forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 27/08/2017 : 14:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Osisao kosu, posle godinu dana. Dobar i neobican osecaj, a skoro sam bio zaboravio.

Ajmo, Teodosiću bivši:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31244

....fotka!

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2017 : 16:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Danas san se nakon par miseci obrija.
Svaki, ali baš svaki put kad se nakon dosta vrimena obrijen iznenadin se kako lipo lice me iz ogledala gleda.
Ali nisan ovo napisa zbog samohvale, nego san danas šišajući bradu skužija dvi stvari.
Ostarija san. Već neko vrime sve ide u tome smjeru, ali u trenutku kad čoviku duplo više vrimena triba da skine bradu nego kosu-star je.
Druga stvar, skužija san da je najobičniji mit da muškarci gube kosu. Kosa se nigdi ne gubi nego počinje izlazit na drugin mistima. Sve ono šta je nekoć raslo na tjemenu sad izbija iz ušiju, a sve ono šta je pobiglo sa čela sad izbija na nos. Prije san moga vezat rep od kose, sad od ovih iz ušiju i nosa mogu radit pletenice.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/08/2017 16:40:16
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/08/2017 : 20:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Odrezi pletenice i prodaj za periku, nece nitko znati odakle je ;)

A propos facijalnih dlaka, vidim svi rezu, vrijeme je za promjene, godisnja doba idu...a ja?
Bijah na moru, sol i sunce pogrickali kosu onako kako samo oni to znaju, a glava gori. Nikad crvenija, mislim da me policija moze staviti na krov i ukljuciti sirenu. Vrijeme je da se obojam u smeđe i da budem mrkva samo u dusi.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/08/2017 : 21:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Vratio se na posao s godišnjeg.

Zaspao sam dok se vani spustio pljusak.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/08/2017 : 22:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

Osisao kosu, posle godinu dana. Dobar i neobican osecaj, a skoro sam bio zaboravio.

Ajmo, Teodosiću bivši:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31244

....fotka!

Jes, pa mi ismevas frizuru.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 28/08/2017 : 22:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jes, pa mi ismevas frizuru. [/green]

Ma neću tebi, ne daj mi Bože, časna mornarska!
Ti si fin, kuluran i pristojan, a pored toga i lepuškast momak, kakav god friz da nosio.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/08/2017 : 22:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Hahaha.. da stanemo mi ovde bolje..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 28/08/2017 : 23:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Bit će pametnije, jašta! 😂

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/08/2017 : 14:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

Kul, može i moje nokte kao trzalice progurat na tržište.

Nevrstani, ovo ti je riješenje, ja ga koristim već desetak godina. Svi će mislit da si lijep i mlad.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/08/2017 : 14:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Svaki, ali baš svaki put kad se nakon dosta vrimena obrijen iznenadin se kako lipo lice me iz ogledala gleda.
Ali nisan ovo napisa zbog samohvale, nego san danas šišajući bradu skužija dvi stvari.
Ostarija san. Već neko vrime sve ide u tome smjeru, ali u trenutku kad čoviku duplo više vrimena triba da skine bradu nego kosu-star je.
Druga stvar, skužija san da je najobičniji mit da muškarci gube kosu. Kosa se nigdi ne gubi nego počinje izlazit na drugin mistima. Sve ono šta je nekoć raslo na tjemenu sad izbija iz ušiju, a sve ono šta je pobiglo sa čela sad izbija na nos. Prije san moga vezat rep od kose, sad od ovih iz ušiju i nosa mogu radit pletenice.

Ima nas još sa sličnim problemima.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/08/2017 : 15:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Kul, može i moje nokte kao trzalice progurat na tržište.

Nevrstani, ovo ti je riješenje, ja ga koristim već desetak godina. Svi će mislit da si lijep i mlad.

Vidiš, ja san mislija da su nokti samo za čačkat uši. Dobra ti je ideja.
A ovakav jedan šišač san prova i nije išlo. Ima san osjećaj da san s švicarskin nožićen napa baobab.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/08/2017 15:26:42
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 29/08/2017 : 20:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kuća - pos'o, kuća - pos'o, gdje ode moja koso...
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 30/08/2017 : 17:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Danas sam pitala supermarka dal da mijenjam auto koji je star 12 godina, znajuci da je on dobar logisticar i da mi stari baca krafne u oci s pricama da trebam bolji auto odmah.
On mu je odgovorio da ovaj auto mogu voziti jos deset godina, nenamjerno otkrivajuci svoje projekcije da cu za deset godina biti usidjelica kojoj nece trebati vise od trojih vrata :D
Lijepo je sto me forumasi vec dobro poznaju :)
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6451 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/08/2017 : 18:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Evo ja svog imam vec 14 godina, stari skuter od 50cc sam prodao ca kad je imao isto tako 14 godina ali je bio u uzasnom stanju (hebat ga, dobio ga kad sam imao 15-16 godina pa nisam bas pazio)...tako da vozi ti to i BTK ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 30/08/2017 : 18:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
U pravu si, dobar mi je (kuc o drvo), ali svi mi pricaju da gubi vrijednost brzinom svjetlosti, a imam nekog novca usteđenog pa sam mislila, mozda da ga stvarno zamijenim. Ali da, ne treba slusat tatu kojem je pojam zivota njemacki auto :)

