forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Svastara za kolekcionare.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 24/03/2010 : 21:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Koliko je visok onaj Predator?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts

Member since 30/09/2009

Posted - 25/03/2010 : 09:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Babo24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

wow, fina kolekcija figurica! Vidim tu i neke SW pezove :)

SW pezove kad sam vidija u ducanu, jednostavno nisam moga odolit

My life fades, the vision dims, all that remains... are memories...
Go to Top of Page

Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts

Member since 30/09/2009

Posted - 25/03/2010 : 09:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Babo24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Oko 35-40 cm s postoljem, iman ih 4 komada, ovaj izlozbeni i jos 3 u kutijama, komplet novi.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 26/03/2010 : 17:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Babo24

quote:
Originally posted by dr strangelove

Oko 35-40 cm s postoljem, iman ih 4 komada, ovaj izlozbeni i jos 3 u kutijama, komplet novi.

Hm, a što će ti 4 ista?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Babo24
Starting Member

Croatia
71 Posts

Member since 30/09/2009

Posted - 27/03/2010 : 11:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Babo24 a Private Message  Reply with Quote
1 za izlozbu, a 3 neka stoje i nek im raste cijena

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 27/03/2010 : 12:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
pravi kolekcionar! tako i ja razmisljam,hehe

sva djeca bez nadzora biti ce pojedena!
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 27/03/2010 : 15:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
A koliko si ih platio, kad je to bilo, koliko sad vrijede i koliko misliš da će vrijediti?

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 28/03/2010 : 20:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
dal netko ima ovih slicica za razmjenu kupila sam album i oko 460 slicica na jednom buvljaku al mi i dalje nedostaje 31 slicica :)

pa ako nekog zanima za trejd popisem sto imam i sto trazim.

Štrumpf

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 30/03/2010 : 20:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ja sam danas od jedne bake dobio neku retro sliku koju je htela da izbaci iz kuce.
Nisam imao srca da dozvolim da zavrsi u kanti,slika ima sigurno oko 50 godina i nije to zasluzila.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 10/04/2010 : 02:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
evo kutija i one se cuvaju :D Ovo je sve kupljeno u tocno godinu :) Od dana kad je ovo slikano jos se nakupilo 20-ak kutija

Edited by - sonjecka on 10/04/2010 02:53:21
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 11/04/2010 : 12:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
@Sonjecka - mad respect!
Ja sam bio totalno nalozen na nove Pirate - dok se nisu pojavili :P. Kupio sam samo Craken Attack, ili kako se vec zove ovo sa hobotnicom, jednog usamljenog gusara (Survival), i trojicu vojnika da prave drustvo mojim starim vojnicima, a i zbog viska epoleta...
Problem je u tome sto se moj klinac lozi na City, a ja na Castle i Pirate, tako da moramo da delimo LEGO budzet na razlicite strane :).

Licno jedva cekam da se pojave kod nas one "blind boxed" minifigure... U SAD dolaze u junu po ceni od dva dolara, tako da racunam da ce kod nas biti oko dva evra... Takodje, racunam i da ima da bankrotiram :D.

In other news, nabavio sam nesto novo i nesto staro, a sve novo za mene, i to puta dva:

Cybertron Mode Animated Ratchet, G1 Grimlock, Masters of the Universe Classics Stratos i Dragstor iz osamdesetih.

Sa Marvel strane, konacno sam nabavio WO Deadpool-a, i jednog ToyBiz Thing-a:

:)

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 11/04/2010 : 18:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
ula laaa odlicna nabava! Odlicni su, a Thing je takodje predobar! Ja imam dva,jednog nekog totalno djecjeg,a drugi je malo ozbiljniji :) Bili na nekom popustu prije nego se ducan zatvorio.

Puno sam pilila kako danasnji pirati nisu nesto,al sam ih ipak pokupovala. Kad sam ponovo slozila http://www.brickset.com/detail/?set=6286-1
skuzila sam koliko su stari pirati bili mocniji i bogatiji kockicama.

