Author |
Topic  |
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 29/10/2021 : 16:19:16
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Irelevantno ti je pitanje kojem bogu ili Bogu, ako pričamo u abrahamskim okvirima sve je to jedan te isti Bog
Čudi me da ti kao filozof ovo govoriš. Jasno je da oni koji vjeruju u Jahvea i oni koji vjeruju u Alaha imaju različito stajalište po pitanju nevjernika. ...e moj Zarathuštra! |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 29/10/2021 : 17:38:21
|
Hoćeš reći, Alah je "žešći" od Jahvea?
Želim reči ono kaj sam i rekel. Nemaju svi isti odnos prema nevjernicama, a za ostalo nisam voljan raspravljati! |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 29/10/2021 : 20:58:11
|
Za Gateway pundit ti kažu da je fake news website
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Gateway_Pundit
The Gateway Pundit (TGP) is an American far-right[2] fake news website.[1] The website is known for publishing falsehoods, hoaxes, and conspiracy theories.[30]
A kaj ocekujes, gdje se citaju vijesti ako ne na recentnim "portalima" poput spomenutog ;) |
 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 29/10/2021 : 21:18:46
|
quote: Originally posted by Poli
I koji od njih dvoje,(da ne spominjemo imena uzaludno! 😁), podupire cijepljenje a koji ne, zna li se?
😁
Velim pred koji tjedan svojoj profesorici iz francuskog i kolegi portugalcu((50 godina) koji je uporan protiv cijepljenja, a ucinio je to u subotu zbog cure vrsnjakinje koja je bolezljiva i preosjetljiva pa da se zastite . Uglavnom, podsjetio sam ga na spanjolsku gripu koja je bila eto ima 103 godine i didovi bi je pamtili ili kroz pricu starijih. Ti svi sto su umrli od te gripe da sad se vrate na ovaj svijet, u ovo moderno doba i vide situaciju sa ovom pandemijom rekli bi sigurno "zar ste vi poludjeli, da smo mi to imali sto vi imate mi bismo bili zivi, a vi odbijate blagodati moderne medicine! " A slaba procijepljenost kod tih nasih republika divnog Balodikanea tumacim kao rezultat agiranja onih koji misle da ce se pojedinci iz naseg poznatih high level krugova iz farme i medicine obogatiti na nasem zdravlju. Znamo da korupcija i netransparentnost dovodi do nepovjerenja gradjanstva prema sluzbenoj vlasti i trazi alternativu kroz prizmu nekog bunta koji se sve vise utihuje. Pa i da emigriraju u Njemacku ili Austriju gdje je sve sjajno, akhm, gdje nema malverzacija na svim razinama,gdje sef isplacuje placu tocno u sekundu, isto bi im bilo kao i u RH. Danas sam pricao sa kolegom o njihovom admiralu koji je doveo red drzavu sa organizacijom cijepljenja. Veli lega nije on bio strog nego je brzo sve sredio, postavio preko 300 punktova za testove i cijepljenja, ali i ono sto sam napisao neki dan, bilo je tu mnogo gore nego sto ljudi misle. Padali su sa nogu guseci se. A ljudi se useru i traze zastitu u formi cjepiva, onda ulete neki kontrasi, koji se nisu bas proslavili svojim narcisoidnim antagonizmom, dobili malo cajta u medijima, a na kraju ce i oni k'o pilici za kvockom. Jedino ako ne odu na Velebit zivjet kao Jeremiah Johnson. 😁
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 29/10/2021 21:20:20 |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
Posted - 29/10/2021 : 21:26:11
|
Ako bi imali normalne glavne u medicinskom sistemu, koji barataju sa informacijama kojih mi nemamo, odmah bi provjerili prakse i podatke kod Indonezijaca, ako bih bila poanta u zdravlju ljudi. Danas je to bar lako po današnjim informacijskim kanalima.
A poanta je, da za ubijanje ljudi zgrče mastne pare i sa njima su zadavili poslednje ostatke svoje morale i vesti. Za sve ove gadove i gamad su potrebni preki sudovi i dugogodišnji zatvori. |
www.maconcomics.com |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 29/10/2021 : 21:27:11
|
quote: Originally posted by Macon
The Gateway Pundit (TGP) is an American far-right[2] fake news website.[1] The website is known for publishing falsehoods, hoaxes, and conspiracy theories.[30]
Molim te, da ubuduće ti to uradiš umjesto mene, jer jedini fake si sada ti i tvoje sranje.
Ako su izmislili cjepivo za živce, dobro bi ti došlo... |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
Posted - 29/10/2021 : 21:33:53
|
quote: Originally posted by Macon
Molim te, da ubuduće ti to uradiš umjesto mene, jer jedini fake si sada ti i tvoje sranje.
Ako su izmislili cjepivo za živce, dobro bi ti došlo...
Veseli me, da nemaš ništa sadržajnoga.
