forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 28/01/2009 : 11:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message  Reply with Quote
Može li neko da mi kaže da li ima u ovom broju 3 i kratkog prikaza ranijih izdanja ovih priča u Srbiji, sa mini naslovnicama (kao što je bilo u broju 1, broj 2 inače nemam još uvek)
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 28/01/2009 : 12:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ima.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/01/2009 : 15:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Da li neko moze da mi kaze koja je procedura oko uclanjivanja u klub citalaca?Kad sam zvao telefonom,rece mi da posaljem mail,kad sam se konacno snasao za mail ovi sad ne odgovaraju,a hocu da narucim kljigu,pa mi ovo sad predugo traje???

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/01/2009 : 16:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Da li se sa četvorkom kompletira naslovnica sa Mortimerom ili tek u petom broju...
Go to Top of Page

TuznaSreda
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
2 Posts

Member since 17/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 16:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send TuznaSreda a Private Message  Reply with Quote
Da li je neko uopste postao clan tog kluba citalaca ili je upitanju samo sarena laza?
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 28/01/2009 : 16:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Pa ja sam poslao clan, ali preko telefona. Zvao sam ujutru, ali me je neka devojka ljubazno zamolila da ako je u pitanju kolekcionarsko izdanje nazovem nakon 12h. Zvao sam onda nakon tog vremena (bilo zauzeto dugo), kada sam ih dobio oni su mi sami ponudili da budem clan kluba i samo sam ostavio osnovne podatke plus br telefona i mail adresu. Dakle sve je trajalo 2 minuta. Novac sam uplatio pre neki dan, knjigu sam preuzeo juce i to je to. Kod mene nije bilo komplikacija.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 16:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Regar, jesi li zadovoljan knjigom? Jos uvek se premisljam da li da nastavim sa kupovinom pa mi je svacije misljenje dobrodoslo.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/01/2009 : 16:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ja sam jutros u prodavnici stripova u Kraljevu postao clan kluba,strip sam na licu mesta dobio za 1120 din.Prelepa devojka mi je uzela podatke i konfekcijski broj sto znaci da ce verovatno da posalju na adresu neki poklon,prepostavljam neku majicu ili tako nesto, mozda koznu jaknu sa Zagorovim orlom.Divna devojka popust sve u svemu divno jutro za jednog pacenika.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 28/01/2009 : 16:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
evo ti broj-011/2710488
samo budi uporan,stalno je zauzeto,traze ti i broj koji nosis,valjda ce raditi neke majice
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/01/2009 : 16:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pokušao sam negdje naći u zadnjih desetak strana koje su epizode u trećoj knjizi, no bez uspjeha? Jel može netko napisati?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 28/01/2009 : 17:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message  Reply with Quote
ja sam uplatio proslog cetvrtka i jos mi nije stigla treca knjiga.dajem im fore do kraja nedelje a onda...
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 28/01/2009 : 17:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

Regar, jesi li zadovoljan knjigom? Jos uvek se premisljam da li da nastavim sa kupovinom pa mi je svacije misljenje dobrodoslo.

Pazi ja sam napisao ranije da nemam neke visoke kriterijume,meni ni greske u prve dve knjige nisu smetale. Ova izgleda sjajno, nisam stigao detaljno da je pregledam, kvalitet od skena do uveza je na nivou prve sve, sto znaci dobro, a da ima nekih gresaka, mislim da bi do sada brujao ceo forum. Sto se mene tice svakako vredi uzeti

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 17:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by regar

quote:

Pazi ja sam napisao ranije da nemam neke visoke kriterijume,meni ni greske u prve dve knjige nisu smetale. Ova izgleda sjajno, nisam stigao detaljno da je pregledam, kvalitet od skena do uveza je na nivou prve sve, sto znaci dobro, a da ima nekih gresaka, mislim da bi do sada brujao ceo forum. Sto se mene tice svakako vredi uzeti

Hvala, Regar. Verovatno cu uzeti, mada i dalje nisam sto posto siguran.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 01:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

@Tex Willer
Kako cemo mi doci do trojke? Znam da si mi sinoc nesto objasnjavao, ali sam u danas u svadji sa secanjem jucerasnjih dogadjaja, pa...

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/01/2009 : 01:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

@Tex Willer
Kako cemo mi doci do trojke? Znam da si mi sinoc nesto objasnjavao, ali sam u danas u svadji sa secanjem jucerasnjih dogadjaja, pa...

Manje pij.
Ja sam pio dosad,pa ne umem da ti objasnim. Mozda sutra
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 01:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

@Tex Willer

Manje pij.
Ja sam pio dosad,pa ne umem da ti objasnim. Mozda sutra

Jbg, ja sutra imam rodjendan kod Joce. Mozda prekosutra?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 01:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa dobro, da ti josh malo pomognemo, evo reci koje su stvari zbog kojih ne bi uzeo, pa da ti kazhemo da li ih ima.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/01/2009 : 10:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbg, ja sutra imam rodjendan kod Joce. Mozda prekosutra?

