forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 30/01/2009 : 20:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by morrison

Od juče sam Drug Član...

...sad stavi clansku kartu da ti viri dva prsta iz sakoa...

...a mi ćemo da vičemo: Ide drug član! U jbt!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 21:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Pa naklapa se vec 3 meseca o tim izdanjima, i zapravo je to jedno od najkontraverznijih izdanja skorasnjice, a vi ste uspeli da ih ispustite!
Elem, da ne ispadnemo nedruzeljubivi, reci cu par reci o izdanju.

Dakle, u pitanju je Zagor od prvog broja u formatu knjiga, HC, oko 250/300 strana valjda. Znaci svaka knjiga obuhvata 2-3 cele price. Unutar samih knjiga su takodje obuhvacene originalne naslovne svake epizode, dok se na koricama knjiga mogu videti naslovne u izvedbi Zagorovog crtaca Laurentija, nacrtane specijalno za ovo izdanje.
U svakoj knjizi postoji i odredjena kolicina propratnih textova i materijala interesantnog za fanove tj. kolekcionare.

Eto, ukratko....

hvala,al di se to moze nabaviti?ja sam iz zagreba

I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 30/01/2009 : 21:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message  Reply with Quote
U Zagrebu nigdje
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 21:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

U Zagrebu nigdje

steta mislim imam sve te brojeve,ali zivcira me sto kod nas nema od prvog broje sve po redu,mogli su to s klasikom ispravit al ne,dabar laurrenti crta sve naslovne

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 30/01/2009 : 21:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dakle, u pitanju je Zagor od prvog broja u formatu knjiga, HC, oko 250/300 strana valjda. Znaci svaka knjiga obuhvata 2-3 cele price. Unutar samih knjiga su takodje obuhvacene originalne naslovne svake epizode, dok se na koricama knjiga mogu videti naslovne u izvedbi Zagorovog crtaca Laurentija, nacrtane specijalno za ovo izdanje.
U svakoj knjizi postoji i odredjena kolicina propratnih textova i materijala interesantnog za fanove tj. kolekcionare.

Eto, ukratko....

Knjiga 1
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Oko 390 strana, četiri celovite priče: Šuma zamki, Otrovni totem, Leteći manijak i Rečna zvezda.

Originalne nasloivce u knjigi 1

Knjiga 2

Oko 360 strana, četiri celovite priče: Žuti gavran, Zagor protiv Zagora, Ukrotitelj medveda i Robovi rudnika.

Originalne naslovice u Knjigi 2:

Knjiga 3, naslovica knjige 3 sa naslovicama knjige 1 i 2

Oko 300 strana, četiri celovite priče: Slomljeno koplje, Ludi iz močvare, Vodopad Belog konja i Pljačkaši Velike reke.

Originalne naslovice u knjigi 3

Znači u prve tri knjige izašlo je ukupno osam prvih originalnih brojeva Zagora i 84 strana iz originalnog broja 9.

Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 30/01/2009 : 21:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
vidim da se na aukcijama prodaje prva knjiga ko je zaintresovan,a vidim mnogi je traze
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/01/2009 : 22:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Ne kontam ovo bas dobro. Znaci radi se o 3 knjige o Zagoru? Moze malo vise detalja: broj stranica, cijena u hrvatskoj, sadrzaj i di se to moze naruciti. Dolazim u hrvatsku u 6. misecu i bas mi je drago cuti da su izasle knjige o Zagura bi ih zelija kupiti.

Cekaj, jel se to Kralj vratio? Dobrodosao nazad!

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/01/2009 : 22:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Gromovi!!!! Zar su tako kratke prvoobitne Zagorove price Wow!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 22:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message  Reply with Quote
da koliko te knjige bi kostale u kunama,mislim origi cijena s kioska

Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 30/01/2009 : 22:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message  Reply with Quote
Po današnjem kursu 109,75 Kn po knjizi
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 22:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message  Reply with Quote
ovako mi se cini predobro,samo sto ne volim sto svi reprintovi ili pokusaji da se krene od prvog broja brzo ukinu,npr:tako da ne kraju imam isti strip u 4 razlicita izdanja

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 22:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wintersnake

ovako mi se cini predobro,samo sto ne volim sto svi reprintovi ili pokusaji da se krene od prvog broja brzo ukinu,npr:tako da ne kraju imam isti strip u 4 razlicita izdanja

Nisi jedini

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 30/01/2009 : 23:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gromovi!!!! Zar su tako kratke prvoobitne Zagorove price Wow!

