Author |
Topic  |
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 11/05/2012 : 17:29:32
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Oki
Kako ovdje većina "mlati praznu slamu",baljezga i baljezga gluposti...! Bilić je trenutno najbolji izbornik kojeg Hrvatska može imati. Izjave pout ove da Bilić viri Mamiću iz guzice nemaju veze sa zdravim mozgom(globinjo)..a istina je surova a glasi da u ovom trenutku nikog boljeg,Bilić niti ne može da pozove u reprezentaciju!! Ja vjerujem da će reprezentacija ovo EP zapeti i uzeti sve što se ponudi...osramotiti se sigurno neće. Zanimljivo,ekipa (reprezentacija) koja je trenutno osma na svijetu od vas dobiva samo uvrede i pljuvanje,a trenutno nam je najveći ponos u nogometnom svijetu...jadni ste mi vi Hrvati..! Tek odlaskom Bilića (nakon EP) sa mjesta izbornika očekujem da će nam reprezentacija sa nekim novim vodstvom postati jadna poput Dinama, Hajduka i cijelog HNL-a..!
čuj,ja ne baljezgam,nego pišem šta misli 80 posto domaće javnosti,jedino vas 20 posto sljepaca to ne vidi...ma koji jal,friga mi se za "repku"...bilić je najgori izbornik trenutno,trebao se pokupiti poslje debakla kvalifikacija za afriku...ponos?jebeš takav ponos gdje mamić sastavlja reprezentaciju...ali,nema veze,progledali su i gori od tebe...samo ti uživaj...
Meni kod Bilića najviše smeta što ne zna koje stvari želi od svoje momčadi. Čovjek se umislio da je Hrvatska Barcelona pa onda pokušava igrati na posjed i slične stvari ali fali jedna stvar a to je trčanje. Igra se svodi na neku improvizaciju,pogotovo otkako je Žuti otišao u Zvezdu,to je očito. Uopće ne postoje razrađene akcije,trenutno imamo čovjeka u top formi Jelavića i trebalo bi se nekako igru prilagoditi njemu ali taj film nećemo gledati.
Bilić ne razumije nogomet i to je najveći problem. Hebo ga Guardiola,Pep ima na raspolaganju svu silu tehničara. Biliću moj ugledaj se na Mourinha,vježbaj bunker,balans u momčadi i kontru,više ćeš postić nego pokušavajući igrati atraktivno. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 11/05/2012 : 17:32:09
|
quote: Originally posted by Leonid
quote: Originally posted by Oki
Kako ovdje većina "mlati praznu slamu",baljezga i baljezga gluposti...! Bilić je trenutno najbolji izbornik kojeg Hrvatska može imati. Izjave pout ove da Bilić viri Mamiću iz guzice nemaju veze sa zdravim mozgom(globinjo)..a istina je surova a glasi da u ovom trenutku nikog boljeg,Bilić niti ne može da pozove u reprezentaciju!! Ja vjerujem da će reprezentacija ovo EP zapeti i uzeti sve što se ponudi...osramotiti se sigurno neće. Zanimljivo,ekipa (reprezentacija) koja je trenutno osma na svijetu od vas dobiva samo uvrede i pljuvanje,a trenutno nam je najveći ponos u nogometnom svijetu...jadni ste mi vi Hrvati..! Tek odlaskom Bilića (nakon EP) sa mjesta izbornika očekujem da će nam reprezentacija sa nekim novim vodstvom postati jadna poput Dinama, Hajduka i cijelog HNL-a..!
čuj,ja ne baljezgam,nego pišem šta misli 80 posto domaće javnosti,jedino vas 20 posto sljepaca to ne vidi...ma koji jal,friga mi se za "repku"...bilić je najgori izbornik trenutno,trebao se pokupiti poslje debakla kvalifikacija za afriku...ponos?jebeš takav ponos gdje mamić sastavlja reprezentaciju...ali,nema veze,progledali su i gori od tebe...samo ti uživaj...
