Author |
Topic  |
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Member since 14/09/2005 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17912 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
guzadj
New Member

China
255 Posts
Member since 15/03/2007 |
Posted - 13/10/2008 : 21:30:25
|
quote: Originally posted by feniks
U BL extra Zag 162,AF extra.AF klasik
Ako nije problem brojeve ovih AF posto su neki dan objavljeni AF klasik i AF extra pa da znamo jesu li isti ili novi. |
Supa je super, ali super nije supa! |
 |
|
debeli_bg
Starting Member

Serbia
87 Posts
Member since 12/04/2005 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17708 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 15/10/2008 : 15:57:20
|
Kupio sam sinoc u Banjaluci nekoliko starih AF Borgisovih specijala, cijena je razilicta na dva kioska, 2,50 i 3 KM. Kazu da to neki covjek privatno kupuje staru stampu i gazde kioska mu ponekad uzmu te stripove da prodaju. Zna li neko ko je taj covjek, ima li jeftino jos starih stripova? |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 16/10/2008 : 09:06:03
|
quote: Originally posted by TraX GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: buvlja pijaca kod mercatora IME PRODAVACA: Mirza ili Zeljko, rade skupa TELEFON: 061540526 - Mirza IZBOR: recimo najbolji u Sarajevu, mogu se naci i stara i nova izdanja
GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: buvlja pijaca kod mercatora IME PRODAVACA: Mirso TELEFON: IZBOR: slabiji nego kod Mirze ali se takodje mogu naci i stara i nova izdanja
Koji je koji? Ja sam bio dva puta i našao sam samo jednog, onaj odmah do ceste, čini mi se četvrti prolaz kad ideš od Mercatora... Pošto ću sad za vikend opet u Sarajevo, idem opet tamo, naravno, i ako postoje dva štanda, volio bih znati... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Posted - 16/10/2008 : 11:13:29
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by TraX GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: buvlja pijaca kod mercatora IME PRODAVACA: Mirza ili Zeljko, rade skupa TELEFON: 061540526 - Mirza IZBOR: recimo najbolji u Sarajevu, mogu se naci i stara i nova izdanja
GRAD: SARAJEVO TACNA LOKACIJA: buvlja pijaca kod mercatora IME PRODAVACA: Mirso TELEFON: IZBOR: slabiji nego kod Mirze ali se takodje mogu naci i stara i nova izdanja
Koji je koji? Ja sam bio dva puta i našao sam samo jednog, onaj odmah do ceste, čini mi se četvrti prolaz kad ideš od Mercatora... Pošto ću sad za vikend opet u Sarajevo, idem opet tamo, naravno, i ako postoje dva štanda, volio bih znati...
Mirza je mladji momak koji osim stripova prodaje i ploce. Njegov stand je odmah kod jednog od ulaza u pijacu. Mirso je malo deblji lik cini mi se, stariji, i stand mu se nalazi skoro pa do Mirzinog(dijeli ih jedan stol cini mi se) |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 16/10/2008 : 18:48:49
|
Koji je koji? Ja sam bio dva puta i našao sam samo jednog, onaj odmah do ceste, čini mi se četvrti prolaz kad ideš od Mercatora... Pošto ću sad za vikend opet u Sarajevo, idem opet tamo, naravno, i ako postoje dva štanda, volio bih znati...
u sustini ti je Disko objasnio, mirza je mladji, zeljko je isto mladji (u odnosu na mirsu i celav je skroz) amirso je isti superhik, nemozes pogrijesiti. udjes na ulaz kod wca, mirza ti je na 2. a mirso na 4. standu. nemozes pogrijesiti... |
nemam potpis! |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 16/10/2008 : 23:53:46
|
Mislim da sam onda dosad kod Mirze bio, crn, malo jači momak... I našao sam nekoliko odlično očuvanih SD i Ludensa, za 2 marke, lošije očuvani marku... Po meni je to skroz korektno... I uzeo sam i jedan Q strip za 2 marke :) Provjerit ću sad kad odem i Mirsin štand, možda se nađe štogod... U svakom slučaju, hvala vam obojici! |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 17/10/2008 : 23:01:19
|
Mislim da sam onda dosad kod Mirze bio, crn, malo jači momak... I našao sam nekoliko odlično očuvanih SD i Ludensa, za 2 marke, lošije očuvani marku... Po meni je to skroz korektno... I uzeo sam i jedan Q strip za 2 marke :) Provjerit ću sad kad odem i Mirsin štand, možda se nađe štogod... U svakom slučaju, hvala vam obojici!
da, da. to je mirza... nema frka. volio bi da ljudi postavljaju ove lokacije gdje se ima uzeti stripova vise... |
nemam potpis! |
 |
|
Nedo
New Member

