Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27667 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 01/01/2010 : 19:08:36
|
Ma Porter je legenda ,ma on je tezak ko Dzajic,ma on je .....
Zezanciju na stranu,ali uvijek sam imao nesto kockarskog u sebi,kada sam imao 9 godina tada sam ubo svoju prvu 13-ku na sportskoj. Inace kad gledam ove cijene sa ne kolekcionarskog aspekta,onda kontam pa zar ima takvih ,,ludaka,,. Onda vidim da i ja stavljam ponude,pa promjenim misljenje i kontam bas su skupi ovi stari stripovi. Ako je nesto cejf,onda zna covjek platiti malo skuplje e sad da li je to pravi potez ili nije to me najmanje brine. Lova dolazi,odlazi kao i mi....da li ima pametnijih stvari na koje se moze potrositi lova od starih Zagora ? Ima,svakako da ima puno pametnijih i bolji stvari,opet kad covjek prokonta da se nista nece sa sobom ponijeti u zemlju,onda je mozda stari strip i nesto najpametnije na sto se moze lova potrositi,takodje mi moglo biti jos pametnije kupiti 12 tefsija baklave i 8 tefsija tulumbi za ovu lovu. Ko ce ga znati..... |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 01/01/2010 : 19:22:44
|
quote: Originally posted by Porter Inace kad gledam ove cijene sa ne kolekcionarskog aspekta,onda kontam pa zar ima takvih ,,ludaka,,.
i ja to tako gledam a onda si popapam jednu čokoladnu bananicu, okrenem se i odjašem u suton |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Posted - 01/01/2010 : 19:36:42
|
Ja papam cokoladne bananice za vrijeme aukcija,a kasnije zalijem coca colom ,ali to tek ako uspijem da osvojim aukciju. |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 01/01/2010 : 19:43:24
|
Nadam se da je kapanja studiozno smišljena i da će polučit adekvatan rezultat.Početak je dobar.Telefonski pozivi su psihološki vrlo konstruktivni.Poruke i mail-ovi vrlo jeftini ali učinkoviti,kao i pismeno dočaravanje.Nadam se da ima dovoljna kandidata za volontiranje i da će ih bit još više.  Kako će pojedinac proć protiv te hobotnice,vidjet ćemo,ali sigurno će bit interesantno sve to pratit.Možda je riješenje u sistematskom odsijecanju kraka po krak?  |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/01/2010 : 19:54:03
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by jaki
po broju bidanja na istu aukciju.a kako je vodeći morti očekuje se još puno bidanja. http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-bids&BidItemID=1957438&PageCount=1
Kladim se da će past rekord bidova.Nudim pečeno janje iz Like!
A di je rakija???  
To se podrazumjeva kao aperitiv,uz sir naravno.
I onda to zaliti dobrim vinom, pa isplati se prodavati te stare Zagore!   |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17912 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 01/01/2010 : 22:27:31
|
ali nije kontradiktoran ako njegov post promatraš kao racionalizaciju = to je standardan psihološki obrazac koji je freud analizirao u slučaju čovjeka-štakora kroz tu optiku, (visoko) bidanje aukcije i tome-pripadni-post tvore zaokruženu cjelinu, takoreći očekivani slijed događaja
osim toga, tvoja analiza slučaja porter (kojoj u jednu ruku skidam kapu do poda, a u drugu dajem ovaj skromni prilog) je tako britko jednostrana, da ne kažem prirodoslovno-matematička (da nisi inžinjer?) pa ne uzima u obzir druge rakurse promatranja a koji također dolaze u obzir kao opcije tako primjerice, ti bezrezervno odbacuješ "prozaičnost formalne sustavnosti" previđajući fakt(!) opstojnosti različitih ljudskih karaktera (npr. vidi klasično djelo e.fromma anatomija ljudske destruktivnosti). tebi se možda čini prozaično ali poneki među nama ulažu (libidna ekonomija), ne toliko u sadržaj, koliko u formu dolaska do cilja te iz same te forme crpe libidinalni užitak (kod nekih se individua forma iskazuje baš kao pedantna sustavnost)
|
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Posted - 01/01/2010 : 22:32:19
|
Ma ja sebe vidim vec kao pobjednikom ovih aukcija,ovo po dvije kune mi se svidjelo sto sustav sam podize cijenu,ne moras cak ni upisivati. Klikas,klikas....i papas bananice  |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 01/01/2010 : 22:47:49
|
quote: Originally posted by stinky
ali nije kontradiktoran ako njegov post promatraš kao racionalizaciju = to je standardan psihološki obrazac koji je freud analizirao u slučaju čovjeka-štakora kroz tu optiku, (visoko) bidanje aukcije i tome-pripadni-post tvore zaokruženu cjelinu, takoreći očekivani slijed događaja
osim toga, tvoja analiza slučaja porter (kojoj u jednu ruku skidam kapu do poda, a u drugu dajem ovaj skromni prilog) je tako britko jednostrana, da ne kažem prirodoslovno-matematička (da nisi inžinjer?) pa ne uzima u obzir druge rakurse promatranja a koji također dolaze u obzir kao opcije tako primjerice, ti bezrezervno odbacuješ "prozaičnost formalne sustavnosti" previđajući fakt(!) opstojnosti različitih ljudskih karaktera (npr. vidi klasično djelo e.fromma anatomija ljudske destruktivnosti). tebi se možda čini prozaično ali poneki među nama ulažu (libidna ekonomija), ne toliko u sadržaj, koliko u formu dolaska do cilja te iz same te forme crpe libidinalni užitak (kod nekih se individua forma iskazuje baš kao pedantna sustavnost)
  ...joj,joj...sat i dvadeset minuta tražiti po knjigama nekoliko riječi da prosječnom čitatelju nerazumjevanjem napisanog dočaraš dubokoumnost vlastite sadržajno nerazumljive sročljivosti  ....u toj nesretnoj potrazi nesvjesno zaboraviš zdravo seljačku logiku,pa zar nije očito da su ova dvojica tu prvenstveno da meni nabijaju cijene na aukcijama? ...danima smo to dogovarali i osmišljavali.Ili ti nisi skopčao poantu studiozne kampanje? |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 01/01/2010 : 23:10:40
|
quote: Originally posted by lwood
@ dveribade-ako nije tajna zašto trpaš toliko smajlića u postove?