Meni kod Bilića najviše smeta što ne zna koje stvari želi od svoje momčadi. Čovjek se umislio da je Hrvatska Barcelona pa onda pokušava igrati na posjed i slične stvari ali fali jedna stvar a to je trčanje. Igra se svodi na neku improvizaciju,pogotovo otkako je Žuti otišao u Zvezdu,to je očito. Uopće ne postoje razrađene akcije,trenutno imamo čovjeka u top formi Jelavića i trebalo bi se nekako igru prilagoditi njemu ali taj film nećemo gledati.
Bilić ne razumije nogomet i to je najveći problem. Hebo ga Guardiola,Pep ima na raspolaganju svu silu tehničara. Biliću moj ugledaj se na Mourinha,vježbaj bunker,balans u momčadi i kontru,više ćeš postić nego pokušavajući igrati atraktivno.
normalno...ima dva konja,đilkoša i jelavića...a kad oni počnu lipsat,ubaciš trećeg lipicanera-olića...i peglaj...jebala ga tehnika sa modrićem koji je zadnji put odigrao za reprezentaciju prije 4 godine kako treba... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 11/05/2012 : 18:07:58
|
@globinjo
Idiot i bezveznjak poput Štimca je najgora moguća varijanta za izbornika, kao što sam već rekao Bilić mora ići, ali da nađemo nekakvu dostojnu zamjenu, a ne ovako., Svakako prije i Vulić i Katalinić, ali Štimac nikako, jer ako se svedemo na te tragača medijskog prostora, onda stvarno ne zaslužujemo ni 8. mjesto na svijetu, a bome ni ponos |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13028 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 11/05/2012 : 20:16:11
|
Bilić će ostat upamćen kao uspješan izbornik, a da nije onog nesretnog poraza od Turaka ...eh
Ko god dođe umjesto njega - po meni bi Štimac bio najbolji izbor; normalno da će biti pod utjecajem Mamića i da će zvat "sve" Dinamove igrače. Ipak je Maminjo naš najjači "igrač" a Dinamo najveći klub gdje igraju najbolji fuzbaleri.   |
Have mercy |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 11/05/2012 : 20:46:50
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by tinton
Kakav Štimac! Ko da će on nešto napraviti Bilića ni ja ne volim ali neka se nađe neka adekvatna zamjena, a ne ovako
a koga bi ti...aj razveseli me...ivankovića?ćiru?jurčića?otta barića?
Ivanković bi u sadašnjoj situaciji bio najbolje rješenje.
zašto? koje su mu reference?dupla kruna s dinamom     mamićevi poltroni ne dolaze u obzir...stranac i amen...od domaćih cico,štico i to je to...
Složio bih se s Globinjom,kakav Ivanković  mogu svi samo ne on.Taj bi pozvao kompletni Dinamo u repku,čovjek bez svog JA i još opterećen raznim kreditima,tko zna možda bi i šurovao s raznim menadžerima.
Štimac je trenutno najbolji domaći izbor,ovi drugi su bili. Ionako nam budućnost nije blistava pa zašto onda ne bi pokušali s Štimcem.
da...to samo ima u nas...vrti se non stop par istih imena...ma moš mislit,koji treneri...štimac je kurbin sin,njemu maminjo neće sastavljat "repku"...a šta je s katalinićem,iako ni njega ne mogu smislit,jebo ga shelbourne...vulić...šta njemu fali...jebi ga,nisu maminjovi...
Neznam stvarno kako u tom tvom načinu razmišljanja postoji uvrnuta logika kako je Štico "nedodirljiv" i da njemu Mamić neće ništa.
Malo mi idu na živce te priče gdje je Mamić alfa i omega baš svega. Možemo se složiti da njegov utjecaj ide dalje nego što bi trebao, ali da je toliko moćan... Ne vjerujem da bi vremenski sve to stigao odraditi.
No, ako već razmišljamo na tvoj način da je Mamić gazda svega, da on bira momčad, slaže formaciju u Dinamu, Hrvatskoj po čemu će se Štimac razlikovati? Pa čovjek je donedavno preko novina govorio jednu posve drugu priču nego sada. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 11/05/2012 : 21:02:25
|
quote: Originally posted by tinton
Kakav Štimac! Ko da će on nešto napraviti Bilića ni ja ne volim ali neka se nađe neka adekvatna zamjena, a ne ovako
a koga bi ti...aj razveseli me...ivankovića?ćiru?jurčića?otta barića?
