forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 16/10/2012 : 09:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by tinton

@nesvrstani

s obziro da je prvi uvjet klađenja na tvojoj strani smijem li se još uvijek pridružiti okladi u avatar'

Tek sad vidin pitanje.
Naravno da može.
Samo, moraš navest(čisto informativno), šta misliš kakav će bit Damirov put kroz "repku".
Ako izgubiš. nosiš Žužula u avataru i potpis "Triba li šta piturat?"

Inače, mislin da san se zajeba, jer su bezobrazniji nego šta je iko moga očekivat tako da će Damir izgleda i prije pete-šeste utakmice uć u prvi sastav

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Kako je krenilo, meni se već smješi Zdravkec na avataru...

...a ja venem

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
A večeras virujen u Kohortu. Napravite pakao momci!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15062 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Kako bi volio da danas Sammir sam torpedira Wales, uff.
Sto imate protiv decka?
Odlicno je odigrao u Makedoniji.
A zaniljivo je kako se ne bunite protiv janjeta lulavog ( Kalinića ) i onu vreču od igrača Kranjčara?
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

...janjeta lulavog ( Kalinića )...

Na ovo san, davnih dana, triba stavit patent...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15062 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Slazem se, skinuo si ga majstorski
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2012 : 11:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto imate protiv decka?

Ne smeta mi šta je pijančina.
Ne smeta mi šta je stranac.
Ne smeta mi šta je u "repki" samo zato šta se velebnin igrama u Dinamu nije uspija prodat.
Ne smeta mi šta lika boli kurac i za Dinamo i za reprezentaciju.
Ne smeta mi šta su nakon Dinama za kojeg me boli k..., privatizirali HNS i reprezentaciju.
Ne smeta mi Štimac koji je postavljen ne zbog svojih referenci nego zbog pakta sa đavlon.
Ne smeta mi mazanje očiju sa Radoševićen i Maločon da bi se "smirilo" Dalmaciju prije nego pozove filja.
Ne smeta mi BREND kojega okolo vode ka medu na lancu, koji ne odlučuje o ničemu, koji nije u stanju spojit suvislu rečenicu, i koji ne zna da stvari koje nađe, poput antiknih novčića triba vratit vlasniku.

Ma ne smeta mi u stvari ništa osin činjenice da je Damir crnac. To je ono šta je pravi problem.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne smeta mi šta je pijančina.
Ne smeta mi šta je stranac.
Ne smeta mi šta je u "repki" samo zato šta se velebnin igrama u Dinamu nije uspija prodat.
Ne smeta mi šta lika boli kurac i za Dinamo i za reprezentaciju.
Ne smeta mi šta su nakon Dinama za kojeg me boli k..., privatizirali HNS i reprezentaciju.
Ne smeta mi Štimac koji je postavljen ne zbog svojih referenci nego zbog pakta sa đavlon.
Ne smeta mi mazanje očiju sa Radoševićen i Maločon da bi se "smirilo" Dalmaciju prije nego pozove filja.
Ne smeta mi BREND kojega okolo vode ka medu na lancu, koji ne odlučuje o ničemu, koji nije u stanju spojit suvislu rečenicu, i koji ne zna da stvari koje nađe, poput antiknih novčića triba vratit vlasniku.

Ma ne smeta mi u stvari ništa osin činjenice da je Damir crnac. To je ono šta je pravi problem.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15062 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sto imate protiv decka?

Ne smeta mi šta je pijančina. - Sto je Rakitic? Srna ? Čorluka?
Ne smeta mi šta je stranac. - Sto je Šimunić ( za njega je Sammir doktor Hrvatskog jezika ) Sto je Eduardo, sto je Jelavic...
Ne smeta mi šta lika boli kurac i za Dinamo i za reprezentaciju. - Pa Corluka ne zna protiv koga igramo 15 dana prije tekme
Ne smeta mi šta su nakon Dinama za kojeg me boli k..., privatizirali HNS i reprezentaciju. - Dobro jasno mi je da si Hajdukov fan
Ne smeta mi Štimac koji je postavljen ne zbog svojih referenci nego zbog pakta sa đavlon. - Hoho i stonizam u điru Covjek ima karakter i autoritet i to kakav, iznenadio me.
Ne smeta mi mazanje očiju sa Radoševićen i Maločon da bi se "smirilo" Dalmaciju prije nego pozove filja. - Slobodno dodaj i Vukusica a radosevic je po meni zasluzio vise nego vukojevic

Ma ne smeta mi u stvari ništa osin činjenice da je Damir crnac. To je ono šta je pravi problem. - Sto je Eduardo? Kad smo kod smetanja, meni smetaju ljudi koji su primitivni rasisti, i koji prave razlike medu ljudima, pogotovo sto se tice boje koze.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2012 : 11:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sto imate protiv decka?

