Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/09/2015 : 20:09:07
|
quote: Originally posted by KRAS
Sagledajmo stvari trezveno...pustinjari se nisu nameračili na tzv istočnu evropu na slavenske zemlje...marširaju na zapad.na nemačku francusku.englesku.belgiju.holandiju.svedsku...a vecina tih zemalja je stoljecima silom otimala i pokoravala pustinjare.. samo zadnjih deset godina zapadni barbari su pakao napravili u tri zemlje..gledajmo na ovo kako naplatu...doslo vreme da se svedu racuni
glupost. di si ti učija povijest  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 19/09/2015 : 20:12:26
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Just_Charlie
Glupost...ali ne da mi se traziti sad..pala mi na pamet Baba Vanga, negdje davnije spomenuta. Sto je ona rekla? Uklapa li se ovo u njezina prorocanstva?
Nostradamus? Fata na grah? Vidoviti milan u padeli kipuce vode?
Nostradamus.  a ovi drugi svi sviraju q. eventualno Malahija može proč
Evo ja predvidjam da ce evropu od pustinjara na kraju morat rusi spasavat.. ako me se sete na dan bezbednosti.sete se.... |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 19/09/2015 : 20:13:25
|
Vidi Austrijanaca što kmeče, a da smo primijenili silu i nasilno ih zadržali u kampovima, sve odreda bi austrijsko-njemački mediji prozivali Hrvatsku fašističkom državom. Samo da mi je znati što bi oni da mi radimo. Ne smiješ ih tući, ne smiješ ih slati dalje, zahtjev za azil ne žele predati. Koliko sam ja shvatio, oni su htjeli da RH i Mađarska brutalno mlate imigrante za račun Zapadne Europe, a da se oni zahvaljuju tako da huškaju medije na nas. Krasno. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 19/09/2015 : 20:14:18
|
Sagledajmo stvari trezveno...pustinjari se nisu nameračili na tzv istočnu evropu na slavenske zemlje...marširaju na zapad.na nemačku francusku.englesku.belgiju.holandiju.svedsku...a vecina tih zemalja je stoljecima silom otimala i pokoravala pustinjare.. samo zadnjih deset godina zapadni barbari su pakao napravili u tri zemlje..gledajmo na ovo kako naplatu...doslo vreme da se svedu racuni
glupost. di si ti učija povijest 
Glupost ili ne..pustinjari dolaze.uostalom sve nabrojane zemlje osim svedske imale su kolonije.i krstacke ratove..nemacka je zla sama po sebi.ono nacizam i to.provukli su se na kraju ww2.ovak put nece sigurno |
Edited by - KRAS on 19/09/2015 20:18:15 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/09/2015 : 20:15:27
|
quote: Originally posted by Leonid
Vidi Austrijanaca što kmeče, a da smo primijenili silu i nasilno ih zadržali u kampovima, sve odreda bi austrijsko-njemački mediji prozivali Hrvatsku fašističkom državom. Samo da mi je znati što bi oni da mi radimo. Ne smiješ ih tući, ne smiješ ih slati dalje, zahtjev za azil ne žele predati. Koliko sam ja shvatio, oni su htjeli da RH i Mađarska brutalno mlate imigrante za račun Zapadne Europe, a da se oni zahvaljuju tako da huškaju medije na nas. Krasno.
točno.  tili su napravit sabirne centre od neke od ex yu država. merkelica jučer navodno tražila da hr zadrži 20 000 komada .
  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/09/2015 : 20:16:43
|
glupost. di si ti učija povijest 
Glupost ili ne..pustinjari dolaze
dolaze,i to u velikom broju  |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 19/09/2015 : 20:16:58
|
Njemačka je Demokratskoj Republici S. Arabiji prodala 200 Leoparda. Tim Leopardima Saudijci danas donose demokratiju u Jemen. Mislim da ce se uskoro i Jemen zahvaliti Njemackoj sa barem milion izbjeglica, uz jos par miliona infiltriranih Afganistanaca, Iračana, Pakistanaca, Kazahstancima, Uzbekistancima, itd.. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 19/09/2015 20:17:43 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/09/2015 : 20:18:00
|
quote: Originally posted by Dranki
Njemačka je Demokratskoj Republici S. Arabiji prodala 200 Leoparda. Time Leopardima Saudijci danas donose demokratiju u Jemen. Mislim da ce se uskoro i Jemen zahvaliti Njemackoj sa barem milion izbjeglica, uz jos par miliona infiltriranih Afganistanaca, Iračana, Pakistanaca, Kazahstancima, Uzbekistancima, itd..
krivo. ovi sele u rusiju. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 19/09/2015 : 20:21:16
|
Njemačka je Demokratskoj Republici S. Arabiji prodala 200 Leoparda. Time Leopardima Saudijci danas donose demokratiju u Jemen. Mislim da ce se uskoro i Jemen zahvaliti Njemackoj sa barem milion izbjeglica, uz jos par miliona infiltriranih Afganistanaca, Iračana, Pakistanaca, Kazahstancima, Uzbekistancima, itd..
Zanimljivo je kako su ruski muslimani najcivilizovaniji...ako ne racunamo onu pomahnitalu cecensku bandu koju je oformio londonsiti...ostali muslimani pod moskvom su kano melem gorski nasuprot pustinjara
krivo. ovi sele u rusiju.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/09/2015 : 20:24:50
|
Zanimljivo je kako su ruski muslimani najcivilizovaniji...ako ne racunamo onu pomahnitalu cecensku bandu koju je oformio londonsiti...ostali muslimani pod moskvom su kano melem gorski nasuprot pustinjara
pa razlika je i među njima kulturološka. čečeni i opčenito kavkaz je u drukčijen điru od turkijskih muslimanskih naroda srednje azije. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 19/09/2015 : 20:29:04
|
Ono je bilo ironično. Ali vidio sam dosta njih koji moraju biti ili iz Uzbekistana ili iz Tadžikistana. Nebitno. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13058 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 19/09/2015 : 20:32:09
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-spremna-za-sukob-kultura-na-oktoberfestu-/842927.aspx

u biti najbolje da zabrane tu bezbožnu manifestaciju da se koji migrant ne bi osječa uvriđen 
Joj, da.. moj Octoberfest. Ako idemo ovako, nije bas sigurno. Ako obucemo hidjab ili burku da budemo sigurnije, apsit nas na granici, zavrsimo u sabirnom centru ili deportirane u Siriju odakle smo dosle. Sto da obucem na Octoberfest? Dajte neku sigurnosnu procjenu.

Mislis.  I zaguram ispid staru noninu vekericu koja ide tika-taka? |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
lwood