forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 681

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 21/04/2008 : 11:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Zaključak

Dobili test Švicarac, Slavonac i Bosanac: za 7 minuta treba ispeglati košulju, pojest kilu kruha i maznut žensku.

Švicarac prvo ispegla košulju, pojede kruh i istekne tih 7 minuta.

Slavonac prvo pojede kruh, ispegla košulju i istekne tih 7 minuta.

Bosanac da ženskoj da pegla i dok ju guzi uspije pojesti kruh za 7 minuta.

POANTA:

Švicarac: prvo posao, zatim klopa, pa ako se stigne ostalo.

Slavonac: prvo klopa, onda posao, pa ako se stigne ostalo.

Bosanac: ako ne jebeš one koji rade, ne'š se kruha najest!

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know.
He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 22/04/2008 : 23:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
Mujo rješava križaljku

Vrsta metala (4 slova): PLEH

Dio pribora za jelo (3 slova): ZUB

Žensko dijete (3 slova): ONA

Najmanji troznamenkasti broj (3 slova): 000

Mjera za težinu (4 slova): UTEG

Inicijali pjesnika Jesenjina (2 slova): PJ

Morski greben (2 slova): MG

Sestrin muž (5 slova): SAFET

Zlato (2 slova): ZL

Biblijska lijenost (3 slova): POP

Mjera za dragocjenost (5 slova): NOVAC

Dragi kamen (4 slova): MILI

Zajednica žene i muškarca (4 slova): STAN

Kokošji proizvod (4 slova): JUHA

Neizlječiva bolest (3 slova): KAP

Najzdravije piće (4 slova): PIVO

Telefonski poziv (3 slova): ZVR

Grad u Italiji (3 slova): TRS

Vrsta životinje s kućicom (3 slova): PAS

Nije gladan (3 slova): JEO

Vidi sliku (5 slova): JESAM

Svečano odijelo (4 slova): CRNO

Hladno oružje (3 slova): TOP

Mužjak vrane (6 slova): VRANAC

Kisik (1 slovo): K

Stanovnik Tirane (7 slova): TIRANIN

Doživljaj pri spavanju (3 slova): SEX

Dio kupaonice (4 slova): VODA

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/04/2008 : 00:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
HAHAHAAAAAAHAHAHAAAAHHHH...NAJJACI DO SAD...HAHAHAHAH

Wtf?
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33629 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/04/2008 : 10:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Tko je pucao u Pukanića?

Mišo Kovač, jedino on može sa te udaljenosti promašiti!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 23/04/2008 : 12:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Tko je pucao u Pukanića?

Mišo Kovač, jedino on može sa te udaljenosti promašiti!

jel ovaj iz 24 sata?
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33629 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/04/2008 : 14:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
ne znam, prijatelj mi poslal...

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 25/04/2008 : 13:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Dobio sam ovo mailom danas!

Sastavak za prvi maj

Praznik rada je naljepši dan jer onda tata ne radi i odvede nas u prirodu,
upali fiću i pusti pjesme iz NOR-a, onda on i stric Ratko upale vatru i
naprave roštilj i piju pivu dok se mama i teta Senka bave salatom i pričaju
o zavjesama, a mi djeca natjeravamo loptu i igramo se s Blekijem. Bleki je
naš pas, crn je i dlakav.

A onda se tata i Ratko napiju i tata počne mamu zvati kurvo pokvarena i onda
je lupi, a sunce sja i mi natjeravamo loptu, a mama plače i reče pa šta sam
ti ja kriva, nisam ti ništa napravila, a on baci kobasice sa roštilja, a
stric Ratko ga pokušava zaustaviti, ali teta Senka mu kaže da ih pusti na
miru, a mama se dere životinjo i gađa ga nožem i plastičnim tanjurima a
Bleki dograbi kobasicu i proguta je i mi djeca tučemo Blekija.

