!
• OK - veli Sveti Petar - možeš ući.
Ubrzo posle toga ponovo se začuje kucanje na vratima.
• PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - veli Sveti Petar.
• Nema problema - kaže pokojnik - Radio sam, kao i svaki dan, moje jutarnje vežbe za telo na terasi i spotaknem se na saksiju, pa se u padu, u zadnji čas uhvatim za gelender terase stana ispod mog. "Bože" - pomislim - "kakva sreća da sam još među živima". Tad dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i to pravo na mekani žbun! Pomislim: "Ludo, već drugi put sam izbegao smrt"! Pogledam gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider!
• OK, možeš ući u moj raj.
Tada ponovo neko zakuca na nebeska vrata:
• PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - kaže Sveti Petar.
• Nema problema - kaže pokojnik - Sedim posle jednog dobrog jebanja go u frižideru...
• To je dovoljno. Uđi!
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 05/10/2007 : 21:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Došao Mujo kod doktora da mu se požali:
• Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim!
• Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok ti guziš!
Mujo tako i uradi... maše crnac, Mujo guzi a Fata mrtva hladna. U neka doba ustane Mujo i kaže crncu:
• Hajde ti guzi a ja ću mahati!
I tako i bi... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbuđenja, kad će ti Mujo na to:
• Vidiš kako se maše, pizda ti materina!
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 05/10/2007 : 21:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Dopratio mladić Mujinu ćerku do zgrade i stali pred vrata da još malo prodivane. Stoje oni tako i mladić se nasloni na zgradu, pa reče:
• 'Ajde ga malo popuši, stare ti...
• Š'a ti je, jes' normalan, more neko naić' - kaže cura.
• Ma, brzo ćemo. Znam ja da i ti voliš da ga malo popušiš!
• Ma, volim. Nego, naić' će neko od komšija pa će vidit pa reć' babi. Bruka!
• Ma, jooj. Haj' stare ti, očas ću, za sekundu... - opet će on.
• Ma, nemoj! Rekla sam ti da neću sada - ne da se cura.
U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mlađa ćerka, sva raščupana, u spavaćici kaže:
• Rek'o je babo - ja l' da mu ga ti popušiš, ja l' da mu ga ja popušim, ja l' mati da dođe da mu ga popuši, samo nek' skine više ruku s interfona.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 05/10/2007 : 21:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Pozvao medved na proslavu svog rođendana svoje prijatelje iz šume i rekao im da svako od njih mora da mu donese vredan poklon. Ko ne donese nešto vredno on će ga tući kurcem po leđima. Dođe lija i donese medvedu muzički stub, medved sav srećan, lepo ugosti liju. Nakon toga dođe vuk i donese medvedu televizor, medved sav srećan, i vuka lepo ugosti. Zatim dođe zec i nosi malinu, medved sav razočaran, kaže zecu:
• Namesti se, sad ću da te tučem kurcem po leđima.
Zec, nakon dugog plača i jecanja od bola, poče da se smeje. Medved se izgubi i kaže zecu:
• Zašto se smeješ, zar te ne boli?
Zec odgovara:
• Paaaa, boli ali eno ga JEŽ, nosi šljivu.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 05/10/2007 : 21:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

napravio lav sastanak u sumi i kaze zivotinjama ko skoci sa ove stijene moze poj.... moju zenu, sad svi stali na rub stijene i gledaju uuuuuuuuuuu visoko niko nece, kad odjednom oooooooooooo medo skoci, dolazi medo nazad sav prasnjav i kaze lavu tebi cu zenu poj.... a tebi cu zeko jebat mamu sto si me gurno:

Ovaj je stari ali dobar!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/10/2007 : 00:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dubac

Došao Mujo kod doktora da mu se požali:
• Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopšte ne uživa kad je guzim!
• Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok ti guziš!
Mujo tako i uradi... maše crnac, Mujo guzi a Fata mrtva hladna. U neka doba ustane Mujo i kaže crncu:
• Hajde ti guzi a ja ću mahati!
I tako i bi... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbuđenja, kad će ti Mujo na to:
• Vidiš kako se maše, pizda ti materina!

