Author |
Topic  |
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 20/02/2008 : 22:44:42
|
e ako je ovaj vic vec bio ponudjen oprosite!!!!
igraju dve babe soni,dodjeee treca i upali tv!!!
jos jedan:
ide mujo ulicom,padne mu cigla na glavu,a tetks mu zivi u austriji!!!
zbirka glupih viceva!!
idu dva mrava i odoseeee!!!
ide baba ulicom zaboravi da dise i crkne!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 20/02/2008 : 23:11:44
|
To uopče nisu glupi vicevi. ovo ja zovem glupim vicom:
Hodaju dva čovjeka cestom, jedan pije Coca-Colu, a drugi se zove Albert
    |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 20/02/2008 : 23:13:27
|
nemoj ja da ti izdiktiram sve glupe viceve koje znam!!!!!otupavio bi   |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 20/02/2008 : 23:36:47
|
vraca se perica iz skole utrci u kucu,i kaze mami: perica:mama,mama,stiglo je prolece!!eno visi baba u dvoristu!!! mama se uplasi i otrci u dvoriste,ali tamo nema nikoga mama:perice nemoj vise nikad tako da se zezas!!! perica:aprilililili,nije u dvoristu nego na tavanu!!!!   |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 21/02/2008 : 20:52:42
|
Voze se Haso i Mujo u kamionu i idu za Vakuf.Naidju na jednu zenu i pita Mujo: -Dokle ces zeno? -Do Vakufa...-kaze zena. -Pa imas li sta da nam das mi te povezemo do dole? -Imam kilu jabuka ako moze...? -Haso trebajul ti jabuke?? -Ne trebaju...-kaze Haso. -Vozi onda dalje! I tako nalete na drugu zenu... -Dokle ces zeno? -Do Vakufa...-kaze zena. -Pa imas li sta da nam das mi te povezemo do dole? -Imam kilu krusaka,ako moze ikako ?? -Haso,trebajul ti kruske?? -Ma sto ce mi...-odgovori Haso. -Vozi dalje! Tako putem naidju i na trecu zenu. -Dokle ces zeno?-pita Mujo -Do Vakufa.-odgovara ona -Imas li sta da nam das mi te povezemo do dole? -Imam redaljku.-kaze zena. Sad Mujo stao,ne konta sta je redaljka...pita Hasu,ne zna ni on...pa kaze: -Jel ba,sta ti je redaljka??-pita Mujo -To ti je ono...skinem gace-dam jednom,pa skinem gace-dam drugom.-rece zena Na to ce Mujo... -Haso...trebajul tebi gace?? -Ne trebaju.-kaze Haso -VOZI DALJE !!!!
|
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Posted - 21/02/2008 : 20:55:11
|
VRATILO SE CIGANCE KUCI IZ SKOLE,PA CE RODITELJIMA: DANAS ZAMALO DA DOBIJEM PETICU! A ONI ZACUDJENO: KAKO? PA DOBI DECKO DO MENE!! |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 22/02/2008 : 10:52:50
|
Odu Bush, Putin i Kostunica u pakao.
Pita Bush Vraga:
- Jel mogu da pozovem Washington samo na jednu minutu i vidim kako stvari stoje u mojoj zemlji? Izbori su pa me zanima sto cemo sa terorizmom. Vrag kaze:
- moze.
Zove Bush, zavrsi razgovor i Vrag mu kaze:
- To ce te kostati milijun dolara. OK kaze Bush i plati.
Pita Putin Vraga:
- Vraze, daj i meni da pozovem Moskvu, i kod nas su izbori, Cecenija, masa problema.
Vrag:
- moze ali plati dva milijuna dolara. Zvao Putin, zavrsio razgovor i platio.
Pita Kostunica Vraga:
- Vraze, daj i meni da pozovem Beograd da vidim dal' smo zadrzali Kosovo, rijesili nezaposlenost, podigli standard i usli u EU. Vrag:
- Moze, naravno.
Zavrsi Kostunica razgovor i pita Vraga:
- Koliko ja trebam platiti?
Vrag:
- Nista.
Kostunica:
- Kako bre nista pa ove si rebnuo po milijun i dva milijuna?
