forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 problem sa aukcijama i sajtom
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 08/01/2010 : 19:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Ratko:
Znaš da mi s ove strane ponekad imamo kratak fitilj i burnu reakciju ali, srećom, se brzo i smirimo.
I dokle će da vlada ova zavjera sa ženidbom?? Zadnjih po godine me bukvalno svi gnjave, očekujem u nekom momentu da me i moj kućni ljubimac kaktus Momčilo priupita isto pitanje! Biće svadbe, sve u svoje vrijeme. I svi ste pozvani. Od poklona primam samo glancere.

...
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2010 : 19:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Ratko:
Znaš da mi s ove strane ponekad imamo kratak fitilj i burnu reakciju ali, srećom, se brzo i smirimo.
I dokle će da vlada ova zavjera sa ženidbom?? Zadnjih po godine me bukvalno svi gnjave, očekujem u nekom momentu da me i moj kućni ljubimac kaktus Momčilo priupita isto pitanje! Biće svadbe, sve u svoje vrijeme. I svi ste pozvani. Od poklona primam samo glancere.

ZENIS SE??????????????????
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 08/01/2010 : 19:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Vidi Jovoviću, a te se dočepam ima da praši na sve strane. I on počeo da zajebava, c, c, c, c...

...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29727 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/01/2010 : 20:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
OK je. Iznervirao sam se jer jednog Zagora dugo tražim u dobrom stanju a ovaj mi je izmakao zbog ove više sile. Izvinjavam se zbog oštrijeg nastupa. I poljubac

A znam, sve mi je jasno. Samo, isto tako bi svima trebalo biti jasno da je meni zadnjem u interesu da se takve stvari događaju, da to nije moj hir ili teorija zavjere, nego jednostavno, viša sila. Isprika svima, uz obećanje da će se takve stvari zaista svesti na najmanju moguću mjeru. Kao garanciju toga, ponavljam, svi se mogu uvjeriti kako je novi sajt zaista puno, puno brži i stabilniji i ugodniji za korištenje!

Trouble will find me
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 08/01/2010 : 20:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by bihac-una

Evo linka:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=1957843
Ja mislio da je i mene to zakacilo pa da sam nesto ustedio,ali kad se pogleda kad je zadnja ponuda ostavljena a kad je aukcija zavrsila,tad se vidi da je sve regularno bilo i da sam ipak ,jednostavno,imao srece
Ovako nesto,dobiti za ove pare je ipak super,super povoljno,ili???

Recimo da je realno.Zagori EXTRA su ti ispali oko 10 kuna,a ovaj LMS ispadne kao poklon.Realna aukcija.Hvala na kupnji!

Nema na cemu,volim ja ovakve kupovine
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2010 : 21:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidi Jovoviću, a te se dočepam ima da praši na sve strane. I on počeo da zajebava, c, c, c, c...

ma ne zajebavam,ozbiljno pitam
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/01/2010 : 09:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Evo vidiš da je meni i Renky-u najžalije zbog tog.

Zaboli Renkyja pišo zbog toga!
quote:
Ovog puta su profitirali oni koji stave ponudu ranije.Igrom slučaja došlo je do zastoja i bilo bi previše komplicirano sada vraćati tih par aukcija,obavještavati ljude koji su ih osvojili,itd,itd.
Pošalji mi poruku za koji strip si htio licitirat,pa možda izvučem još koji glancer iz prašine.

I dalje mi nije jasno zašto ne bidati ranije ako znaš svoje mogućnosti?
PS
Da sam zloban, a nisan, ja bi moga reći kako ovo potvrđuje tezu koja već odavno kruži među kolekcionarima kako umjetno nabijaš cijene a onda prvom sljedećem ponuđaču prodaš "zalutali glancer iz prašine". Pa mu ga čak i ponudiš malo jeftinije jerbo eto... stari kriza je... A pritom taj jadnik ni ne skuži da je u nadbidavanju sa "Patrickom Swayzeom" već dobrano zaglibija.
Zato pazi, da netko ne iskoristi ovakve detalje pa ih ne napiše javno na forumu. Jbga, znamo mi neki da to nije tako ali uvik imaš neupućenih kojima svašta pada na pamet.
quote:
...normalno,isto vrijedi i za Renky-a,kao jednog od najvećih ljubitelja Bonelli-jevih stripova.

