Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/10/2021 : 10:21:11
|
quote: Originally posted by GGG
quote: Originally posted by Tonto
Priznaj GGG!!! Reci nam zasto trujes ljude ovim otrovom... zasto nam zelis zlo i koliko su ti platili? Koje si tajne organizacije clan, s kim si u dosluhu? Vladom, farmaceutskom mafijom, iluminatima, sorosom?... zbog cega stajes na stranu 90 posto medicinski obrazovanih ljudi koji nam govore da se treba cijepiti kada mi imamo svoje oci? Mislis da ne vidimo prazne i unistene sudbine ovih sto su se pristali cijepiti? Nece nas nitko kontrolirati i porobljavati! Smrt nauci, sloboda narodu!!!
Eh, skroman sam čovjek skromnih prohtjeva..., dovoljno su bile dvije sorosove volonterke, jedna viša referentkinja Pfizera i lakše tjelesne ozljede (a gospodičnu iz vlade sam poslao doma, da se politički ne kompromitiram)
Od konkurencije sam dobio nekakve vitamine, godišnju zalihu koralnog kalcija, te kupon za indijski internet masterclass "Kravlje govno kao zaštita od mikrovalnih zračenja - mazati sebe ili telefon?".
Pa ko ne bi onda porobljavao? I kontrolirao.
Proda se zbog žena?? Tebi baš nije dobro. Triba si uzet novi Marantz s najnovijim DAC-om. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 29/10/2021 : 10:50:21
|
quote: Originally posted by Poli
Pa sta ce mu dva? To vec ima od prije.
od viška glava ne boli |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 29/10/2021 : 11:49:17
|
quote: Originally posted by stinky
841. dan... kako sam se lijepo necijepio... stavljam si još jedan plus. koliko sam ono pluseva skupio? ne znam. puno... vani je magla... vakseri pi***... ... idem se ja necijepiti.
Ajde boga ti , jebe ti se. On line tjelesni. Di ćeš bolje? Ko će se svaki dan dizat, ić na posal i učit dicu dvokorak. Ovako lipo imaš vrimena za palamuđenje po internetima i navlačenje kožice cili dan, a dvokorak ko jebe. A plaća ide. Majstorski. Svaka čast.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 29/10/2021 : 12:26:59
|
S trenutne sjednice: U proteklih tjedan dana preminulo je 177 starijih od 65 od kojih 97 nije cijepljeno", kazao je Beroš.
Odnosno može se i reći da ih je 80 cijepljeno, što je 45%. Ovih 97 gore će većina shvatiti kao 97%. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13075 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 29/10/2021 : 12:50:17
|
quote: Originally posted by hrvoje23
S trenutne sjednice: U proteklih tjedan dana preminulo je 177 starijih od 65 od kojih 97 nije cijepljeno", kazao je Beroš.
Odnosno može se i reći da ih je 80 cijepljeno, što je 45%. Ovih 97 gore će većina shvatiti kao 97%.
Nisam našao tačan podatak o cjepljenosti po godištima u HR, ali ako ocjenim na osnovu drugih država, iznad 65 je (bar) 70% cjepljenih, tako da ako normiramo broj umrlih na takav udio populacije cjepljenih, omjer između necjepljenih i cjepljenih je 3:1 |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 29/10/2021 : 12:57:38
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by GGG
Priznaj GGG!!! Reci nam zasto trujes ljude ovim otrovom... zasto nam zelis zlo i koliko su ti platili? Koje si tajne organizacije clan, s kim si u dosluhu? Vladom, farmaceutskom mafijom, iluminatima, sorosom?... zbog cega stajes na stranu 90 posto medicinski obrazovanih ljudi koji nam govore da se treba cijepiti kada mi imamo svoje oci? Mislis da ne vidimo prazne i unistene sudbine ovih sto su se pristali cijepiti? Nece nas nitko kontrolirati i porobljavati! Smrt nauci, sloboda narodu!!!
Eh, skroman sam čovjek skromnih prohtjeva..., dovoljno su bile dvije sorosove volonterke, jedna viša referentkinja Pfizera i lakše tjelesne ozljede (a gospodičnu iz vlade sam poslao doma, da se politički ne kompromitiram)
Od konkurencije sam dobio nekakve vitamine, godišnju zalihu koralnog kalcija, te kupon za indijski internet masterclass "Kravlje govno kao zaštita od mikrovalnih zračenja - mazati sebe ili telefon?".
Pa ko ne bi onda porobljavao? I kontrolirao.
Proda se zbog žena?? Tebi baš nije dobro. Triba si uzet novi Marantz s najnovijim DAC-om.
Duh je voljan, ali je tijelo slabo |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 29/10/2021 : 13:37:22
|
quote: Originally posted by verab
Tvoj dojam, kao i tvoja logika, je tvoj problem i problem onog koji se u životu mora baviti s tobom. Mene nimalo ne dodiruju tuđa bulažnjenja. Isto tako me ne diraju ovakve vijesti. Nema tu nikakvog uzbuđenja sve je to očekivano. Možda bi me uznemirilo da je suprotno, ali eto, nije.
