forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts

Member since 25/07/2007

Posted - 24/08/2007 : 13:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send djaka a Private Message  Reply with Quote
S Krešić novi trener Hajduka, ugovor na 3 godine...

Dobar stručnjak i čovjek osobno poznam barbu Krešića, sve najbolje mu želim, njemu i Hajduku....

Bit će karata za Zapad mukte...:-))
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/08/2007 : 14:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Sergije Krešić, novi trener "bijelih": Hajduk je pokret, Hajduk je religija

Sergije Krešić novi je trener Hajduka. I službenu verziju ta je vijest dobila jutros nakon 10.35 sati kada su čelnici kluba na čelu s predsjednikom Brankom Grgićem predstavili Pudarova nasljednika. Novi trener "bijelih" premijeru će na klupi Hajduk imati u četvrtak u Genovi protiv Sampdorije, a momčad preuzima sutra nakon završetka utakmice kontra Zagreba (19 sati), koju će voditi Mario Ćutuk. Hajduk i Krešić potpisali su ugovor na 2 godine i 9 mjeseci.

- Drago mi je da se vraćam u klub svoje mladosti. Došao sam pomoći koliko god mogu, a inače, sve ovo mi je bilo nepredviđeno, imao sam sasvim drugi plan – bile su prve riječi novog trenera Hajduka Krešića tijekom predstavljanja na Poljudu.

- Donosim zrno znanja koje bi trebalo pridonijeti boljitku kluba.

Krešić je kazao kako je pogledao posljednje utakmice svoje nove momčadi, međutim…

- Znam ih kao igrače, no ne i kao ljude. Poznajem im nogometne vrijednosti, ali ne i ljudske. A karakter je često ono najvažnije. Vrijeme upoznavanja je tek pred nama, a trebat će ponekad i zaplakati na treninzima, kako bi se smijali nakon utakmica…

Trener "bijelih" neće imati puno vremena pred dvije vrlo važne utakmice koje njegovu momčad očekuju sljedećeg tjedna. U četvrtak su gosti u Genovi, u nedjelju u Koprivnici…

- Imamo imperativ jurišati na pobjedu u svakoj utakmici, i to bez obzira kao se suparnik zvao. Jer, Hajduk je pokret, Hajduk je religija, Hajduk je nešto veliko. Koža mi se naježi na spomen Hajdukova imena.

A svoje prve suradnike Krešić još nije bio odabrao. Spominjao se Robert Jarni kao prva opcija, a čak postoji jedna varijanta da nekadašnji proslavljeni nogometaš ostane i dalje na funkciji trenera juniora "bijelih", a bude u isto vrijeme i dio stručnog stožera novog trenera Krešića. No, i ta nedoumica će se otkloniti vrlo brzo.

ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast
se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/08/2007 : 14:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
E sad cemo izbaciti Sampdoriju, eto vidjet ce te...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/08/2007 : 15:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Torcida iz Trogira dolazi pješice na utakmicu Hajduk - Zagreb

Sada, kada je našem Hajduku najteže, trebamo se dokazati, trebamo se žrtvovati! Zato mi Trogirani u subotu put Poljuda idemo pješice na utakmicu! - poručio je Ante Rožić, tajnik Torcidinog kluba navijača u Trogiru.

Mimohod će krenuti u 11 sati, a torcidaši iz Trogira očekuju da će im se putem pridružiti hajdukovci iz Kaštela, Solina, Brda…

- Ovo je i poruka onima koji su se sada štufali i odustali od puta u Genovu. Sada treba biti uz Hajduka, a ne samo kada su dobri rezultati i "velike" utakmice - zaključio je Rožić.

Inače, utakmica Hajduk - Zagreb počinje u 19 sati…

Koje budaletine !

"A sada spektakl!"
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/08/2007 : 16:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Prije 30 godina kad nije bilo auta uvijek se išlo na noge od Trogira do Splita. Ako trevi koji kar s konjima kamo sreće...