Hvala na ponudi ali ipak ne, čekam ako postaviš neka zanimljive A4 aukcije. Do tada guli one koji imaju viška... nostalgije!
quote:
Renato,zar tebi šefovi(prijatelji) nisu zabranili direktnu i indirektnu komunikaciju sa zločastim "dveribadom"?

Na moju sriću od faksa sam obrtnik i nemam šefove. To, ako ti sa svojim prijateljima komuniciraš na takav šefovski način, je vaš problem.
Postavija san ti neka pitanja u više navrata, nisi odgovorija. Dalje je zaista nepotrebno insistirati na jednostranoj komunikaciji. Odgovori pa možemo dalje iako mislin da smo dopizdili pa rađe nemojmo.
quote:
Vrlo često sam nastojao postavljat aukcije da izlaze u ranim jutarnjim satima,upravo iz razloga da se ne licitira u zadnjim sekundama,pa i to nije bilo dobro.Uglavnom,stalno se netko na nešto buni..npr.ukoliko postaviš aukciju sa fiksnom cijenom,ne valja jer je skupo.Ukoliko postaviš nisku cijenu,ne valja jer si licemjeran i znaš da će strip postić visoku cijenu.Ukoliko postaviš strip od jedne kune,tada si pokvarenjak jer navlačiš ljude da licitiraju.I tako u nedogled uz milion objašnjavanja.Možda je riješenje postavit puno atraktivnih stripova odjednom i zagušit tržište sa dobrom ponudom,a ukoliko i tada stripovi postignu visoke cijene,svatko od prodavača može ispast fer i uz određeni postotak tolerancije,spustit malo cijenu konačnom kupcu.Mišljenja sam da pravi trgovac,koji razumije svoj posao(ili je naučio),može prodat i "svinju u Islamabadu",a da ga pritom kupci poštuju i cijene.....negdje sam čuo spomenutu sintagmu i djeluje mi simpatično-napominjem,da netko krivo ne bi shvatio!

http://www.eko-flor.hr/usluge.html#6

-Renato,ipak si ti čovijek u četrdesetima.Recimo da si fizički i mentalno u najboljim godinama.Znači,tu smo negdje.

Zamolio bih te da mi navedeš te kolekcionare oko tebe,imenom i prezimenom.Bilo bi mi drago da navedeš kome sam ja pojedinačno prodao bilo koji rijetki strip van aukcija(izuzev kompleta),naročito da sam mu ponudio strip nakon izlaska aukcija.(ako sam dobro shvatio,netko je nabio cijenu i nakon toga sam nekome ponudio taj strip?).Također bih te molio da navedeš tko su po tebi ti imaginarni likovi koji meni podižu cijene na aukcijama i na kraju-uljudno te molim da mi napišeš na koje konkretno pitanje ti nisam odgovorio?
Ako sam dobro shvatio,napadaš me zbog svoja dva velebna prijatelja,mada moja prepiska sa njima nigdje nije doticala tvoj lik i djelo,ali si ti stao u njihovu zaštitu kao pravi prijatelj(već sam ti čestitao na tome).Pretpostavljam da se radi o pitanju di ja tvrdim da je Dado lagao,ali si ti napisao da je od tada prošlo dvije i pol godine.Na to si mislio?-Obzirom da si osjetio potrebu umješati se i branit prijatelje-postavi mi molim te,konkretno pitanje,a ja ću ti vrlo rado navest jedan primjer prodaje po nabavnim cijenama ( ne radi se o striparnici).Navest ću ti točnu količinu,točne primjerke stripova,cijenu za svaki primjerak,di se to dogodilo,kada se je dogodilo,tko je sve bio prisutan i točan iznos transakcije.Naravno da ću poimenično spomenut sve aktere te transakcije,kao i svjedoke.Vremenski period je duži od dve i pol godine,pitaj jednog od prijatelja.Time ćeš dobit konkretan uvid-tko laže.
Nadam se da se nitko neće uvrijedit,ali obzirom da inzistiraš na glumljenju Libelusovog advokata i siguran si u svoje pisanje-navedi sve što sam ti gore napisao.Ukoliko to ne napraviš,a izazivaš me, ispast ćeš pred svima koji ovo čitaju-obično blebetalo.Odnosno,potvrdit ćeš tezu "ili si čovjek ili si pička"(što god to kome značilo).
Konkretno,navedi imaginarne likove i razotkrij tog podlog i pokvarenog dveribada.Oprosti mi,ali vjerujem da ti kao advokat,posjeduješ dokaze i argumentirat ćeš svoje napisane stavove uz navedene i nabrojene svijedoke konkretnih kvarnih i prevarantskih mojih poteza.
P.S-Ukoliko se slažeš,možemo otvorit topic samo za to,uvjeren sam da će popriličan broj sudionika ovog foruma to interesirat-čisto da bude pregledno.Mogu ga i ja otvorit,ali samo da se unaprijed dogovorimo oko naziva teme.Važi?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/01/2010 : 09:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ratko:

