forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 20:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=09&dd=19&nav_category=167&nav_id=1041450

ovi austrijanci su veči idioti nego šta san mislija

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 20:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

P.s. zvucni zid.
Zracne su struje. :)

Ispravio sam i sta me isprvljas..pod štresom sam..a za oktoberfest..samo izbaci sise i osam krigli u ruke stavi i neboj se

Edited by - KRAS on 19/09/2015 20:43:08
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 20:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by KRAS

quote:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/slovenija-austrija-i-madjarska-bijesne-na-hrvatsku-podbacili-ste-u-krizi-ne-radite-svoj-posao/842823.aspx

ala su se raspizdili

Samo teraj vamo...slovenci nisu bili vako uspaniceni jos od kad je mig29 jrv probio zracni zid iznad ljubljane

ejl se koji uspija probit do Ljubljane konačno?

Neznam.to me boli najvise..toliki cirkus se desava a ja na turi.svica.tirol.bajern..tri najbogatije regije evrope.zapeo sam ovde do kraja mjeseca...nemojte sve pustinjarcice potirat.ostavite kojeg i zamene
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 19/09/2015 : 20:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Dranki

Njemačka je Demokratskoj Republici S. Arabiji prodala 200 Leoparda. Time Leopardima Saudijci danas donose demokratiju u Jemen. Mislim da ce se uskoro i Jemen zahvaliti Njemackoj sa barem milion izbjeglica, uz jos par miliona infiltriranih Afganistanaca, Iračana, Pakistanaca, Kazahstancima, Uzbekistancima, itd..

Zanimljivo je kako su ruski muslimani najcivilizovaniji...ako ne racunamo onu pomahnitalu cecensku bandu koju je oformio londonsiti...ostali muslimani pod moskvom su kano melem gorski nasuprot pustinjara

krivo. ovi sele u rusiju.

pa razlika je i među njima kulturološka.
čečeni i opčenito kavkaz je u drukčijen điru od turkijskih muslimanskih naroda srednje azije.

Svi ruski muslimani osim cecena su dobrim djelom osmanlije
nepismeni insanu, di si ucijo skolu?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/09/2015 : 20:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

P.s. zvucni zid.

Ispravio sam i sta me isprvljas..pod štresom sam..a za oktoberfest..samo izbaci sise i osam krigli u ruke stavi i neboj se

Nisam rekla da ocu pokorit Europu vec oktoberfestat u miru

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 19/09/2015 : 20:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:

quote:

P.s. zvucni zid.

Sta cemo sa svinjetinom, iskljucivo se sluzi svinjetina. Jest da je odlicno pripremaju, ali sumnjam da ce to odobrovoljiti migrante

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 20:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by senokute

quote:

quote:

quote:

quote:

Njemačka je Demokratskoj Republici S. Arabiji prodala 200 Leoparda. Time Leopardima Saudijci danas donose demokratiju u Jemen. Mislim da ce se uskoro i Jemen zahvaliti Njemackoj sa barem milion izbjeglica, uz jos par miliona infiltriranih Afganistanaca, Iračana, Pakistanaca, Kazahstancima, Uzbekistancima, itd..

Zanimljivo je kako su ruski muslimani najcivilizovaniji...ako ne racunamo onu pomahnitalu cecensku bandu koju je oformio londonsiti...ostali muslimani pod moskvom su kano melem gorski nasuprot pustinjara

čečeni i opčenito kavkaz je u drukčijen điru od turkijskih muslimanskih naroda srednje azije.

misliš turkijski narodi kakve q osmanlije.
i nisu svi ,Tađici nisu turkijski narod.
di si ti učija školu?? cc

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 20:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Inace kolko je svaba pametan tolko je i glup...
evo jutros na svarcbahu..na samoj granici nema kontrole ali ima 5 km nize...napravili su stau jeba im pas mater gestapovsku..zatvore lijevu traku i onda dva esesovca posmatraju i sa iz desne trake izvlace snjiva lica..upravo predamnom skinili turcina.nemacko auto.nemacke targe...prolupo svaba nacisto...mislim da ih se ladno moze optuzit za diskriminaciju

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 20:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kako god..nisu civilizovani zbog osmanlija vec zato sto subpod moskvom
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 21:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bija bi i ti civilizovan da su ti rusi prali mozak dovoljno dugo.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 21:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

bija bi i ti civilizovan da su ti rusi prali mozak dovoljno dugo.