Dok sam čitao članak malo sam se usro jer sam pomislija da idu u Zagreb na noge"

----------------------------------
Nema vece tuge i boli nego kad se covijek sjeti sretnih dana u nevolji!
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 25/08/2007 : 02:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

Koje budaletine !

"A sada spektakl!"

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 25/08/2007 : 23:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Jos jedna katastrofalna predstava Hajduka al barem pobjeda i po meni najbolji igrač većeras je Rukavina slozili se vi ili ne

ahhhhhhhjjjjjaaaaaakkkkk
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 26/08/2007 : 02:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ruki je odigrao dobru tekmu, al gol ga neće xD

"Velikodušnost bez premca
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 26/08/2007 : 14:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Nego počele priče da nas Ruki napušta?

"Velikodušnost bez premca
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7915 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/08/2007 : 14:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
ovaj trener će valjda izdržati 2-3 miseca na klupi

a Rukavina je stvarno sinoć bio najbolji, još samo fali da počne davati golove (priča se da će ga prodati u Eintracht za 4 mil. eura)

Bloody hell!

Edited by - mpavin on 26/08/2007 14:46:21
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Damjanović dobiva hrvatsku putovnicu i - zaštitnu masku, pa će samo 5 dana nakon operacije nosa igrati u Genovi!

Dario Damjanović skinut će uskoro "s vrata" jedan ozbiljan problem. Već je riješena sva potrebna "papirologija", on će za 15-ak dana postati hrvatski državljanin i, naravno, dobiti putovnicu! Podsjećamo da je zbog problema sa BH-putovnicom morao preskočiti ljetne pripreme Hajduka u Njemačkoj.

Inače, Damjanović će se staviti na raspolaganje treneru Sergiju Krešiću za susret sa Sampdorijom! Vijest je to koja zvuči gotovo nevjerojatno s obzirom da je prije samo 36 sati ovaj vrijedni splitski veznjak bio na kirurškom stolu (!?), gdje mu je operiran nos nakon što je u prijateljskom reprezentativnom ogledu između BiH i Hrvatske (3:5) dobio udarac u taj dio glave od suigrača Elvira Rahimića.

- Igrao bih, zašto ne?! – kazao nam je Damjanović koji u ovom trenutku diše samo na usta, s obzirom da su mu nosne šupljine potpuno zatvorene.

- Radi mi se maska, te bi trebala biti gotova do sutra ujutro. Želim igrati, bez obzira na bolove i moguće posljedice. Svjestan sam važnosti ove utakmice za Hajduka i sve naše navijače, te ću pomoći koliko god to budem mogao – iznenadio nas je Damjanović.

Na put sa hajdukovcima ide i doktor Mirko Kontić, koji je operirao Damjanovića i zadužen je da ga "pripremi" za megdan na Marassiju.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
damjan je zaslužio hajdučko srce prije isteka sezone

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Tja, neka odigraju postenu utakmicu pa kako bude.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
i napokon su shvatili u hajduku da im je dario bitan igrač pa se riješila i trakavica oko nesretne vize...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Tja, neka odigraju postenu utakmicu pa kako bude.

odakle si ti upao između dva posta

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Tja, valjda je lakse da Brazilac dobije HR drzavljanstvo...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tja, valjda je lakse da Brazilac dobije HR drzavljanstvo...

sram te bilo,znam na koga mislištko bliže oltaru,prije dobije putovnicu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Navijači "upali" na pressicu Hajduka, Erceg opovrgnuo prodaju Rukavine

Šestorica navijača Hajduka stigli su pred kraj današnje press konferencije trenera Hajduka Sergija Krešića i sportskog direktora Tomislava Ercega, te ih je zanimalo samo jedno pitanje…

- Šta je Tomo, jel se to prodaje Rukavina? - upitao je jedan od navijača.

Hajdukov sportski direktor odgovorio je kako za Rukavinu ima nekoliko ponuda, no isto tako i da ga se ne prodaje.