I jebem majku i ocu i majci, nek se gone u pičku materinu i oni i prvi maj i
praznik rada i drug Tito i socijalistička partija i radni narod i kobasice i
Bleki, evo ti, evo ti, Bleki, plati ti za sve, dosta mi je svega.

Želim da svi umru.

28. travnja 1985

Ivica Žunić

3.a

O.Š. Ivana Čikovića Belog,

Sisak
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 25/04/2008 : 17:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Dobio sam ovo mailom danas!

Sastavak za prvi maj

Praznik rada je naljepši dan jer onda tata ne radi i odvede nas u prirodu,
upali fiću i pusti pjesme iz NOR-a, onda on i stric Ratko upale vatru i
naprave roštilj i piju pivu dok se mama i teta Senka bave salatom i pričaju
o zavjesama, a mi djeca natjeravamo loptu i igramo se s Blekijem. Bleki je
naš pas, crn je i dlakav.

A onda se tata i Ratko napiju i tata počne mamu zvati kurvo pokvarena i onda
je lupi, a sunce sja i mi natjeravamo loptu, a mama plače i reče pa šta sam
ti ja kriva, nisam ti ništa napravila, a on baci kobasice sa roštilja, a
stric Ratko ga pokušava zaustaviti, ali teta Senka mu kaže da ih pusti na
miru, a mama se dere životinjo i gađa ga nožem i plastičnim tanjurima a
Bleki dograbi kobasicu i proguta je i mi djeca tučemo Blekija.

I jebem majku i ocu i majci, nek se gone u pičku materinu i oni i prvi maj i
praznik rada i drug Tito i socijalistička partija i radni narod i kobasice i
Bleki, evo ti, evo ti, Bleki, plati ti za sve, dosta mi je svega.

Želim da svi umru.

28. travnja 1985

Ivica Žunić

3.a

O.Š. Ivana Čikovića Belog,

Sisak

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 26/04/2008 : 14:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote
PUKOVNIK - MAJORU:
- Sutra u 9.00 časova nastupiće pomračenje Sunca, tj. pojava koja se ne događa svaki dan. Naredićete da se vojnici postroje u krugu kasarne. Odjeća svakodnevna. Prilikom posmatranja te zanimljive prirodne pojave objašnjenja ću davati ja lično. U slučaju padavina i loše vidljivosti vojnike smjestiti u gimnastičku salu.

MAJOR - KAPETANU:
- Po naređenju gospodina pukovnika sutra u 9.00 časova održaće se pomračenje Sunca. U slučaju kiše u svakodnevnoj odjeći u krugu kasarne pretpostavlja se da će doći do slabe vidljivosti. Tada - iščezavanje Sunca obaviti u gimnastičkoj sali. Tako nešto ne događa se svaki dan.

KAPETAN - PORUČNIKU
- Po naređenju gospodina pukovnika, sutra u 9.00 časova u gimnastičkoj sali uvježbavaćemo iščezavanje Sunca. Odjeća - svakodnevna. Da li će padati kiša ili neće - odlučiće gospodin pukovnik. Tako nešto se ne događa svaki dan.

PORUČNIK - NAREDNIKU:
- Kad sutra u gimnastičkoj sali počne da pada kiša, a tako nešto se ne događa svaki dan, naš pukovnik će iščeznuti u 9.00 časova u svojoj svakodnevnoj odjeći.