Lvod je nevjernik a jako se brine što se događa u Crkvi. Dakle nešto ga svrbi. Ne znam kako ti stojiš s time ali se nadovezuješ na njegovo češanje. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 29/10/2021 : 13:38:24
|
To što je netko znanstvenik ne znači da govori istinu. Novac radi čuda. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 29/10/2021 : 13:40:11
|
quote: Originally posted by izivko
Koliko puta treba ponoviti? Cjepivo samo sprečava teže simptome!
I to je upitno kad neki umru. A oni koji su zdravi njima ionako ne treba. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4104 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 29/10/2021 : 13:50:02
|
Znaju li naši kolege forumaši što je preventiva? |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
Edited by - BeaGea on 29/10/2021 13:50:41 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 29/10/2021 : 14:22:18
|
Preventiva protiv kovida je kad svako jutro jedeš med, malo bijelog ili crvenog luka. Pa voće i povrće a po želji može i malo šljive i ne boj se ništa. |
Edited by - Kruger on 29/10/2021 14:22:51 |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13075 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 29/10/2021 : 14:47:19
|
Zanimljivo je ovo kako se novac poreznih obveznika trpa u farma industriju. Milijarde eura za proizvod koji obećava karinu. Reklamacija?
|
Have mercy |
 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 29/10/2021 : 14:53:48
|
U krajini, onoj bosanskoj😁, je obicaj za snagu uzeti ujutro jedna sljîva i zlica dzema od sljiva najcesce. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 29/10/2021 : 15:04:30
|
quote: Originally posted by Kruger
Preventiva protiv kovida je kad svako jutro jedeš med, malo bijelog ili crvenog luka. Pa voće i povrće a po želji može i malo šljive i ne boj se ništa.
Preventiva je maknuti se s foruma i protegnuti noge, svaki dan par kilometara, poželjno po šumskom zraku |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7150 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 29/10/2021 : 15:07:04
|
Preventiva je ne biti strahan, živjeti bez čitanja portala i gledanja dnevnika, kao da je staro normalno. Sukladno tome, ako zašmrčeš, ispuhni, nije korona, kihao si otkad si rođen. Misli pozitivno. Da sam se ja cijepio, bolio bi me tuki za necijepljene, ne bih ovdje kmečao i vodio ratove... ali dobro, neke ubi i dosada. |
loading...
|
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4104 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4104 Posts
Posted - 29/10/2021 : 15:43:11
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney živjeti bez čitanja
Vjerujem da ti ovako živiš  |
 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 29/10/2021 : 15:56:09
|
Tvoj dojam, kao i tvoja logika, je tvoj problem i problem onog koji se u životu mora baviti s tobom. Mene nimalo ne dodiruju tuđa bulažnjenja. Isto tako me ne diraju ovakve vijesti. Nema tu nikakvog uzbuđenja sve je to očekivano. Možda bi me uznemirilo da je suprotno, ali eto, nije.
Lvod je nevjernik a jako se brine što se događa u Crkvi. Dakle nešto ga svrbi. Ne znam kako ti stojiš s time ali se nadovezuješ na njegovo češanje.
jasno da ne znaš i ne trebaš znati jer te se ne tiče, nadovezujem se na razne postove iz raznih razloga. a to tko je vjernik tko ateist tko agnostik... je nešto o čemu ne razmišljam. nisam s drugim ljudima opterećen. uostalom, pa šta ako se ateist zanima za crkvene ili vjerske stvari, ne vidim tu nikakav problem. upravo suprotno. je li to znači da ateisti ne bi trebali čitati vjerske knjige i imati svoj stav o njima? naravno da ne.
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 29/10/2021 : 15:57:38
|
Lvod je nevjernik a jako se brine što se događa u Crkvi. Dakle nešto ga svrbi. Ne znam kako ti stojiš s time ali se nadovezuješ na njegovo češanje.
jasno da ne znaš i ne trebaš znati jer te se ne tiče, nadovezujem se na razne postove iz raznih razloga. a to tko je vjernik tko ateist tko agnostik... je nešto o čemu ne razmišljam. nisam s drugim ljudima opterećen. uostalom, pa šta ako se ateist zanima za crkvene ili vjerske stvari, ne vidim tu nikakav problem. upravo suprotno. je li to znači da ateisti ne bi trebali čitati vjerske knjige i imati svoj stav o njima? naravno da ne.
Bogu je ionako draži pošteni ateist od nepoštenog vjernika |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4104 Posts
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 29/10/2021 : 16:04:09
|
quote: Originally posted by BeaGea
Kojem bogu?
Alah ne trpi nevjernike ako je vjerovati učenju Muhameda.
A, bavio si se učenjima Muhameda? |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4104 Posts
Posted - 29/10/2021 : 16:05:49
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
quote: Originally posted by BeaGea
Kojem bogu?
Alah ne trpi nevjernike ako je vjerovati učenju Muhameda.
A, bavio si se učenjima Muhameda?
ne previše ali toliko da... |
 |
|
Topic  |
|