Ivanković bi u sadašnjoj situaciji bio najbolje rješenje.
zašto? koje su mu reference?dupla kruna s dinamom     mamićevi poltroni ne dolaze u obzir...stranac i amen...od domaćih cico,štico i to je to...
Složio bih se s Globinjom,kakav Ivanković  mogu svi samo ne on.Taj bi pozvao kompletni Dinamo u repku,čovjek bez svog JA i još opterećen raznim kreditima,tko zna možda bi i šurovao s raznim menadžerima.
Štimac je trenutno najbolji domaći izbor,ovi drugi su bili. Ionako nam budućnost nije blistava pa zašto onda ne bi pokušali s Štimcem.
da...to samo ima u nas...vrti se non stop par istih imena...ma moš mislit,koji treneri...štimac je kurbin sin,njemu maminjo neće sastavljat "repku"...a šta je s katalinićem,iako ni njega ne mogu smislit,jebo ga shelbourne...vulić...šta njemu fali...jebi ga,nisu maminjovi...
Neznam stvarno kako u tom tvom načinu razmišljanja postoji uvrnuta logika kako je Štico "nedodirljiv" i da njemu Mamić neće ništa.
Malo mi idu na živce te priče gdje je Mamić alfa i omega baš svega. Možemo se složiti da njegov utjecaj ide dalje nego što bi trebao, ali da je toliko moćan... Ne vjerujem da bi vremenski sve to stigao odraditi.
No, ako već razmišljamo na tvoj način da je Mamić gazda svega, da on bira momčad, slaže formaciju u Dinamu, Hrvatskoj po čemu će se Štimac razlikovati? Pa čovjek je donedavno preko novina govorio jednu posve drugu priču nego sada.
kako on to vremenski stigne...jel ti to mene zajebavaš   znaš ti onu pjesmu od azre..."na strateškim mjestima njihovi ljudi"... sam si rekao:utjecaj ide dalje nego što bi trebao...marković,mamić,srebrić,vrbanović i da ne nabrajam,jer žali Bože tipkovnice...eto ti odgovor...a živi bili pa vidjeli...štimac da će past ničice pred mamićem...no way... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 11/05/2012 : 21:30:43
|
Već sam prije spomnijao, nemoguće je da je za sve kriva jedna osoba, to je moja poanta.
Što se Štimca tiče, nećemo dalje (jer se već malo vrtimo u krug, ti svoje, ja svoje), prvo neka ga postave za izbornika pa ćemo vidjeti dalje. U svakom slučaju bit će "živi bili pa vidjeli". |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5449 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 11/05/2012 : 22:45:24
|
Ode vam rasprava u krivom smjeru...o Štimcu i Mamiću,a oba su jedno veliko zlo za hrvatski nogomet jer im je jedino u interesu kako zaraditi na lihvarskim menađerskim ugovorima sa igračima,a jebe se njima za reprezentaciju...ne znam od kuda vam uopće ta ideja da bi Štimac mogao biti izbornik jer da je za nešto onda bi pred par godina upao u Bilićevu ekipu uz Asanovića, Prosinečkog i ostale,ali Biliću valjda nije trebao nitko za šamaranje igrača pa je izvisio... Možda bi mogao dobiti posao trenera u svom Metkoviću,ali posao izbornika je malo preozbiljna pozicija da bi na njoj završio netko poput Štimca... Bilić je kao relativno mlad izbornik uspio uvesti disciplinu u ovu reprezentaciju i nije mu strano izbacivanje ponajboljih igrača iz reprezentacije zbog nediscipline,a tako nešto nije je radio niti jedan njegov prethodnik.(je da je Ćiro potjerao Cvitanovića,al Cvita je tada promašivao prazan gol sa 2metra). Logično je da klupu reprezentacije nakon Bilića preuzme netko iz njegovog tima...ne znam,možda Asanović? Ali,to će biti nakon EP. Ne znam za vas ostale,al ja ću svih 7 utakmica Hrvatske reprezentacije na EP-u pogledati sa društvom u birtiji i navijati iz petnih žila jer nisam baš siguran da ćemo se tako lako opet kvalificirati na neko SP ili EP....ali eto,za ovo EP sam klasa optimista. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 12/05/2012 : 12:16:52
|
Čekaj, ako Štimac (eventualno) preuzme klupu reprezentacije zar to automatski nije stajanje na Mamićevu stranu (ako je Mamić tata u hr. nogometu, a znamo da je)? Sve mi si čini da je to još jedna u nizu predstava za javnost...