DEŽURNI U GARNIZONU:
- Vojnici, sutra treba da iščezne naš pukovnik. Tako nešto ne događa se svaki dan. Baš mi ga je žao.
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 26/04/2008 : 14:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote
Bio Mujo na razgledavanju pustinje i bas kada su puno odmakli od naselja vodici pretuku i ostave Muju. Mujo sav izmoren krene ne bi li naisao na nekoga... Kad je vec mislio odustati vidi pomanju oazu i mali kafic. Kada je usao u kafic iznenadio se koliko ljudi unutra ima. I tako Mujo sjedna za sank i naruci pice.... Kada konobar donese pice Mujo se poce zaliti da su ga pretukli, uzeli sav novac i ostavili u pustinji, i tamam kada je htio reci da ne moze platiti uleti u tom trenutku neki covijek u kafic sav znojan i poderan i poce vikati:
- "Crni jahac, bjezite Crni jahac dolazi spasavajte se !!!"
Odmah u kaficu nasta zbrka i trka i za ni pola minute osta Mujo sam samcat u kaficu i ne shvacajuci u prvi mah sta se desava taman kada pode da se digne zacu neke korake.... Pogleda na vrata i ugleda covijeka jace grade, crnom odjecom i maramom i sa dva velika noza za pojasom. Kad taj covjek pride Muji odmah skide gace i gromkim glasom kaze
- "Pusi mi ga!"
Sto ce Mujo jadan gleda u onu gromadu i one nozeve i sagnu se i poce ga pusiti... nakon nekoliko sekundi povika ovaj
- "Brze", a Mujo poce brze...
Opet ovaj kaze:
- "Brze", Mujo jos brze, pocne najbrze sto je mogao... Opet ovaj povika brze i Mujo mu kaze:
- "Sta ti je covjece, ne mogu brze; to je najbrze sto mogu..."
- "Brze Brze sad ce doci Crni jahac, ako nas uhvati gotovi smo !!!"
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/04/2008 : 14:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 26/04/2008 : 20:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
garak: Prvi je genijalan. zato tako puno ljudi i pogiba za vrime rata. Dok plan bitke dođe do običnih vojnika dobiješ samo bezglavi juriš.
Drui je dobar, ali san ga čuo 100 puta pa nije više smišno.
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 26/04/2008 : 21:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Mujo po prvi put putuje avionom. Sav je u frci i muka mu je. Stjuardesa
primjećuje da Mujo ima nagon za povraćanjem i kaže:
Nemojte molim vas, sad ću vam donijeti vrećicu! Mujo se jedva suzdržava da
se ne izbljuje. Stjuardesa donosi vrećicu i odlazi ispraćena pogledom
zahvalnosti. Dolazi poslije kratkog vremena i zatiče cijeli avion izbljuvan
i sve putnike u jadnom stanju.
Pa zaboga što ste to uradili, jesam vam dala vrećicu?
Ma jesi, ja sam je odmah i napunio, ali kad se avion zaljuljao htjelo se
prosut' pa sam malo otpio, a onda su ovi oko mene počeli.

ovo je vic koji u mojoj ekipi kotira kao najnajnajgadljiviji i na ključne riječi kao
-vrećica
-mujo/avion
-srknuti (u našoj verziji on malo srkne)

svi traže vrećice
Go to Top of Page

idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts

Member since 30/11/2004

Posted - 26/04/2008 : 21:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit idado's Homepage  Send idado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garak

Bio Mujo na razgledavanju pustinje i bas kada su puno odmakli od naselja vodici pretuku i ostave Muju. Mujo sav izmoren krene ne bi li naisao na nekoga... Kad je vec mislio odustati vidi pomanju oazu i mali kafic. Kada je usao u kafic iznenadio se koliko ljudi unutra ima. I tako Mujo sjedna za sank i naruci pice.... Kada konobar donese pice Mujo se poce zaliti da su ga pretukli, uzeli sav novac i ostavili u pustinji, i tamam kada je htio reci da ne moze platiti uleti u tom trenutku neki covijek u kafic sav znojan i poderan i poce vikati:
- "Crni jahac, bjezite Crni jahac dolazi spasavajte se !!!"
Odmah u kaficu nasta zbrka i trka i za ni pola minute osta Mujo sam samcat u kaficu i ne shvacajuci u prvi mah sta se desava taman kada pode da se digne zacu neke korake.... Pogleda na vrata i ugleda covijeka jace grade, crnom odjecom i maramom i sa dva velika noza za pojasom. Kad taj covjek pride Muji odmah skide gace i gromkim glasom kaze
- "Pusi mi ga!"
Sto ce Mujo jadan gleda u onu gromadu i one nozeve i sagnu se i poce ga pusiti... nakon nekoliko sekundi povika ovaj
- "Brze", a Mujo poce brze...
Opet ovaj kaze:
- "Brze", Mujo jos brze, pocne najbrze sto je mogao... Opet ovaj povika brze i Mujo mu kaze:
- "Sta ti je covjece, ne mogu brze; to je najbrze sto mogu..."
- "Brze Brze sad ce doci Crni jahac, ako nas uhvati gotovi smo !!!"

