Author |
Topic  |
duck
Junior Member

409 Posts
Member since 26/01/2007 |
|
d.r.p
Senior Member

1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
|
duck
Junior Member

409 Posts
Member since 26/01/2007 |
|
Nedo
New Member

Bosnia and Herzegovina
241 Posts
Member since 13/12/2001 |
Posted - 06/10/2008 : 17:28:48
|
U Sarajevu danas novi MM - Na dvoru kralja Sunca i novi MN - Tajna kripte. |
Ni policiji nije lako...narod ima tvrda ledja. |
 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Member since 14/09/2005 |
Posted - 06/10/2008 : 17:42:14
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by Disko
ovo bi trebalo da kosta 6 KM. zakidanje klasicno
Pa trebalo bi, nadam se da će bar sljedeći put biti tako.
Da li ti radi mail iz profila, poslao sam ti pitanje da mi pogledaš šta ima od stripova na kioscima u Lukavici, treba mi informativno podatak.
ne znam sta mi je sa mail-om. al evo info iz prve ruke. u naselju dobrinja 4 ima 3 ili 4 primjerka Zagor Specijal VČ, Dampyr 7, Zagor regularni VČ, Dylan Dog. Bude i remitende. Na kiosku preko puta autobuske stanice ima Zagor Specijal ali je toliko presavijen u onom pakovanju da imas osjecaj da drzis maketu mosta u ruci a ne strip. Covjek koji radi u kiosku u naselju dobrinja 4 mi kaze da mu sve dolazi redovno i da stripove vracaju tek kada dodju nova izdanja(Bude kod njega i Ludens izdanja naravno)
ps
Mislim da su ovi nasi vidjeli da ima kao neki dodatak u stripu pa su dodali tu jednu marku. Mislim da na koricama cak i nema cijene u dinarima. Ovo je samovolja lokalnih distributera. |
Edited by - Disko on 06/10/2008 17:43:29 |
 |
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 07/10/2008 : 06:47:17
|
quote: Originally posted by TraX
dampyr 7 je vec tu?? mister no ide prije dampyra?? izgleda da sam ga opet propustio kupiti...      
M No ide poslije Dampyra, nisi nista propustio. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17710 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 07/10/2008 : 09:37:21
|
Kupio sam MM 71, Priče Broja Jedan 4 i AF superklasik 1. MN 47 nije došao iako je došao prošli broj. Ali da li je taj Zagor gigant došao samo u Banjaluku, ima li u Mostaru i Sarajevu.
Danas nije došao MN VČ 7.
quote:
ne znam sta mi je sa mail-om. al evo info iz prve ruke. u naselju dobrinja 4 ima 3 ili 4 primjerka Zagor Specijal VČ, Dampyr 7, Zagor regularni VČ, Dylan Dog. Bude i remitende. Na kiosku preko puta autobuske stanice ima Zagor Specijal ali je toliko presavijen u onom pakovanju da imas osjecaj da drzis maketu mosta u ruci a ne strip. Covjek koji radi u kiosku u naselju dobrinja 4 mi kaze da mu sve dolazi redovno i da stripove vracaju tek kada dodju nova izdanja(Bude kod njega i Ludens izdanja naravno)
ps
Mislim da su ovi nasi vidjeli da ima kao neki dodatak u stripu pa su dodali tu jednu marku. Mislim da na koricama cak i nema cijene u dinarima. Ovo je samovolja lokalnih distributera.
Mislio sam na Ludens, da li tamo ima na kioscima Zagor specijal Smrtonosna močvara, MN specijal Bezimeni vojnik, Mark 19, Blek 18, DD maxi 3, DD extra 55, pa i je li se negdje pojavio ovaj Zagor gigant, a pretpostavljam da nema ni kod njih MN 47. Veseli četvrtak ovdje dolazi redovno, sad čak malo više primjeraka i to je u redu.
Moraću ponovo da pošaljem mejl čovjeku iz CENTRO PRESSA, nakupi se previše stripova koji ne dolaze. |
 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Posted - 07/10/2008 : 10:07:18
|
quote: Originally posted by delboj
Kupio sam MM 71, Priče Broja Jedan 4 i AF superklasik 1. MN 47 nije došao iako je došao prošli broj. Ali da li je taj Zagor gigant došao samo u Banjaluku, ima li u Mostaru i Sarajevu.
Danas nije došao MN VČ 7.
quote:
ps
Mislim da su ovi nasi vidjeli da ima kao neki dodatak u stripu pa su dodali tu jednu marku. Mislim da na koricama cak i nema cijene u dinarima. Ovo je samovolja lokalnih distributera.
Mislio sam na Ludens, da li tamo ima na kioscima Zagor specijal Smrtonosna močvara, MN specijal Bezimeni vojnik, Mark 19, Blek 18, DD maxi 3, DD extra 55, pa i je li se negdje pojavio ovaj Zagor gigant, a pretpostavljam da nema ni kod njih MN 47. Veseli četvrtak ovdje dolazi redovno, sad čak malo više primjeraka i to je u redu.
Moraću ponovo da pošaljem mejl čovjeku iz CENTRO PRESSA, nakupi se previše stripova koji ne dolaze.
Ima Smrtonosna mocvara mislim. Ovo ostalo sto si nabrojao ima u centru Sarajeva ako sam dobro vidjeo jucer ali u Lukavici nema trenutno. |
Edited by - Disko on 07/10/2008 10:17:37 |
 |
|
djukak
Senior Member

