forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 781

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 23/12/2008 : 15:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Bice, bice

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/12/2008 : 21:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Bice, bice... kad ja odem na skijanje, a onda bas me briga i za Zagora i za stripove...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/12/2008 : 14:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Bice, bice... kad ja odem na skijanje, a onda bas me briga i za Zagora i za stripove...

Na izboru za forumasa godine "hello" je napisao:
"dp - covjek živi za strip. U svako doba dana i noci ostavlja kvalitetne postove"

Ja glasao za coveka . . .

Kad ono --- COVEK IDE NA SKIJANjE I BAS GA BRIGA ZA ZAGORA ---

Edited by - Ultras on 29/12/2008 14:03:53
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/12/2008 : 16:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Gde je bio taj izbor? Neko je negde spomenuo, ali ja to nisam nigde video...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/12/2008 : 17:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by ---dp---

Na izboru za forumasa godine "hello" je napisao:
"dp - covjek živi za strip. U svako doba dana i noci ostavlja kvalitetne postove"

Ja glasao za coveka . . .

Kad ono --- COVEK IDE NA SKIJANjE I BAS GA BRIGA ZA ZAGORA ---

Inace, prvi Zagor kojeg sam procitao i nakon kojeg sam postao njegov nepokolebljivi ljubitelj, bio je "Snezni sokolovi" tako da Zagor svoju popularnost u mom srcu duguje ovom zimskom sportu. Dakle, skijanje je ipak ispred Zagora
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4372 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 30/12/2008 : 18:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
evo na sajtu sbe mozemo videti naslovnicu zagora koji ce izaci u februaru 2009 u italiji,zagor protiv mortimera.naslovnica je jos uvek u malom formatu ali se i tako vidi da je predivna,sa prelepim bojama.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/12/2008 : 19:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Sjajno. Tu su i dump-ovi po dve stranice iz nastupajucih epizoda, pa je ovo sjajan povod da se pred Novu Godinu obradujemo u ime srecnih italijana koji ce ovo citati u januaru. Dakle,

Januar 2009. - Tropico del Cancro:

Februar 2009. - Zagor contro Mortimer

Maxi - Lira di Tonka:

Moram da napisem da Verni jos nije dostigao prihvatljiv nivo (iako sam ga nedavno hvalio kod onog izdanja na 8 strana ("La Strega"). Uz to, i Pesce mi je ovde znatno losiji nego sto smo navikli kod njega
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4372 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 30/12/2008 : 19:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
meni je verni ovde super
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 30/12/2008 : 19:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Ajme pa opet ista stvar! Zagor je opet vezan (kako to mrzin) kao i prošlog puta kad mu je Mortimer dao da se izvuče. Kako će se sad izvući? Da pogodin, Mortimer će pametovati uru vrimena o nekakvoj osveti pa će onda nenadano otići na zahod. Zagor tada izvlači nož iz frizure, čizme, nosa ili čega već i osloboditi se.
Zar nisan dobar? Predložit ću im da mene uposle kao scenarista umjesto Burattinija.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/12/2008 : 19:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa, jest' da mi je Burattini drazi deo scenaristickog tima, ali i meni se sve cesce cini da se malo "izlizao"
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 30/12/2008 : 19:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
I Pesce i Verni solidni.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 30/12/2008 : 21:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
kakva bi to epizoda bila da je crta ferri još se sjećam tajanstvenog krstarenja,a ovaj serijal se tamo vraća uh...inače verni nije loš ali mu fali malo prljavštvine na crtežu ,malo statično izgleda ali bolje i da on crta nego neki..
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1914 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 30/12/2008 : 22:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Bogami, ovdje je Pesce stvarno neprepoznatljiv... Verni mi je totalno podnošljiv!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 30/12/2008 : 22:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Pesce kao da je samo skicirao . . . Razocarenje.

Verni je sve bolji

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/12/2008 : 23:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

kakva bi to epizoda bila da je crta ferri još se sjećam tajanstvenog krstarenja,a ovaj serijal se tamo vraća uh...inače verni nije loš ali mu fali malo prljavštvine na crtežu ,malo statično izgleda ali bolje i da on crta nego neki..

Meni je ta prica na glasanju bila broj 2 ne zamo zbog price vec i zbog fenomenalne atmosfere koju je Ferri sjajno docarao. Predlazem svima, a posebno ljubiteljima Ferrija da ponovo prelistaju ovu pricu i obrate paznju na maestralni crtez
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 30/12/2008 : 23:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Posebno onaj dio kad Zagor zaranjava pod more, taj crtež mi je tako dobar, jedan od najboljih uopće tamo u Italiji..

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/12/2008 : 00:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Verniju! Na prvi pogled bi covjek pomislio da je ovo Ferrijev crtez
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1726 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 31/12/2008 : 02:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Ajme pa opet ista stvar! Zagor je opet vezan (kako to mrzin) kao i prošlog puta kad mu je Mortimer dao da se izvuče. Kako će se sad izvući? Da pogodin, Mortimer će pametovati uru vrimena o nekakvoj osveti pa će onda nenadano otići na zahod. Zagor tada izvlači nož iz frizure, čizme, nosa ili čega već i osloboditi se.
Zar nisan dobar? Predložit ću im da mene uposle kao scenarista umjesto Burattinija.

Ma taman posla, neće Bure dvaput istu foru.
Zar ne vidiš da su Zagor i Čiko prerušeni u vojnike, tako da ih verovatno Mortimer, genije zločina, nije ni prepoznao. A tu grešku će skupo da plati...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 31/12/2008 : 02:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
meni je Verni ovdena bolji nego na nekim ranijim crtezima gde su likovi bili kao roboti bez elasticnosti. Bilo kako da je bolji mi je od svih sadasnjih crtaca
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 31/12/2008 : 02:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote

Naslovnica je jaka. Sem naravno zgorove glave..ali to u zadnjih 50-60 brojeva skoro standardno uz cesto i djelove tijela ruke, noge..itd..I naravno ono sto je najocitije zagor je puno mrsaviji u ovim zadnjim naslovnicama.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 11:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ljudi malo je reći za ovu naslovnicu da je fenomenalna,izuzetan kontrast,crtež Vernijev samo malo kaska za legendarnim Ferijevim ali nemojmo očekivati da učenik prevaziđe učitelja...nije ni potrebno...još jednom se izvinjavam ljubiteljima ostalih junaka,ali ZAGOR JE ZAKON...ostalo su samo stripovi
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17732 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 31/12/2008 : 12:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam konačno Zagor 519 Gospodar tame. Priča je više obećavala u prvom dijelu, mada ni ovo nije loše, ali ništa više od solidnog. Nije korišćen klasični način povratka nekih likova, što je dobro. Nisam još uspio da nabavim treći nastavak.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 31/12/2008 : 12:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Iskreno od te priče očekujem mnogo mislim da je jako zanimljiva...podseća na pravog Zagora...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/12/2008 : 13:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovde bas Zagorova glava ok. Ustvari, kod Ferrija ako nesto nije dobro, to su Zagorove proporcije, i to uglavnom ruke ili noge, interesantno je da su svi ostali likovi i elementi na naslovnicama odlicni i bez greske. Nije mi jasno kako nikad nekog indijanca ili nekog treceg lika ne nacrta neproporcionalno, vec uglavnom samo Zagora. Izgleda da se Ferriju smucio Zagor
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1726 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 31/12/2008 : 13:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Ja bih pre rekao da mu ostatak naslovnice rade asistenti, dok on samo na kraju dođe da upropasti Duha sa sekirom...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page
Page: of 781 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.43 seconds. Snitz Forums 2000