- Nemojte molimo vas da nam se dogodi da u Genovi igramo zadnju europsku utakmicu za sljedećih deset godina. Hajduk je naš život, Ante mora ostati u klubu. Briga nas za "Verpakovskise"… - upozorio je na kraju petominutnog dijaloga s Ercegom navijač Hajduka, dodajući i ovo:

- Među nas šestoricom je i ljudi sa ženom i djecom. Nemojte, molim te Tomo, da njihove supruge i djeca ostanu bez muževa i očeva. Nemojte dozvoliti da padaju glave. Upozoravamo vas. Rukavina se ne smije prodati!

Šesorica torcidaša mirno su zatim otišla sa pressice, istim načinom kako se danas oko 12.20 sati šetali kroz poljudske hodnike sve do novinarskog salona…

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ova gornja vijest je stara dva dana,nije me bilo na netu par dana,vidim da je nitko nije postavio...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Torcida: Uprava, odlazi!

'Klub navijača ne stoji iza upada na konferenciju za novinare. Smatramo da čelnici Hajduka ničim nisu zaslužili obnašati povjerene im funkcije, ali nećemo u akciju', kaže tajnik Torcide.

ANTE, SVI SMO ZA TE
Torcida upala na Poljud!
Gdje ima dima, ima i vatre. Na Poljudu je oduvijek bilo dima, a ode li Ante Rukavina u Eintracht, što je navodno dogovoreno za vrijeme subotnje operacije Zagreb, bit će i vatre.

Šibicu je zapalio Ćiro na konferenciji za novinare nakon utakmice koju su njegovi Pjesnici izgubili s 2:1. Iznenada i bez ikakva povoda otkrio je novinarima da Ante odlazi. Svi su ispočetka mislili da Ćiro izmišlja jer jako voli zapapriti Grgiću, no Blažević je tek bio najbrži u razotkrivanju tajnog dogovora hajdukovaca s čelnicima njemačkog prvoligaša.

Ubrzo su u javnost procurili i detalji. Hajduk bi od Eintrachta trebao dobiti četiri milijuna eura i 50 posto od idućeg transfera Šošinog pulena. I tada se dogodilo ono što je moguće valjda samo u Splitu. Na konferenciju za novinare je upala šestorka s upozoravajućom porukom i zaprijetila da će padati glave izruči li Grgić Antu Nijemcima.

Mučnu tišinu je, nakon desetak sekundi grozničavog razmišljanja, prekinuo Tomo Erceg obećavši da Ruki neće nigdje iz Splita, a to je uskoro shvatio i predsjednik Branko Grgić okrivivši za sve Ćiru Blaževića. Menadžer Šošo samo je potvrdio da Ante definitivno ostaje na Poljudu. Zasad.

Torcida službeno nije stala iza opasne šestorke koja je zaplašila čelnike Hajduka, ali je Grgiću, Fiorentiniju... poslala jasnu poruku. A Torcida je Split.

"Klub navijača ne stoji iza upada na konferenciju za novinare. Naš stav je jasan, ne skrivamo ga, a on glasi: Uprava, odlazi! Smatramo kako čelnici Hajduka ničim nisu zaslužili obnašati funkcije koje su im povjerene, no unatoč tome nikakvu akciju poput ove nismo, niti namjeravamo organizirati", objasnio je tajnik Torcide Stipe Lekić i dodao kako će i dalje podržavati Hajduk bez baklji na terenu, kao i u prvom susretu protiv Sampdorije.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Hajde bar nam priznaj tko je bio jedan od one sestorice?
Btw. citas li ti mailove?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

uvijek...ne dobih ništa...šalji na pm da vidimo kako to čudo radi

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

znam tko nije bio

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/08/2007 : 03:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

uvijek...ne dobih ništa...šalji na pm da vidimo kako to čudo radi

Tja, ti si jedan od rijetkih kod kojeg ne stoji ikonica da mu se moze poslati PM...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/08/2007 : 04:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

znam tko nije bio

Kasnio mi zrakoplov...

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000