Da ti lepo dodjes kod mene prekosutra da popijemo nesto i da ti sve lepo objasnim kako se narucuje
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 10:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ja danas narucujem Zagor knjigu 3.

Posto sam iz Cuprije,verpvatno stize za mesec dana(ukoliko je ovi iz poste u medjuvremenu ne ukradu)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 29/01/2009 : 10:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pokušao sam negdje naći u zadnjih desetak strana koje su epizode u trećoj knjizi, no bez uspjeha? Jel može netko napisati?

Slomljeno koplje(ZS 482), Ljudi iz mocvare(ZS 483 - Uzavreli grad)i Zagorova osveta(ZS 490 - Vodopad belog konja), tj.SD Extra 37-40.

Sken i uvez su odlicni jedino mi to sa jednom naslovnicom jos uvijek nije jasno.
Najbolje odradjena knjiga do sada!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 12:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Pa dobro, da ti josh malo pomognemo, evo reci koje su stvari zbog kojih ne bi uzeo, pa da ti kazhemo da li ih ima.

Ma ne premisljam se zbog toga. Koliko sam video tj. procitao, svi koji su uzeli trecu knjigu su zadovoljni. Znaci greske koje su bile u prve dve knjige su ispravljene. Razlog je da li ja to mogu finansijski ispratiti na duge staze. Posto vec uzimam Martija, Nevera i Nicka od Libellusa (i jos su sad najavili redovnu seriju), i redovno pucam ogromne pare na mange, a tu su jos i ova redovna izdanja od Ludensa i VC, a Zagor mi nije cak ni medju pet Bonelli junaka. Kvalitet se popravio u odnosu na prve dve knjige, sto je super, jer da nije sigurno bih odustao. Eto, hvala tebi i Regaru, i svima drugima. Znaci jedini razlog premisljanja je finansijske prirode.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2009 : 12:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zveky
Slomljeno koplje(ZS 482), Ljudi iz mocvare(ZS 483 - Uzavreli grad)i Zagorova osveta(ZS 490 - Vodopad belog konja), tj.SD Extra 37-40.

Thanx! Konačno pravi odgovor!

Nego, reci mi imaš li ti stare extra zagore od Slobodne Dalmacije pa da možeš usporediti postoji li kakva razlika u stranicama ili vinjetama? Jer se pričalo da se SD u ranima danima malo rezala nešto sitno...

Može li to netko potvrditi?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 13:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Prošlog četvrtka sam naručio, prošlog petka uplatio, danas u četvrtak "veseli" mi stigla knjiga 3. Tehnički dobro odrađena, papir odličan, sken takođe, malo se primećuje lepak na tvrdim koricama, ali sve u svemu puno bolje, naravno kupujem dalje
Očekivao sam i priču "Bledoliki odmetnici" koja ima 94 st., ovako "Slomljno koplje", "Ljudi iz močvare", "Vodopad belog konja" i "Pljačkaši vlike reke" ukupno 288 st. (smo strip), plus dve naslovne, dodatak teksta Ispektora Blaže i intervju Ferrija Pressu i naslovne originalnih i objavljenih izdanja ranije istih priča (umanjene sličice na dve strane). Ako uporedimo broj stranica sa izdanjima u SDZEX, nema razlike, osim u redosledu priča, jer u SDZEX prvo su išle priče "Slomljeno koplje" i "Ljudi iz močvare", a onda priče iz knjige 2 "Ukrotitelj medveda" i "Robovi rudnika", redosled originala je kao u knjigama 2 i 3.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2009 : 14:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jesi siguran da nema razlike? A u prijašnjim brojevima? Jer se pričalo na forumu da SD nije objavila točno ama baš svaku vinjetu, svaku stranicu. -dp- mi je to tvrdio već ranije u nekim od topica.
-dp- možeš li mi objasniti usporedbu SD s ovim integralima od VČ-a?

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/01/2009 : 15:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Slobodna Dalmacija je izbacivala dosta kaiseva to je ocigledno . Kada uzmes zs 482 i 483 ,i vidis da Dalmacija nema te kaiseve,a onda vidis da Zlatna serija nema neke delove koje ima Dalmacija.Totalno ludilo.Zlatna serija je izbacivala scene nasilja a dalmacija otprilike da bi uklopila broj strana u 96.Nadam se da ce ovo izdanje Veselog Cetvrtka ispraviti greske i jednih i drugih. I jos jedna stvar u Zlatnoj Seriji su izbegavali da naglasavaju religiju bibliju i nacionalnu pripadnost junaka vise su to onako kroz noge provlacili neupadljivo i stidljivo.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000