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29662 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/04/2008 : 17:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 27/04/2008 : 19:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote
Kragujevac, 1941. Herr komandant:
- "Dakle, odlučeno je. Danas streljamo jedan razred. Idemo u školu da ih pokupimo."
Adutant:
- "Na zapovijed."
Škola. 8c razred. Upadaju Nijemci naoružani do zuba.
Komandant:
- "Zbog učestalih diverzija prema našoj vojsci odlučili smo da za opomenu pobijemo jedan razred ove škole. Kocka je pala na osmi c, a to ste vi. Idemo, spremite se."
Učitelj:
- "Hrabro, deco, pokažite da se ne bojite."
Izvedu ih van, pred zid i Nijemci se počnu spremati za strijeljanje. Učitelj:
- "Deco, pokažimo fašistima. Zapevajmo pjesmu!"
I zapjevaju, prvo stidljivo, a onda sve jače i jače. Privuče to komandantovu pažnju. Pogleda on njih, svi do jednoga prkosna pogleda i pjevaju neke borbene, vjerojatno partizanske pjesme. Ipak, primijeti komandant među njima jednog koji se skutrio i plače. Priđe mu.
Komandant:
- "Što je mali, nisi hrabar kao ostali? Već sam mislio da se u osmom c svi raduju što će umrijeti. Zašto plačes?"
Uplakani:
- "Kako ne bih plakao. Ja sam iz osmog b, samo sam došao po spužvu!"
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 27/04/2008 : 19:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote
Prepiru se Rus, Amerikanac i Bosanac čija je država vrednija. Kaže Amerikanac:
- "Mi imamo toliko aviona da možemo pokriti čitavu Rusiju"
A njemu će Rus:
- "Ma ja ti to sve provučem kroz guzicu!"
Onda će Rus:
- "Mi imamo tenkova da pokrijemo obje Amerike", a Amerikanac njemu:
- "Ja ti to sve provučem kroz guzicu!"
A Bosanac će:
- "Ja imam 3 metra bodljikave žice ajd to provucite kroz guzicu!"
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 29/04/2008 : 22:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
Evo jednog za ljubitelje Princa Valianta:

ŠTO, U STVARI, ŽELE ŽENE

Mladi kralj Artur je bio iznenađen i uhvaćen od kralja susjednog kraljevstva dok je kriomice lovio u njegovim šumama.

Kralj ga je mogao ubiti na mjestu, jer je to bila kazna za sve one koji bi krali na kraljevu imanju, ali on ustuknu pred Arturovom mladošću i simpatičnošću i ponudio mu je slobodu u zamjenu za odgovor na jedno teško pitanje.

Što, u stvari, žele žene?

Ovakvo bi pitanje ostavilo bez riječi i najstarije mudrace i mladom se Arturu činilo da je nemoguće odgovoriti na nj.

Kako god bilo, bolje je i pitanje nego umrijeti obješen, tako da se vratio u svoje kraljevstvo i počeo ispitivati svoje podanike.

Razgovarao je s princezama, kraljicom, prostitutkama, časnim sestrama, mudracima, pa čak i s dvorskom ludom, sa svima…

Ali nitko mu nije dao zadovoljavajući odgovor.

No, svi su mu savjetovali da potraži odgovor kod stare vještice, jer ga je ona jedina i znala.