Ne brini, tvoje dijete ce ti u buducnosti zahvaljivat sto si kupovao i teme koje on trenutno ne voli :)

Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 12/04/2010 : 22:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Evo i malo random stvari:

Green Goblin, Scarecrow, Flash, War Monger, Robin, Wolverine, Nightcrawler, Sean Connery :D, Deadpool i pomenuti Thing

Bane, dva Spajdija, Stitch, i neke od GI JOE Extreme i Star Wars figura.

More to come! :) - ovo su stvari kojima se moj klinac igra pa nikad nista nije na svom mestu :).

http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 12/04/2010 : 23:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
kako su dobriii,ovi s prve slike ,ne znam koji mi je bolji od boljeg. Gdje ste nasli tog oldskul wolverinea?

Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 12/04/2010 : 23:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
Pun naziv figure je "X-Men Origins Wolverine - Comic Book Series - Wolverine Action Figure" :D. Uradjeni su tako on, Deadpool, Cyclops i Gambit... Bili su po Turbo Limacu, mislim da to izadje na 60 kuna po figuri - 700 dinara, samo ih ovde vise nema, pa sam ih narucio sa Amazona :).

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 13/04/2010 : 19:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
aha,tek sad vidim da su to one manje figure, meni super izgledaju al su mi preskupe s obzirom da duplo vece toliko kostaju (a hasbro Indiana Jones me po figuri kostao 10kn - 1.5 eura ),a jos kupujem i LEGO pa previse novca trosim na igracke :)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/04/2010 : 21:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Papataz gledao sam tvoj prilog o kralju Randoru pa me nesto kopka.Imao sam par mastersa,pre dosta godina mi moji doneli iz Nemacke,bio je onaj sa dve glave a jednim telom,onda neki skroz plav i secam se jos jednog koji je imao kao nesto preko glave kao slem sa maskom.E sad iako smo ih mi zvali originali cini mi se da nisu imali toliko pokreta ruku kao ovaj tvoj.Mogli su da se okrecu u struku,ruke,noge i glava ali mislim im se ruke nisu okretale u laktovima i noge u kolenima.Mozda mi se cini da je tako jer davno je bilo a figurice mi je neko ukrao iz podruma zgrade gde su bile u nekoj kutiji.Zanima me jel to to ili samo neka verna kopija i da li znas imena ovih "mojih" figurica.I jos nesto,koliko danas kostaju ove figurice i gde mogu da se nabave.
Hvala unapred!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/04/2010 : 22:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Evo nasao sam na netu ako je to to.Plavi se zove Webstor,ovaj sa maskom Zodak,a sa dve glave Two bad.Setio sam se imao sam jos jednog sa dve glave taj se nesto sklapao,bio je sav u delovima.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/04/2010 : 22:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Taz, mene (Sinak ) interesuje, gde moze da se nabavi Grimlok? Imao sam ga kao klinac, ko zna gde je sad. Sve bih dao samo da ga, makar i na trenutak imam u rukama.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 14/04/2010 : 00:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
@Okiboki - ti koje si ti imao jesu originali, ali iz 80ih. Randor sa snimka je ovogodisnja figura. Taj na sklapanje je ili Modulok (ima moj prikaz na mom YT kanalu), ako je bio sav crven, ili Multibot ako je bio raznobojan.
@Sinak: ja sam ovog nabavio na crtacima, razmenom. Inace, jedina nada ti je BigBadToyStore, pronadji sajt, ne znam smem li da stavim link.
Inace, danas sam nabavio Fista, Kralja Hisa, Dzicua i Klofula - UBILA me carina! :p

[URL=http://s390.photobucket.com/albums/oo345/kilogramsira/?action=view¤t=IMG_2679.jpg][/URL]
[URL=http://s390.photobucket.com/albums/oo345/kilogramsira/?action=view¤t=IMG_2680.jpg][/URL]
[URL=http://s390.photobucket.com/albums/oo345/kilogramsira/?action=view¤t=IMG_2681.jpg][/URL]
[URL=http://s390.photobucket.com/albums/oo345/kilogramsira/?action=view¤t=IMG_2682.jpg][/URL]

Edit: ha, Okiboki, evo ti ih Two Bad i Webstor na ovim slikama! :D

Edited by - papataz on 14/04/2010 00:42:28
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 14/04/2010 : 00:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
@ papataz
odakle ti stizu mastersi?
Zar nije bila neka fora da do 100$ nema carine?

edit: ako nije tajna, po kojoj ceni ih nabavljas?