Tebi bi dobro došlo malo više razmišljanja. Budi miran dok ti društvo i život razstavljaju na prafaktore. |
www.maconcomics.com |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4103 Posts
Posted - 29/10/2021 : 22:03:39
|
quote: Originally posted by Macon Šta je vaš glavni problem, da bezuslovno vjerujete u sranje?
Kaj malo malo puknete poveznicu na lažnu vijest, i očekujete da tome vjerujemo. |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
Posted - 29/10/2021 : 22:08:48
|
Unaprijed sam dao na google-u indonesia ivermectin i dobio potvrdu, da su ljudima masovno dali u juliju ivermectin. A grafove sam pogledao na covid metru, da vidim ako su isti.
Iz čega ti znaš, da je to lažna vijest? |
www.maconcomics.com |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 29/10/2021 : 23:04:28
|
Bar če se u indoneziji rješiti šuge i ostalih parazita...
Inače Indonezija je svjetski vrh tako u epidemiologiji, medicini generalno, kao i u transparentnosti vlasti i pouzdanosti službenih podataka, i SVI bi se morali ugledati u njih. (Ispod je link na studio koja je pokazala, kako su Indonezijske zdravstvene vlasti u 2010 prikazivale niži broj umrlih od stvarnog).
Ako se več mora spekulirati o "uspjehu" Indonezije, uzrok bi bio prije nego u ivermektinu bio u tome, da ima Indonezija enorman broj preboljelih (po serološkim analizama čak +40% u pojedinim gradovima), što bi uz 26% duplo cjepljenih i još 16% sa jednom dozom moglo biti dovoljno da dođe do efekta na rast infekcija. Ali kod Indonezije je sumnjivo sve od reda, šta upće objavljuju i kakav je kvalitet i toga malo što puste u javnost. Uz iskustva iz Perua i Uttar Pradesha te online prodaje u SAD, ivermektin je postao u prvom redu indikator nesposobnih vlasti i kriminala.
https://www.researchgate.net/publication/347670739_Excess_mortality_during_the_first_ten_months_of_COVID-19_epidemic_at_Jakarta_Indonesia |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2384 Posts
Member since 26/03/2008 |
Posted - 29/10/2021 : 23:17:58
|
Tako otprilike "zvuči" i službena propaganda protiv Ivermectina... Nije se loše podsjetiti...
quote: Originally posted by Quebrasco
quote: Originally posted by

Svašta... ista ta FDA je još 90-ih odobrila Ivermectin, najprije za primjenu na ljudima. Ako se takva agencija sad bavi ovako niskom propagandom, onda je jasno kol'ko je sati...
|
Takav je skot bio Alan |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
Posted - 29/10/2021 : 23:32:38
|
quote: Originally posted by GGG
Bar če se u indoneziji rješiti šuge i ostalih parazita...
Inače Indonezija je svjetski vrh tako u epidemiologiji, medicini generalno, kao i u transparentnosti vlasti i pouzdanosti službenih podataka, i SVI bi se morali ugledati u njih. (Ispod je link na studio koja je pokazala, kako su Indonezijske zdravstvene vlasti u 2010 prikazivale niži broj umrlih od stvarnog).
Ako se več mora spekulirati o "uspjehu" Indonezije, uzrok bi bio prije nego u ivermektinu bio u tome, da ima Indonezija enorman broj preboljelih (po serološkim analizama čak +40% u pojedinim gradovima), što bi uz 26% duplo cjepljenih i još 16% sa jednom dozom moglo biti dovoljno da dođe do efekta na rast infekcija. Ali kod Indonezije je sumnjivo sve od reda, šta upće objavljuju i kakav je kvalitet i toga malo što puste u javnost. Uz iskustva iz Perua i Uttar Pradesha te online prodaje u SAD, ivermektin je postao u prvom redu indikator nesposobnih vlasti i kriminala.
https://www.researchgate.net/publication/347670739_Excess_mortality_during_the_first_ten_months_of_COVID-19_epidemic_at_Jakarta_Indonesia
Svako razuman bi provjerio šta ima na tome ne da sa visine sere i radi ništa. Ne treba ćekati WHO, može se testirati na bolesnima jer nema popratnih efekata ako je doza primjerna težini pacienta.
Uttar Pradesh i Indonezija imaju zajedno 400 milijona ljudi, bolje je provjeravati nešto što je tobože imalo efekta na tolikoj masi nego na malom području.
U ratu rade različite stvari, isto neke koje prvo izgledaju neobične. Ako ljudi imaju probleme disanjem, onda su jim doktori kojima nije svejedno dajali lijekove protiv astme i postoji milijon lijekova protiv simptoma respiratornih oboljenja. Probali su nešto, da pomognu.
Covid je prvo sistemski problem, onda tek medicinski. Govori nam, koliko se nakotilo kretena, konformista i nesposobnjakovića na pozicijama, kako smo društveno ogrezli u negativnu selekciju zbog komforta, permisije, političke korektnosti, nepotizma, korupcije. |
www.maconcomics.com |
Edited by - Macon on 29/10/2021 23:33:28 |
 |
|
Topic  |
|