Važi Vojo!Tako su i mene "pilili",pa sam izdržo do 35-te.....vole ljudi veselo,tko će slušat tuđu muku!...uglavnom,zalij Momčila!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2010 : 13:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
-Renato,ipak si ti čovijek u četrdesetima.Recimo da si fizički i mentalno u najboljim godinama.Znači,tu smo negdje.

Zamolio bih te da mi navedeš te kolekcionare oko tebe,imenom i prezimenom.Bilo bi mi drago da navedeš kome sam ja pojedinačno prodao bilo koji rijetki strip van aukcija(izuzev kompleta),naročito da sam mu ponudio strip nakon izlaska aukcija.(ako sam dobro shvatio,netko je nabio cijenu i nakon toga sam nekome ponudio taj strip?).Također bih te molio da navedeš tko su po tebi ti imaginarni likovi koji meni podižu cijene na aukcijama i na kraju-uljudno te molim da mi napišeš na koje konkretno pitanje ti nisam odgovorio?
Ako sam dobro shvatio,napadaš me zbog svoja dva velebna prijatelja,mada moja prepiska sa njima nigdje nije doticala tvoj lik i djelo,ali si ti stao u njihovu zaštitu kao pravi prijatelj(već sam ti čestitao na tome).Pretpostavljam da se radi o pitanju di ja tvrdim da je Dado lagao,ali si ti napisao da je od tada prošlo dvije i pol godine.Na to si mislio?-Obzirom da si osjetio potrebu umješati se i branit prijatelje-postavi mi molim te,konkretno pitanje,a ja ću ti vrlo rado navest jedan primjer prodaje po nabavnim cijenama ( ne radi se o striparnici).Navest ću ti točnu količinu,točne primjerke stripova,cijenu za svaki primjerak,di se to dogodilo,kada se je dogodilo,tko je sve bio prisutan i točan iznos transakcije.Naravno da ću poimenično spomenut sve aktere te transakcije,kao i svjedoke.Vremenski period je duži od dve i pol godine,pitaj jednog od prijatelja.Time ćeš dobit konkretan uvid-tko laže.
Nadam se da se nitko neće uvrijedit,ali obzirom da inzistiraš na glumljenju Libelusovog advokata i siguran si u svoje pisanje-navedi sve što sam ti gore napisao.Ukoliko to ne napraviš,a izazivaš me, ispast ćeš pred svima koji ovo čitaju-obično blebetalo.Odnosno,potvrdit ćeš tezu "ili si čovjek ili si pička"(što god to kome značilo).
Konkretno,navedi imaginarne likove i razotkrij tog podlog i pokvarenog dveribada.Oprosti mi,ali vjerujem da ti kao advokat,posjeduješ dokaze i argumentirat ćeš svoje napisane stavove uz navedene i nabrojene svijedoke konkretnih kvarnih i prevarantskih mojih poteza.
P.S-Ukoliko se slažeš,možemo otvorit topic samo za to,uvjeren sam da će popriličan broj sudionika ovog foruma to interesirat-čisto da bude pregledno.Mogu ga i ja otvorit,ali samo da se unaprijed dogovorimo oko naziva teme.Važi?