Glede novog izbornika... A da se Žuti vrati?  |
Trljam ruke. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 12/05/2012 : 12:21:39
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Čekaj, ako Štimac (eventualno) preuzme klupu reprezentacije zar to automatski nije stajanje na Mamićevu stranu (ako je Mamić tata u hr. nogometu, a znamo da je)? Sve mi si čini da je to još jedna u nizu predstava za javnost...
Glede novog izbornika... A da se Žuti vrati? 
Žuti bi bio najbolje rješenje ali on nije ničiji igrač. Recimo ako Šuker bude predsjednik izbornik će biti netko s kim je on dobar. Čisto sumnjam da je to Žuti.
Pakt Šuker,Mamić i Štimac bi zapravo bio nekakvo zadovoljavanje potreba sviju,Šuker ima funkciju,Štimac će napokon dobiti ono što najviše želi a Mamić dobija mir. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 12/05/2012 : 12:26:04
|
Žuti bi bio najbolje rješenje ali on nije ničiji igrač. Recimo ako Šuker bude predsjednik izbornik će biti netko s kim je on dobar. Čisto sumnjam da je to Žuti.
Pakt Šuker,Mamić i Štimac bi zapravo bio nekakvo zadovoljavanje potreba sviju,Šuker ima funkciju,Štimac će napokon dobiti ono što najviše želi a Mamić dobija mir.
Da, imaš pravo - Žuti je neutralan. A i već je tri puta popušia od vlastitog grada i saveza tako da čisto sumnjan kako Robi ima povjerenja u njih.
Boldano: to san i ja prvo pomislia - brzo se vragovi dogovore oko raspodijele plijena    |
Trljam ruke. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12612 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 12/05/2012 : 12:41:09
|
quote: Originally posted by 1Euro
što je sa Zvonimirom Bobanom? Zar nije on najbolje rješenje.....
Nekad su ga spominjali u vezi predsjedničke fotelje. Nije mi baš materijal za izbornika. A i trenutno nema neki bogzna status u hr. javnosti... |
Trljam ruke. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 12/05/2012 : 12:50:16
|
Sa Štimcem na klupi ćemo sto posto imati debakl u kvalifikacijama. Tu su Srbija (o moj Bože ni ne želim misliti na što će to ličiti), Belgija (igrači su joj u životnoj formi+ dolaze novi), Škotska (tvrda i razbijačka momčad), Makedonija (svi znamo da su uvijek motivirani, sjetite se 2008.) i Wales (imaju dobre pojedince).... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 13/05/2012 : 13:38:08
|
quote: Originally posted by Zagor12
Sa Štimcem na klupi ćemo sto posto imati debakl u kvalifikacijama
Ne znan zašto, ali i ja iman osićaj da sa Šticom dolazi "početak kraja"...  Iskreno, meni će tukac falit... 
Tu su Srbija (o moj Bože ni ne želim misliti na što će to ličiti)...
Tu će Štico samo dodatne komplekse nabit. Ipak, više se bojim prekida utakmica i gubljenja bodova (obostrano).
...Belgija (igrači su joj u životnoj formi+ dolaze novi)...
  Prije smo se zajebavali s njima, a sad će nas oni rastavit na komade. Svi standardni u svojim klubovima (za razliku od naših). Fellaini, hazard, Lukaku... Brrrrr!!! Strah me i pomislit.
...Škotska (tvrda i razbijačka momčad)...
Ovi će nam ozljedit bar pola tuceta igrača (ako nas već ne dobiju).
...Makedonija (svi znamo da su uvijek motivirani, sjetite se 2008.)...
Još iman traume od onog kaljužanja u Skopju.
