Author |
Topic  |
Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts
Member since 25/07/2008 |
Posted - 28/01/2009 : 11:48:03
|
Može li neko da mi kaže da li ima u ovom broju 3 i kratkog prikaza ranijih izdanja ovih priča u Srbiji, sa mini naslovnicama (kao što je bilo u broju 1, broj 2 inače nemam još uvek) |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 28/01/2009 : 15:11:53
|
Da li neko moze da mi kaze koja je procedura oko uclanjivanja u klub citalaca?Kad sam zvao telefonom,rece mi da posaljem mail,kad sam se konacno snasao za mail ovi sad ne odgovaraju,a hocu da narucim kljigu,pa mi ovo sad predugo traje???
|
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
TuznaSreda
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
2 Posts
Member since 17/01/2009 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 28/01/2009 : 16:36:36
|
Pa ja sam poslao clan, ali preko telefona. Zvao sam ujutru, ali me je neka devojka ljubazno zamolila da ako je u pitanju kolekcionarsko izdanje nazovem nakon 12h. Zvao sam onda nakon tog vremena (bilo zauzeto dugo), kada sam ih dobio oni su mi sami ponudili da budem clan kluba i samo sam ostavio osnovne podatke plus br telefona i mail adresu. Dakle sve je trajalo 2 minuta. Novac sam uplatio pre neki dan, knjigu sam preuzeo juce i to je to. Kod mene nije bilo komplikacija. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 28/01/2009 : 16:40:54
|
Regar, jesi li zadovoljan knjigom? Jos uvek se premisljam da li da nastavim sa kupovinom pa mi je svacije misljenje dobrodoslo. |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 28/01/2009 : 16:45:03
|
Ja sam jutros u prodavnici stripova u Kraljevu postao clan kluba,strip sam na licu mesta dobio za 1120 din.Prelepa devojka mi je uzela podatke i konfekcijski broj sto znaci da ce verovatno da posalju na adresu neki poklon,prepostavljam neku majicu ili tako nesto, mozda koznu jaknu sa Zagorovim orlom.Divna devojka popust sve u svemu divno jutro za jednog pacenika. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/01/2009 : 16:57:41
|
Pokušao sam negdje naći u zadnjih desetak strana koje su epizode u trećoj knjizi, no bez uspjeha? Jel može netko napisati? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
KGB
New Member

Serbia
125 Posts
Member since 08/04/2008 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 28/01/2009 : 17:12:50
|
quote: Originally posted by Wicked
Regar, jesi li zadovoljan knjigom? Jos uvek se premisljam da li da nastavim sa kupovinom pa mi je svacije misljenje dobrodoslo.
Pazi ja sam napisao ranije da nemam neke visoke kriterijume,meni ni greske u prve dve knjige nisu smetale. Ova izgleda sjajno, nisam stigao detaljno da je pregledam, kvalitet od skena do uveza je na nivou prve sve, sto znaci dobro, a da ima nekih gresaka, mislim da bi do sada brujao ceo forum. Sto se mene tice svakako vredi uzeti |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Posted - 28/01/2009 : 17:26:15
|
quote: Originally posted by regar
Regar, jesi li zadovoljan knjigom? Jos uvek se premisljam da li da nastavim sa kupovinom pa mi je svacije misljenje dobrodoslo.
Pazi ja sam napisao ranije da nemam neke visoke kriterijume,meni ni greske u prve dve knjige nisu smetale. Ova izgleda sjajno, nisam stigao detaljno da je pregledam, kvalitet od skena do uveza je na nivou prve sve, sto znaci dobro, a da ima nekih gresaka, mislim da bi do sada brujao ceo forum. Sto se mene tice svakako vredi uzeti
Hvala, Regar. Verovatno cu uzeti, mada i dalje nisam sto posto siguran. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 29/01/2009 : 01:12:49
|
@Tex Willer Kako cemo mi doci do trojke? Znam da si mi sinoc nesto objasnjavao, ali sam u danas u svadji sa secanjem jucerasnjih dogadjaja, pa... |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 29/01/2009 : 01:17:36
|
quote: Originally posted by Kit Carson
@Tex Willer Kako cemo mi doci do trojke? Znam da si mi sinoc nesto objasnjavao, ali sam u danas u svadji sa secanjem jucerasnjih dogadjaja, pa...
Manje pij. Ja sam pio dosad,pa ne umem da ti objasnim. Mozda sutra |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 29/01/2009 : 01:20:11
|
quote: Originally posted by Tex Willer
@Tex Willer Kako cemo mi doci do trojke? Znam da si mi sinoc nesto objasnjavao, ali sam u danas u svadji sa secanjem jucerasnjih dogadjaja, pa...
Manje pij. Ja sam pio dosad,pa ne umem da ti objasnim. Mozda sutra
Jbg, ja sutra imam rodjendan kod Joce. Mozda prekosutra?   |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 29/01/2009 : 01:28:15
|
Hvala, Regar. Verovatno cu uzeti, mada i dalje nisam sto posto siguran.