2983 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 07/10/2008 : 10:39:13
|
U BL ima Smrtonosne močvare na svakom kiosku po nekoliko komada. Gigant Zagor sam video samo na jednom kiosku. Ovo je teška glupost. Više i ne znam šta je došlo, šta nije, šta dolazi a šta ne!!!!!!!!! |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17710 Posts
Posted - 07/10/2008 : 11:23:04
|
quote:
Ima Smrtonosna mocvara mislim. Ovo ostalo sto si nabrojao ima u centru Sarajeva ako sam dobro vidjeo jucer ali u Lukavici nema trenutno.
Znači da bi ipak opet moglo biti do ovih na Palama. Oni čak nekad stripove ne šalju nigdje nego ostave sve u njihovoj knjižari na Palama. Prva četiri sam kupio u Banjaluci, vidjeću ovih dana s nekim da mi kupi ove ostale, jer DD extra se u Banjaluci u posljednje vrijeme jako teško može naći. Možda sjutra dođe i ovdje MN 47, pa ću za par dana poslati mejl distributeru.
Dosad je bar u Banjaluci bila dobra distribucija, sad su i oni počeli da brljaju. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17710 Posts
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
djukak
Senior Member

2983 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 08/10/2008 : 14:33:36
|
Sreća pa nas Delboj može snabdeti Specijalima od VČ......... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Posted - 08/10/2008 : 16:47:55
|
Inace u naselju dobrinja samo mozda na jednom kiosku Mister No-Tajna kripte. Zato u merkatoru u istom naselju stoji jedno 20 ak primjeraka. |
 |
|
Zile
New Member

Bosnia and Herzegovina
159 Posts
Member since 03/08/2007 |
Posted - 10/10/2008 : 12:09:40
|
Da li neko iz Banjaluke moze da mi kaze gdje se moze naci Dilan Dog Maxi br.3., ne mogu da ga nadjem ni na jednom kiosku... |
 |
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
|
guzadj
New Member

China
255 Posts
Member since 15/03/2007 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 12/10/2008 : 19:22:10
|
jel mozemo napraviti jedan post gdje se u BIH mogu sve uzimati stripovi recimo kao na pijaci. u kojim sve gradovima? koji ljudi prodaju? broj telefona, tacna lokacija i tako to... jer neko ko ima priliku da cesto putuje po BIH osim ako slucajno nenaleti na te ljude koji tako prodaju nema sanse da ih sam nadje... bilo bi dobro da se jave svi koji imaju bar neku informaciju... evo ja cu zapoceti, mogu i na sebe preuzeti da dopunjavam ovaj post sa informacijama..
GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: buvlja pijaca kod mercatora IME PRODAVACA: Mirza ili Zeljko, rade skupa TELEFON: 061540526 - Mirza IZBOR: recimo najbolji u Sarajevu, mogu se naci i stara i nova izdanja
GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: buvlja pijaca kod mercatora IME PRODAVACA: Mirso TELEFON: IZBOR: slabiji nego kod Mirze ali se takodje mogu naci i stara i nova izdanja
GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: pijaca na grbavici (meso i sir) IME PRODAVACA: TELEFON: IZBOR: rijetko bude dobrih stripova
GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: Buybook knjizara IME PRODAVACA: TELEFON: IZBOR:
HVALA ZELJKO, nisam odavno bio...
GRAD: DOBOJ TACNA LOKACIJA: pred ulazom u pijacu IME PRODAVACA: TELEFON: IZBOR: vise stolova sa knjigama gdje naleti i po koji strip
GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: ITC computers, pored mosta na ciglanama IME PRODAVACA: TELEFON: IZBOR: srpska novija izdanja uglavnom
GRAD: ZENICA TACNA LOKACIJA: kod "sipada" IME PRODAVACA: dosta standova sa knjigama na kojima ponekad bude i stripova TELEFON: IZBOR: ako imate srece nadje se i nesto
GRAD: BANJA LUKA TACNA LOKACIJA: Biblioner IME PRODAVACA: TELEFON: IZBOR: noviji stripovi i albumi iz susjednih zemalja
GRAD: BIJELJINA TACNA LOKACIJA: blizu bus stanice IME PRODAVACA: TELEFON: IZBOR: navodno ima neki lik koji drzi stolic sa stripovima, nije ga bilo kad sam ga ja trazio, na par kioska oko trga nasao medju knjigama i nesto stripova
dodat cu ih jos dok se malo im sjetiti.. pomozite i vi. bilo koju informaciju da znate pa da skupa napravimo neki malo veci spisak... |
nemam potpis! |
Edited by - TraX on 13/10/2008 19:32:36 |
 |
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17912 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/10/2008 : 22:08:31
|
ovo je zatvoreno ako se ne varam dakle NE RADI
GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: Interliber knjizara, na Akademiji likovnih umjetnosti, na obali IME PRODAVACA: TELEFON: IZBOR: novi albumi i izdanja iz susjednih drzava |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Topic  |
|