Pozdrav!!!

Edited by - srleb on 14/04/2010 00:47:33
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 14/04/2010 : 00:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Evo nasao sam na netu ako je to to.Plavi se zove Webstor,ovaj sa maskom Zodak,a sa dve glave Two bad.Setio sam se imao sam jos jednog sa dve glave taj se nesto sklapao,bio je sav u delovima.

ja sam imao onog "dragon skeletora". Kada zmaju pritisnes rep, on bljuje "vodu".
Imao sam i nekog prekriven mahovinom (valjda). Imao je i neki karakteristican miris, tako da sam se jednom prilikom ispovracao, pa mi je majka sakrila (bacila) igracku

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/04/2010 : 00:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Hvala.. nasao sam sajt i stoji da je Grimlok - Sold
Brat je imao Snarla. Kako su samo dobri. Ehhh..

Ja sam vise mislio da mozda ima ovde kod nas da se nadje, ali vidim, vrlo tesko.

Hvala u svakom slucaju

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 14/04/2010 00:53:46
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/04/2010 : 01:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Papataz hvala na odgovoru,sad mi je jasnije.Jeste to su te figure sa tvoje slike.

Go to Top of Page

papataz
New Member

Serbia
105 Posts

Member since 14/10/2006

Posted - 14/04/2010 : 09:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit papataz's Homepage  Send papataz a Private Message  Reply with Quote
@ srleb - Taj drugi je Mosmen, i on je doziveo reizdanje ove godine.

levo stari, desno novi.

Ove nove figure (Classics) se kupuju samo online, ali ih ne salju u Srbiju, tako da mi ih kupuje drug u SAD i salje ovamo. Skupe su ko djavo - figura je 20 dolara, plus americki PDV jos 7, plus postarina jos dvadesetak - sreca pa izlazi po jedna mesecno. Imam srece ako me ne ocepi carina na sve to.
Fora sa carinom je sto se ne carine stvari ispod 40 evra, ali carinici sabiraju PROCENJENU vrednost posiljke sa PROCENJENOM vrednoscu postarine, pa onda na to dodaju nas PDV od 18 posto, pa to carine... Drugim recima, nalazis se na milosti i nemilosti konkretnog carinika na kog naletis - desavalo mi se da ne platim nista, ali i da platim toliko da mi dodje da se obesim :).

Sto se figura tice, ima ih povremeno u BGu, na cesmi u Knezu, iznad Filozofskog. Ima i lik skroz iza Filoloskog koji povremeno ima Mastersa koje prodaje zajedno sa knjigama, ali taj je bezobrazan i skup. Neke sam nasao na lokalnom buvljaku (Valjevo), neke su mi poklonili drugari (kad vide koliko ih imam i koliko ih volim, daju mi ih - kontaju da je bolje da stoje kod mene i da ih ja gledam, nego da trunu kod njih u podrumima).
Neke sam kupio na domacem aukcijskom sajtu - Limundo - ali ih tu retko ima, a kad ih ima nestanu za sekund. Neki su sa eBay- a, ali je problem naci nekog ko hoce da salje u Srbiju... Tako da mi za online kupovinu ostaje sajt koji sam pomenuo, Bigbadtoystore.
Cuo sam da ih ima na buvljaku u Zemunu, ali tamo nikad nisam bio, niti bih znao gde da trazim.

@Caleb/ Sinak: G1 figure je jako tesko naci kod nas jer ih je malo ko i imao, a oni koji ih imaju danas ne daju ih ni za zivu glavu - Razorclaw sa crtaca ima Grimloka koji nema dino glavu i ne da ga ni za sta na svetu :).

@Sonjecka - postoji li hrvatska varijanta eBay- a? Secam se da sam jednom nabasao na neki aukcijski sajt koji je imao gomilu Action Man- ova, ali sam zaboravio adresu?

Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000