Ne smeta mi šta je pijančina. - Sto je Rakitic? Srna ? Čorluka?
Ne smeta mi šta je stranac. - Sto je Šimunić ( za njega je Sammir doktor Hrvatskog jezika ) Sto je Eduardo, sto je Jelavic...
Ne smeta mi šta lika boli kurac i za Dinamo i za reprezentaciju. - Pa Corluka ne zna protiv koga igramo 15 dana prije tekme
Ne smeta mi šta su nakon Dinama za kojeg me boli k..., privatizirali HNS i reprezentaciju. - Dobro jasno mi je da si Hajdukov fan
Ne smeta mi Štimac koji je postavljen ne zbog svojih referenci nego zbog pakta sa đavlon. - Hoho i stonizam u điru Covjek ima karakter i autoritet i to kakav, iznenadio me.
Ne smeta mi mazanje očiju sa Radoševićen i Maločon da bi se "smirilo" Dalmaciju prije nego pozove filja. - Slobodno dodaj i Vukusica a radosevic je po meni zasluzio vise nego vukojevic

Ma ne smeta mi u stvari ništa osin činjenice da je Damir crnac. To je ono šta je pravi problem. - Sto je Eduardo? Kad smo kod smetanja, meni smetaju ljudi koji su primitivni rasisti, i koji prave razlike medu ljudima, pogotovo sto se tice boje koze.

A meni smetaju ljudi koji ne znaju pripoznat ironiju ni kad ih strefi drito u čelo.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 16/10/2012 11:52:58
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15062 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Znam da tebi ne smeta sto je crnac, niti zlotvoru... ali vjerujem da ima onih koji ovo gledaju, a najveci su protivnici Sammira upravo zbog boje koze.
Kurac zadrzi za sebe slobodno
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15062 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2012 : 11:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Khurac sam spomenuo zato sto je NESVRSTANI , spomenutog spomenuo u kontekstu mene. Vidim da je promjenio komentar... Pa eto da se zna
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2012 : 12:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Khurac sam spomenuo zato sto je NESVRSTANI , spomenutog spomenuo u kontekstu mene. Vidim da je promjenio komentar... Pa eto da se zna

Da, pisalo je da me nerviraju ljudi koji kurca ne razume.
Nisan tija da se osjetiš uvriđen jer mi se nekako činilo da ćeš se pripoznat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15062 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2012 : 12:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Pa mozes i sam skuziti dosada, da bas ne kontam humor
To ne znaci da ne razumijem nista ( khurca )
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/10/2012 : 12:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
jelavić-stranac
daj tonka,jesi pao s marsa,il ćeš skoro pasti...daj mi reci,odakle je jelavić...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/10/2012 : 12:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Iz druge je države.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15062 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2012 : 12:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

jelavić-stranac
daj tonka,jesi pao s marsa,il ćeš skoro pasti...daj mi reci,odakle je jelavić...

Smiješ se a ne znaš.
Jelavić je iz Čapljine koja se nalazi u Bosni i Hercegovini.
Dakle Jelavić je stranac. Osim ako ti nemas neku sebi poznatu kartu.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/10/2012 : 12:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nije iz Čapljine, nego iz Gabele.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gabela

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/10/2012 : 12:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Iz druge je države.

rođen u čapljini,a tamo je proveo koliko i ja...odrastao u gabeli,i tamo počeo karijeru...kad kažemo stranac,zna se na šta se misli...

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/10/2012 : 12:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Znam, ja se malo zezam i na svoj račun.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 16/10/2012 : 12:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam da tebi ne smeta sto je crnac, niti zlotvoru... ali vjerujem da ima onih koji ovo gledaju, a najveci su protivnici Sammira upravo zbog boje koze.

Interesantno kako se to sve odigralo odjedanput.
Šuker predsjednik HNS-a.
Štimac izbornik .
Sammir reprezentativac.

I onda se neki čude kako se ljudi odnose prema reprezentaciji.
Jebe se mene za Sammira, smeta mi jedino šta je Mamićev.

Jerko (NESVRSTANI) je jedanput prije malo više od godine dana napisa na forumu bi li Sammir prista igrat za Hrvatsku reprezentaciju da kojim slučajem ima dilemu Hrvatska ili Brazil.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/10/2012 : 12:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Naravno da bi pristao igrati za Brazil. Pa i Eduardo bi vjerojatno igrao za Brazil da je mogao.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/10/2012 : 12:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ako ćemo brojat krvna zrnca i gledat gdje se tko rodio,onda ih pola ne bi igralo u reprezentaciji...stranac je sammir...eduardo...iako imaju putovnice...ali su rođeni brazilci,tamo odrasli i došli ovdje prije 15 ili 10 godina...porijeklo im nije hrvatsko...tako da stavljatinjih dvojicu i jelavića u isti koš je debilno...

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 16/10/2012 : 12:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

jelavić-stranac

Smiješ se a ne znaš.
Jelavić je iz Čapljine koja se nalazi u Bosni i Hercegovini.
Dakle Jelavić je stranac. Osim ako ti nemas neku sebi poznatu kartu.

ne bi ja ni jelavića zva u reprezentaciju.
Samo zbog strica. Takvi nam ne trebaju, ni na terenu ni u društvu.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/10/2012 : 12:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Naravno da bi pristao igrati za Brazil. Pa i Eduardo bi vjerojatno igrao za Brazil da je mogao.

naravno...

Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000