Bosnia and Herzegovina
241 Posts
Member since 13/12/2001 |
Posted - 18/10/2008 : 18:04:11
|
quote: Originally posted by Corto_Maltese
U BL MM Maxi i AF extra
Ljudi, jel' iko u Sarajevu vidio ovaj MM maxi. Ja sam sve prevrnuo da ga nadjem. |
Ni policiji nije lako...narod ima tvrda ledja. |
 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Posted - 18/10/2008 : 18:39:10
|
quote: Originally posted by Nedo
U BL MM Maxi i AF extra
Ljudi, jel' iko u Sarajevu vidio ovaj MM maxi. Ja sam sve prevrnuo da ga nadjem.
Pogledaj na kiosku u titovoj ispod metropolisa. Ja bih volio pronaci Mister No Specijal pa ako neko zna gdje ima.... |
Edited by - Disko on 18/10/2008 18:40:56 |
 |
|
Nedo
New Member

Bosnia and Herzegovina
241 Posts
Posted - 18/10/2008 : 19:12:07
|
quote: Originally posted by Disko
U BL MM Maxi i AF extra
Ljudi, jel' iko u Sarajevu vidio ovaj MM maxi. Ja sam sve prevrnuo da ga nadjem.
Pogledaj na kiosku u titovoj ispod metropolisa. Ja bih volio pronaci Mister No Specijal pa ako neko zna gdje ima....
Jel' mislis da bi tamo moglo biti ili si ga vidio da stoji na izlogu? MN specijal - ili na Markalama ili na Džidžikovcu. |
 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Posted - 18/10/2008 : 19:15:09
|
U BL MM Maxi i AF extra
Pogledaj na kiosku u titovoj ispod metropolisa. Ja bih volio pronaci Mister No Specijal pa ako neko zna gdje ima....
Jel' mislis da bi tamo moglo biti ili si ga vidio da stoji na izlogu? MN specijal - ili na Markalama ili na Džidžikovcu.
Stajao je na izlogu. Pogledat cu ti i ima li u merkatoru na dobrniji. mislim da je bilo. hvala za info o MN-u |
 |
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
|
Nedo
New Member

Bosnia and Herzegovina
241 Posts
Posted - 20/10/2008 : 20:12:05
|
U BL MM Maxi i AF extra
Jel' mislis da bi tamo moglo biti ili si ga vidio da stoji na izlogu? MN specijal - ili na Markalama ili na Džidžikovcu.
Stajao je na izlogu. Pogledat cu ti i ima li u merkatoru na dobrniji. mislim da je bilo. hvala za info o MN-u
Maloprije sam gledao kod Metropolisa: ima Marty ali specijalac, maxija nema s glave. Kao da uopste u Sarajevo nije ni stigao. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17708 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 22/10/2008 : 16:37:53
|
U BL MM Maxi i AF extra
To je jako čudno, jer došao je jedan primjerak u Gacko a koliko znam zavisimo od istog distributera.
Na kioscima VČ DD 8 Veliki san i Svetov Alan Ford 62 Anten girl. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17912 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/10/2008 : 20:48:41
|
u sarajevu VČ DD veliki san
zapravo vidio sam gomile stripova oko 17 sati u nekoliko radnji sto je rijetkost |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
|
Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
djukak
Senior Member

2983 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 24/10/2008 : 17:10:00
|
Kad izadje novi broj u Srbiji. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
Topic  |
|