1 knjiga
1. Šuma zamki - 152 strana
2. Otrovni totem - 49
3. Leteći manijak - 64
4. Rečna zvezda - 89

2 knjiga
1. Žuti gavran - 144
2. Zagor protiv Zagora - 71
3. Ukrotitelj medveda - 53
4. Robovi rudnika - 73

3 knjiga
1. Slomljeno koplje - 80
2. Ludi iz močvare - 112
3. Vodopad Belog konja - 48
4. Pljačkaši Velike reke - 47

Edited by - Bruce Springsteen on 30/01/2009 23:06:26
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 31/01/2009 : 00:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Kakva je to fama o rasprodaji i nedostatku knjige 1 i 2 kada je u Kraljevu ima u prodavnici Veselog Cetvrtka.Doduse i meni su rekli da je nema u Beogradu ali sam zato u svom gradu birao najbolji primerak od jednog i drugog broja .Ako vam treba zovite u Kraljevu ima po nekoliko primeraka ,licno garantiram kaj ne ak znam da je bum to tako.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 31/01/2009 : 12:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by morrison

Od juče sam Drug Član...

...sad stavi clansku kartu da ti viri dva prsta iz sakoa...

...a mi ćemo da vičemo: Ide drug član! U jbt!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/01/2009 : 15:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Kakva je to fama o rasprodaji i nedostatku knjige 1 i 2 kada je u Kraljevu ima u prodavnici Veselog Cetvrtka.Doduse i meni su rekli da je nema u Beogradu ali sam zato u svom gradu birao najbolji primerak od jednog i drugog broja .Ako vam treba zovite u Kraljevu ima po nekoliko primeraka ,licno garantiram kaj ne ak znam da je bum to tako.

Nije fama, kako sam shvatio samo je ta sluzbenica koja radi tamo rekla kako je interesovanje veliko za trecu knjigu, a primeraka prva dva broja svakako ima jos jako malo neprodatih, to sam siguran
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 31/01/2009 : 22:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Imam imformacije da broj 4 izlazi 14 februara.to mi je rekel tip koji me je obavestio da ce kolekcionarsko izdanje Zagora izaci kada je samo par ljudi znalo za to.Zato sto je sa brojom jedan friend.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/02/2009 : 00:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Nije fama, kako sam shvatio samo je ta sluzbenica koja radi tamo rekla kako je interesovanje veliko za trecu knjigu, a primeraka prva dva broja svakako ima jos jako malo neprodatih, to sam siguran

Vishe nema u magacinu VC-a. Shta nadjete na prodajnim mestima- nashli ste.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 01/02/2009 : 02:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Ne kontam ovo bas dobro. Znaci radi se o 3 knjige o Zagoru? Moze malo vise detalja: broj stranica, cijena u hrvatskoj, sadrzaj i di se to moze naruciti. Dolazim u hrvatsku u 6. misecu i bas mi je drago cuti da su izasle knjige o Zagura bi ih zelija kupiti.

Cekaj, jel se to Kralj vratio? Dobrodosao nazad!

Ej D.J. drago mi je da me se sicas haha. fala fala, nije me bilo skoro 2 godinice

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 01/02/2009 : 02:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote

1 knjiga
1. Šuma zamki - 152 strana
2. Otrovni totem - 49
3. Leteći manijak - 64
4. Rečna zvezda - 89

2 knjiga
1. Žuti gavran - 144
2. Zagor protiv Zagora - 71
3. Ukrotitelj medveda - 53
4. Robovi rudnika - 73

3 knjiga
1. Slomljeno koplje - 80
2. Ludi iz močvare - 112
3. Vodopad Belog konja - 48
4. Pljačkaši Velike reke - 47
[/quote]

Sto nisu ovo Zagori extra epizode??Jesu li iste ili drugacije? a nekontam sad ni ovo u pm haha

Only God will judge me!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/02/2009 : 04:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam imformacije da broj 4 izlazi 14 februara.to mi je rekel tip koji me je obavestio da ce kolekcionarsko izdanje Zagora izaci kada je samo par ljudi znalo za to.Zato sto je sa brojom jedan friend.

Ja bih voleo da je tako jer bilo kakav ritam sporiji od 12 brojeva godisnje nema prevelikog smisla
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/02/2009 : 13:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Slažem se serijal je ogroman i ne želim da počinjem da sakupljam nešto što neće izaći za vreme mog života...
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 01/02/2009 : 14:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Videcemo 12 februara.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/02/2009 : 14:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Slažem se da je taj datum bitan da se vidi da li je izdanje zaživelo ili ne...
Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 01/02/2009 : 20:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
Da li neko moze preciznije da mi objasni gde se nalazi Tafikant na NBGDu? Da li je i tamo moguce kupiti strip sa popustom?
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000