Author |
Topic  |
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 14/05/2012 : 12:53:14
|
Inače, ponada san se da će ga Bilić pozvat za Euro, ali ništa. Iako je čovik izrazia želju da zaigra za reprezentaciju, svejedno ga nije zva  |
Trljam ruke. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 14/05/2012 : 12:54:06
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by Leonid
Nema tu sramote ako nas pregaze jer ako ispune sav svoj potencijal, Belgija bi mogla pregaziti i puno veće reprezentacije od naše. Tu ima talenta ko u priči. Hazard i Kompany su već sad svjetske klase,Fellaini je odličan igrač,kao i dvojac Verthongen-Vermaelen. Obrana i vezni red su tu,samo kad bi i Lukaku napredovao bili bi skoro kompletni.
Kamo sriće da se i mi konsolidiramo do idućih kvalifikacija i da igrači budu standardni u klubovima, ali - teško. Ja i dalje vidin samo pad hr. nogometa, a tu se uklapa i reprezentacija koja je, barem dosad, bila jedina svijetla točka. Daj Bože da se stanje popravi, ali 
Čuj,kad pogledaš kakvi sve majmuni brinu o HR-nogometu onda se ne treba čuditi da smo tu gdje jesmo. To je jednostavno neizbježno,kao i u svemu kod nas kriminalci namirišu zaradu pa se udruže i osnuju svoje malo carstvo. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 15/05/2012 : 17:08:48
|
Znači Brand Šuker će biti novi prezidente,jesu se fino raspodijelili. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29656 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 15/05/2012 : 18:13:40
|
Bilić ne razumije nogomet i to je najveći problem. Hebo ga Guardiola,Pep ima na raspolaganju svu silu tehničara. Biliću moj ugledaj se na Mourinha,vježbaj bunker,balans u momčadi i kontru,više ćeš postić nego pokušavajući igrati atraktivno.
 |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 15/05/2012 : 18:43:49
|
Važan je rezultat a ne igra,ljepota u igri je već luksuz. Kad imaš skup balvana čitaj(Strinić,Lovren,Pranjić,Vukojević,Kalinić) ne možeš drugačije igrat nego tvrdo i s naglaskom na fizičku snagu. O tome ja pričam a ne umišljat da je Modrić=Xavi ili Kranjčar=Iniesta. Mourinho je znao da od Cambiassa,Motte,Zannetija,Chivua,Stankovića i Muntarija nikad neće moći dobiti neke stvari,zato se bazirao na obrani,sinkronizaciji i jakom presingu. Kad mi već imamo toliko posavskih goniča u liku Olića,Mandžukića,Vukojevića i Srne,onda i igru trebamo prilagodit tome. U onoj utakmici protiv Turske u Istanbulu je bilo vidljivo da najbolje igramo bez lopte i igrajući na kontre.
A da Bilić ima soli u glavi takvo bi nešto i uradio. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29656 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 15/05/2012 : 19:16:59
|
Važan je rezultat a ne igra,ljepota u igri je već luksuz. Kad imaš skup balvana čitaj(Strinić,Lovren,Pranjić,Vukojević,Kalinić) ne možeš drugačije igrat nego tvrdo i s naglaskom na fizičku snagu. O tome ja pričam a ne umišljat da je Modrić=Xavi ili Kranjčar=Iniesta. Mourinho je znao da od Cambiassa,Motte,Zannetija,Chivua,Stankovića i Muntarija nikad neće moći dobiti neke stvari,zato se bazirao na obrani,sinkronizaciji i jakom presingu. Kad mi već imamo toliko posavskih goniča u liku Olića,Mandžukića,Vukojevića i Srne,onda i igru trebamo prilagodit tome. U onoj utakmici protiv Turske u Istanbulu je bilo vidljivo da najbolje igramo bez lopte i igrajući na kontre.
A da Bilić ima soli u glavi takvo bi nešto i uradio.
Nekako sam se nadao da je Slaven to shvatio, ali opet smo na Maksimiru zaigrali "našu" igru.
Treba igrati na kontre i gotovo. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 15/05/2012 : 20:06:21
|
quote: Originally posted by supermark
ma slažem se ja s tobom 100%
Nešto se ja i ti u zadnje vrijeme često slažemo,te Primera te repka te ovo te ono     Gdje ovaj svijet ide   |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 15/05/2012 : 22:19:12
|
Šuker umjesto Markovića, u HNS-u ništa novo... Štimac će napokon imati priliku pokazati što zna u praksi, a ne samo srati kao TV komentator... Mislim da nam se ne piše najbolje, kamo sreće da nije tako! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 16/05/2012 : 00:26:14
|
quote: Originally posted by dicmanjac
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Oki
sto vrijedi kada ce nas razbiti na ovom epu
Mogao bih se grdo zajebat s ovom izjavom,a ovi što su trenutno prvi na ljestvici bi mogli grdo najebat..!
svasta je moguce ali valjda mogu pretpostaviti da cemo nadrapati ako ne pobjedimo irce, moguce da cemo ovim preostalim protivnicima u skupini posluziti za nabijanje gol razlike ako dobijemo irce ili pak igamo nerjeseno otvaraju se neke mogucnosti
Reci mi koje su to ekipe služile Talijanima za nabijanje gol razlike? I kakav skor ukupan mi imamo sa Talijanima? I ko igra za tu Italiju? Neznam,mozemo izgubiti 5 razlike (1% šanse) ali govoriti to kao sigurnu stvar,nema veze sa vezom.