Cijena bi bila velika, jer je stara vještica bila nadaleko poznata po svojim preskupim uslugama.
Došao je konačno i zadnji dan godine i Artur nije imao drugog rješenja već da razgovara sa vješticom.

Ona je pristala dati odgovor, ali u zamjenu za sljedeće:
želi se udati za Sir Gawaina, najplemenitijeg viteza Okruglog stola i Arturovog najboljeg prijatelja.

Mladi ju je Artur uplašeno gledao; bila je gubava i užasno ružna, imala je jedan jedini zub, širila je oko sebe takav smrad koji ga je tjerao na povraćanje i ispuštala je neobične krike i zvukove.

Nikad Artur nije u svom životu vidio odvratnijega stvora.

Pri samoj pomisli da zamoli svog prijatelja da oženi ovo stvorenje uplašio se i odustao.

Ali Sir Gawain je saznao što se dogodilo i odlučno rekao da je žrtvovanje za život svog prijatelja i za očuvanje Okruglog stola vrijedno toga.

Najavljeno je vjenčanje, nakon čega je stara vještica u svojoj paklenoj mudrosti rekla:

"Svaka žena želi biti vlasnica svog života!"

Čim je to izgovorila, svi prisutni su odmah priznali da je izrekla veliku mudrost i da je potpuno u pravu.

Isto tako i da je i mladi Artur spašen.
Tako je i bilo.

Čim je čuo odgovor, kralj susjednog kraljevstva je vratio Arturu slobodu i pravo na život.

Vjenčanje je obavljeno i to gala; bili su nazočni svi dvorjani i nitko više od Artura nije osjećao i olakšanje i težinu u isto vrijeme.

Sir Gawain je bio nasmiješen svo vrijeme, ljubazan i pun poštovanja, po svom starom običaju.

Stara vještica je napravila pravi skandal svojim najgorim načinom ponašanja: žderala je kao zvijer, bez upotrebe pribora za jelo, rukama, i uz to proizvodila zastrašujuće urlike i zvuke, a da ne spominjemo nepodnošljiv smrad.

Konačno je došlo i vrijeme prve bračne noći i dok je čekao svoju mladu da mu dođe u krevet...
Gawain je ugledao kako mu prilazi najljepše žensko stvorenje koje je ikad u životu mogao zamisliti.

Sav očaran je upitao što se dogodilo, na što mu mlada djeva odgovori da je to ona, vještica, ali da će pola vremena provesti s njim kao vještica, a pola kao mlada djeva i to sve zato što je on bio dobar prema njoj svo vrijeme.

Isto tako, upitala ga je koji njezin izgled želi preko dana, a koji preko noći.

Kakvo okrutno pitanje!

Gawain je požurio s razmišljanjem.

Da li da preko dana ima divnu djevu koju će moći svima pokazivati bez straha i srama, a noću u intimnosti svog kreveta imati zastrašujuću vješticu???

Ili pokazivati prijateljima preko dana vješticu, a trenutke bračnog sladostrašća provoditi s divnom djevom???

Što biste vi izabrali?

Gawain-ov odgovor se nalazi malo niže, ali, prije čitanja, donesite svoju odluku!!!

Plemeniti Gawain joj je rekao da joj on dopušta da sama odluči.

Čim je to čula, vještica je rekla da će uvijek biti u obliku mlade djeve, i danju i noću, jer ju je on poštovao i dopustio joj da bude vlasnica svog života.

Koja je pouka ove priče?

Nije bitno je li žena lijepa ili ružna.

U biti........... Uvijek je vještica.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 29/04/2008 : 22:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
spermatozoidi imaju biceve zato da se zna ko je gazda u jajnoj celiji!!!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 30/04/2008 : 19:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote
Pise Fata pismo bratu u vojci:
- Dobro smo, bili smo tajo i ja na vasaru u Kotrazi. Naisli neki mangupi, taju izudarase, a mene izjebase...
Drugo pismo:
- Dobro smo, bili smo na vasaru u Pozegi. Naisli neke mangupi, taju izudarase, a mene izjebase.
Trece pismo:
- Priblizava se vasar u Ivanjici. Ja bih rado isla, al' se tajo nesto necka...