Da kasnije imam opravdanu rezervnu opciju ukoliko se netko na nešto eventualno uvrijedi ...ili je razlog prvi dan Nove godine...ili sam dvosmislen...ili se smijem sam sebi što pšem gluposti po forumu...tko bi ga znao!?
P.S Kada čitam ponovno,ne mogu se otet dojmu da nešto musam!  ... (ovaj mi je najdraži)! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 01/01/2010 : 23:16:27
|
dveribad, nemam pojma o kampanjama i akcijama, ja nisam u tom filmu, vaše 'igrice' ni kao realnost ni kao zezanje me ne zanimaju aukcije me također ne zanimaju osim kao društveni fenomen morti je, iz njemu znanih razloga, poduzeo analizu slučaja porter, što mi je bilo zanimljivo pa sam se kritički osvrnuo
ps - jako ti je dobra ova fora sa sat i dvadeset minuta koju podupire neoboriva logika;)
|
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 01/01/2010 : 23:16:39
|
jel ovo dosad najveća cijena za ovaj strip?
Nije niti blizu.Kruži legenda da je Lazo Mikanov prodo Stevanu "Ložaču" jedan u glanc stanju za 4 tisuće u Gornjim Bregovićima. |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 01/01/2010 : 23:22:13
|
dveribad, nemam pojma o kampanjama i akcijama, ja nisam u tom filmu, vaše 'igrice' ni kao realnost ni kao zezanje me ne zanimaju aukcije me također ne zanimaju osim kao društveni fenomen morti je, iz njemu znanih razloga, poduzeo analizu slučaja porter, što mi je bilo zanimljivo pa sam se kritički osvrnuo
ps - jako ti je dobra ova fora sa sat i dvadeset minuta koju podupire neoboriva logika;)
morti ti je poznati provokator sa foruma.Sakupio čovijek već 70 postova.Što misliš zbog čega se tako često javlja na forumu? Što se tiče logike,opet si me prozreo.Slažem se da je zanimljivo ovo oko analize. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 01/01/2010 : 23:31:18
|
Nije niti blizu.Kruži legenda da je Lazo Mikanov prodo Stevanu "Ložaču" jedan u glanc stanju za 4 tisuće u Gornjim Bregovićima.
4000 € ? ti ovo ozbiljno?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 01/01/2010 : 23:35:17
|
Nije niti blizu.Kruži legenda da je Lazo Mikanov prodo Stevanu "Ložaču" jedan u glanc stanju za 4 tisuće u Gornjim Bregovićima.
4000 € ? ti ovo ozbiljno? 
Ja ću ovog smiješka protumačit kao da si me shvatio,a ako nisi-ideš na ignor listu!!    |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 01/01/2010 : 23:38:46
|
ma jesan al nisan moga odolit.  mene fascinira količina ovih starih Zagora koje izbaciš na aukcije. reka bi čovik da u biti rariteti i ne postoje  |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 01/01/2010 : 23:40:37
|
quote: Originally posted by dveribad Sakupio čovijek već 70 postova.Što misliš zbog čega se tako često javlja na forumu?
samim tim je cijela stvar još zanimljivija!!! morti, čovjek od 70 postova, poduzima 'analizu porter'. što je mortija nagnalo da tretira čitavu stvar Braun-Shulz metodom tretiranja tematike??? |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 02/01/2010 : 00:11:51
|
ma jesan al nisan moga odolit.  mene fascinira količina ovih starih Zagora koje izbaciš na aukcije. reka bi čovik da u biti rariteti i ne postoje 
..stari? ..pa još mirišu na štampu,nisu se neki stigli osušit [:D
..rariteti? .."NAJLEPŠI PARFEM NA SVETU!TO JE MIRIS NAFTE"! |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 02/01/2010 : 00:20:16
|
quote: Originally posted by dveribad Sakupio čovijek već 70 postova.Što misliš zbog čega se tako često javlja na forumu?
samim tim je cijela stvar još zanimljivija!!! morti, čovjek od 70 postova, poduzima 'analizu porter'. što je mortija nagnalo da tretira čitavu stvar Braun-Shulz metodom tretiranja tematike???
Vjerojatno trenutno sprema ispit iz Biometrike ili je zaljubljenik u fudbal te je impresioniran efikasnoću i lakoćom kojom Braun-Shulz postiže zgoditke "metodom slučajnog odapinjanja" van šesnaesterca. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 02/01/2010 : 15:53:03
|
ma jesan al nisan moga odolit.  mene fascinira količina ovih starih Zagora koje izbaciš na aukcije. reka bi čovik da u biti rariteti i ne postoje 
..stari? ..pa još mirišu na štampu,nisu se neki stigli osušit [:D
..rariteti? .."NAJLEPŠI PARFEM NA SVETU!TO JE MIRIS NAFTE"!
ma pod #stari# mislin na to da su izašli prije 30 godina ili tu negdi. nisan mislija u smislu očuvanosti  |
 |
|
Topic  |
|