Gledaj, ignorira si sve upite za objašnjenjem. Ok, ja sam to shvatija ipak kao želju da se ne kačiš baš sa svima redom jer tvoj cilj nisam ja. Da jesam ja ili bilo ko drugi već bi ti sasuja paljbu ( na koju se spremaš, napokon ) no u pravu si...za svoje prijatelje ću uvik dići glas. Pogotovo kad im netko soli pamet u poslu koji je njihov od a-ž. Po čemu se ti nalaziš pozvanim da ih napadaš. Razmisli malo o svojim postupcima. Dakle, pročitaj malo ranije prepiske, odgovori mi na par pitanja ( u stvari ne, ne moraš... ignoriraj kao i obično ) jer vidim da te je tek mogućnost da netko zloban napiše nešto u vezi "dilanja" privukla tvoju pozornost. Na žalost, kasno.
Blebetalo mogu biti, pa s obzirom na moju brbljivost često i jesam, no budući da nemam nikakvog interesa u ciloj priči ne moram biti u rukavicama pa čak ni argumentiran. Bar to sam naučija u prepisci sa tobom. Zašto bi bija? Ovako mi baš zabavno, s vrimena na vrime neargumentirano upasti u temu. Vidiš da učim i u zrelim godinama.
Ukratko ostao si dužan mnoga objašnjenja članovima foruma i meni ( pogotovo oko stvarnog cilja tvoje prozivke ) a ne znam zašto te spominjanje "P. Swayzea" toliko uzbudilo. Pa znamo, kao što sam i napisao, da to nije istina jer jedini ti možeš baciti "prvi kamen". Samo sam te advokatski upozorija da paziš na izjave koje izvučene iz konteksta mogu biti kontradiktorne jer se ti istima uveliko koristiš pa me začudilo... prijateljski.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/01/2010 : 17:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-A ne,nisam očekivao ovakav pičkasti rikverc!Svaka tebi čast na tvojoj odanosti i prijateljskoj podršci,ali kada nešto napišeš moraš iza toga stajat.Sam si osijetio ponudu iskazat svoju privrženost i ušao si u raspravu sa svojim tvrdnjama i argumentima.Sa mojeg stanovišta,pretpostavljao sam da si osjetio potrebu javnog iskazivanja vlastite privrženosti i to si im evidentno,javno pokazao i dokazao.Oni su za to saznali,a ja sam ti na tom čestitao,mada takvu reakciju svrstavam u čisti poltronizam.
No,u daljnoj prepisci,verojatno si osjetio da je prilika malo i mene očešat u prolazu,a ja ti samo nudim priliku da napišeš što si htio ili mislio.Skraćeno-napisao sam svoje mišljenje i dojam zbog kvarnih postupaka tvojih prijatelja,ponavljam-postupaka!Navodeći ih,uz opisivanje primjera,komentirao sam tko radi takve postupke i što ga na takve postupke tjera.Postavljajući pitanja,prestala je komunikacija,a tu si se negdje javio ti.Blebećeš i iznosiš djetinjaste teze,a za sve je opravdanje tvoja prijateljska podrška.Samo sam inzistirao na tvojoj dosljednosti i ljepo sam te zamolio da napisano javno izneseš,uz argumente-naravno.U čemu je tu problem?Samo nastavi.
Po ovom ispada da si blebetalo i "pizdun".Običan lajavac uz poltronističko iskazivanje privrženosti.I to čemu?