na sva tvoja postavljena pitanja moram ti odgovoriti jedinim odgovorom - ne znam al s obzirom da je u nogometu svasta moguce i da mi na ep idemo s losom postavom nisam siguran da ce ti tvoji stastisticki izracuni biti tocni, te postoji mogucnost da cemo sluziti za obogacivanje gol razlike nasim protivnicima u skupini |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 16/05/2012 : 00:28:23
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Oki
sto vrijedi kada ce nas razbiti na ovom epu
Mogao bih se grdo zajebat s ovom izjavom,a ovi što su trenutno prvi na ljestvici bi mogli grdo najebat..!
svasta je moguce ali valjda mogu pretpostaviti da cemo nadrapati ako ne pobjedimo irce, moguce da cemo ovim preostalim protivnicima u skupini posluziti za nabijanje gol razlike ako dobijemo irce ili pak igamo nerjeseno otvaraju se neke mogucnosti
Kakvo je to pitanje
ak ne pobjedimo, sto znaci ak izgubimo mogucnost da cemo se raspasti je velika ta utakmica je bitna iz raznoraznih razloga |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 16/05/2012 : 00:35:57
|
quote: Originally posted by mpavin
Kalinić    Bolje Klasnić ili Petrić. Iako ne igraju i u slaboj su formi i takvi su bolji od Kalinića.
nisu u slaboj formi s obzirom s kim ih usporedjujes zamisli koliko bi golova zabio zbunjeni baletan kalinic da igra u jednoj od momcadi u kojoj ova dvojica igraju i da ima istu ulogu kao ova dvojica, ipak se radi o razlicitom tipu napadaca, kalinic je zbunjiola koja ovisi o veznim igracima, razigrivacu a zadatak mu je pospremiti ono sto ovi proizvedu, klasnic je razigravac koji igra u napadu dok je petric igrac koji moze biti razigravac u napadu i nadigravac s obranom ak zatreba |
Edited by - Kruger on 16/05/2012 00:39:15 |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13029 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33486 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/05/2012 : 07:00:09
|
Prošli Euro je Klasnić bio naš najbolji igrač! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 16/05/2012 : 12:00:23
|
Ma najgore sranje bi bilo da se mi kvalificiramo na to Svjetsko u Brazilu pa da tamo doživimo debakl.... A što je bliže Euro, to manje imam nade u našu repku. Mislim, od 1998. dobrih stvari baš i nema. Jozića 2002. se ne sjećam, Kranjčar 2006. stvarno nije imao sreće, 2008. je Bilića pokopala Turska i sada ukoliko ne budemo igrali kao u Istanbulu (kao što govori Leonid) nema od nas fajde. Čvrsta igra, na skok, pa povlačenje brze kontre. Puno bolje nego forsiranje bezidejnog Modrića koji je najprecijenjeniji igrač današnjice. Makar i prebrzo gubili loptu, presing i kontra će nam pomoći, pogotovo protiv Talijana. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 16/05/2012 : 13:34:00
|
napadač koji nakon isključenja golmana stane na gol i obrani penal, meni bi uvijek bio u ekipi čovjek je fajter i može biti đoker a najvjerojatnije će nam trebati jedan protiv iraca
inače, ne gajim neke iluzije, mislim da je naša reprezentacija nekakvim idiotskim bodovanjem tako visoko, a da smo stvarno sasvim prosječni i da je možda bolje da se i reprezentacija utopi u prosjek domaćeg nogometa - možda se tada nešto i promijeni |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/05/2012 : 18:09:08
|
quote: Originally posted by velka031
Slažem se, i Klasnić, a pogotovo Petrić su kakvi-takvi klasa za Kalinića, Biliću, Biliću...
da...ali,klasnić ima 32 godine...da je mlađi,sigurno bi ga zvao,pa bi se klasnić prodao,a bilić dobio zub...ovako,tko zna gdje će sad klasnić nakon boltona...da je hajduk pametan,pješke bi išli po njega... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/05/2012 : 21:08:52
|
quote: Originally posted by globinjo
Slažem se, i Klasnić, a pogotovo Petrić su kakvi-takvi klasa za Kalinića, Biliću, Biliću...
da...ali,klasnić ima 32 godine...da je mlađi,sigurno bi ga zvao,pa bi se klasnić prodao,a bilić dobio zub...ovako,tko zna gdje će sad klasnić nakon boltona...da je hajduk pametan,pješke bi išli po njega...
   |
Trljam ruke. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29656 Posts
Posted - 16/05/2012 : 23:10:59
|
quote: Originally posted by ken2
napadač koji nakon isključenja golmana stane na gol i obrani penal, meni bi uvijek bio u ekipi čovjek je fajter i može biti đoker a najvjerojatnije će nam trebati jedan protiv iraca
petrić je cijelu sezonu zabio valjda 5 golova po čemu je zaslužio mjesto u momčadi? |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/05/2012 : 06:52:08
|
pa po tome što mislim da je bolji i korisniji od nekih drugih koji su dobili mjesto u momčadi prema tvojoj argumentaciji se može postaviti i pitanje po čemu kranjčar zaslužuje mjesto u ekipi po sjedenju na klupi? |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 17/05/2012 : 11:36:13
|
Petrić je bolji igrač od Kalinića bez dalnjeg ali ja vam opet ponavljam,Petrić ne želi biti klupa. Uz to Petrić je zadnju dobru utakmicu odigrao protiv Engleske na Wembleyu,čovjek je polijen i nije se nešto oznojio u dresu Vatrenih.
Dok nepozivanje Klasnića smatram greškom jer on je uvijek prihvaćao klupu i često bi ulazio kao joker te davao novu energiju. Biliću se nema šta puno zamjeriti na popisu pozvanih,nismo mi Španjolska pa da imamo brdo igrača. Biliću se može zamjeriti jedino što nakon odlaska Kovača i Žutog još nema razvijen plan kako mi trebamo igrati,ne postoji startnih 11. |
 |
|
Topic  |
|