Pa dobro, da ti josh malo pomognemo, evo reci koje su stvari zbog kojih ne bi uzeo, pa da ti kazhemo da li ih ima. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 29/01/2009 : 10:01:33
|
Jbg, ja sutra imam rodjendan kod Joce. Mozda prekosutra?  
Da ti lepo dodjes kod mene prekosutra da popijemo nesto i da ti sve lepo objasnim kako se narucuje |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
zveky
New Member

109 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 29/01/2009 : 10:47:16
|
quote: Originally posted by DeeCay
Pokušao sam negdje naći u zadnjih desetak strana koje su epizode u trećoj knjizi, no bez uspjeha? Jel može netko napisati?
Slomljeno koplje(ZS 482), Ljudi iz mocvare(ZS 483 - Uzavreli grad)i Zagorova osveta(ZS 490 - Vodopad belog konja), tj.SD Extra 37-40.
Sken i uvez su odlicni jedino mi to sa jednom naslovnicom jos uvijek nije jasno. Najbolje odradjena knjiga do sada!
|
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Posted - 29/01/2009 : 12:43:32
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Hvala, Regar. Verovatno cu uzeti, mada i dalje nisam sto posto siguran.
Pa dobro, da ti josh malo pomognemo, evo reci koje su stvari zbog kojih ne bi uzeo, pa da ti kazhemo da li ih ima.
Ma ne premisljam se zbog toga. Koliko sam video tj. procitao, svi koji su uzeli trecu knjigu su zadovoljni. Znaci greske koje su bile u prve dve knjige su ispravljene. Razlog je da li ja to mogu finansijski ispratiti na duge staze. Posto vec uzimam Martija, Nevera i Nicka od Libellusa (i jos su sad najavili redovnu seriju), i redovno pucam ogromne pare na mange, a tu su jos i ova redovna izdanja od Ludensa i VC, a Zagor mi nije cak ni medju pet Bonelli junaka. Kvalitet se popravio u odnosu na prve dve knjige, sto je super, jer da nije sigurno bih odustao. Eto, hvala tebi i Regaru, i svima drugima. Znaci jedini razlog premisljanja je finansijske prirode. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 29/01/2009 : 12:58:52
|
quote: Originally posted by zveky Slomljeno koplje(ZS 482), Ljudi iz mocvare(ZS 483 - Uzavreli grad)i Zagorova osveta(ZS 490 - Vodopad belog konja), tj.SD Extra 37-40.
Thanx! Konačno pravi odgovor!
Nego, reci mi imaš li ti stare extra zagore od Slobodne Dalmacije pa da možeš usporediti postoji li kakva razlika u stranicama ili vinjetama? Jer se pričalo da se SD u ranima danima malo rezala nešto sitno...
Može li to netko potvrditi? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 29/01/2009 : 13:35:11
|
Prošlog četvrtka sam naručio, prošlog petka uplatio, danas u četvrtak "veseli" mi stigla knjiga 3. Tehnički dobro odrađena, papir odličan, sken takođe, malo se primećuje lepak na tvrdim koricama, ali sve u svemu puno bolje, naravno kupujem dalje  Očekivao sam i priču "Bledoliki odmetnici" koja ima 94 st., ovako "Slomljno koplje", "Ljudi iz močvare", "Vodopad belog konja" i "Pljačkaši vlike reke" ukupno 288 st. (smo strip), plus dve naslovne, dodatak teksta Ispektora Blaže i intervju Ferrija Pressu i naslovne originalnih i objavljenih izdanja ranije istih priča (umanjene sličice na dve strane). Ako uporedimo broj stranica sa izdanjima u SDZEX, nema razlike, osim u redosledu priča, jer u SDZEX prvo su išle priče "Slomljeno koplje" i "Ljudi iz močvare", a onda priče iz knjige 2 "Ukrotitelj medveda" i "Robovi rudnika", redosled originala je kao u knjigama 2 i 3. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 29/01/2009 : 14:49:39
|
Jesi siguran da nema razlike? A u prijašnjim brojevima? Jer se pričalo na forumu da SD nije objavila točno ama baš svaku vinjetu, svaku stranicu. -dp- mi je to tvrdio već ranije u nekim od topica. -dp- možeš li mi objasniti usporedbu SD s ovim integralima od VČ-a? |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 29/01/2009 : 15:34:10
|
Slobodna Dalmacija je izbacivala dosta kaiseva to je ocigledno . Kada uzmes zs 482 i 483 ,i vidis da Dalmacija nema te kaiseve,a onda vidis da Zlatna serija nema neke delove koje ima Dalmacija.Totalno ludilo.Zlatna serija je izbacivala scene nasilja a dalmacija otprilike da bi uklopila broj strana u 96.Nadam se da ce ovo izdanje Veselog Cetvrtka ispraviti greske i jednih i drugih. I jos jedna stvar u Zlatnoj Seriji su izbegavali da naglasavaju religiju bibliju i nacionalnu pripadnost junaka vise su to onako kroz noge provlacili neupadljivo i stidljivo. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
Topic  |
|