Odabir je tvoj,nadam se da uživaš,a objašnjenje oko laganja i prolaznosti vremena kada je nešto napisano,te da li je to bila jedna od laži,potraži od prijatelja.Spomeni što sam "natuknu",a oni će ti to objasnit.Mišljenja sam da je to vrlo kompromitirajuće za njih,a ispast će da sam zavidan i napadan ukoliko bih javno iznosio takve gadarije o "poslovnim interesima".Ako nisi shvatio-za dokazat laž i laganje moraš navest događaj,vrijeme i poteze.Sve to moraš potkrijepit dokazima i svijedokom(ili više njih).Da bih to javno iznio,trebam konkretan povod i prozivku,a ti si se sam ponudio.Vrlo rado ću otvorit novi topic o konkretnom slučaju i posebno tebi objasnit zašto sam uvjeren u sve što sam napisao,a nisam spomenuo većinu loših i pokvarenih poteza.Nema tu nikakvog cilja,a tebe se uopće ne tiče.U pravu si-njihovi su postupci(poslovni,naravno) od a-ž!Upadaj ti di hoćeš i koliko hoćeš,ali napiši nešto konkretno.Advokat si zaboga,ne laprdalo,zar ne?Pogodilo me ili ne,nebitno.Tražim primjere i konkretna imena,ništa više.Povedi nas u zrelu i konstruktivnu raspravu ili prihvaćaš jednu od one dve sintagme,onu sa p!?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2010 : 18:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Čuj, ja san bar poznat po tome da se ne povlačim i ne predajem. Gubija san i zube i živce zbog odanosti i privrženosti, domovini, obitelji, poslu, klubu... prijateljima, i najmanje me pogađa da mi ti diliš lekcije jer si se dokazao u svakom negativnom smislu u ovom slučaju. Ako misliš da tvoje riči mogu kod mene izazvati neku ishitrenu reakciju, čemu se nadaš, krivo misliš. I ja san naučija lekciju. No ako misliš da ću ti osttati dužan i tu se varaš.
Bilo ti je ispod časti petljat se sa "magarcom" i tu je naša konverzacija zavrsena. Tvoji postovi su odraz tvoje kulture. Mene su učili drugačije a sva tvoja "darežljivost" prema kupcima pada u vodu jer nisi moga sportski prihvatiti poraz. Ne tjeraj me da citiram tvoje riči, koje si izgovorio meni u lice, jer samo dalje možeš potonuti. U ostalom, zašto bi ja nešto dokaziva? Imaš susjedni topic pa pročitaj. Mislim da je bitnije da tamo opravdaš svoje "poštenje" jer te počinju kužiti i oni kojima D&D nisu prijatelji.
Budi mi pozdravljen, odoh na nogomet a čujemo se ako uspijem osvojiti neku od tvojih A4 aukcija.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/01/2010 : 18:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Čuj, ja san bar poznat po tome da se ne povlačim i ne predajem. Gubija san i zube i živce zbog odanosti i privrženosti, domovini, obitelji, poslu, klubu... prijateljima, i najmanje me pogađa da mi ti diliš lekcije jer si se dokazao u svakom negativnom smislu u ovom slučaju. Ako misliš da tvoje riči mogu kod mene izazvati neku ishitrenu reakciju, čemu se nadaš, krivo misliš. I ja san naučija lekciju. No ako misliš da ću ti osttati dužan i tu se varaš.
Bilo ti je ispod časti petljat se sa "magarcom" i tu je naša konverzacija zavrsena. Tvoji postovi su odraz tvoje kulture. Mene su učili drugačije a sva tvoja "darežljivost" prema kupcima pada u vodu jer nisi moga sportski prihvatiti poraz. Ne tjeraj me da citiram tvoje riči, koje si izgovorio meni u lice, jer samo dalje možeš potonuti. U ostalom, zašto bi ja nešto dokaziva? Imaš susjedni topic pa pročitaj. Mislim da je bitnije da tamo opravdaš svoje "poštenje" jer te počinju kužiti i oni kojima D&D nisu prijatelji.
Budi mi pozdravljen, odoh na nogomet a čujemo se ako uspijem osvojiti neku od tvojih A4 aukcija.