EDIT: njemacki auto u kojem ce svi mislit da sam Kerumovo nepriznato dijete :)

Edited by - Mrkva on 30/08/2017 18:12:59
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 30/08/2017 : 18:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Danas sam pitala supermarka dal da mijenjam auto koji je star 12 godina, znajuci da je on dobar logisticar i da mi stari baca krafne u oci s pricama da trebam bolji auto odmah.
On mu je odgovorio da ovaj auto mogu voziti jos deset godina, nenamjerno otkrivajuci svoje projekcije da cu za deset godina biti usidjelica kojoj nece trebati vise od trojih vrata :D

Za žene su najbolji Zastava automobili. Bilo koji model, samo da je stariji od 20 godina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 30/08/2017 : 18:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Za žene su najbolji Zastava automobili. Bilo koji model, samo da je stariji od 20 godina.

Dvije istinite price u koje mi nitko ne vjeruje osim rođene majke:
1. Zaustavio me policajac i pitao onako snishodljivo kako oni vole: Teice, teice...zasto tako zurite?
JA: Kad volim...
ON: Dobro, ali nemojte vise.
2. Zaustavi me lovac i kaze: Hej... ma samo te zezam :)

A i moje prometne govore u prilog tvojoj tezi. Zato sad moram voziti tako da me svi obilaze :)
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 30/08/2017 : 20:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Već je pokojni Sokrat rekao otprilike: Znam da ne znam puno, ali i to je puno. Tako ljudi još danas misle da znaju kako je čovjek pronašao kotač. Pogrešno misle, ali i to je puno. U svakom stablu kotača koliko hoćeš, odnosno koliko široko ih izrežeš. Kotač je stvar evolucije.
Pokreti poluga u motoru postoje u međusobnom odnosu i pokretu šake, podlaktice, nadlaktice i ramena (stap, bregasta osovina, ležajevi, zglobovi, radilica). I opet je to stvar evolucije.
Ništa mi nismo izmislili. Sve to već odavna postoji. Srebro i dušik na primjer. Ford je samo premazao staklo srebrnim nitratom i dobio retrovizor. Prije toga smo se gledali u mlaki. Ispušnu cijev imala su sva živa bića još od amebe na ovamo, uključivši i čovjeka koji je rabi svako malo, ali i to je puno. U novije vrijeme razmatra se tehnička mogućnost izvedbe automobilske ispušne cijevi sprijeda, kako bi vlasnik i vozač u svakom trenutku bio informiran kuda mu nestaje i kamo odlazi novac.
Ni Diesel, ni Daimler, ni Benz nisu izmislili naftu i benzin; i oni su samo kotačići evolucije.
Pješaci su, pak, posebna priča: prelaze prvu polovicu zebre pod zelenim svjetlom, a drugu pod kotačima. Statistički u nas jedan auto dolazi na tri i pol stanovnika, dok najmanje po jedan stanovnik dolazi pod auto, što je četvrtina po kotaču i još smo sretni ako sve ostanu zajedno I još nestašno i naivno pitaju u kojem se salonu može kupiti vozačka kultura, na lizing ili u gotovu.
Auto postaje autoritet, čuvajmo ga, dakle, ko oko u glavi dok ga još imamo! Oko, naravno.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 30/08/2017 : 21:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Mijenjat auto odmah... šta će ti auto star preko 10 godina... ja bi mijenjao odmah da imam mogućnosti :(

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 30/08/2017 : 23:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 31/08/2017 : 22:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Prizivao sam u vrtu kišu.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/09/2017 : 14:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucak

Super ti je uspijelo ... barem kod nas.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 01/09/2017 : 20:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by kucak

Super ti je uspijelo ... barem kod nas.

Žao mi je za nevrijeme kod vas.
Kod nas na jugu je nepogoda druge vrste - ne znam točno ali mislim da je zadnja u Dubrovniku pala oko 1.6. Blizu 100 dana. Ne može se više podnijeti.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/09/2017 : 23:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Auuu, to nije kisa vani nego potop. Mozda ce mi ujutro trebati gumenjak da izađem. To nam Amerikanci nesto poslali!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 04/09/2017 : 16:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Danas sam upoznala prve razrede.
I sjetila se zasto obozavam svoj posao.
Jedan mi je rekao da mu je najveci san biti glumcem, da mu je najdraza hrana sir, a da je zaljubljen u muslimanku 6 godina stariju od njega koja ima "magical eyes".
Drugi pak zeli postati "flute master of the world". Treca hoce da ju prestanu izbacivati iz LOL-a jer je zensko :)
Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000