...i Wales (imaju dobre pojedince)....
Njih smo s rezervama dobili prije 2 godine, sad bi isto moglo tisno bit s obzirom u kakvoj su formi.
Summary: loše nam se piše.... |
Trljam ruke. |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 13/05/2012 : 15:22:57
|
Svi standardni u svojim klubovima (za razliku od naših). Fellaini, hazard, Lukaku...
'Ajd' što je Lukaku dao manje golova nego Tim Howard u Premiershipu ove sezone, ali zaboravio si spomenuti tri vrhunska defanzivca koja Belgija ima - Vertonghen, Vermaelen i, nadasve, Kompany. Ne samo što se radi o vrhunskim defanzivcima koji su itekako opasni u napadu nego se radi i o igračima koji su kapiteni Ajaxa i Cityja, odnosno dokapiten Arsenala. Koliko pratim nogomet Belgija nikad nije imala ovako perspektivan tim. |
Potpis. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/05/2012 : 16:10:31
|
quote: Originally posted by Heyoka
Svi standardni u svojim klubovima (za razliku od naših). Fellaini, hazard, Lukaku...
'Ajd' što je Lukaku dao manje golova nego Tim Howard u Premiershipu ove sezone, ali zaboravio si spomenuti tri vrhunska defanzivca koja Belgija ima - Vertonghen, Vermaelen i, nadasve, Kompany. Ne samo što se radi o vrhunskim defanzivcima koji su itekako opasni u napadu nego se radi i o igračima koji su kapiteni Ajaxa i Cityja, odnosno dokapiten Arsenala. Koliko pratim nogomet Belgija nikad nije imala ovako perspektivan tim.
Ovo je najperspektivniji tim Belgije jos od perioda 80-86. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 14/05/2012 : 12:00:32
|
quote: Originally posted by Heyoka
'Ajd' što je Lukaku dao manje golova nego Tim Howard u Premiershipu ove sezone, ali zaboravio si spomenuti tri vrhunska defanzivca koja Belgija ima - Vertonghen, Vermaelen i, nadasve, Kompany. Ne samo što se radi o vrhunskim defanzivcima koji su itekako opasni u napadu nego se radi i o igračima koji su kapiteni Ajaxa i Cityja, odnosno dokapiten Arsenala. Koliko pratim nogomet Belgija nikad nije imala ovako perspektivan tim.
To da imaju granitnu obranu je jasno, tu nas isto peglaju žešće. Zaboravia san spomenit još neke jake individualce kao Dembelea, Witsela (je kreten, ali je dobar veznjak), Defour iz Porta... Ma pregazit će nas Belgijaneri ka plitak potok, što bi reka tata Zdravko!  |
Trljam ruke. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 14/05/2012 : 12:23:55
|
Nema tu sramote ako nas pregaze jer ako ispune sav svoj potencijal, Belgija bi mogla pregaziti i puno veće reprezentacije od naše. Tu ima talenta ko u priči. Hazard i Kompany su već sad svjetske klase,Fellaini je odličan igrač,kao i dvojac Verthongen-Vermaelen. Obrana i vezni red su tu,samo kad bi i Lukaku napredovao bili bi skoro kompletni. |
Edited by - Leonid on 14/05/2012 12:24:37 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 14/05/2012 : 12:44:57
|
Nema tu sramote ako nas pregaze jer ako ispune sav svoj potencijal, Belgija bi mogla pregaziti i puno veće reprezentacije od naše. Tu ima talenta ko u priči. Hazard i Kompany su već sad svjetske klase,Fellaini je odličan igrač,kao i dvojac Verthongen-Vermaelen. Obrana i vezni red su tu,samo kad bi i Lukaku napredovao bili bi skoro kompletni.
Kamo sriće da se i mi konsolidiramo do idućih kvalifikacija i da igrači budu standardni u klubovima, ali - teško. Ja i dalje vidin samo pad hr. nogometa, a tu se uklapa i reprezentacija koja je, barem dosad, bila jedina svijetla točka. Daj Bože da se stanje popravi, ali  |
Trljam ruke. |
 |
|
Topic  |
|
|
|