Renato,želim ti dobru igru i par "driblinga".Meni je žao što je konverzacija završena sa tvoje strane.Žao mi je još više što sam vlastitom nekulturom i u nedostatku argumenata,naveo još jednog tako časnog čovjeka da prekine konverzaciju.Ako sam dobro brojao,ti si šesti.Zaključak-vrlo sam neugodan,izuzetno nekulturan i pišem gluposti.Sve najbolje ti želim,ljudino!
Ispričavam ti se,ali ako si ti ovo doživio kao "držanje lekcije",uopće mi nije bila namjera.Ako ste me i prokužili,čemu zvanja,opavdanja i prijetnje okolo,pa svi imate dveribadov broj mobitela ili i to spada u čestitost, odanost i kulturu?

Edited by - dveribad on 10/01/2010 19:08:25
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 15/01/2010 : 14:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Dveribad bez sumnje ima najsimpaticnije aukcije na sajtu,uvijek su docarane humorom,sto se tice kvalitete njegovih stripova,mislim da tu nema sta da se pise(top kvalitet).
Onda pristup kupcima(cascenje stripovima,postarinom,poklonima)
Nimalo me ne cudi da stripovi dostizu cijene koje izgledaju vece od realnih,idemo dalje pakovanje i posiljka to uradi tako da je covjeku zao otvoriti paket i vidjeti sta je unutra.
Sta jos radi,ne boji se poslati unaprijed robu u vrijednosti od 1000€i vise,to se ne usudjuje bas mnogo ljudi.
Jednostavno sve radi sa stilom ,sad sto se pojavljuje ljubomora i cudjenje to me bas ne cudi,ipak se radi o lovi a gdje ima para tu su i spletke,zavist,ljubomora,sreca,nesreca....

Svakako trebas da nastavis sa ovim stilom sto si do sada radio,jer za kvalitetnu uslugu i robu treba da se odrijesi kesa.

Fiksna cijena je dosadna i neefektivna,cijena rezerve mi nije draga,dok cijene od 1 kune su uvijek najefikasnije.

Epilog:volim platiti 500 kuna strip dveribadu,nego 100 kuna isti strip nekom sto mislim da nije zasluzio 100 kuna za taj strip.
Nisam bogat ni mazohist ali volim kad sve stima.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 15/01/2010 : 15:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Moj nacin kupovanja je,da prodjem sto bolje na aukciji ili kupovini i trgovini uopste.Normalna pojava,mislim!?Ne kupujem osobu od koje kupujem,nego njegov artikal koji prodaje,stoga mi je totalno nebitno dali je to ovaj ili onaj,a sa svakim mogu biti dobar,a nemoram ni to.To je kupo-prodaja i po zavrsetku,ziv mi bio,ako se sretnemo popijemo kahvu,ako ne,nikom nista.Cisto i posteno

Kod Dveribada licno,nisam do sad nikad nista kupio(ovaj put jesam,stojim na nekih 200€,budemo vidjeli dalje),iz samo jednog razloga sto se ne slazem sa tim da on meni salje,pa tek ja placam.To ne vidim u redu i nisam za taj nacin poslovanja,iako,mora se kazati,super od njega.Pokloni se takodje placaju,nekad u zivotu,to je tako i bice uvijek tako.Opet lijepo od njega,ali kad-tad mora se to vratiti na neki nacin,ako imas ljudskosti i postenja(pa bar nekad ono janje spomenuto ispeci na vrh Pljesevice
Zivi bili
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 15/01/2010 : 15:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Sto ljudi sto cudi,logicno mi je da covjek zeli platiti sto jeftinije stvar koju zeli i to je sasvim u redu,ali ja idem ponekad protiv logike zbog licnog zadovoljstva.

Valjda ce odrzati obecanje u vezi janjeta,samo nek se daleko drzi od turskih janjadi.(ima topic u svastari)
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 15/01/2010 : 16:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Ne,ne,neznam o cemu je rijec"tursko janje".Ovaj put se zna,Licko-Udbinsko je u pitanju,jedno od najsladjih
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000