U moskvi kazu ima dvatri miliona muslimana..i bilo je problema.al ih vise nema..nema problema ko u parizu gde na st.deniju nema vise policije jer ih čađavi udaraju i pale im policijska vozila
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 19/09/2015 : 21:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

UH, tezak li si elwude, hajd nemoj se ljutit ali
brate sto si tvrdoglav, ko ono kad se konju nabije ono(zaboravio sam kako se kaze na nas) da moze da gleda samo pravo, ili desno

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 21:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

UH, tezak li si elwude, hajd nemoj se ljutit ali
brate sto si tvrdoglav, ko ono kad se konju nabije ono(zaboravio sam kako se kaze na nas) da moze da gleda samo pravo, ili desno

Oglavine
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 21:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
nisan tvrdoglav.
uzbeci,turci,kazasi,kirgizi,turkmeni,azeri su turkijski narodi.
tako mi to kontamo.
nikad čuja da bi neko upotrebljava pojam osmanlije za ikoji narod osim strogo za turski.na turke u današnjoj turskoj,da buden precizniji.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 21:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message

Dozivjeh veceras sto se ono kaze kultuloroski šok..oce svaba da pisam sjedecki..e evo mu ga sto cu sjedit i pišat...ima da mu se ispišam pod tušem

Edited by - KRAS on 19/09/2015 21:26:16
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/09/2015 : 21:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ja uvijek sjedim.
Praktičnije je.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 19/09/2015 : 21:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Ja uvijek sjedim.
Praktičnije je.

Moras obavezno provjeriti sta imas medju nogama

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/09/2015 : 21:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Ja uvijek sjedim.
Praktičnije je.

Nije cudno sto sve ode u picku materinu kad su muskarci poceli pisat ko zemskad..kako li ga otreses samo..
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 21:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
da pišat sideči.
to su te mlade eu generacije.

mani se toga tintone skupičeš neku zarazu

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/09/2015 : 21:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.vecernji.hr/hrvatska/biskup-uzinic-prvi-uplatio-70000-kn-pomoc-po-popisu-1025628

ima se,meže se

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/09/2015 : 22:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/09/2015 : 23:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:

http://www.vecernji.hr/hrvatska/biskup-uzinic-prvi-uplatio-70000-kn-pomoc-po-popisu-1025628

ima se,meže se

lako se kurčiti tuđim novcima.
to je nacionalni sport u hrvatskoj.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/09/2015 : 00:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message

http://www.index.hr/black/clanak/izbjeglicko-hvala-hrvatskoj-vi-hrvati-niste-ljudi-vi-ste-andjeli/842947.aspx

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/09/2015 : 00:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

quote:

Nostradamus?

Sjetih se sada, prije nekih 20 god. sam citao jedno njegovo proročanstvo da ce se Armagedon desiti bas tu negdje gdje je ISIL sada. Spominje se neki arapski princ koji ce okupiti islamsku vojsku pa ce kao udariti na zapadnu vojsku i poraziti ih, ali da ce izgubiti rat jer ce biti potučeni na moru. Osama bin Laden je princ.

Mislis na Dabiq ili ...?

Drukcije, bolja polovina mi poslijepodne otisla u Zg i sada se vratila, nikakav stau, bilo je samo nekih satora na Bregani.

https://youtu.be/ISaIoDCN5d4

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 20/09/2015 00:21:38
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2015 : 00:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

http://www.index.hr/black/clanak/izbjeglicko-hvala-hrvatskoj-vi-hrvati-niste-ljudi-vi-ste-andjeli/842947.aspx

gebels je teška amaterčina

Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000