Vrag:
- Znas kako, kad zoves iz jednog pakla u drugi to se racuna kao lokalni poziv.
|
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Posted - 22/02/2008 : 19:37:00
|
- What is your name, girl? - Carmen. - What? - Carmen. - That's very unusual name. Who gave it to you? - I gave it myself. I like cars and men, so I'm Carmen. What is your name? - Beerfuck.
|
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 23/02/2008 : 13:01:39
|
Voze se Mujo i Haso u autobusu, vrućina, kad će šofer. - Da vam pustim air condition? - Nemoj, pusti neke narodnjake, nismo ti mi za taj hard rock |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 23/02/2008 : 22:56:57
|
kako se zove cigan koji trci???ciganstura!!! |
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 24/02/2008 : 13:19:51
|
quote: Originally posted by Stari borac
(Kad smo već kod takvih:)
Idu dvije podmornice pustinjom. Prva: Hej, ti! Druga: Zašto baš ja?
    |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Posted - 26/02/2008 : 21:11:22
|
Sjedi baba u tramvaju preko puta jednog mladića. Mladić žvače žvakaću, a baba će njemu: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem!
|
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 27/02/2008 : 08:05:58
|
Vozili se Zagorec i Punker u vlaku nasuprot jedan drugome...Zagorec nabio šešir i zabuljio se u Punkera, a on sav 'in' s velikom crvenom krijestom od kose na glavi i voze se.... Punker ga jedno vrijeme ignorirao a onda plane ko munja... "Kaj je, stari, kaj si se zabuljil u mene?" Na to Zagorec odgovori: "Čuj mali, kad sam ja bil mlad, isto sam tak svakakve bedastoće delal, čak sam i kokoši fukal - pa si nekaj furt spremišljavam da ti nisi moj sin?"
|
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 27/02/2008 : 12:26:59
|
Idu dva čovika putem, jedan upadne u šahtu, drugome mater radila u Njemačkoj.
Bio Mujo sezonski radnik na moru u Hrvatskoj, pitaju ga kako mu je bilo, kavi su ljudi, hrana... Kaže Mujo:Hrana je fantastična, samo nakon svakog objeda dadnu ti malo oštro drvo da ga pojedeš" |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Posted - 27/02/2008 : 20:03:34
|
Poša Jurina u Zagreb pak finija u zološken vrtu u Maksimiru. Gleda je ta svakakova blaga, pak je doša do gajbe z jenin velin papagalon. Gleda ga je, gleda... Papagal: - Što je, što buljiš?! Jurina: - A škužaj, san pensa da si tić... |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/02/2008 : 22:03:37
|
George W.Bush umre od srčanog udara i odmah ode u Pakao gdje ga dočeka dežurni vrag. - Ne znam što da radimo s tobom. Na popisu si, ali nemamo mjesta za tebe, a ipak moraš ostati ovdje. Evo što ćemo: ima tu još nekoliko osoba loših poput tebe. Pustit ćemo jednu, a ti ćeš preuzeti to slobodno mjesto. Čak ću ti dopustiti da SAM odlučiš koga ćeš zamijeniti. Bushu se to svidjelo i vrag ga odvede do prve prostorije. U njoj je Richard Nixon zaranjao u duboki bazen i izranjao praznih ruku, pa opet ispočetka. I tako stalno: to mu je bila dosuđena kazna. - Ne, reče Bush, slab sam plivač i ne bih izdržao cijeli dan. Vrag ga odvede do druge prostorije. Tu je Newt Gingrich velikim maljem tucao kamenje, bez prestanka. - Ne, imam problema s ramenom, reče Bush. Bila bi to grozna muka da moram stalno tucati kamenje. I vrag otvori i treća vrata. Tamo je na podu bio vezan Bill Clinton, raširenih ruku i nogu, a nad njim se nagnula Monica Lewinsky, radeći ono što ona najbolje zna. Bush nije mogao vjerovati u to što vidi pa reče: - Mislim da bih ovo mogao. A vrag se nasmije i reče: "OK, Monica, slobodna si. Sad možeš izaći!" |
 |
|
Topic  |
|