cuo sam ga milijun puta, ali svaki put mi je odlican
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/10/2007 : 00:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozvao medved na proslavu svog rođendana svoje prijatelje iz šume i rekao im da svako od njih mora da mu donese vredan poklon. Ko ne donese nešto vredno on će ga tući kurcem po leđima. Dođe lija i donese medvedu muzički stub, medved sav srećan, lepo ugosti liju. Nakon toga dođe vuk i donese medvedu televizor, medved sav srećan, i vuka lepo ugosti. Zatim dođe zec i nosi malinu, medved sav razočaran, kaže zecu:
• Namesti se, sad ću da te tučem kurcem po leđima.
Zec, nakon dugog plača i jecanja od bola, poče da se smeje. Medved se izgubi i kaže zecu:
• Zašto se smeješ, zar te ne boli?
Zec odgovara:
• Paaaa, boli ali eno ga JEŽ, nosi šljivu.

preeeeeeeedobar
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/10/2007 : 00:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dopratio mladić Mujinu ćerku do zgrade i stali pred vrata da još malo prodivane. Stoje oni tako i mladić se nasloni na zgradu, pa reče:
• 'Ajde ga malo popuši, stare ti...
• Š'a ti je, jes' normalan, more neko naić' - kaže cura.
• Ma, brzo ćemo. Znam ja da i ti voliš da ga malo popušiš!
• Ma, volim. Nego, naić' će neko od komšija pa će vidit pa reć' babi. Bruka!
• Ma, jooj. Haj' stare ti, očas ću, za sekundu... - opet će on.
• Ma, nemoj! Rekla sam ti da neću sada - ne da se cura.
U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mlađa ćerka, sva raščupana, u spavaćici kaže:
• Rek'o je babo - ja l' da mu ga ti popušiš, ja l' da mu ga ja popušim, ja l' mati da dođe da mu ga popuši, samo nek' skine više ruku s interfona.

http://www.youtube.com/watch?v=8qP5eQ1Dmw0
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/10/2007 : 19:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Kako se zove kad Mamić šuti 30 minuta?
Pola ure kulture.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12796 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 08/10/2007 : 09:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Zašto je sale jedne noči Sale izletio iz kuče i počeo vikati: Majko moja, a šta ču ja sa svima njima?

Jer je na netu vidio slike kuča pred kojima piše: FOR SALE.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/10/2007 : 11:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Bosanski grafiti

-Neću žvake, hoću svoj kusur! (na prodavnici u Prijedoru)

-Ratovanje za mir je isto što i tucanje za nevinost!

-Jebo učenje, uči jebanje! (na zgradi u Doboju)

-Žene pamet u glavu, a dole šta uleti! (Tuzla)

-Jedite govna, hiljadu muha ne može biti u zabludi! (Zenica)

-U alkoholu sigurno ima ženskih hormona, jer ja kad popijem ne znam voziti auto i počnem pričati gluposti .

-Ja nisam debela, ja sam žena i po! (na salonu za ulepšavanje u Sarajevu)

Beogradski grafiti

-Budi uz mene kad odem od tebe.

-Za lepršav hod i sjaj u očima, koristite kozmetiku "HEINEKEN".

-Neko nam je stavio drogu u heroin! (grafit na Voždovcu)

-Sta to znači ziveti u iluziji? Kad posle 25 godina braka primetiš, da ti žena nije strastvena nego astmatičar.

-Vozim kao grom! Svaki dan udarim u drvo!

-Himeniziramo vagine! (na Karaburmi)

-Hiljadu ljudi - hiljadu ćudi, hiljadu žena - 2000 sisa! (u Borči)

-Afrika ne može da bude daleko. Kod nas u firmi radi jedan crnac i na posao dolazi biciklom.

-Ako ne možete da živite jedno bez drugog, venčajte se pa ćete moći.

-Sida, sida, e pa šta je, ako je sida nije rak!

-Naš vazduh ima jednu prednost - vidimo šta udišemo!

-Proleće u Beogradu - ujutru se čuju ptice kako kašlju.

-Mene novac i slava ne zanimaju. Samo novac!

-Danas sam imao užasan dan: ukrali su mi auto, obili su mi stan, jedino pozitivno je HIV-test.

-Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam našao u igli, sad heklam i super mi je!

-Pas je čovekov najbolji prijatelj. Žena zauzima izvanredno drugo mesto.

-Svako "Zašto" ima svoje "bem li ga"!

-Nikad te neću zaboraviti, samo idi!
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.16 seconds. Snitz Forums 2000