Edited by - Garak on 30/04/2008 19:41:00
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 02/05/2008 : 18:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
Idu Mujo i Haso šumom i tako se izgube. Dok su lutali, strašno su ogladnjeli. Tada naiđu na jednu kuću u kojoj je bila neka stara baba. Oni onako gladni, uđu u kuću i pitaju babu ima li nešto da im da da pojedu.

- Tko me od vas dvojice pojebe, dobit će hrane kol'ko 'oće!
- Ja ću radije umrijeti od gladi! - reče Haso i izjuri iz kuće.

Mujo malo razmisli, odmjeri babu i pristane. Ugleda on kuhane kukuruze i uzme jedan klip, pa kaže:

- Baba, ja te jebem samo ako ti žmiriš!

Baba zatvori oči, a Mujo uzme onaj kukuruz i počne ju jebati njime. Kada je završio baci taj kukuruz kroz prozor.

- Eto, bona, sad mi daj da jedem!

I ona mu da da jede. Kada se najeo, Mujo ode napolje kod Hase:

- E moj jarane, ja se sad najeo k'o nikad!

A Haso će na to:

- Vidiš, ti moraš jebat' staru babetinu da bi se najeo, a meni se Bog smilovao i bacio mi s neba kuhani kukuruz i to dobro posoljen...

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/05/2008 : 13:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sed1

Idu Mujo i Haso šumom i tako se izgube. Dok su lutali, strašno su ogladnjeli. Tada naiđu na jednu kuću u kojoj je bila neka stara baba. Oni onako gladni, uđu u kuću i pitaju babu ima li nešto da im da da pojedu.

Mujo malo razmisli, odmjeri babu i pristane. Ugleda on kuhane kukuruze i uzme jedan klip, pa kaže:

Baba zatvori oči, a Mujo uzme onaj kukuruz i počne ju jebati njime. Kada je završio baci taj kukuruz kroz prozor.

A Haso će na to:

- Vidiš, ti moraš jebat' staru babetinu da bi se najeo, a meni se Bog smilovao i bacio mi s neba kuhani kukuruz i to dobro posoljen...

Isuse
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 03/05/2008 : 13:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sed1

A Haso će na to:

OOOOOOOOOdvratno!!!
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 05/05/2008 : 22:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
Dolazi tinejdžer Ivica ocu i povjerava mu se:

- Tata, zaljubio sam se...
- Sjajno, sine! A u koga? - pita otac.
- U Jovicu...
- Auuu, pa kud baš u Srbina?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29662 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/05/2008 : 19:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ide Mujo s dvije kante pune riba kad ga predusretne lovočuvar.
- Imaš li ti ribolovnu dozvolu?, upita on.
- Nemam, jebiga...
- To će te onda skupo koštati, reče lovočuvar.
- Neće, odvrati Mujo...jer su to moje ribe.
- Kako tvoje?, začudi se lovočuvar.
- Lijepo, odgovori Mujo. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero da se malo naplivaju i kada ih zovnem one skoče nazad u moje kante i ja ih nosim kući.
- Nemoguće, odgovori lovočuvar, to još nisam vidio i vjerovat ću ti ako mi to primjerom dokažeš.
- Dobro, kaže Mujo, i krene prema jezeru, izvrne kante, a ribe veselo otplove.
Nakon kraće stanke reče lovočuvar: "Onda"?
Što "onda"?, odgovori Mujo.
- Pa hoćeš li ih zvati?
- Zvati koga?...
- Pa ribe..., nastavi lovočuvar.
- Kakve ribe?...
Go to Top of Page
Page: of 681 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page